Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teşekkürler arkadaşlar, evet bu son halim. daha aydınlık ve net resimler paylaşıcam sizinle. en kısa zamanda inşallah. ağrı var mı diye sormuşsunuz artık yok. epeydir ağrı sızı yok bende. sadece diz kapaklarımın iç kısmında yani yağ enjekte edilen yerde 1 tane dikiş izi var. fiyata gelince 4500 TL arkadaşlar.

arkadaşlar itiraf etmek istediğim bişey var.
çok üzgünüm ama mecburiyetten size yalan söyledim.
benim ödediğim fiyat bundan daha azdı. fakat doktorun ricasıyla söyleyemedim. ben geçen seneden beri hasan beyle görüşüyorum. resmen doktoru bıktırdım, hem mail hem telefon hem yüzyüze görüşmeler oldu ama istediği parayı denkleştiremedim, sonunda o insafa geldi. fakat hiçkimseye söylemememi istedi benden. siz de duymamış olun. olur da kendisiyle görüşen olursa lütfen adımı ve bu konuyu dile getirmesin arkadaşlar.

papatya ameliyat öncesi resmini koyma imkanın varmı şuanki hali çok güzel ama önceki halini çok merak ediyorum nasıl nasıl bir bacağın vardıda bu hale geldi mucizemi yoksa bacakların çokda kötü değilmiydi merak ediyorum

papatya dürüstçe açıkladığın için sağol, sende haklısın arada kalıyorsun. amaaan boşver takma, benim soruma cevap yazmamışsın arkadaşım lütfen cevap bekliyorum çok merak ediyorum bacağının birinde girinti çıkıntı vardı o geçtimi geçmedimi off cevapla artık kızmaya başladım haaa gelirsem oraya..:))

sayfa 88 de eski halime ait bir resim var. ona bakarak kıyaslama yapabilirsin.
girinti çıkıntı biraz daha azaldı ama tam olarak geçti diyemem. yada ben çok inceliyorum..
resim koyucam siz karar verin artık.

canım gördüm eski halini çok kötü değilmiş o durumda bile ameliyat düşünüp yaptırmışsın ama sonuç yinede mucize sanki başka birinin bacakları gibi çok değişmiş tabiki ,doktorlar neler yapıyorlar ya herşeyin çaresi var önemli olan para ve cesaret!!!

peki bu ameliyatlar kalıcımı yani ömür boyumu bir kere yaptırıp rahatmı ediyosun yoksa deforma olacakmı tekrar yenilemen gerekecekmi bu konuda doktorlar ne diyor ya da zamanla eriyip gidecek mi?

az önce çektiğim resimleri gönderiyorum. 2 tanesini yatağın üğstüne çıkıp tam karşıdan çektim, 2 tanesini de eğilerek telefondan çektim. yine de bilekler eğri olduğundan çok güzel diyemiyorum ama buna da şükür tabi.

doktora kalırsa 2. kez yaptırmaya gerek yokmuş. cumartesi kontrole gidicem. bakalım ne diycek..
basenlerden yağ alınmıştı bende. o bölgede de yağlanma olmaz yeniden dedi.
tabi bende basen çok olduğundan alınmış gibi görünmüyo :)

canım gerçekten girinti çıkıntıyı farkedemedim çok güzel olmuş ve bileklerdeki sorunuda sen söylemesen asla anlayamaz hiçkimse ama sen bileklerim problem dedikçe oraya bakıyoruz ve inceleyince anlayabiliyoruz söylemeseydin kimse anlamıycaktı. genel olarak çok güzel. seninde benim gibi dizden yukarıdada boşluk var orayı neden doldurtturmadın ben orayıda doldurtmayı düşünüyorum çünkü kısa giyemem çok kötü duruyor.

canım bileklerinde yamukluk yok bilekler zaten üst tarafa göre daha ince olmalı orayıda doldurtsaydın kötü dururdu inan böyle daha zarif olmuş bence gayet iyi daha ne olsun rahat rahat etek giyebiliyosun

slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bendede aynı sorun var ameliyat oldum ama pek memnun değilim
:1ninca:

papatyatarlası yapılmadan önceki resimlerinede baktım gerçekten çok güzel olmuş hiç erimez inşallah bileklerinde iyi hiç sıkıntı yapma sindrellab sen kime yaptırmıştın niye memun kalmadın

merhaba sindrellab hoş geldin aramıza sen kime ameliyat oldun neden memnun değilsin varsa ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini koyabilirmisin burada arkadaşlarla yorum yaparız fikir veririz. geçmiş olsun.. birde ne zaman oldun canım anlatırsan seviniriz..

papatya tarlası inan bacakların çok hoş duruyor.arkadaşlarında dediği gibi bilekleri sen söylediğinden dolayı bizde oraya yoğunlaşıyoruz.bir bütün olarak süper duruyor,boşver takılma keyfini çıkar arkadaşım kaydirigubbakcemile5

ayyy nasıl sevindim bilemezsiniz arkadaşlar. siz söylüyorsanız gerçekten iyi görünüyodur çünkü burda hem iyi hem kötü herşeyi konuşup paylaşıyoruz ve sadece karşımızdaki kişi hayal kırıklığı yaşamasın için yapmacık davranmıyoruz. gerçekten de hiç kimseyle konuşamadığımız, takıntı yaptığımız konular hakkında didik didik konuşuyoruz resmen. bu bile benim için çok önemli. konuştukça yalnız olmadığını anlıyor insan. benzer hayatlar görmekten bir nevi mutluluk duyuyor hatta. paylaşım çok önemli dolayısıyla sizin fikirleriniz de çok önemli, gerçekten çok teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına inşallah.
sindirellab hoşgeldin.. kime yaptırdın ameliyatını ne kadar zaman oldu neden memnun değilsin? paylaşırsan en azından o doktor yada yapılan işlem için fikir sahibi oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…