Bacak dolgusu yaptıran var mı?

LolaBunny bende hissediyorum ve aynen sinirleniyorum daha ilk başında hissettim. neyse bakalım er geç kokusu çıkar...

tulsacım o farklı teknik kullanan doktor ne yapıyormuş merak ettim sen görüş gel bakalım bizimle paylaşacağını söylemişsin çok memnun oluruz canım. merakla senden haber bekliyoruz...

Merhaba kızlar, ben hergün hep okuyorum yazılanları. Sadece yazacak birşeyim olmadığı için sesim çıkmıyor. Umutsuz beklemedeyim. Hiçbirşeye karar veremiyorum....

sindrellab ne yapmaya çalışıyosun bu ameliyatı oldum diyor,memnun kalmadığını belirtiyorsun yeni bir doktor arayışına giriyorsun.seninle fikir alışverişine stop destek bekliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr

tabiyki erime olduğu için pişman oldum arkadaşlar ne yapmaya çalışabilirimki herkaz gibi bende pişman oldum ama sonuna kadar devam edicem iyi bir doktor bulana kadar moralim bozuluyo

slm elif anladığım kadarıyla diğer arkadaşlar bana güvenmiyo benimle fikir paylaşımına stop yazmışlar neden acaba beni tanımadan bu fikre sahip oldular ben mail adresimi veriyorum cano.corsa7@hotmail.com

nurhancım sana katılıyorum canım destekliyorum seni. sindrellab arkadaşa en az 10 kere sorduk neden menun değilsin diye malesef hiç cevap yazmadı hala bize sorular sormaya çalışıyor, madem soracaksan sorulan sorularıda cevaplaki burdaki insanlarıda merakta bırakma dimi yani. tek kelime ve kısa konuşmalar vs... çelişkili bir durum var ortada, nihayet bugün zahmet edip cevap yazabilmiş arkadaş oda kısa ve öz erime olmuş memnun olmamış okadar. biz burda arkadaşlarla uzun uzun en ince ayrıntısına kadar birbirimize herşeyi anlatıyoruz önce birbirimize güven veriyoruz o herşeyden daha önemli bence. güven verilmemişsede bunu hemen hissediyoruz şekil A da görüldüğü gibi. uzatmaya gerek yok ona göre davranalım arkadaşlar...

kızlar merhaba bende böyle bir sorunum olduğu için izliyorudm sizi ama dayanamıycam lolabunny sen nasıl dayandın çünkü çok harbi biri imajı çizmiştin kafamda :) ben bile dayanamadım yazıyorum bu sindirela arkadaşımızı anlamamk mümkün değil yaahu! Çok üzgünüm çoookhepinize Allah sabır versin bence siz kaldığıonız yerden devam edin

isteyen inansın istemeyen inanmasın ayrıntıları ne olabiklirki herkez gibi aynı msn adresimi bıraktım insan ameliyattan başarılı sonuç alamayınca pskolojisi bozuluyo ben geçen sene calf implant taktırdım ön taraflara bu senede yanlara ve bileklere yağ enjekte yaptırmam gerekliydi ama 1 haftada eridi sinirlerim çok bozuk arkadaşlar anlamanız gerekli beni okadar para çektiğim acıda cabası eridi gitti işte inanırmısınız morluklar halen var haziran 11 ameliyat tarihim deli oluyorum

Arkadaslar,

.

Bu arada sindrellab... Ben de de calf implant varda... neden ustune bir de yag enjecsiyonu yaptirdin onu anlamadim. Implantlarindan memnun degil misin? Neden degilsin, onlar erimes ki... Bir de implantlari kime taktirdin onu merak ettim... Sorularima scevap verirsen sevinirim...

Son düzenleme:
yaa sindirella olumsuz bir şeyler yaşamış olabilirsin ama her şeyin yolu yordamı var. bi kelime atıp çıktın günlerdir bak bizi de deli ettin. doğru düzgün yazsaydın sorununu yardımcı olurduk. ayrıca buraya mailini yazma. site kuralları gereği yasak onu edit'le bence.
jerska canım, bu günlerde bu başlıkta çok garip şeyler oluyor kafayı yemek üzereyim:) çok zor dayanıyorum:) benim gibi düşünen birileri olduğunu görünce çok seviniyorum:)

Sindirella, burada herkes samimi şekilde paylaşım yaparken tane tane başından geçenleri yazıyor. Kendisine soru sorulduğunda da tüm ayrıntısıyla cevaplıyor. Sen uzun süre cevap yazmadın. Bir bişey yazıp bir gittin kayboldun. Bu davranış şekli arkadaşlarda samimiyetsizlik hissi uyandırdı. Burda kurulan iletişim şekline ters düştün yani. Bence tecrübelerini öedediğin paraya , doktorların adına ve çektiğin sıkıntıların neler olduğuna varana kadar anlatmalısın. Burada herkesin yaptığı gibi. O zaman emin ol burada herkes sana elinden geldiğince yardımcı olacaktır......

jezabel bizi bırakmayıp hala yanımızda olduğun için soğol arkadaşım. Leydiyi arayıp ulaşamamana çok üzüldüm bencede ailevi problemler var galiba yoksa leydiyi tanıdığımız kadarıyla kendi isteyi ile bizi bırakıp asla gitmezdi bundan adım gibi eminim. Bacaklarının son halindende çok memnun değildi inşallah psikolojisi bozulmamıştır aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. İnşallah yanılıyoruzdur, mutlu bir tatil geçiriyordur temennimiz bu. bir gün gelip mutlu bir şekilde kızlar ben geldim demesini dört gözle bekliyoruz.bu sessizliğin kendi isteğiyle olmadığına eminim. SENİ SEVİYORUZ ARKADAŞIM. İYİ VEYA KÖTÜ HER NE VARSA YANINDA OLMAK İSTERİZ. ÇÜNKÜ SEN HEP BİZİM YANIMIZDAYDIN.

calf implantlarımdan memnunum arkadaşlar ahmet seyhana taktırdım ama benimkiler çok ince olduğu için yeterli olmadı bilekler ince yandan görünümüde ince 2 ay beklemem gerek tekrar yağ enjekte yaptırcam daha sonra görüşürüz arkadaşlar hoşçakalın fısat buldukça buraya giricem ayrıca msn adresimi verdim inanmadıkları için yasak olduğunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…