Bacak dolgusu yaptıran var mı?

crazy tıpki beni tarif ettin arkadaşım bende aynen senin gibiyim hem şükrederim hemde acayip takarım hangi burçtansın merak ettim ben koç burcuyum, koç burçları zaten mükemmeliyetçilerdir burcumun özelliğini taşıyorum. her yerde her zaman en güzel ve en ön planda olmayı isterim. benim için herşey dört dörtlük olmalı ufacık bir eksiklik benim için büyük problemdir. şu anda tek taktığım ve dert ettiğim şeyde bacaklarım, neyse daha fazla konuşupta isyan etmek günaha girmek istemiyorum, yinede halimize çok şükür bin şükür diyelim...

ameliyatı şunanda mümkün olmayan arkadaşlar size bir önerim var.gelin her gün bacak hareketleri çalışalım ben bugün 200tane parmak ucuyla yaylanma hareti yaptım kızlar ne kaybederiz bi deneyelim belki faydası olur.gelişmeleride burdan paylaşırız.

Kıvılcım, kişilerden beni seç, o zaman benim geçmiş tüm mesajlarımı göreceksin. Orada bu hareketleri bol bol anlattım...

seselina ben terazi burcuyum estetiğe düşkün yükselenim aslan elif o kıza doktor 6 ay yap kalıcı olur mu demiş ben üç aydır yapıyorum çok öyle harıl harıl olmasada gerektiği kadar yaptım kalıcı olacak olsa üç ayda belli etmezmiydi acaba kendini anlamıyorum ya!!!

hergün yapıyorum genelde gündüz yapıyorum duvara yaslanıp topuk indirip kaldırma hareketini yüz defa birde step tahtasında yapıyorum onu pek saymıyorum artık ilk zamanlar bir arkadaşımız demişti üç set halinde sekizer defa yapıyordum yap yap baktımki kalıcı olmuyor bırakınca aynı o yüzden daha az yapmaya başladım birde akşamları evde kimi zaman parmak üstünde yürüyorum genelde yemek hazırlarken

crazy, demekki yükselen burcunun özelliğini daha çok taşıyorsun bence, aslan burcuda koç burcuna benzer çünkü.
Elifcim,sende bizdensin demekki, takıntılı olmasak ne işimiz varki burda:))
Ya kızlar siz bu hareketleri yaptıkça bana burdan sıkıntılar basıyor, inanamıyorum ne kadar sabırlısınız valla ben yapamazdım.azminize hayranım doğrusu keşke birde sonuç versede emekleriniz boşa gitmese bari. Birde kas yapıyorsunuz ama bacağın arkadan görünümü kaslı kaslı aynı erkek bacağı gibi, estetik olmuycak bacağın arkasaında top gibi bir şişlik hareket ettikçe oda hareket edecek şekil değiştirecek, yani ne bileyim görüntü bozuk olur diye ben yapamıyorum zaten erkek gibi şekli var bacaklarımın kadına benzer yeri yok:) bide bunu yaparsam bide bulandırırım herhalde. Siz bilirsinizde bence boşuna uğraşıyorsunuz hiçbir faydası yok diyorum... yinede karar sizin tabii.

elifcim senin yamukmu bacakların o yüzdenmi ortopedik çözüm diye bağırıyorsun. benim çok az yamuk ama çöp gibi:))

Aslında buradaki forumu ikiye bölmek gerek: Sadece incelikten yakınıp dolgu ile düzelebileceklerin problemleri ve de bacağı parantez olanların problemleri. Dolgu işlemi parantezleri kısmen düzeltir, tabi eğriliğe bağlı. Valla sadece derdi incelik olanlara imreniyorum. Bacağım düz olsa ince olsa göbek atardım

benim derdim incelik seselina ah ah senin o dediğin arkadan kaslı görüntüye biz ne kadar uğraşsakda sahip olamayız keşke kas yapsada öyle görünse en azından kasla beraber kalın görünür ama millet senelerce kas ve ağır hareketler çalışarak o kaslara sahip oluyor o yüzden zoooor!!! elif derdi incelik olanlara imrenmişsin ama dolgu yaptırmak benim için imkansız olan bişey böyle bir işe girişmem mucize olur bende bu hareketlere sığınıyorum sen hergün kaç defa yapıyordun en azından bir kalıcılık oluşmuş sende oda bişeydir napalım herkes dört dörtlük doğmuyor kimi kendiyle barışık kimide bizim gibi kendisiyle uğraşıp durur

Crazy, Ben hergün 200 defa çok düzenli olarak 2 ay yaptım. Artık yapmıyorum. Her bünyede farklı olabilir tabi, hepimizin yağ, kemik, doku durumumuz farklı...
Bir de dediğin gibi kas çalışmak isteyenler yumurta gibi görünecek diye korkmasınlar. O kıvama gelmek yıllar sürer. Siz kalınlaştırdıktan sonra hareketleri seyrekleştiriseniz sporcu gibi şişmez...

millet leydi neden kapsama alanı dışında bana nedenini söyleyebilecek olan var mı özelden

evet bende dün dikkat ettim neden kapsama alanı dışında yazıyo merak ettim formada girmedi bi kaç gündür leydi nerdesin

crazy canım, dolgu yaptırmak benim için mucize demişsin anladığım kadarıyla maddi yönden demek istedin yoksa bütün problemler aşılabilir diye düşünüyorum. evli olsan oda problem olabilir ama bekarsın. yaşın kaç canım, bacaklarının fotoğrafını koyabilirsen yorum yaparız merak ettim. Benim evde bilgisayar olmadığı için koyamıyorum, elifcim seninde resmin varsa koyabilirmisin? ne kadar eğri bakalım dolguyla düzelebilirmi. bana mail adreslerinizi özelden yazarsanız çok sevinirim. resimdende olsa birbirimizi görürüz.

canım maddi değil sorun böyle bir şeyi gündeme getirip sanki önemli bir sorunmuş gibi kalkıp ben ameliyat olacam demek çok garip olur ya da bunu önemli kusur olarak kimse görmez aslında iki cm. şişse bacaklar benim sorunum baya ortadan kalkar çünkü şeklinde pek sorun yok ayrıca evliyim ve kocama sorsam kesinlikle gerek olmadığını söyler bunu sorun haline getirip üstüne gitsem kafama koysam birgün yaparım ama işte bilmiyorum yaa şuan hayatımda çok önceliği olan kalkıp ameliyat olacak kadar cesarete ve böyle radikal bir karara hazır değilim hareketleri yapıyorum bir üç ay daha yapayım bakalım ama diğer taraftan bu ayak uçlarında inip kalkma hareketi organlara özellikle de rahime baskı yapıyomudur yani zararı varmıdır belki saçma olacak ama çocuk olmasına engel teşkil edecek bir zarar verirmi acaba? ama bu hareketin baskısıyla arka bel oyuntum belirginleşti sanki arkadan belim inceldi bana kilo vermişsin diyenler oldu yani başka etkileride var hareketlerin

seselina bu arada bende eskişehirliyim canım ama istanbulda oturuyorum yaşım 31 sen kaç yaşındasın?

gerçektenmi hemşeriyiz desene çok sevindim. bende 31 yaşındayım. ben sana özelden msn adresimi verecektim ama özel msj atılmıyor sana, neden anlamadım. sen bana yazarsan msn den daha net konuşuruz. bakarsın buraya gelmek gibi durumun olursa tanışırızda çok sevinirim inan. evlilik amaçlımı gittin istanbula ailen eskişehirdemi? anladığım kadarıyla senin bacaklarında çok problem yokmuş o zaman ben senin yerinde olsam takmazdım bak evlenmişsinde ne güzel seni beyenen beyenmiş:)) biz hala bekarız daha kendimizi beyendirmemiz lazım o yüzden uğraşıyoruz:)) şaka yapıyorum tabiki kusur olarak gördüğün bir yerin varsa evli bekar farketmez psikolojin bozuluyor bunu düzeltmek içinde çabalıyoruz işte, fotoğrafını görmeyi çok isterim. görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…