keşke...senn bacaklarındaki yağ eridimi((çok üzüldüm
harika olmuşlardı halbuki yağ dolgusunun geçici bi çözüm olduğunA iyice kanaat getirdim artık(
birde kızlar 2 3 ay içinde inşallah allah nasip ederse
istanbula gelip ilizarov yöntemi var hani demirlerle düzeltiyolar onu yapan doktora muayene olcam
ben yağ enjeksiyonu yaptırıp hergün eridimi diye düşünmek yada silikon taktırıp günden güne şeklinin bozulmas gibi
şeylerle uğraşmak istemiyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda görüşleriniz almak istiyorum
biliyorum istedğim çok zor bi ameliyat ama en azından kesin çözüm...
SEMİZOTU kusura bakma, yoğun ve stresli 2 hafta geçirdim. Anca foruma girebildim, mesajını yeni gördüm. Fotoğrafımı da yeni ekleyebildim. İstersen 8 ay öncesi ve sonrasını kendin gör, ölç-tart canım fotoğraflardan...
Bir de SEMİZOTU, ilizarov yöntemi demişsin. Hiç duymadığım bir yöntem. Kesin çözüm diyorsun, nasıl bir operasyonsa araştırmak lazım...
Arkadaşlar ameliyat olalı 8 ay 10 gün geçti. Geçen haftalarda yeni fotoğraf ekleyeceğim demiştim ama sözümü hemen tutamadım, bu akşam çekip ekleyebildim siteyeKusura bakmayın.. Bakıp yorum yapar mısınız, 8 ayda nasıl bir değişiklik olmuş? Ben son halinden memnun değilim. Hiç ameliyat olmamışım gibi. Tekrar bir yağ enjeksiyonu yaptırsam yine eriyecek diye korkuyorum. İkinci yağ enjeksiyonu olursa, daha kalıcı olur diyen var mı acaba? İkinci operasyonu yaptıran arkadaşlara soruyorum. Lütfen yazın...
KESKE biraz erimiş ama dizlerden.senin dizlere yag enjekte edilmiş miydi.peki bileklerine ?canım 8 ay önceki dizlerin tam benim istedigim gibi.gerçi şimdi de iyi görünüyo.bide bana doktorun şehrini ve fiyatı,yaptıgı işlemleri yazar mısın? doktor ismi yazmak yasak sadece. 2. yag enjeksiyonu dahil mi fiyata.şimdiden teşekkürler.görüşğrüz.
KESKE biraz erimiş ama dizlerden.senin dizlere yag enjekte edilmiş miydi.peki bileklerine ?canım 8 ay önceki dizlerin tam benim istedigim gibi.gerçi şimdi de iyi görünüyo.bide bana doktorun şehrini ve fiyatı,yaptıgı işlemleri yazar mısın? doktor ismi yazmak yasak sadece. 2. yag enjeksiyonu dahil mi fiyata.şimdiden teşekkürler.görüşğrüz.
canm kemiğe çivi yada plak takıp düzeltiyolar bende bu kadarını biliyorum
istanbulda bi doktor yapıyo
Ellam cim nerelerdesin eskiyi okuyum biraz dedimde gercekten sendeki degisim muthis oldu :)yeni bacaklarinin tadini cikariyorsun sanirim cokugramiyorsun artik ee tabi buda senin hakkin operasyonumdan sonra hayirlisiyla atlatiyim bir alisveris merkezlerini alt ust etmeyi planliyorum dusunmesi bile cok guzel
birçok doktor yapıyor ilizarovu ama bunun riskleri var birde iyileşme süresi uzun.Ben memorialde mehmet beye gitmiştim,kendisi bacaklarımdaki eğriliği riske atmaya değer bulmadığı için ameliyatı reddetmişti.o yuzden en iyisi göz yanılsaması yaratan estetısyenlerin yaptıkları