Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amylee senin dış yanlardan yağ alındı mı? alındıysa ,yağ alınan ve konulan yerde ağrısı çok oluyor mu?kaç gün sonra yürümenden anlaşılmayacak duruma geldin?
mesaja eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum,25 mesaj dolmadan albüm ekleyemiyorum ve başkalarınınkine bakamıyorum
Eki Görüntüle 636898
mesaja eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum,25 mesaj dolmadan albüm ekleyemiyorum ve başkalarınınkine bakamıyorum
Eki Görüntüle 636898
amylee beni de ekleyebilir misin,resmini merak ettim..ben çok kararsızım ,keşke diyorum bacaklarım çarpık olsaydı çözümü daha kolaydı,dışa doğru parantez olunca düzeltmek çok zor..
iç tarafa silikon koyalım dedi bi doktor ama zaten bacaklarım 38 cm bi de silikon konulursa çok kalın olur,bacaklar kalın ve parantez ,bilekler ince..benimki gibi bacakları olup bi çözüm bulanlar
cevap yazsın lütfen ..ooof of..
arkadaşlar bana bir akıl verin ne oluurr. Tamam operasyona karar vermek para ayarlamak çok zor ama ben daha eşimle bile bu konuyla ilgili konuşamadım. ona benim bacaklarım parantez bişey yapalım diyemiyorum oda sağolsun 10 yıldır hiç lafını etmedi konusu geçmedi ama ben böyle yaşayamıyorum çok kötüyüm aynaya bakmaktan nefret ediyorum eminim hiç birinizinki benimki kadar parantez değildir. bugün dışarı çıkarken boru paça kot giydim ve mağazanıın camından kendi yansımamı gördüğümde bir kez daha kendimden nefret ettim yok böyle birşey yaa. Ben bunu eşimle nasıl paylaşacağım nasıl yardım isteyeceğim nasıl nasıl nasıl???? lütfen yardımmm!!!!!
Yarın benim saat 16:30 da o ünlü doktorla randevum var.Allah utandırmasın.Korkuyorum ama gideceğim inşallah.:26:
aslında bu forma artık yazmak istemiyordum.bunuda daha öncede belirtmiştim fakat bu formla ayrı bir bağım var o yüzden dışardan bakıyordum.sanırım bu form sayesinde ameliyat olduğum için tam kopamadım.
benimde ameliyat olmadan önce bacaklarım aynı tarif ettiğin sekil ve kalınlıktaydı.gecen sene silikon taktırdım ve dış kısımlarındaki yağlarıda aldı dr.bölece ameliyat olduktan sonra daha kalın olmadı daha doğrusu ölçü değişmedi.ameliyattan öncede 38 di olduktan sonrada 38
arkadaşlar bana bir akıl verin ne oluurr. Tamam operasyona karar vermek para ayarlamak çok zor ama ben daha eşimle bile bu konuyla ilgili konuşamadım. ona benim bacaklarım parantez bişey yapalım diyemiyorum oda sağolsun 10 yıldır hiç lafını etmedi konusu geçmedi ama ben böyle yaşayamıyorum çok kötüyüm aynaya bakmaktan nefret ediyorum eminim hiç birinizinki benimki kadar parantez değildir. bugün dışarı çıkarken boru paça kot giydim ve mağazanıın camından kendi yansımamı gördüğümde bir kez daha kendimden nefret ettim yok böyle birşey yaa. Ben bunu eşimle nasıl paylaşacağım nasıl yardım isteyeceğim nasıl nasıl nasıl???? lütfen yardımmm!!!!!
Resmine yorum yapmak istiyorum. Sanki benim biraz daha dışı kalın versiyonum... :) elinle dış yanı sıkıştırdığında rahatça eline 1-1,5 cm et geliyorsa dıştan yağ alabiliyor diye konuşulmuştu forumda. Benim muayenemde de ona benzer bir tabir kullanmıştı. Bu nedenle şanslısınız bacak ve diz içinden alınan yağ önemlidir demişti. Bence sen de şanslı kategoridesin. Dış yanlar yağlı görünüyor. Hele bir de diz içinde yağ varsa daha iyi çünkü o yağ alınması bile bir miktar güzel göstermeye yetiyor bacağı.
Aaaa süper... Zaten muayenehane değil de art stüdyo:))) etkileneceksin ( tabi aynı doktorsa:)) hayırlısı înşallah
benimki daha ince daha parantez. ne yapıcaz, valla serseme döndük!
amylee senin doktoruna fotoğraf göndermiştim, silikon önerdi bir de bileklere yağ enjeksiyonuyla düzeltme yapılırmış. ya çok kalın olursa, ben seninki gibi ince isterim acaba bu silikonların incesi de var mı? yarın randevu almayı düşünüyorum, sanırım bahara kadar doluymuş, böyle olunca yaza kalır, yaza kalınca sıcaklarda eziyet mi olur?