leydi selam.bende tatilde diyordum.arkadaşım 1 ay oldu bende pek bişey kalmadı yag olarak.leydi 6 bin diyorlar ameliyata.ben 2,500 lira verdim.bide yag sakladı sonra koymak için.yani 2 kez uygulama fiyata dahil.ama ben diyecem ki donmuş yagları koyma.canlı canlı tekrar al onu koy.bakalım ne diyecek.hem para hemde uygun mu?leydi benimki ucuz ya teknik mi? kötü nedir anlamadım.can bana bi anlatır mısın? yag enjeksiyonu ile yag taransferinin ne farkı var.fiyat ondan mı bukadar çok farklı.can sen 1. ameliyatı ve 3 ay sonraki donmuş yag enjeksiyonunu vede 2. ameliyatı kaça yaptırdın?canım ayrıntı yazar mısın? lütfen. görüşürüzzz.
blomma merhaba cnm resim istemiştim ama uygun olamadın sanırım benim için önemliydi hiçbir yolu yokmu resim göndermenin.sen tekrar silikon mu taktıracaktın.canim yumurta bacak nasil oluyor bilmiyorum ama boru bacagi bilir ve severim, blackdaisyin o zamanki yazilarini hatirliyorum doktor yag enjeksiyonu yapalim demis ama o eridi derdi olmasin diye silikon istemis bacaklarim onun gibi olsaydi operasyon düsünmezdim belki belkide sadece dizaltina yag enjeksiyonu yeterli olurdu.
Doktorunu simdi anladim jazabel güzelderya turi ve birkac arkadas ayni doktora yaptirmisti ve jazabel haric hepsi ayni senin gibi sikayetlerde bulundu ve cikarttirdi jazabelde bacaklarinin kalin oldugunu düsünüyor ve kücügüyle degistirmek istiyordu en son konustugumda. Merak eden arkadaslar icin doktorun bas harfi n.d, ıylık yanlisim varsa düzelt.
selam.kizlar men bacak silikonu yaptirdim 2 gun oncesi.simdi agri sizidan geberiyorum.ne yapacagimi bilemiyorun.hep agliyorum.kizlar gecicekmi bu?
niulya.. nasıl güzel oldu mu sonuç? memnun musun? cnm ağırların 1 haftaya biter. yürüme tam anlamıyla 2. haftada geçiyor.
selam.kizlar men bacak silikonu yaptirdim 2 gun oncesi.simdi agri sizidan geberiyorum.ne yapacagimi bilemiyorun.hep agliyorum.kizlar gecicekmi bu?
niqulya.. ggeçmiş olsun canm geçer inşallah ağrılarında hemencik. bende senn gibi düşünüorm ay elinde sonunda
eriyip gidiyo bende silikn düşünüyorum lütfen foruma fırsatn olursa sık sık gir ve bizi durumundan
haberdar et hata foto yüklesen çok daha ii olur. bu arada sen ağrıdn duramıyorum deyince benm gözüm
korktu yaaa(
istdaki doktordan cvp geldi veee 6000 tl.bacak için bu fiyat.
sibely ben kimseye silikon tavsiye etmiyorum.nasıl tavsiye edebilirimki?çünkü denedim maddi manavi çok sıkıntı çektim.çıkartıldı.zaten özelden yazamıyorum.arkadaşım eger silikon düşünüyorsan onu memnun olana sor.tabi cevap bulursan iyi.bide silikon taktırdım diye fotograflar var.benim hiç inanasın gelmiyo(silikon taktıran biri olarak) güzelderya canım sen tecrübelisin.bana msj atmşsn özelden.Allah aşkına daha çok yeni vede eridi diyorum.sadece fiyat düşük diye doktor mu tavsiye edilir?ama seni anlıyorum inan biran önce bacaklarını şekle sokmak istiyorsun .bende hep leydiye soruyorum yag enjeksiyonun da o eski diye.leydi senin doktorları bana özelden yazar mısın? 2 doktorun ismini.bir tek donmuş yag enjeksiyonunu 1.500 ze yaptırdıgını anladım.okadar .1 ameliyat 2. ameliyat kaça anlamadım .
ellam yarin doktorumla konuwacam.bacagimda morluklar ve sislik var.bu normalmi?kurban oliyim arkadawlarindan sor onlardada boyle agri sizi oluyormuydi?su an aglamakdan nefesim kesiliyor.