Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kıvılcım, kişilerden beni seç, o zaman benim geçmiş tüm mesajlarımı göreceksin. Orada bu hareketleri bol bol anlattım...

çok sağol canım
kızlar bugün başladım bende bacak hareketlerine tekrar
bu sefer düzenli yapıcam
ama şu parmak ucunda yürüme işini yapamıyorum ya çok acıyo siz nasıl yapıyorsunuz
acaba hani şu balerin ayakkabıları varya onlardan mı alsak zemuszemus

aynı yaştayız ne güzel:)ailem izmitte canım ben istanbula evlendim eskişehirde akrabalarımız var arada bir gidiyoruz inşallah birgün görüşürüz bir yıllık evliyim henüz işyerinde msn yasak malesef evdede internet yok adresimi veririm ama sadece mailleşebiliriz özel mesaj kısmı nasıl açılıyor bilmiyorum,evlilik işine gelince kısmet olunca evlilik olur merak etme önce insanın kendini beğenmesi lazım tabiki biz bayanlar karşı tarafa beğendirmek için elimizden geleni yapıyoruz ama erkekler böyle değil onlar çok daha rahat aslında ben bacaklarımı fazlasıyla kafaya takıyorum mesela topuklu ayakkabılar ve etekler giymek isterdim ama eteğin günlük hayatta yeri yok ancak yazın evde giyiyorum güzel bacaklılara çok özeniyorum ben estetiğe çok düşkünüm nedense inan insanların başka şeylerini değil sadece güzelliklerini kıskanırım oda vücut güzelliği bu saplantı gibi oldu kompleks işte naparsın

merhaba arkadaşlar
haftasonu düğün vardı biliyosunuz. bi cesaret giydim elbisemi. ama şanssızlık resimlerin çoğu bulanık. bunlar da telefondan çekilmiş görüntüler. umarım görüntü anlaşılabilir. fikirlerinizi merakla bekliyorum.

$adsız.JPG
$adsız2.JPG

resimde ne kadar net bilmiyorum ama bileklerim oldukça can sıkıcı. eski halime nazaran şu an çok memnunum ben ama bilekteki eğrilik bütünlüğü bozuyor malesef

gayet güzel papatya hiçde eğrilik yok sana öyle gelmiş özendim valla bu son halimi yani erime falan olmayacak dimi?

canım resimler çok karanlık pekte bişey anlaşılmıyor görebildiğim kadarıyla iyi gözüküyor peki erime oldumu bacaklarında yada eşitsizlik

ya ne güzel valla herşeyin çaresi var 2 mayısta yaptırmışsın bir ayda iyileşmişsin çok özendim sana ne güzel olmuş eski halini görmeyi çok isterdim değişimi görmek için çokmu kötüydü azmı kötüydü ne kadar mutlusundur şimdi canım şuan hiç ağrın varmı lipoda oluyosunuz değilmi yağ aldırdığın yerin durumu nasıl birde kaça yaptırdın forumda fiyatı bulamadımda

papatya inanmıyorum gerçekten çok güzel olmuş, bileklerde eğrilik falanda farketmedik bütünüyle baktığımızda harika görünüyor, bundan sonra hep etek giy sakın o kahrolası pantolonu giyme artık :) inanki hayran kaldım bence süpeeeerrr.hiç erime olmadımı canım girinti çıkıntı vardı herhalde onuda göremedik birde aydınlık çekip gönderirsen çok seviniriz.

papatya tarlası el insaf:) bunu mu beğenemiyosun:) kesinlikle süper olmuş artık bundan ötesi yok. daha ne olsun:) bence mutlu olmalısın keyfini çıkar süper bacaklarının:))

bu arada samimi hareket yapmaya başladın mı canım? geçmiş sayfalarda hareket yapalım birlikte demişsin, bana uyar birbirimize destek olalım burdan..

papatya tarlası..hangi eğrilik?..yok öyle bişey..gayet muntazam olmuş bacakların. harika görünüyorsun.. BU arada ZOEy bizimle fotoğraflarını paylaşmayacakmısın :KK43:..meraktayız

bu arada samimi hareket yapmaya başladın mı canım? geçmiş sayfalarda hareket yapalım birlikte demişsin, bana uyar birbirimize destek olalım burdan..

evt başladım 3 gündür 200 defa parmak ucuyla yaylanma hareketi yapıyorum 2 gün çok zor oldu birden 200 tane yapamadım ama bugün bir seferde 200 yapabildim ve evin içinde parmak ucuyla yürüdüm.seninde istemene sevindim çünkü dediğin gibi böle şeyler destekle oluyor.bence bizimle yapmak isteyenler hergün yaptığı hareketleri ve sayılarını yazsın yeni fikirleri olan varsa bizimle paylaşsın.inş faydasını hep beraber görürüz.:içelim:

arkadaşlar nihayet geldim.kızmayın sakın yurtdışında misafirlerim geldi o yüzden giremedim.2 dk fırsat bulunca bakıp cıktım hemen.sizleri unutmuş değilim.resim yollıcam inşallah yarın tabii becerebilirsem.bugün ameliyat olalı 9 gün oldu.çok mutluyum agrım sancım yok.biraz lipo yapılan karın bölgemde sadece o kadar.oda yok denecek kadar az sadece ytıp kalkarken.ben 2. günden itibaren hiçoturmadım yatmadım.tabii 2çocuk olunca olmuyo.belkide bu benim için avantaj oldu ve çokçabuk iyileştim.4. günü dışarı çıktım ve araba kullandım.darısı bütün isteyen arkadaşların başına.öpüyorum hepinizi.

zoey iyi olmana memnun olmana sevindik canım inşallah ilerleyen günlerdede bir problemin olmaz merak la resimlerini bekliyoruz. bizi unutmadığınada sevindik...
LEYDıııııııııııııııııı NERDESııııNNNN YAAA.....

papatya tarlası çokkk güzel görünüyor bacakların sen söylemeden önce dikkat bile etmemiştim bileklerine, ne kadar güzel olmuş diye düşünüyordum halada öyle düşünüyorum güzelliği falan bozmuyor bilekler hiç dert edilecek bişey yok inan girinti çıkıntı var diyordun düzeldi mi merak ediyoruz son resimlerde hiç belli deil çünkü ve yakından görenlerin,özellikle ameliyat olduğunu bilenlerin yorumları nasıldı ? Zoey senin adınada çok sevindim inş hep mutlu olursunuz resimlerini bekliyoruz canım ameliyat olan arkadaşlar ya biliyorum ben hep aynı şeyi soruyorum ama ameliyattan 3 gün sonra işe dönülemez mi masa başında çalışıyorum arada dolaşırırm ofiste idare edilemez mi çok mu zor olur
bu arada hakketen ya leydiiiiiiiiii nerelerdesin canım çok merak ediyoruz seni dön gel yeterrrr :KK43:

seselina bende koç burcuyum yani mükemmelliyatçı :) aynen bende hem şükrederim hemde takıntı yaparım mutlu olamam bu yüzden bi türlü isyan etmem asla ama bir çaresi varsada sorunumum birilenrinden çekinip utanacağıma birisi bişey söyleyip kalbimi kıracak üzülücem diye korkmaktansa pskolojim daha fazla bozulmadan çaresine baktırmak isterim mutluluk çabası bizimkisi
Allahım günah yazmaz hiç birimize inşallah ve ne bu dünyada ne ahirette utandırmaz bizleri umarım

canım yoktun epeydir özlettin kendini, demek sende koç burcusun o kadar konuştuk ama konusu geçmemiş demekki söylememiştin, mükemmeliyetçilerin hepsi burda toplanmış işte bak. Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah.

bu hareketlere üç gündür biraz ağırlık verdim baldırlar çok ağrıyor öyleki bacaklarımı katlayamıyorum ama bacaklardaki damarlar daha belirgin hale geliyor bu biraz sinir bozucu bide bu hareketlerle ne kadar düzeltebilicez bacakları bilmiyorum ameliyat gibi olmaz bi sihirli değnek olsa ve ameliyata gerek kalmadan istediğimiz bacaklara sahip olsak keşke:))

X