acaba diyorum sadece diz içi ve yanlardan yağ aldırsam ,çabuk iyileşir miyim? çünkü iç kısımlarda aşırı boşluk yok benim,yağ alınması bile daha düzgün gösterir sanırım..bahsettiğiniz ünlü doktor benim de doktorum ve bileklere konulan yağın çabuk eridiğini açıkça söyledi..o yüzden daha sonra o kısma birazcık dolgu koydurturum diye düşünüyorum.
arkadaşlar bana bir akıl verin ne oluurr. Tamam operasyona karar vermek para ayarlamak çok zor ama ben daha eşimle bile bu konuyla ilgili konuşamadım. ona benim bacaklarım parantez bişey yapalım diyemiyorum oda sağolsun 10 yıldır hiç lafını etmedi konusu geçmedi ama ben böyle yaşayamıyorum çok kötüyüm aynaya bakmaktan nefret ediyorum eminim hiç birinizinki benimki kadar parantez değildir. bugün dışarı çıkarken boru paça kot giydim ve mağazanıın camından kendi yansımamı gördüğümde bir kez daha kendimden nefret ettim yok böyle birşey yaa. Ben bunu eşimle nasıl paylaşacağım nasıl yardım isteyeceğim nasıl nasıl nasıl???? lütfen yardımmm!!!!!
Ben özellikle belirttim popoya kalçaya dokunmayalım ama karın ve bel incelsin istiyorum diye. Öyle yapmış sağolsun. Ben benden çok yağ çıkar diyordum çünkü son dönemde 5-6 kg almıştım demek ki o yağlar iyi yağ değilmiş. Mesela göbeğim ciddi anlamda şişmiş hatta sarkmıştı. Demek ki diyorum bizim kilo alıp verince derimiz sarkıyor kaliteli yağ çıkmıyor
Ama şimdilik memnunum bakalım bir kaç ay sonra neler olacak...
teşekkür ederim cevabın için,dediğin gibi sıkıştırdığımda 1,5 cm geliyor elime de ,eşim karşı olduğu için operasyona acaba sadece dizlerden yağ aldırıp biraz bileklere biraz iç kısımlara mı ekletsem.. işten izin alıp evde 3 gün dinlensem akşamları ona çaktırmadan atlatabilir miyim..gerçi bu sefer de dış yanlardaki parantezlik gitmeyecek..Allahım yaa nerdeyse bütün ailemin bacakları düzgün..niye ben???
Sadece yag alinsa da iyilesme uzun surer diyosun yani..gerci benim isim masa basi ama araba kullanmak zorundayim..
aynı durumdayım,eşim bacaklarımı beğenmediğimi söylediğimde bacaklarında hiçbir sorun yok çok güzelsin diyor ,bu konuda feci kompleksli olduğumu bilmiyor aslında..ameliyatın lafını bile edemedim ,kıyamet kopucak eminim..
Amylee dis bacaktan yag alininca hic dalgalanma oldu mu?
amy lee merhaba sanırım ameliyat olduğun doktora ben de muayene oldum.benim bacaklarımın içinde açıklık yok ama senin sorunun gibi dışa parantez yani dış bacakta ve diz içinde yağlanma var muayene sırasında bana çok olumlu konuşmuştu ben de umutlandım.rica etsem beni de arkadaşın olarak ekleyebilir misin? bacaklarının yeni halini görmek istiyorum da anlattığına göre bacak yapımız bayaa benziyo da..
Mutlaka bünye fark eder ama ilk 3 gün içeride bomba varmış da patlayacakmış gibi oluyor. Ve ilk hafta robot gibi yürüdüm ben. İzer ise hala var ufak ufak. Arabaya binerken bile zorlanıyorum ben hala. (Kullanmadığım halde ama 10 gün sonra yavaşça kullanabilirsin sanırım)
Sadece yağ alınsa derken... Yalnızca alınırsa bir yere konmazsa gerginlik ve patlama hissi olmaz da ne kadar değişim olur bilemiyorum. O yağ alınan yerler dayak yemişsin gibi ağrıyor sadece :) çok acı vereceğini sanmam
Sıcaklarda eziyet olur tabii... O çorabı kışın bile giymek eziyet...bak samimi ile görüş bence özelden cevap verir sana. O da bahar gibi yaptırdı sanırım silikonu.
Silikon kas fasyası denen zar içine koyuluyor. Senin bacağında kas nereye kadar uzanıyor ona bir bak eğer kısa bir iç kas varsa silikon yukarıda kalıyor ve alt tarafa yağ bolca koyulmaz ise davul tokmağı gibi kalıyor ki bu daha kötü bir görüntü bence. Yani kas yapın çok önemli diye biliyorum. Açıkçası ben yağ enjeksiyonundan yanayım benim doktor da olsa başka doktor da. Kendi adıma konuşuyorum tabii... Çünkü ne de olsa ameliyat ve bacağında iki tane balon var... İyileşme süreci uzun, üstelik bu arada topuklu terlik giymek zorundasınız. He ama sonucu eğer her şey uygunsa garanti... Bizim gibi eriyecek mi diye düşünmezsin.
Ben çok düşündüm ve yağ enjeksiyonuna karar verdim. Bence kontrolde doktorla karar verin...
Bir de banyo yapamama sorunu var yazın onu da düşünmelisin
Hıh işte o kas boyutunda koyuyorlar :))şimdi bakıyorum, kuş kadar anatomi bilgimle ölçtüm, bir avuç kas var :) bu işi de uzatmak istemiyorum. en yakın zamanda randevu alayım en iyisi. cevapların için çok teşekkürler. aman bizi tecrübelerinden mahrum etme
Hıh işte o kas boyutunda koyuyorlar :))[/QUOTE
şimdi anladım ayak bileklerine silikon yeterli gelmez demişti, onu kastetmiş demek ki.amylee senin doktorun 20 nisana gün verdi bana. bir başka önerilen doktor da bu cumaya verdi. bakalım o ne diyecek? keşke karnımdaki yağlar da gitse bir kerede, bacağım da düzelse. ayrıca dizlerimde de içe çıkıntı var sanırım
Hıh işte o kas boyutunda koyuyorlar :))[/QUOTE
şimdi anladım ayak bileklerine silikon yeterli gelmez demişti, onu kastetmiş demek ki.amylee senin doktorun 20 nisana gün verdi bana. bir başka önerilen doktor da bu cumaya verdi. bakalım o ne diyecek? keşke karnımdaki yağlar da gitse bir kerede, bacağım da düzelse. ayrıca dizlerimde de içe çıkıntı var sanırım
Karın %100 düzelmedi benim ama eskisine oranla çok daha iyi. Tamamen düzelmesi mümkün olacak mı bilemiyorum ama sanırım yağ alındığında birkaç ay gerekiyor. Valla ben şimdi onları geçtim diş ağrısı çekiyorum
Karın %100 düzelmedi benim ama eskisine oranla çok daha iyi. Tamamen düzelmesi mümkün olacak mı bilemiyorum ama sanırım yağ alındığında birkaç ay gerekiyor. Valla ben şimdi onları geçtim diş ağrısı çekiyorum
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BETERDİR DİŞ AĞRISI. HEME Bİ DİŞ DOKTORUNA GÖRÜN.BENİMDE 20LİKLER AĞRIYODU HEMEN GİDİP ÇEKTİRDİM KURTULDUM VALLAHİ.DÜNYA VARMIŞ DEDİM :d