avicennaya katılıyorum şimdiye kadar ki yapılan ameliyatların içinde en güzel bacak şekli papatya tarlasının gerçekten dr mükemmel iş çıkarmış. resmen sindy bebek bacağı gibi bi inceleyin isterseniz :)) doğru söylüyorum.
seselina bencede erime olmaması çok ii bencede demek ki neymiş bülent beyden başka dr.larda varmış kıslar hemde daha uygun fiyata
ayrıca papatya tarlası dr tam olarak sana ne kadr demişti de ne kadara yaptı .artı seninde yapılan operasyon yağ transferi olarak mı geçiyor artı aklıma soru gelmedi geldikçe sorarım artı bacakların çok güzel benim de öyle bacaklarım olsun istiyorum senağlama
samimi ayak ucunda kalkıp inme hareketimi yapıyorsun?
papatya tarlası abartmıyorum gerçekten çok güzel olmuş bacakların.ben boru gibi bacak sevmem bacakta baldır da biraz kıvrım olmalı, papatya tarlası sende diğer arkadaşlar gibi kaybolma ortalıktan olurmu benim aklımda da hasan bey var sen gelişmeleri sürekli bildir lütfen 3-5ay sonra ne halde olur bacakların bilgilendir bizi
iyi akşamlar arkadaşlar papatya tarlası hangi doktora ameliyat olmuş ne kadara bileniniz varmıPAPATYATARLASI daha ne olsun, bence süper görünüyor. hani canlı da çok girinti çıkıntı yoksa hiç kusuru yok gibi. valla bayıldım :)