Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nurhancım bileklerin biraz ince olması her zaman iyidir bilek daha narin olmalı güzeli budur kalın bilek hoş durmaz ayrıca seninkiler çok ince değil normal üst tarafta gayet güzel olmuş kafana takacağın bi durum yok bence yalnız sende dahil diğer arkadaşların bacaklarındada hiç bıçak izi görünmüyo doktor bacağı nerden kesip yağı yerleştiriyor yoksa arka taraftamı kalıyor izler merak ettim?

crazy bi dikişlik kesiler yapılıyor makinenin ucundaki sırınga gibi kucuk ignelerle veriliyo yağlar bacaklara dikkat edersen nokta gibi küçük izler var zamanla koybalan izler

evet crazy askosunda dediği gibi çok küçük kesiler var.tek dikiş atılıyor oda eriyen dikiş bu yaz kesinlikle yaptırmayın bizler gelişmeleri aktarıyoruz zaten ,sonra zamanınız, paranız, 3 haftalık çorap korse cabası emeğiniz boşa gitmesin.

nurhancım haftasonu bu forma giremiyorum evde bilgisayar yok işyerimde yazabiliyorum sadece. fotoğraflarını gördüm evet tabii baya erime olmuş gibi hatta resimde kalın görünüyor diyorsun ama yinede kötü değil ince ama düzgün olsun boşver. şu haliyle beğendim inşallah daha fazla erimezde çarpıklık ortaya çıkmaz görücez bakalım bize zaman geçtikçe son durumlarını fotğraflı bildirirsen çok seviniriz arkadaşım.

sindrelleb merhaba, bir kelime yazıp gidiyorsun bizi merakta bırakıyorsun, geçenlerde bende ameliyat oldum hiç memnun değilim yazmıştın sonra arkadaşlar hepimiz tek tek sorduk kime oldun neden memnun değilsin diye tek bir cevap vermedin verdinde benmi atladım ama çok dikkatle takip ediyorum atlamış olamam. şimdide papatya arkadaşın kime ameliyat olduğunu sormuşsunsadece yine bize cevap vermemişsin. nurhan arkadaş yine sormuş kime yaptırdın neden memnun değilsin diye, inşallah bunu cevaplarsın. memnun değilim değince haklı olarak hepimiz merak ediyoruz burası paylaşım sitesi bizimle paylaşırsan seviniriz...

peki ameliyat olan arkadaşlar bu ameliyatlar çok acı verdimi size lanet olsun dediğiniz oldumu yani dayanılmaz acılar çektinizmi ya da korktuğunuz oldumu genel anestezimi lokal mi uygulanıyor merak ediyorum birde hangi doktor en iyi henüz belli değil sanırım!!!

bu doktora ve yapılan işleme göre degişiyor herhalde ben formu ilk günden beri takip ediyorum mesela leydi ilk amaliyatında ikinci günden sonra işlerinizi yapabilirsiniz bi hafta sonrada herşey normale dönüyor demişti yeni geçirdigi amaliyatta daha çok agrısı oldu ve daha uzun süre ayaga kalkamadı angel ayaklarımın üstü hala şişiyor yazmıştı kısa bi süre önce .papatya tarlasıydı sanırım aynı gün misafirim geldi onlarla bile ilgilene bildim yazmıştı bu durumda herkeste farklılık gösteriyor demekki kimseyi kıyas olarak almamak lazım lokal anestezi uygulanıyor genelde hiç bişe duymuyosun

umutveumut canım msnmi açamıyorum hernedense şifremi giriyorum kabul etmiyor sinirimden ölücem. valla merakta bıraktın beni...

evet canım kesinlikle çok haklısın.. bu arada ladisten diye bir yer var ya ilizarov yapan, oraya mail attım nedir ne kadardır diye, 120 euroluk odalarımız var günlük dediler. 1.5 ay içinde de koltuk değnekleriyle yürünebiliyormuş. sağolun ben almayayım dedim. acaba ben mi yanlış anladım söylediklerini. ingilizcesi iyi olup da maile bakmak isteyen buraya yazsın

ilk 1 hafta hergün lanet ettim ve özellikle tuvalete oturup kalkmak ölümdü çk su içtiim için de 5 dk da bir tuvalete gidiyordum ağladım ne yalan söyleyim ama ben bi istisnayım tenim çk hassas ve yara iyileşme sürem uzun ve bana deselerki bi defa daha yağ almamız gerekiyor asla derim

kusura bakmayın arkadaşlar pek sık giremiyorum şu sıralar birde yeni olduğum için beceremiyorum gelen mesajları okumayı bana yardımcı olursanız sevinirim benim doktorum ulvi güner

birde merak ettiğim bursadaki bülent bey onda ameliyat olanlar memnun kalmışmı erime olmuyo diye duydum erime varmıymış bileniniz varsa paylaşırmısınız

seselina başka bi mail adresin yok mu varsa bi de ona göndereyim. burdan özelden foto gönderiliyor mu bilmiyorum eğer gönderiliyorsa nasıl olduğunu söyle göndereyim
bu arada kızlar eskilerden kimse kalmadı herkes nereye gitti gerçekten elif leydi angel aklıma gelenler sadece çoğu foruma girmiyor artık. noldu ki

arkadaşlar 1 kaç ay araştıralım bekliyelim toplu olarak ameliyat olalım o zaman ücrette uygun olabilir:Saruboceq:

haklısın arkadaşım kusura bakma şu sıralar pek fazla giremiyorum en iyi doktor hangisi bilelimde pişman olmıyalım

selam arkadaşlar..foruma uzun süredir yazamıyorum ama hergün uğrayıp takip ediyorum..kızlar bizi bırakmaz, döneceklerdir diye düşünüyorum..tatil vakti şu sıralar, belki o yüzden takip edemiyorlar...
LolaBunny maili istersen gönderebilirsin bana da, bi bakalım ne cevap vermişler..
BU arada önümüzdeki günlerde farklı teknik kullanan bir doktorla görüşeceğim..sonrasında paylaşacağım gelişmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…