Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nurhan nasıl erimeye başladı yani bacakları kalınlaştıran ödemmi herkes bülent beye ameliyat oldu sanırım diğerlerinde varmı böyle bir durum sen ne zaman ameliyat olmuştun?

nurhan üzülme canım şişlik gidiyordur eridiğini nerden anladın, son halinin fotoğrafını gönderirsen yorum yaparız canım merak ettik bak şimdi.

kızlar leydiden haber alan varmı formdada kapsama alanı dışında yazıyor bu nedemek bilen varmı üyeliğinimi iptal etti ne oldu gerçekten çok merak ediyorum. msndede kapalı yazışan veya konuşan varsa lütfen bilgi versin. Moralimi bozuk acaba hay allah... onun üzülmesini hiç istemem. inşallah iyidir ve bize cevap verir...

seselina bende çok merak ettim benim msn hep açık orayada hiç girmiyor tatilemi gitti acaba formda niye cevrimdışı yazıyor anlamadım umarım olumsuz bişe yoktur tel numarsını bilen yokmu arayıp bizede bilgi verse

eski halinden birazcık kalın, ayak bileklerim çöp gibi.3 hafta dolmadı bile 3 ayda tam belli olur demişti dr.bey şimdi böyleyse 3 ay sonra ne olur bilemem.

PAPATYATARLASI daha ne olsun, bence süper görünüyor. hani canlı da çok girinti çıkıntı yoksa hiç kusuru yok gibi. valla bayıldım :)

nurhancım ameliyattan önceki ve şu anki fotoğrafını koyabilirmisin canım merak ettik lütfen, gerçekten üzüldüm 1 haziranda olmuşsun daha çok yeni.

papatya tarlası, benim bacak yapımda seninkine çok benziyor. bileklerine çok az daha yağ konulsaymış keşke. ama inan kötü değil dr bey muhteşem bi bacak yapısı yapmş sana çok güzel görünüyor. senin baldırların birleşmiyordu şimdi ise baya şiş duruyo ve birleşiyor acaba dr bey çok mu yağ koydu. birde seninki de bülent bey gibi yağ transferimi belki söylemişsindir ama unuttum. dr. erimeyeceğini garanti etmesi çok güzel istanbula gelme fırsatım olsa hasan beye ameliyat olcam fiyat konusunda bülent beyden daha makul. ve tek seans yetiyor baksana. bacakların muhteşem gönül rahatlığıyla minileri giyebilirsin ama bizi bilgilerinden mahrum etme birkaç ay sonra erime olup olmadığı ve kalıcılık hakkında bizi bilgilendir lütfen:sinifsinif: allah bizede nasip eder inşallah

papatya tarlası, benim bacak yapımda seninkine çok benziyor. bileklerine çok az daha yağ konulsaymış keşke. ama inan kötü değil dr bey muhteşem bi bacak yapısı yapmş sana çok güzel görünüyor. senin baldırların birleşmiyordu şimdi ise baya şiş duruyo ve birleşiyor acaba dr bey çok mu yağ koydu. birde seninki de bülent bey gibi yağ transferimi belki söylemişsindir ama unuttum. dr. erimeyeceğini garanti etmesi çok güzel istanbula gelme fırsatım olsa hasan beye ameliyat olcam fiyat konusunda bülent beyden daha makul. ve tek seans yetiyor baksana. bacakların muhteşem gönül rahatlığıyla minileri giyebilirsin ama bizi bilgilerinden mahrum etme birkaç ay sonra erime olup olmadığı ve kalıcılık hakkında bizi bilgilendir lütfen:sinifsinif: allah bizede nasip eder inşallah

umutve umut sana katılıyorum, nurhan arkadaşımız 01 haziranda ameliyat olmuş ve şu anda bile erime olmuş ama papatyatarlasının ameliyat tarihine baktım 02 mayısta olmuş, nerdeyse 2 ay bitiyor ve gözle görülür şekilde erime olmadığı ortada. haklı değilmiyim kızlar . bakalım zaman herşeyi gösterecektir. inşallah hepimiz doğru karar veririz. kıyaslamalarıda yapmamız lazım tabiii.

Ben papatyatarlasinin kendisinede ozelden soyledim, simdiye kadar ameliyatlari yapilan arkadaslarin icersinde bacaklari sekil olarak, en guzeli bence kendisidir. Bulent bey yaglarin erimemesini saglayabiliyor olabilir ama, bence sekil olarak hasan bey daha basarili, simdiye kadar erime olmamasida, ayrica guzel. Papatyanin bacaklarinin ilk ve son hali karsilastirildiginda ve hasan beyin talep ettigi fiyatin bulent beyden daha makul olmasi goz onune alinirsa, bize ikinci bir alternatif dogdugunu dusunuyorum, hatta alternatif degil, ben kendi adima ilk tercihim diyebilirim...

sealm kızlar..paptya tarlası sanada geçmiş olsun cnm sen hasan by emi yaptırdın hakında biraz bilgi verirmisin banada cnm aynı dertten bnde muzdaripm yeri nerde ve nekadr fiyat söylüyo..birde tek seans demişsinz lütfen çok merak ettm cewa bekliyorum senden a.s.

merhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim ve ameliyat düşünüyorum gelişmeleri takip ediyorum bilgi veren resim ekleyen arkadaşlara çok çok tşk ederim umarım hepimiz doğru kararlar veririz

nurgul_gul bende bursadayım tanışmak isterim seninle özelden adresimi yazıyorum eklersen sevinirim

avicennaya katılıyorum şimdiye kadar ki yapılan ameliyatların içinde en güzel bacak şekli papatya tarlasının gerçekten dr mükemmel iş çıkarmış. resmen sindy bebek bacağı gibi bi inceleyin isterseniz :)) doğru söylüyorum.
seselina bencede erime olmaması çok ii bencede demek ki neymiş bülent beyden başka dr.larda varmış kıslar hemde daha uygun fiyata
ayrıca papatya tarlası dr tam olarak sana ne kadr demişti de ne kadara yaptı .artı seninde yapılan operasyon yağ transferi olarak mı geçiyor artı aklıma soru gelmedi geldikçe sorarım artı bacakların çok güzel benim de öyle bacaklarım olsun istiyorum senağlama

arkadaşlar bülent beye mail atıyorum kaç defadır fakat hiç geri dönmedi.......
sitesindeki mail adresine atıorum ama .........
bütün uzmanlardan cewap aldım ama bülent bey hiç geri dönmüor maillere

X