Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar,

Bugun Angel ile konustum, biraz uzgundu cunku bacagindaki yaglar epey bir erimis. Ben acikcasi hepinizin oyle birdenbire Bulent Bey'e akin etmenizi anlamiyorum. Biraz bekleyin dedik size...Yani bunca zaman yasadiniz bu bacaklarinizla da bi 6 ay daha mi yasayamiyorsunuz. Ya da paraniz bol ise ve caniniza eziyet etmeyi cok seviyorsunuz o zaman diyecek birseyim yok....

Neyse ben onumuzdeki hafta ici Angel ile bulusacagim, sizlere gercekten cok bir fark var mi yok mu yazarim. Insallah daha fazla erime olmaz diye dua ediyorum.

sonuçtan memnun olan arkadaşlar için nasıl sevindiysem memnun olmayan arkadaşlar içinde bir o kadar üzüldüm gerçekten büyük bir hüsran ne hayallerle,emekle olundu bu ameliyatlar doktorlar gerçekçi olsa bizi böyle ümitlendirmeseler olabileceği söyleseler bu kadar üzüntü yaşanmaz diye düşünüyorum jazebele katılıyorum keşke ilk ameliyat olan arkadaşlardan sonra dier arkadaşlar bekleseydiler anladım ki estetik ameliyatlar için uzun bir araştırma sabır gerekiyormuş ve doktrolarların çok güzel olur garanti veriyorum gibi sözlerine inanmamak gerekiyormuş genede çok karamsar olmayalım derim sonuçta biliyoruz ki yağların eriyecek olan kısmı ilk 3 ayda erir kaldı ki ödemler şişlikler vardı ilk başta çok kalın görünmesinin sebebiyde buydu ama gende sonuçta doktor bey güzel olacağının garantisini veriyorsa önemli olan 3 ay sonrada güzel görünmesi ama o kadar garanti verdikten sonra bu memnuniyetsizliklerin yaşanmasını istemiyorsa daha mı fazla yağ vermeliydi bilemiyorum o da kendisinin uzmanlık alanına girer kendileri bu siteyi takip ediyorlar diye biliyorum genel bir açıklama yaparlarsa memnun oluruz

Son düzenleme:

canım söylediklerin için çok teşekkürler. abartmışsın baya ama ne yalan söyleyim hoşuma gitti. doktor bana geçen yıl 4500 demişti, bu sene ise 6000 dedi. ama daha önceki görüşmelerimiz, konuşmalarımız doğrultusunda 4500 e yapmayı kabul etti. fakat maddi durumum buna elvermediği için ısrarcı oldum biraz, çok da üzüldüm. sağolsun Allah razı olsun Hasan Bey de biraz daha indirim yaptı ama ne kadar olduğunu sormayın, söz verdim söyleyemem.
daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum, operasyon florance nightingale hastanesinde yapıldı. çok da iyi bakıp ilgilendiler.
Allah hepimizin gönlüne göre versin. bu işlemler için hem para, hem zaman harcıyoruz. çektiiğimiz acı ve çevremizdekileri ikna etme çabası da cabası. Allah hiçbirimizi pişman etmesin... herşey güzel olsun inşallah...

yahu kızlar leydi nerede yaa.. jezabel sende angel'ın numarası var, angella iletişim halindeysen ona sorabilir misin angelda leydinin telefonu var... tatile çıksaydı bize bi haber verirdi diye düşünüyorum. kapsama alanı dışında dediğine göre sitede bir ban durumu söz konusu sanırım..

lezabele katılıyorum bende ilk andan beri bekleyin daha üç ay geçti hiç erimedi diyen yok acele etmeyin diye onlarca kez yazdım bacaklar vucudumuzun en hareketli organlarıdır burda yagların tutunması biraz zor bunu bana görüştüğüm bi çok doktor söyledi ufuk bilkay gerçekten çok iyi bi doktor en başarılı amaliyatta bile en fazla yüzde kırkı kalıcı olur dedi bu amaliyatı olmak isteyen arkadaşlar bu riski göze almalı hiç birimizin boşa atacak parası yok sanırım bide bu amaliyatı olan arkadaşlar yavaş yavaş siteden çıkıyo asıl onlara şimdi ihtiyacımız var gelişmeleri görme açısından hala burda kalıp bize bilgi verenlere hepimiz adına teşekkür ederim

Zaten bence Minire nin durumu da cok supheli, yani bir insan neden ameliyat olmadan once forumla hicbir alakasi yokken , ameliyat olduktan sonra katilsin ki aramiza?
Bulent Bey bu forumla birza fazlaca yakindan alakali, cunku burasi onun musteri deposu...
Bence Bulent Bey Minire den istedi bu foruma yazmasini...

haklısın bende senin gibi düşünüyorum ilk aylar ödem şişlik bacak kalın gözüküyor önemli olan sonrası jazabel angelle görüşünce senden hemen düşüncelerini bekliyoruz sanada hala bizimle oldugun için teşekkürler

nurhann canım bacakların çok iyi gözüküyor tabi yapılmadan önceki halini bilmediğimiz için kıyas yapamıyoruz. ama suan çok güzel gözüküyor

kızlar biliyosunuz ki benimde derdim aynı bende ameliyat olmak istiyorum ama beklemedeyim iyice araştırıp sonra karar vermek istiyorum bu aradada boş durmayıp bacak hareketleri yapıyorum bu hareketlere başlayalı bugün 1 hafta oldu ama bu kadar az zamanda bile hafifde olsa kaslanma oldu.bunu eşim bile fark etti.tamam belki sadece hareketlerle istediğim kadar düelme olmaz ama ameliyata karar veresiye kadar hareketlere devam edersem başarı oranı belki daha yüksek olur.yani bilmiyorum nekadar doğrudüşünüyorum ama bir ümit işte

askos canım çarpıklığı gitti o kesin ama erimeye devam ederse diye korkuyorum.çok çabuk eridi çünkü.eski halinden biraz kalın şimdi birde üzerine basarak söylüyorum resimde daha kalın görünüyor!!

samimi ayak ucunda kalkıp inme hareketimi yapıyorsun?

evet canım ilk başta biraz zorladı ama şimdi daha kolay oluyor. günde 200 tane yapmak gerekiyormuş ben bugün 250 tane yaptım.aslında fzla yapmanın sakıncası varmı bilmiyorum eğer yoksa daha fazlada yapabilirim.inş işe yarar eğer daha fazla gelişme olrsa yazarıma.s.

papatya tarlası abartmıyorum gerçekten çok güzel olmuş bacakların.ben boru gibi bacak sevmem bacakta baldır da biraz kıvrım olmalı, papatya tarlası sende diğer arkadaşlar gibi kaybolma ortalıktan olurmu benim aklımda da hasan bey var sen gelişmeleri sürekli bildir lütfen 3-5ay sonra ne halde olur bacakların bilgilendir bizi

nurhann aslında yağların erimemiştir amaliyat sonrası bacakta mutlaka ödem ve şişlik oluyo ödemler geçip şişlik indiği için sana öyle geliyor inşallah kalan yagların daim olanlardır hem önemli olan bacagın kalın degil düz olması senin bacaklarında oldukça düz üzme kendini olurmu

canım sağol moral verdin.evet gayet düz oldu eskisine göre, umarım dediğin gibi erime olmaz yoksa bende çok kalın bacak sevmiyorum.bilekler çok ince tek kusur o şu an.öptüm.bye

ben burdayım merak etme, hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık yaşıyoruz. bizi bizden daha iyi anlıycak kimse yok. operasyonu yaptırıncaya kadar deli gibi forumu takip ettim. şimdi işim bitti diye kenara çekilmek vicdansızlık olur. umarım size vericem haberler iyi olur.

PAPATYATARLASI daha ne olsun, bence süper görünüyor. hani canlı da çok girinti çıkıntı yoksa hiç kusuru yok gibi. valla bayıldım :)
iyi akşamlar arkadaşlar papatya tarlası hangi doktora ameliyat olmuş ne kadara bileniniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…