Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar hepimizin sorunu aynı sanırım.ben en sonunda cesaretimi topladım randevüyü aldım şu meşhur doktordan:)bakalım sonrası ne olacak hayırlısı inşallah pişman olmayız...bide forumlarda grup indiriminden felan söz ediliyor.bununla ilgili ameliyat olmak isteyenler varsa bişeyler mi yapsak diyorum kızla ne dersiniz?

benim sorunum bacağın inceliği değil kalınlığı aslında ama genel olarak bacak estetiğiyle daha çok ilgilenen ve başarılı olan doktorlar kimler merak ediyorum. üst bedenim 36 alt kısım 40 çünkü..

Arkadaşlar ameliyat olalı 8 ay 10 gün geçti. Geçen haftalarda yeni fotoğraf ekleyeceğim demiştim ama sözümü hemen tutamadım, bu akşam çekip ekleyebildim siteye Kusura bakmayın.. Bakıp yorum yapar mısınız, 8 ayda nasıl bir değişiklik olmuş? Ben son halinden memnun değilim. Hiç ameliyat olmamışım gibi. Tekrar bir yağ enjeksiyonu yaptırsam yine eriyecek diye korkuyorum. İkinci yağ enjeksiyonu olursa, daha kalıcı olur diyen var mı acaba? İkinci operasyonu yaptıran arkadaşlara soruyorum. Lütfen yazın...

keşke...senn bacaklarındaki yağ eridimi((çok üzüldüm
harika olmuşlardı halbuki yağ dolgusunun geçici bi çözüm olduğunA iyice kanaat getirdim artık(

SEMİZOTU kusura bakma, yoğun ve stresli 2 hafta geçirdim. Anca foruma girebildim, mesajını yeni gördüm. Fotoğrafımı da yeni ekleyebildim. İstersen 8 ay öncesi ve sonrasını kendin gör, ölç-tart canım fotoğraflardan...

Bir de SEMİZOTU, ilizarov yöntemi demişsin. Hiç duymadığım bir yöntem. Kesin çözüm diyorsun, nasıl bir operasyonsa araştırmak lazım...

canm biraz erime olmuş ama erime daha çok dizinde olmuş sanki..
önceki fotolarını görünce ne güzel dizleri var kızın maşallah demiştim..
ameliyatta dizlerinede enjekte yapılmıştı galiba

Bir de SEMİZOTU, ilizarov yöntemi demişsin. Hiç duymadığım bir yöntem. Kesin çözüm diyorsun, nasıl bir operasyonsa araştırmak lazım...

canm kemiğe çivi yada plak takıp düzeltiyolar bende bu kadarını biliyorum
istanbulda bi doktor yapıyo

KESKE biraz erimiş ama dizlerden.senin dizlere yag enjekte edilmiş miydi.peki bileklerine ?canım 8 ay önceki dizlerin tam benim istedigim gibi.gerçi şimdi de iyi görünüyo.bide bana doktorun şehrini ve fiyatı,yaptıgı işlemleri yazar mısın? doktor ismi yazmak yasak sadece. 2. yag enjeksiyonu dahil mi fiyata.şimdiden teşekkürler.görüşğrüz.

TEKBENMİYİM merhaba, nasılsın? Eklenen yağların ne durumda, memnun musun, erime var mı? Forumun hiç tadı kalmadı burda. Fotoğraf ekliyorum bakan yok, mesaj yazsam cevap gelmiyor. MESAJ KUTUN DOLMUŞ. SANA ÖZELDEN MESAJ GÖNDEREMİYORUM. RİCA ETSEM BOŞALTIR MISIN KUTUNU? :)

Merhaba İYLİK. Benim diz kapaklarımın alt kısmından itibaren yağ enjekte edilmişti. Şu an da fotoğraflarda görünen, o incelen kısımdan itibaren yağ konulmuştu. Sana birazdan özel mesaj yazayım sorduğun sorular için... Ama İstanbul'da ameliyat oldum, karın ve üst bacak bölgesinden yağ alınıp alt bacaklarıma enjekte edildi. Bileklerime yağ konulmadı.

Merhaba İYLİK. Benim diz kapaklarımın alt kısmından itibaren yağ enjekte edilmişti. Şu an da fotoğraflarda görünen, o incelen kısımdan itibaren yağ konulmuştu. Sana birazdan özel mesaj yazayım sorduğun sorular için... Ama İstanbul'da ameliyat oldum, karın ve üst bacak bölgesinden yağ alınıp alt bacaklarıma enjekte edildi. Bileklerime yağ konulmadı.

canm kemiğe çivi yada plak takıp düzeltiyolar bende bu kadarını biliyorum
istanbulda bi doktor yapıyo

birçok doktor yapıyor ilizarovu ama bunun riskleri var birde iyileşme süresi uzun.Ben memorialde mehmet beye gitmiştim,kendisi bacaklarımdaki eğriliği riske atmaya değer bulmadığı için ameliyatı reddetmişti.o yuzden en iyisi göz yanılsaması yaratan estetısyenlerin yaptıkları

kızlar selamlar nasılsınız uzun zamandır ugrayamadım buraya ameliyat olalı baya olmustu benımm 22 hazıranda olmustum,bacaklarımdan memnunum yurumem bıle degıstı ozguven super bir sürü elbise gıydım bu yaz.Yani bakıldıgında aynı.Hayatımı kısıtlamadı akşamları deli gibi koşmaya çıkıyorum bu konuda endişeniz olmasın derim.Benim tek sıkıntım bacaklarımın dış yanları orasını zaten konusmustum ilerleyen zamanlarda rotus ıcın gıdecegım.yani bir arkadaş kalınlıktan bahsetmiş benimde kalın gıbıydı ustleri incelttı ya doktor.Birde ben meşhur doktorumuza ameliyat olmuştum sanırım artık trombosıt eklıyormus yağlara daha kalıcı olması için bu şekilde ameliyat olanlar var mı?Son yeniliklerde kendisi mr ile yağların tespiti diye bir video yayınlamış.bu uygulama giren arkadaşlarım oldu mu?

selamm:)evett gercekten ben bu yaz etekten başka birşey giymedım yalan yok yanı eskıden ruzgar esınce eğilip çarpıklıgım cıkmasın dıye kapamaya calısırdım şimdi oyle derdım yok:)çok şükür iyiki olmusum Allah pişman etmesın ya doktoruma da dua edıyorum.Gerçekten sağlık açısından bile değişti.Eskiden yururken çok zorlanıyordum,dizlerim deydğinden ne diyim darısı sana ben buralara uğramaya çalışıyorum nankörlük edemem buaradaki kişilere,aynı dertleri paylaşıyoruz;ama bazen kişinin kendi hayatında da sorunlar olunca hayata dair hiçbirşey yapmak istemiyor.Bu bacak bile olsa:)Umarım bende sizin güzel resimlerinizi görürüm.Palmodoro da ona da çok teşekkürler:)

merhaba bende bir süredir takip ediyorum bu sayfayı. bende bacaklarımdan hiç memnun değilim ameliyat olmaya karar verdim ve annemde destekçim :) bugün bacaklarımın fotoğrafınıda çektim ekleyeceğim buraya sizlerinde yorumlarına ihtiyacım var. sayfasına fotoğraf ekleyenler fikir oluşturması için beni arkadaş olarak ekleyebilirler mi ? manevi desteğinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum :)

ben birçok doktorun yaptığını bilmiyordum. risklerinide bilmiyorum.o gittiğiniz doktordamı istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…