Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım benimki için de parantez demişti doktor, dış yanlardan yağ alıp içe koyuyor. istersen bir resim ekle bakıp yorum yapalım... ekledim seni de bu arada :)

mesaja eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum,25 mesaj dolmadan albüm ekleyemiyorum ve başkalarınınkine bakamıyorum

amylee senin dış yanlardan yağ alındı mı? alındıysa ,yağ alınan ve konulan yerde ağrısı çok oluyor mu?kaç gün sonra yürümenden anlaşılmayacak duruma geldin?

amylee senin dış yanlardan yağ alındı mı? alındıysa ,yağ alınan ve konulan yerde ağrısı çok oluyor mu?kaç gün sonra yürümenden anlaşılmayacak duruma geldin?

Evet. Dış yanlardan alındı ve zaten içte yağ konan yerlerde aşırı bir basınç oluyor ilk hafta yanların sıkıntısı da şu; geriliyor ve sızıntı olabiliyor. Yağ alınan yerlerde minik yaralar oluyor mesela eğildiğinde orası acıyor gerilip.

Benim için 1 hafta yeterli oldu ama çok ayakta kalmamak şartıyla. Mesela bilmeyenler 1 hafta sonra görüştüğümüzde anlamadı. Ev ortamında yere oturmadan ve yavaş hareketlerle tabii...

Dışarıda belli olmaması için sanki 1 hafta 10 gün gibi gerekir. O da yine kısıtlı hareketlerle tabii:)
Ben 15 gün sonra yer sofrasına oturamadım rahatça mesela:)

Sosyetik olduk ayol))

mesaja eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum,25 mesaj dolmadan albüm ekleyemiyorum ve başkalarınınkine bakamıyorum

Eki Görüntüle 636898

Resmine yorum yapmak istiyorum. Sanki benim biraz daha dışı kalın versiyonum... :) elinle dış yanı sıkıştırdığında rahatça eline 1-1,5 cm et geliyorsa dıştan yağ alabiliyor diye konuşulmuştu forumda. Benim muayenemde de ona benzer bir tabir kullanmıştı. Bu nedenle şanslısınız bacak ve diz içinden alınan yağ önemlidir demişti. Bence sen de şanslı kategoridesin. Dış yanlar yağlı görünüyor. Hele bir de diz içinde yağ varsa daha iyi çünkü o yağ alınması bile bir miktar güzel göstermeye yetiyor bacağı.

Valla arkadaşlar genel olarak şunu belirtmek isterim. Ben çok yeniyim yarın ne olacak bilinmez. Ama eski Halimi düşündüğüm zaman iyi ki yaptırdım diyorum. Benim içimde ukteydi. Kendime güvenim arttı. Ayakkabıların duruşu bile değişti. Yani evet ilk hafta özellikle çok sıkıntı yaşıyorsunuz benim canım çok tatlıdır ama neyse ki anlayışla karşılayan eşim yanımdaydı.

Sorsanız yine olsa yaptırır mıydın diye ameliyat günü kombine ameliyat olduğu için HAYIR diyordum ama şimdi EVET KESİNLİKLE yaptırırdım.
Belki bir sektör bizim sayemizde dönüyor evet ama bana hayallerimi verdi bu operasyon. İnşallah Allahım utandırmasın ve sağlık sorunu ile karşılaştırmasın. Sonuçta bu iş aslında keyfi değil zorunlu...

arkadaşlar bana bir akıl verin ne oluurr. Tamam operasyona karar vermek para ayarlamak çok zor ama ben daha eşimle bile bu konuyla ilgili konuşamadım. ona benim bacaklarım parantez bişey yapalım diyemiyorum oda sağolsun 10 yıldır hiç lafını etmedi konusu geçmedi ama ben böyle yaşayamıyorum çok kötüyüm aynaya bakmaktan nefret ediyorum eminim hiç birinizinki benimki kadar parantez değildir. bugün dışarı çıkarken boru paça kot giydim ve mağazanıın camından kendi yansımamı gördüğümde bir kez daha kendimden nefret ettim yok böyle birşey yaa. Ben bunu eşimle nasıl paylaşacağım nasıl yardım isteyeceğim nasıl nasıl nasıl???? lütfen yardımmm!!!!!

Yarın benim saat 16:30 da o ünlü doktorla randevum var.Allah utandırmasın.Korkuyorum ama gideceğim inşallah.:26:

aslında bu forma artık yazmak istemiyordum.bunuda daha öncede belirtmiştim fakat bu formla ayrı bir bağım var o yüzden dışardan bakıyordum.sanırım bu form sayesinde ameliyat olduğum için tam kopamadım.
benimde ameliyat olmadan önce bacaklarım aynı tarif ettiğin sekil ve kalınlıktaydı.gecen sene silikon taktırdım ve dış kısımlarındaki yağlarıda aldı dr.bölece ameliyat olduktan sonra daha kalın olmadı daha doğrusu ölçü değişmedi.ameliyattan öncede 38 di olduktan sonrada 38

Bence başka bir konu ile açmalısın eşine. Mesela göbek bölgemdeki yağlardan kurtulmak istiyorum ama aldırmışken bacağımda ince olan yerler var oraya koydurayım diyorum dersin:)) haberi olmadan bu işe girme bence çünkü ister istemez morlukları görecek yağ alınan yerlerde ve çorap giyeceksin.

Ben de samiminin fotoğraflarını çok beğenmiştim... Ne güzel zaman geçtikçe memnuniyeti devam eden birileri olması. Maşallah

ben eşime bacaklarım parantez, onu giyemem bu yakışmıyor derdim arada sırada, o da yok bence iyi, herkes tornadan mı çıkıyor, hiçbir şeyin yok derdi. sonra yaptırsam demeye başladım, asla dedi, sakat kalırsın kesinlikle olmaz dedi( aslında estetiğe karşı değil, burnumda destek olmuştu). sonra araştırdım, bu foruma ulaştım, yaptıranları örnek gösterdim, çok istedim doktora gittik, doktor olmaz dedi, ben ağladım, şimdi desteklememekle birlikte hayır da demiyor. hala tam olarak kabul etmiş değil, yeni bir doktora gitmemi istemiyor ama sanırım yakında randevu alacağım.
bana dedi ki önceden söylemezdin, ne oldu böyle? ben de dedim ki, evet her zaman bundan şikayetçiydim ama böyle bir çözümü olduğunu bilmiyordum. artık bunun bir çözümü olduğunu biliyorum, istiyorum.
senin durumunu da tahmin edebiliyorum, bizim dışımızdakilere göre bacak sonuçta ne var yani! bence sen de bunun artık diğer ameliyatlar gibi olduğunu anlatabilirsin eşine, kolaylıklar diliyorum sana da kendime de :)

teşekkür ederim cevabın için,dediğin gibi sıkıştırdığımda 1,5 cm geliyor elime de ,eşim karşı olduğu için operasyona acaba sadece dizlerden yağ aldırıp biraz bileklere biraz iç kısımlara mı ekletsem.. işten izin alıp evde 3 gün dinlensem akşamları ona çaktırmadan atlatabilir miyim..gerçi bu sefer de dış yanlardaki parantezlik gitmeyecek..Allahım yaa nerdeyse bütün ailemin bacakları düzgün..niye ben???

Aaaa süper... Zaten muayenehane değil de art stüdyo:))) etkileneceksin ( tabi aynı doktorsa:)) hayırlısı înşallah

amylee senin doktoruna fotoğraf göndermiştim, silikon önerdi bir de bileklere yağ enjeksiyonuyla düzeltme yapılırmış. ya çok kalın olursa, ben seninki gibi ince isterim acaba bu silikonların incesi de var mı? yarın randevu almayı düşünüyorum, sanırım bahara kadar doluymuş, böyle olunca yaza kalır, yaza kalınca sıcaklarda eziyet mi olur?

aynı durumdayım,eşim bacaklarımı beğenmediğimi söylediğimde bacaklarında hiçbir sorun yok çok güzelsin diyor ,bu konuda feci kompleksli olduğumu bilmiyor aslında..ameliyatın lafını bile edemedim ,kıyamet kopucak eminim..

acaba diyorum sadece diz içi ve yanlardan yağ aldırsam ,çabuk iyileşir miyim? çünkü iç kısımlarda aşırı boşluk yok benim,yağ alınması bile daha düzgün gösterir sanırım..bahsettiğiniz ünlü doktor benim de doktorum ve bileklere konulan yağın çabuk eridiğini açıkça söyledi..o yüzden daha sonra o kısma birazcık dolgu koydurturum diye düşünüyorum.

Sıcaklarda eziyet olur tabii... O çorabı kışın bile giymek eziyet... bak samimi ile görüş bence özelden cevap verir sana. O da bahar gibi yaptırdı sanırım silikonu.
Silikon kas fasyası denen zar içine koyuluyor. Senin bacağında kas nereye kadar uzanıyor ona bir bak eğer kısa bir iç kas varsa silikon yukarıda kalıyor ve alt tarafa yağ bolca koyulmaz ise davul tokmağı gibi kalıyor ki bu daha kötü bir görüntü bence. Yani kas yapın çok önemli diye biliyorum. Açıkçası ben yağ enjeksiyonundan yanayım benim doktor da olsa başka doktor da. Kendi adıma konuşuyorum tabii... Çünkü ne de olsa ameliyat ve bacağında iki tane balon var... İyileşme süreci uzun, üstelik bu arada topuklu terlik giymek zorundasınız. He ama sonucu eğer her şey uygunsa garanti... Bizim gibi eriyecek mi diye düşünmezsin.
Ben çok düşündüm ve yağ enjeksiyonuna karar verdim. Bence kontrolde doktorla karar verin...

Bir de banyo yapamama sorunu var yazın onu da düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…