Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Beni tanımayan aramıza yeni katılanlara mümkün olduğunca kısa bir sekilde yaşadıklarımı ve 4 operasyonumu anlatayım: :)
2007 yılında etiler tarafında muayenehanesi olan bir doktora gittim ve diz içlerinden yağ alıp altlara koydu lokal anestezi ile.bir süre sonra yağlarım tamamen eridi ve tekrar bu derdin çaresi yok moduna dondüm.gecen sene Haziran ayında sanirim burayı keşfettim bütün sayfaları okuduktan sonra kaydoldum ve tekrar bir care arayışına girdim.iki doktora muayeneye gittim aynı gün ve birinde karar kıldım.
15 Ağustos'ta yağ enjeksiyonu yöntemiyle ameliyat oldum.belli bir ölçüde etkili oldu ama yağlarım fazla olmadıgı icin de beklemeye geçtim.yetinmeye çalıştım.doktorumdan cok memnundum.yagimin olmaması onun istediğim gibi bir bacak yapmasını engelliyordu.

5 ay sonrasında 17 Ocak ta hızlı bir kararla ve hevesle doktoruma silikon ameliyatı olmak istediğimi söyledim.uyguladigi silikon markasının tek bir ölçüsü olduğu icin 140 cc lik silikon konuldu.ben de kalın bacak sevdiğim icin cok sorun olmayacaktı.doktor bey başka markaların da olduğunu ama iyi olmadıgı icin kullanmadığını belirtti.bunlardan bazıları hic bir darbe almadan içerde parçalanmış ve doktora bunların çıkartılması icin gidenler olmuş.Bu arada güzel bir tesadüf eseri BLOMMA ile aynı gün silikon ameliyatı olduk ve gercekten kaderdas olduk.İlk baslarda benim sekilden yana şikayetim yoktu,BLOMMA ise ne yazık basından beri büyük geldigi icin mutlu olamadı.ben şişlerim inene kadar tam istediğim bacak seklini buldum dedim sonra yavaş yavaş silikon kaslar icinde yerleşti ama bilekler ince kaldı.bir süre kıs aylarında olduğumuz icin durum beni rahatsız etmedi,bileğimin inceliği dışardan belli olmuyordu.ama havalar ısınmaya başladığında ve silikonlar gercekten büyük olduklarını hissettirmeye başladığında care aramaya başladım.caresi vardı,bileklere biraz yağ verilecek silikonlarin üzerindeki yağlardan birazcık alınarak büyük görüntüsü duzeltilebilecekti.ama aklımda hep oyle yapıldığında da istediğim gibi olmazsa bir daha nasıl operasyon geçireceğim düşüncesi vardı.
bunu doktorumla paylaştım.bana yapılabilecek bir kaç şey söyledi ve hangisini istediğimi sordu.biraz süre istedim kendisinden.tabii isterseniz evde rahatça dusunun bizi arayın dedi.ben de hayır evde değil burda kalıp düşüneceğim ve size gelip kararımı söyleyeceğim dedim.1 saat boyunca düşündüm arkadaslarımdan (PALMADORO,BLOMMA ve en yakın arkadasımdan fikirler aldım.icimden geçeni onlar da dile getirince emin oldum ve cikarttirip yağ enjekte edilmesini istiyorum dedim.o da bana bir kaç kez anlatmasına rağmen bir daha anlattı işlemi ve yüzünde en ufak bir basımdan git ifadesi olmadan seve seve anlatıyordu.Allah bin kere razı olsun ondan.neyse ertesi sabah saat 7 de hastaneye gittim ameliyat önlüğümü giydim,doktor geldi bir daha konuştuk,çizimlerini yaptı.damar yolu acildi ve ordan verilen iğne ile hersey bulaniklasti.gozumu açtığımda odamdaydim.cok usuyordum doğal olarak.uzerimi sıkı sıkı örttüler.esim ise gittiği icin yalnizdim ama bana yokluğunu hissettirmediler.usume geçince ağrılarımı hissettim.hemen agri kesici verdiler kesmeyince daha güçlüsünü verdiler ve yaklaşık 35 dakika sonra ağrılarım dindi,sonra da hic o derece ağrım olmadı şükürler olsun.yemegimi yedirdiler ve ayağa kaldırıp bir tur yürüttüler.aksam saat 19.00 a doğru hastaneden çıktım eve geldim esimle.bacaklarima bir kez baktım ve eşimden resim çekmesini rica ettim.iste o 3. Resim ameliyattan hemen sonraki resim oluyor.artik daha mutlu olacağımı düşünüyorum.silikon takmak bir hata degildi ben boyle görüyorum.simdiki bacak hacminin boyle olmasında o ameliyatın da payı var ve ben en az 6 ayı rahatça istediğim seyleri giyerek geçirdim.etek giymedim evet ama etek giyme hevesim de pek yoktu zaten sorun etmedim.neyse özetle bunlar yaşadıklarım.hicbir ameliyatimdan ve doktorumdan pişman değilim ama kimseye su doktora git su ameliyatı ol diyemem.yasadiklarimi ve bunların icinde atladigim seyler varsa onları anlatmak icin buradayım.uzun oldu biraz kusuruma bakmayın....

Son düzenleme:
ben daha doğum yapmadım büyük bir hevesle ve merakla burayı takiip ediyorum.kendimce çıkarımlar yapmaya devam ediyorum.ama herşeyden önce tekrardan eski yazanları burada görmekten dolayı çok mutluyum:KK16: teşekkürler bizi bırakmadığınız için:KK3:

Hosbulduk BLOMMAcim. Evet kesinlikle bizim icin doğru karar buydu canim benim.simdi cok daha mutlu olacağız inanıyorum.silikonun yakistigi bacaklar da var ama bize uymadı iste.Dedigin gibi silikonun çıksa bile faydalarını yasıyoruz.doktorun dediğine gore bacağın diz iç yani gibi bogumlu yerlerini tutan derinin altındaki bir zarmis.bizde silikon konulduğu sırada bu zar kesildiği icin bacak icine doğru %30 oraninda daha hacimli duracakmis bacak.tromboslt verme işlemini bende de yaptı.birde ikimizin de rahatsız olduğu bacak üstündeki kemik çıkıntısının daha az olması icin o bölgeye de yeterse biraz yağ koymasını söyledim.sonuc bu iste.kesinlikle bu son hali her halinden iyi.

resimlere baktımda canım gerçekten doğru karar vermişsin.silikon çok belli oluyo gerçekten eski halinde.bende de silikon var ama benimkiler çok şükür hiç belli olmuyor daha doğal duruyor.zaten ameliyat olmadan önce doktorum bana yaptığı ameliyatların resimlerini göstermişti onlarda da silikon hiç belli olmuyordu.

arkadaşlar yeni olduğum için sizin yazdıklarını okuyor bazı şeyler aklıma takıldı size sormak istiyorum.Silikon taktıranran arkadaşlar dokununca silikonu hissettikleri söylüyorlar.Hayat boyumu silikon hissediliyor yoksa belli bir süre geçtikten sonra dokunan kişi bacaklarda silikon olduğunu farketmeyecek mi?bir de silikon yağ eklemeye göre daha mı garantili bacağın şekillenmesinde?

Merhaba HARİKATEOREM.ben sag bacagimdakini dışardan farkediyordum ama oyle dokununca elime sert gelen bir yapı yoktu.doktor kemikle kas arasına yerleştirdiği icin dışardan sertlik hissedilmiyor.ama tabi sen onun içerde olduğunu biliyorsun,boyle bir his var.ilk zamanlar bunu daha cok hissediyorsun ama zamanla alışıyorsun.ben tamamen eski halime donmuştum hareket acısından.fakat daha 6,5 ay olmuştu ki cikarttirdim.bu nedenle ileride nasıl hissediliyor bunu cevaplayamam.aslinda memnun olan ve bizden daha önce silikon ameliyatı olan arkadaslar geri dönüp yazsa daha doğru olur.garantilemeye gelince eger şekil tam istedigin gibi olmuşsa tabi ki silikonun erime ihtimali yok. Doğru doktor ve bedeninle uyumlu doğru seçilmiş bir silikon boyutu ile erime derdi olmayan bir bacak tabi ki mümkün.ama herseyi tozpembe görmemek lazım bu ameliyatların hepsi icin belli bir donem agri ve sızılar çekiliyor.hepsi daha mutlu olmak icin iste....dilerim hepimiz cok mutlu oluruz...

Son düzenleme:
resimlere baktımda canım gerçekten doğru karar vermişsin.silikon çok belli oluyo gerçekten eski halinde.bende de silikon var ama benimkiler çok şükür hiç belli olmuyor daha doğal duruyor.zaten ameliyat olmadan önce doktorum bana yaptığı ameliyatların resimlerini göstermişti onlarda da silikon hiç belli olmuyordu.

Evet ben de cok memnunum bu halinden.seninkilerin doğal durmasına ve mutlu olmana cok sevindim.silikon ameliyatına karsı değilim hic bir sekilde ama ben onsuz daha mutluyum simdi nedense.Allah mutluluğumuzu daim etsin...

Son düzenleme:
Merhaba HARİKATEOREM.ben sag bacagimdakini dışardan farkediyordum ama oyle dokununca elime sert gelen bir yapı yoktu.doktor kemikle kas arasına yerleştirdiği icin dışardan sertlik hissedilmiyor.ama tabi sen onun içerde olduğunu biliyorsun,boyle bir his var.ilk zamanlar bunu daha cok hissediyorsun ama zamanla alışıyorsun.ben tamamen eski halime donmuştum hareket acısından.fakat daha 6,5 ay olmuştu ki cikarttirdim.bu nedenle ileride nasıl hissediliyor bunu cevaplayamam.aslinda memnun olan ve bizden daha önce silikon ameliyatı olan arkadaslar geri dönüp yazsa daha doğru olur.garantilemeye gelince eger şekil tam istedigin gibi olmuşsa tabi ki silikonun erime ihtimali yok. Doğru doktor ve bedeninle uyumlu doğru seçilmiş bir silikon boyutu ile erime derdi olmayan bir bacak tabi ki mümkün.ama herseyi tozpembe görmemek lazım bu ameliyatların hepsi icin belli bir donem agri ve sızılar çekiliyor.hepsi daha mutlu olmak icin iste....dilerim hepimiz cok mutlu oluruz...

cevapların için sağol.biraz daha soruyum o zaman.Bu uygulamalardan hangisi daha pahalı.Sen kaça yaptırdın.aslında sorucak çok soru var ama insan maddi değerinide merak ediyor.

Evet ben de cok memnunum bu halinden.seninkilerin doğal durmasına ve mutlu olmana cok sevindim.silikon ameliyatına karsı değilim hic bir sekilde ama ben onsuz daha mutluyum simdi nedense.Allah mutluluğumuzu daim etsin...

aminnnn önemli olanda bu zaten mutlu olman:))) bayramda kendine gönül rahatlığıyla elbise alabilirsin:))))

cevapların için sağol.biraz daha soruyum o zaman.Bu uygulamalardan hangisi daha pahalı.Sen kaça yaptırdın.aslında sorucak çok soru var ama insan maddi değerinide merak ediyor.

Ben yağ enjeksiyonunu SuperDry denen bir yöntemle yaptırmıştım ve gecen Ağustos'ta bunun icin 6000 tl vermiştim.silikon icin ise 5000 tl ödedim.son yağ enjeksiyonu icin ise doktor ücret almadı.sadece hastane ücretini ödedim.ustunden biraz zaman gecti hala ücretler boyle mı bilmiyorum ama istersen kontrole gittiğimde sorarım.

Tekbenmiyim buraya dönmene çok sevindim, forumun havası değişti :) Blomma ile silikonları çıkartmakla en doğru kararı vermişsiniz. İkinizin de bacak yapıları ince, silikonlar daha kalın bacaklarda sırıtmıyor sanırım. Umarım hiç erimezler, bu güzel bacaklarınla mutluluklar dilerim. Bu mutluluğu nasip olur da ben de yaşarsam dünyanın en mutlu insanı olacağım herhalde.

Tekbenmiyim buraya dönmene çok sevindim, forumun havası değişti :) Blomma ile silikonları çıkartmakla en doğru kararı vermişsiniz. İkinizin de bacak yapıları ince, silikonlar daha kalın bacaklarda sırıtmıyor sanırım. Umarım hiç erimezler, bu güzel bacaklarınla mutluluklar dilerim. Bu mutluluğu nasip olur da ben de yaşarsam dünyanın en mutlu insanı olacağım herhalde.

:) geri dönmeme vesile olduğu icin PALMADORO'ya cok teşekkür ederim.evet ince bacaklar icin önce yağ enjeksiyonu düşünmek en iyisi yağ hic yoksa silikon düşünülebilir tabi ki.erime olmayacak bu sefer,kendimi olumsuz düşüncelere kapattım.olsa bile artik yeter ben bunlarla cok mutlu olacağım.ve hep burda birilerine yardım etmek icin bulunacağım.Rabbim insallah sana da bu mutluluğu yaşatsın.herkesin mutlu olmasını istiyorum.elimden gelen ne varsa buradayım...

Selam,dusunceli bir arkadas tarafindan bu topige yonlendirildim:)) geyik bolumune yazmami da soylemis sagolsun.burayi sabaha kadar okumayi dusunuyorum ve ben icimden gelen sesi dinleyip doktoruma karar verdim sayilir ama ismini yazamiyormusuz .ben memnuniyetlerin ve sikayetlerin isimle telafuz edilmesinden yanayim onun icin bu topigi fazla kullanip kurallariniz cignemek istemiyorum ama ameliyat olunca tecrubelerimi paylasabilirim .simdilik okumaya basliyorum size iyi geceler ,bana kolay gelsin:))) Esas kararimi sabah vermis olucam cok da sayfa var yaaa:KK43:(

Selam arkadaslar.tekrar buradayım PALMADORO sayesinde.Cunku BLOMMA gibi benim de tecrubelerimden dolayi anlatacak cok şeyim olduğunu Sevgili Yagmurluk'a yazmış.hic aklıma gelmezdi benim icin boyle bir şey yapacagı ama ona kızmadım benim adima boyle bir seyyaptigi icin.aksine cok teşekkür ettim.YAGMURLUK'a da cok tesekkur ediyorum cunku gercekten hala anlatacak cok şeyim var.BLOMMA gibi ben de ameliyat oldum.Dun sabah silikonlari cikarttirip yağ enjeksiyonu oldum.halimden memnunum.resim eklediğimde daha iyi anlayacaksınız.ama BLOMMA ya katıldığımı bir kez daha belirtmek istiyorum.Doktorumuz aynı biliyorsunuz,3 ameliyatimdan once de benimle görüsurken en ufak bir bikkinlik,tahammülsüzlük veya isi paraya vurma gibi bir şey hissetmedim.beni benden daha cok rahatlatti fikirleriyle ve ben de cikarttirmaya karar verdigimi söyledim.hastane ücreti dısında doktor kendi adına hic para almadı ve bana ince ama cok düzgün iki bacak yaptı sagolsun.erir mi diye düşünmüyorum artik.iyi düşüneceğim ve bu sefer iyi olacak.yeni gelen arkadaslara da bana sordukları müddetçe yaşadıklarımı anlatacağım.simdilik görüşmek üzere...

tekbenmiyim.. senn silikonlu halin çok güzel değilmiydi ya benmi yanlış hatırlıorum.
resmine bakmıştım senn kaç kere hatta sennkiini görüp silikona karar vemiştim.
sonradanmı böyle oldu

tekbenmiyim.. senn silikonlu halin çok güzel değilmiydi ya benmi yanlış hatırlıorum.
resmine bakmıştım senn kaç kere hatta sennkiini görüp silikona karar vemiştim.
sonradanmı böyle oldu

siyah pantolonlu bi fotonla yatağın yanında çekilmiş 2foton vardı albümünde
yanlışmı hatırlıyorum orda gayet güzeldi çok doğal duruyodu bacakların
ama yeni eklediğin resimde blommanınkine benziyo

siyah pantolonlu bi fotonla yatağın yanında çekilmiş 2foton vardı albümünde
yanlışmı hatırlıyorum orda gayet güzeldi çok doğal duruyodu bacakların
ama yeni eklediğin resimde blommanınkine benziyo

Evet eski albümümde o resimler vardı.ama uzun uzun anlattığım mesajimdaki gibi silikon bir süre sonra bende doğal durmamaya başladı canim.yani eger bileklerimdeki incelik ve diz altinin iç kısmının cok bogumlu olması gibi sorunlar yaşamasaydım yine silikonlu kalmaya devam edebilirdim.ben 52 kiloyum boyum 1.64,arkadaslar da beni yakından gördüler silikon ben de baya kalın durdu.sisler indiğinde biraz orantı sorunu yasadım ama kis aylarını rahat geçirdim.aklimda hep bileğe ve diz içlerine yağ koydurtmak ve orantiyi sağlamak vardı.ama sonra ya bu sefer de istediğim gibi bir bacak olmazsa 5.bir işleme nasıl katlanırım düşüncesiyle başka yollar var mı diye danıştım doktoruma.arkadaslarim da silikonlarin bana büyük geldigini söylediler.cikartip yağ enjeksiyonuna ne olduysa yetinmeye karar verdim.doktor da elindeki yağ ile en iyisini yapmış sagolsun.boyle daha mutluyum.BLOMMAnin bacaklarına benzemesine gelince,ilk hallerimiz benzemiyor ama silikon yapıldıktan sonra benzemişti.hatta gecen hafta onun ameliyatından bir gün önce buluştuğumuzda biz de bacaklarımızın birbirine benzediğini farkettik.cunku ikimizin de bacakları ince ve silikonlar bize büyüktü.simdi ikimiz de mutluyuz.silikon çıktığı icin değil bacaklarımız bedenimize boyle daha uyumlu olduğu icin.yoksa silikon taktirip cok güzel ve mutlu olanlarımız da var....

canım hoşgeldin:)hem senin son gelişmelerinden bizleride haberdar edip şimdi keyfinin çok daha yerinde olduğunu öğrendimiz için hem de gerçekten burada tecrübeli arkadaşlarımıza çok ihtiyacımız olduğu için seni tekrar burada gördüğümüze inan çok sevindik ve ayrıca teşekkür ederiz.sende baya değişiklikler yaşamışsın silikonları çıkarttırmışsın ve resimlerini görünce benim gibi ve burdaki diğer arkadaşlarımızda sana hak vermiştir sanırım.ortadaki silikonlu resim dediğiniz gibi büyük olduğu için bacaklarını kaslı göstermiş.ama şimdiki hali gerçekten çok daha doğal ve inan çok güzel olmuşlar.sanada maşaallah diyelim aman nazar değmesin:)sonunda gönlündeki gibi oldu çok şükür.Allah bundan sonra bacaklardan yana yüzünü hep güldürsün ve sağlıklı günler nasip etsin inşaallah:)

canım hoşgeldin:)hem senin son gelişmelerinden bizleride haberdar edip şimdi keyfinin çok daha yerinde olduğunu öğrendimiz için hem de gerçekten burada tecrübeli arkadaşlarımıza çok ihtiyacımız olduğu için seni tekrar burada gördüğümüze inan çok sevindik ve ayrıca teşekkür ederiz.sende baya değişiklikler yaşamışsın silikonları çıkarttırmışsın ve resimlerini görünce benim gibi ve burdaki diğer arkadaşlarımızda sana hak vermiştir sanırım.ortadaki silikonlu resim dediğiniz gibi büyük olduğu için bacaklarını kaslı göstermiş.ama şimdiki hali gerçekten çok daha doğal ve inan çok güzel olmuşlar.sanada maşaallah diyelim aman nazar değmesin:)sonunda gönlündeki gibi oldu çok şükür.Allah bundan sonra bacaklardan yana yüzünü hep güldürsün ve sağlıklı günler nasip etsin inşaallah:)

Âmin canim hepimize insallah. Ve cook teşekkür ederim.hepimizin yüzü gülsün istiyorum.Allah herkese gonlundeki nasip etsin.

Sürekli yatakta oldugum icin ve tatilde oldugum icin sık sık burda olacağım.soru sormak isteyen arkadaslarin kendilerini yalnız hissetmesini istemiyorum.umarim herkes benim gibi esinden ve ailesinden (benim icin sadece annem) destek görerek bu dertten kurtulur...

Silikonlari cikartmak gercektente taktirmaktan cok daha kolaymis ki ben ve TEKBENMIYIM arti yag enjeksiyonuda yaptirdi ayni operasyonda, benim ilk yag enjeksiyonuma göre bile kolay kalkip yürüdüm yoksa ben ameliyat ola ola aciyami katmerlendim, zaten ameliyata girmeden öncede hic acidan korkmadim sadece ücüncü kez ameliyat olmaktan, bu kez sansimin yaver gitmemesinden (ya da yaradan tarafindan cezalandirilip) o masadan kalkamamaktan cok korktum, Allahima yalvardim burda ölmeyim ne olur diye, arkamda birakacaklarimi düsündüm cocuklarimi, esimi, annemi, babami ve millete ne cevap vereceklerini, Allahima sükürler olsun sag saglim kalktim ve evimdeyim. Ogün doktorla görüsmeye gittigimde bu duygularimi TEKBENMIYIM ve PALMADORA ile de paylastim, sag olsunlar cok destek oldular, evime döndükten sonra PALMADORA ile telefonda konustuk bana bak sag saglim evindesim dedi, gercekten bugünüme sükürler olsun, belki bacaklarimin sisi inince biraz incelir ama ben kesinlikle bu sefer elimde kalanla mutlu olacagim, cünkü son alti ayda kendimi öyle yiprattimki, artik bacaklarim icin üzülmek yok...

Son düzenleme:
Evet eski albümümde o resimler vardı.ama uzun uzun anlattığım mesajimdaki gibi silikon bir süre sonra bende doğal durmamaya başladı canim.yani eger bileklerimdeki incelik ve diz altinin iç kısmının cok bogumlu olması gibi sorunlar yaşamasaydım yine silikonlu kalmaya devam edebilirdim.ben 52 kiloyum boyum 1.64,arkadaslar da beni yakından gördüler silikon ben de baya kalın durdu.sisler indiğinde biraz orantı sorunu yasadım ama kis aylarını rahat geçirdim.aklimda hep bileğe ve diz içlerine yağ koydurtmak ve orantiyi sağlamak vardı.ama sonra ya bu sefer de istediğim gibi bir bacak olmazsa 5.bir işleme nasıl katlanırım düşüncesiyle başka yollar var mı diye danıştım doktoruma.arkadaslarim da silikonlarin bana büyük geldigini söylediler.cikartip yağ enjeksiyonuna ne olduysa yetinmeye karar verdim.doktor da elindeki yağ ile en iyisini yapmış sagolsun.boyle daha mutluyum.BLOMMAnin bacaklarına benzemesine gelince,ilk hallerimiz benzemiyor ama silikon yapıldıktan sonra benzemişti.hatta gecen hafta onun ameliyatından bir gün önce buluştuğumuzda biz de bacaklarımızın birbirine benzediğini farkettik.cunku ikimizin de bacakları ince ve silikonlar bize büyüktü.simdi ikimiz de mutluyuz.silikon çıktığı icin değil bacaklarımız bedenimize boyle daha uyumlu olduğu icin.yoksa silikon taktirip cok güzel ve mutlu olanlarımız da var....

silikonun bir süre sonra sende doğal durmamaya başlaması
silikona karar vermiş biri olarak beni altüst etti canm yaa
senin o fotoların ne kadar güzeldi bakıp bakıp maşallah diyodum
şimdi aklım tamamen karıştı:KK43:((

X