Bacak dolgusu yaptıran var mı?

öncesi halini bilmiyorum...ama bence çok hoş duruyorlar:nazar: hep böyle kalırlar inşallah

jelesec cok tesekkurler:)oncesı resımlerı bendede yok salı gunu kontrol var alıcam doktordan ama bacaklarım bıldıgın x dı yanı dızın ustude kalın benım kalcamdan falan yag alınmadı sadece bacaklardan cunku bende yag fazlaydı dız ustu ınceltıldı bıleklerımde ınceltıldı ama şışık bana korse vermedı cunku karnıma dokunmadı onuda belırttı.15 gun delılah dıye bı corap var onu gıydı hatta corap fırma farklı getirmış dokundu bu daha guzel dedi.

geçmiş olsun arkadaşım.güzel olmuşlar.umarım hiç erimezzzzzzzzzzzler.

iyilik tesekkur ederım:)ınsallah erımezler suan ıste 20 dk buz 40 dk ara uyguluyorum sureklı ayak bıleklerı daha zor ıyılesıyor yurumuyorum sureklı havada yasatık ustunda ılk 3 gun onemlı dedı.Eğer bı sorun olursa rotusa gıderım aralık gıbı cunku bende yag var yanı:)

leydi bak elamda da çorap var.bana ne korse nede çorap vermedi.canım bide bacaklarımda her birinde iki giriş vardı.elamda 4 tane yağ girişi için kesi yeri var.benim bilekler 20cm indi.2 inci yağ enjkiyonunu donmuştan yaptırmıycan.seninde dedigin gibi yağlar yaşamıyo.can pekala belden yada ordan burdan taze yağ ile nezaman 2. ameliyet olabilirim nerdeyse 1 ay oldu.acaba çorap giymedim diye mi çabuk eriyo.görüşürüz.

iyilik benım 3 bantta bacak arkalrımda var orası gozukmuyor

ellam sen sadece yağ enjecsiyonu mu oldun? silikon yok değil mi? kaç cc yağğ konuldu bacaklara biliyor musun?

onu hıc bılmıyorum salı gunu sorayım doktora benım sılıkon yok benım bacaklarım kalın olduğu ıcın olmazdı bana

arkadaşlar şimdi ben 22 si sabahı ameliyat oldum corabımı hıc cıkartmadım henuz salı gunu kontrolum var ben doktora gıtmeden corapları cıkartıp yıkasam banyo falan yapsam bı zararı olur mu sonra tekrar gıyerım hemen ben bu konu hakkında doktordan bılgı almadım olmadı arayacam kendısını

arkadaşlar şimdi ben 22 si sabahı ameliyat oldum corabımı hıc cıkartmadım henuz salı gunu kontrolum var ben doktora gıtmeden corapları cıkartıp yıkasam banyo falan yapsam bı zararı olur mu sonra tekrar gıyerım hemen ben bu konu hakkında doktordan bılgı almadım olmadı arayacam kendısını

ellamcım çok geçmiş olsun hayatım bacakların hoş güzel oldu bence bir sorun olmaz yıkanabilirsin.

kaascım teşekkürler.Bende oyle yapayım artık zaten kendimdeb soğudum banyo yapamayınca:)

Banyoya girmeden çorabı yıka as sen banyo yapana kadar kurusun...çıkınca kurulan giyin canım...banyo yapmanın zararı yok bildiğim kadarıyla...ama uzun süre çorapsız kalma...sevgiler

ELLAM geçmiş olsun canım cok güzel görünüyor bacakların inşallah hep böyle kalırlar canım
Kime, nerde, ne kadara yaptırdın özelden yazabilirmisin canım ?
İYLİK evet canım sende giyseymişsin iyi olurmus hemen erimez canım yagların ama korse toplamış olurdu sıkı tutardı yani o yönden iyi olurdu.
Amelıyatını yenı oldugun için 6 ile 1 sene beklemen lazım, en az 6 ay geçmesini istiyor doktorlar...

leydiiii sagol cevp için ama eridi benimkiler.bileklerim oyulmaya başladı.ya doktor az yağ koymuş yada teknigi kötü.can hepde bana soruyo deme kızma! sen 1. ameliyatın sonrası 3ay sonra donmuş yagları koydurdun ya niye? yani 3 ay içinde eridi diye mi?1. ameliyatından tam 1 ay sonraki kalınlık ile tam 3 ay sonraki kalınlık farklımıydı? can görüşürüz

ELLAM geçmiş olsun canım cok güzel görünüyor bacakların inşallah hep böyle kalırlar canım
Kime, nerde, ne kadara yaptırdın özelden yazabilirmisin canım ?
İYLİK evet canım sende giyseymişsin iyi olurmus hemen erimez canım yagların ama korse toplamış olurdu sıkı tutardı yani o yönden iyi olurdu.
Amelıyatını yenı oldugun için 6 ile 1 sene beklemen lazım, en az 6 ay geçmesini istiyor doktorlar...

leydici teşekkür ederim umarım ya erimesinler:)erirse sevgılı doktorumun kapısından ayrılmam ınankı:KK70:

her kontrolümden sonra doktor bana artık erimez zaten diyor ama her defasında biraz daha erimiş oluyor bacaklarım :KK43: sadece üzüntümü paylaşmak istedim ...

selam seninki ne kadar oldu. benimkide eridi 1 ay oldu. eski msjları okuyordum güzelderya benimki ilk 1 aydan sonra erimedi yazmış.umarım daha fazla erimezzzzzzz.

inşallah seninkiler erimez arkadaşım benim 3 ay oldu ve 21. günden itibaren yavaaaş yavaş erimeye başladı :KK43:(((

arkadaşlar ben önce silikon taktırıp sonra çıkartmak zorunda kaldım.neden mi?basit silikon ne marka olursa olsun ayak bileklerine kadar gelmiyor!!!!!!!!!!!!!!! vede hangi doktor yaparsa yapsın,ne kadar öderseniz ödeyin,bünyeniz ne kadar saglıklı olursa olsun bileklere kadar gelmiyorrrrr.yani ben aslında ilk muayene gitdiginde hemen 1 saat içinde ameliyata alındım.bana gösterilen fotograflardan hemen bişey farkettim.bilekler kalındı.bu yüzden fotgrflr kötü görülmüyordu. benim ise sorun bileklerimdeydi çok inceydi.bacagımda çok az bi egrilik vardı.dizlerimin zayıflıktan kemikli.neyse silikon konuldu.sonuç igrenç.nasıl mı?galiba blomm yazmıştı (baldır 36 bilek 19 cm .kiiii bununlada bitmedi silkonun alttan bitiş yeri resmen belli.dizler birleşmiyor.neden mi?baldırlar birbirine kavuştu ya ondan dizler artık kavuşamıyor.) en kötüsü bence silikon bitiş yerinin belirginliyi.ameliyata 2009 kasım 7 bin lira verdim.istanbulda oldum.4ay sonra doktora ben ameliyatsız bacagımı arar oldum çıkarın dedim.ne mi dedi? 2 bin daha ver küçüğünü koyalım dedi.gittim 2ay düşündüm ve çıkartıldı.silikon tecrübem böyle.1 ay önce yağ enjeksiyonu yaptırdım.ameliyat sonrası 21,5 cm olan bileklerim şuan 19,9 cm ye indi.bu işte en eski kim ALLAH aşkına.eskileri okumaktan başım döndü.elam doktor ismi yazmada arkadaşım kaça yaptırdın? onu yaz lütfen.leydi 1.ameliyatınla 2.ameliyatın arası 1 yıldı ya.o 1 yıl içinde kaçıncı ayda erime duruyo.mutlaka bileklerini ölçüyorsundur.yaz arkadaşım ilk 1 ay ,3.ay ,1yıl sonu bilek kaç cm oluyo?can leydi cevap lütfen

X