Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi selam.bende tatilde diyordum.arkadaşım 1 ay oldu bende pek bişey kalmadı yag olarak.leydi 6 bin diyorlar ameliyata.ben 2,500 lira verdim.bide yag sakladı sonra koymak için.yani 2 kez uygulama fiyata dahil.ama ben diyecem ki donmuş yagları koyma.canlı canlı tekrar al onu koy.bakalım ne diyecek.hem para hemde uygun mu?leydi benimki ucuz ya teknik mi? kötü nedir anlamadım.can bana bi anlatır mısın? yag enjeksiyonu ile yag taransferinin ne farkı var.fiyat ondan mı bukadar çok farklı.can sen 1. ameliyatı ve 3 ay sonraki donmuş yag enjeksiyonunu vede 2. ameliyatı kaça yaptırdın?canım ayrıntı yazar mısın? lütfen. görüşürüzzz.

leydi selam.bende tatilde diyordum.arkadaşım 1 ay oldu bende pek bişey kalmadı yag olarak.leydi 6 bin diyorlar ameliyata.ben 2,500 lira verdim.bide yag sakladı sonra koymak için.yani 2 kez uygulama fiyata dahil.ama ben diyecem ki donmuş yagları koyma.canlı canlı tekrar al onu koy.bakalım ne diyecek.hem para hemde uygun mu?leydi benimki ucuz ya teknik mi? kötü nedir anlamadım.can bana bi anlatır mısın? yag enjeksiyonu ile yag taransferinin ne farkı var.fiyat ondan mı bukadar çok farklı.can sen 1. ameliyatı ve 3 ay sonraki donmuş yag enjeksiyonunu vede 2. ameliyatı kaça yaptırdın?canım ayrıntı yazar mısın? lütfen. görüşürüzzz.

A.s canım donmus yagın hiç bir faydası yok deneyen biri olarak yaptırma diyorum...2500 lira ya kim yaptı nerde yaptı çok merak ettim özelden yazarmısın canım bana...
Yag enjeksiyonunu iğnelerle enjekte ediyorlar, yağ transferinide şiş şeklindeki kanüllerle canım, yag transferinde de yag hiç dışarıya çıkarılmadan geri enjekte edildigi için kalıcılıgı yüksek diyolar ama ehh oda birazcık fark ediyo...donmus yag seansına 1500 lira gibi bi fiyat ödemiştim sanırım canım, ilk sayfada yazmıstım miktarı, ilk amelıyatta da euro üzerindendi.. bana toplamda baya bi pahalıya denk geldi bu işlemler...

sibely ben kimseye silikon tavsiye etmiyorum.nasıl tavsiye edebilirimki?çünkü denedim maddi manavi çok sıkıntı çektim.çıkartıldı.zaten özelden yazamıyorum.arkadaşım eger silikon düşünüyorsan onu memnun olana sor.tabi cevap bulursan iyi.bide silikon taktırdım diye fotograflar var.benim hiç inanasın gelmiyo(silikon taktıran biri olarak) güzelderya canım sen tecrübelisin.bana msj atmşsn özelden.Allah aşkına daha çok yeni vede eridi diyorum.sadece fiyat düşük diye doktor mu tavsiye edilir?ama seni anlıyorum inan biran önce bacaklarını şekle sokmak istiyorsun .bende hep leydiye soruyorum yag enjeksiyonun da o eski diye.leydi senin doktorları bana özelden yazar mısın? 2 doktorun ismini.bir tek donmuş yag enjeksiyonunu 1.500 ze yaptırdıgını anladım.okadar .1 ameliyat 2. ameliyat kaça anlamadım .

güzelderya özelden attıgın msjI tam anlamadım.canım benim gibi çkarttır.evet kesinlikle.ama gerisi yani aynı doktur mu?başka doktor mu? bak buna bişy diyemem.senn doktor benim doktr degil. eger onu soruyorsan. yok yag enjeksiyonu yaptırıyım mı?diye soruyorsan.ona lafım yok.çünkü daha yeni 1 ayı devirdm.bakalım zaman ne gösterecek?yag enjeksiyonunda eski leydi .ama oda hiç ölçmemiş bileklerini.benim bilekler şuan 20 cm den az.ama varya tecrubelerimi hep yazacam.bak silikonu nasıl hem ayrıntılı hemde özet yazdım.canım aynı doktor kuruş almadan çıkarsın.gerisini sen bilirsin.AMA UMARIM BİR DAHA KÖTÜ ŞEYLER SENİ BULMAZ.

canim yumurta bacak nasil oluyor bilmiyorum ama boru bacagi bilir ve severim, blackdaisyin o zamanki yazilarini hatirliyorum doktor yag enjeksiyonu yapalim demis ama o eridi derdi olmasin diye silikon istemis bacaklarim onun gibi olsaydi operasyon düsünmezdim belki belkide sadece dizaltina yag enjeksiyonu yeterli olurdu.
Doktorunu simdi anladim jazabel güzelderya turi ve birkac arkadas ayni doktora yaptirmisti ve jazabel haric hepsi ayni senin gibi sikayetlerde bulundu ve cikarttirdi jazabelde bacaklarinin kalin oldugunu düsünüyor ve kücügüyle degistirmek istiyordu en son konustugumda. Merak eden arkadaslar icin doktorun bas harfi n.d, ıylık yanlisim varsa düzelt.
blomma merhaba cnm resim istemiştim ama uygun olamadın sanırım benim için önemliydi hiçbir yolu yokmu resim göndermenin.sen tekrar silikon mu taktıracaktın.

selam.kizlar men bacak silikonu yaptirdim 2 gun oncesi.simdi agri sizidan geberiyorum.ne yapacagimi bilemiyorun.hep agliyorum.kizlar gecicekmi bu?

eski sayfalardan anladığım kadar istadaki doktora gidince grup indirimi yapılıyormuş.ekim gibi doktora gitmeyi düşünen var mı?

niulya.. nasıl güzel oldu mu sonuç? memnun musun? cnm ağırların 1 haftaya biter. yürüme tam anlamıyla 2. haftada geçiyor.

guzelderya sana kurban olurum ben twk ederim.bunlari duymaga ihtiyacim vardi.yag falan yalan onlar hepsi eriyib gidiyor paramiz havaya ucmus oluyor.geberiyorum agridan agliyorum.annem cok korkuyor oda agliyor.evvelki durumdan simdi bacaklarim iyi.1haftaya gecicekmi?sana kurban olurum guzelderya oyle korkuyorumki bacaklarimin agrisi gecmez o zaman olurum ben.sendemi impant yaptirdin?

selam.kizlar men bacak silikonu yaptirdim 2 gun oncesi.simdi agri sizidan geberiyorum.ne yapacagimi bilemiyorun.hep agliyorum.kizlar gecicekmi bu?

niqulya.. ggeçmiş olsun canm geçer inşallah ağrılarında hemencik. bende senn gibi düşünüorm ay elinde sonunda
eriyip gidiyo bende silikn düşünüyorum lütfen foruma fırsatn olursa sık sık gir ve bizi durumundan
haberdar et hata foto yüklesen çok daha ii olur. bu arada sen ağrıdn duramıyorum deyince benm gözüm
korktu yaaa:KK43:(

niqulya.. ggeçmiş olsun canm geçer inşallah ağrılarında hemencik. bende senn gibi düşünüorm ay elinde sonunda
eriyip gidiyo bende silikn düşünüyorum lütfen foruma fırsatn olursa sık sık gir ve bizi durumundan
haberdar et hata foto yüklesen çok daha ii olur. bu arada sen ağrıdn duramıyorum deyince benm gözüm
korktu yaaa:KK43:(

ben azerbaycanda yasiyiram.bu formu cok sevdim.yag eriyib gedir kalici olmir asla.paranizda ucmuw oluyor.o kadar sanatci silikon yaptirdi memelerine bacaklarina dudaklarina.bu riskli bir emeliyyat olsaydi bunu davam etdirmeye qoymazdilar hemen yasaklanardi.ben 2 gun once yaptirdim.agri sizi oluyor ne yalan soyluyum doktorum bana soylediki men oz kizimada silikon koymuwum onunda bacaklati cok ince idi.doktorum soylediki bir heftadan sora gel yanima corablarini cixardim.senede bir kez git bacaklarini yoxlat kontrol et.yani zararli bir sey olsaydi milyonlarla insan yapdirmazdi.anneme cok kiziyorum beni boyle ince bacakla dogdugu ucun.annem soyluyorki kizim ben ne yapayim bunu yapa bildim babanla)))

Canım cok gecmış olsun.agrı eşiğin mı cok zayıf,yanı ben sılıkon yaptıran arkadaşlarımın bu kadar agrı çektiğini hıc duymamıstım.Benım de yağ enjeksiyonu yaptırdım.Sadece 1 kere agrı kesıcı ıctım ameliyat ertesı.Doktorunla paylastın mı bunları?

sibely ben kimseye silikon tavsiye etmiyorum.nasıl tavsiye edebilirimki?çünkü denedim maddi manavi çok sıkıntı çektim.çıkartıldı.zaten özelden yazamıyorum.arkadaşım eger silikon düşünüyorsan onu memnun olana sor.tabi cevap bulursan iyi.bide silikon taktırdım diye fotograflar var.benim hiç inanasın gelmiyo(silikon taktıran biri olarak) güzelderya canım sen tecrübelisin.bana msj atmşsn özelden.Allah aşkına daha çok yeni vede eridi diyorum.sadece fiyat düşük diye doktor mu tavsiye edilir?ama seni anlıyorum inan biran önce bacaklarını şekle sokmak istiyorsun .bende hep leydiye soruyorum yag enjeksiyonun da o eski diye.leydi senin doktorları bana özelden yazar mısın? 2 doktorun ismini.bir tek donmuş yag enjeksiyonunu 1.500 ze yaptırdıgını anladım.okadar .1 ameliyat 2. ameliyat kaça anlamadım .

silikon bıraz bana da urkutucu gelıyor hakıkaten;ama sonucta bacakları çok ınce olanlar başka napabılır ki?Inanın kı ben artık bacaklarıma odaklanmıs durumdayım yanı hergun değişim var mı dıye bakıyorum.Sankı dunyam orada dönuyor:))

ellam yarin doktorumla konuwacam.bacagimda morluklar ve sislik var.bu normalmi?kurban oliyim arkadawlarindan sor onlardada boyle agri sizi oluyormuydi?su an aglamakdan nefesim kesiliyor.

ellam yarin doktorumla konuwacam.bacagimda morluklar ve sislik var.bu normalmi?kurban oliyim arkadawlarindan sor onlardada boyle agri sizi oluyormuydi?su an aglamakdan nefesim kesiliyor.

Canim arkadasim, bende yaklasik alti ay önce silikon taktirdim ama ilk gün dahil hic agrim olmadi ama ayaga kalkmak yürümek ilk bir hafta zor oldu ben biraz cabuk toparladim ama bazi silikon taktiran arkadaslarimin agrisi acisi oldu ama iki gün süreni ilk dafa duyuyorum yani yatarken agrin olmasi üstelik iki gün sonra pek normalmi bilemedim, doktoruna danistinmi? doktorun kim? nerde kaca yaptirdin arkadasim? bu arada ben bacagimin seklini hic begenmiyorum silikonu cikartmaya gün sayiyorum, insallah seninkinin sekli güzel olur...

X