Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ben önce silikon taktırıp sonra çıkartmak zorunda kaldım.neden mi?basit silikon ne marka olursa olsun ayak bileklerine kadar gelmiyor!!!!!!!!!!!!!!! vede hangi doktor yaparsa yapsın,ne kadar öderseniz ödeyin,bünyeniz ne kadar saglıklı olursa olsun bileklere kadar gelmiyorrrrr.yani ben aslında ilk muayene gitdiginde hemen 1 saat içinde ameliyata alındım.bana gösterilen fotograflardan hemen bişey farkettim.bilekler kalındı.bu yüzden fotgrflr kötü görülmüyordu. benim ise sorun bileklerimdeydi çok inceydi.bacagımda çok az bi egrilik vardı.dizlerimin zayıflıktan kemikli.neyse silikon konuldu.sonuç igrenç.nasıl mı?galiba blomm yazmıştı (baldır 36 bilek 19 cm .kiiii bununlada bitmedi silkonun alttan bitiş yeri resmen belli.dizler birleşmiyor.neden mi?baldırlar birbirine kavuştu ya ondan dizler artık kavuşamıyor.) en kötüsü bence silikon bitiş yerinin belirginliyi.ameliyata 2009 kasım 7 bin lira verdim.istanbulda oldum.4ay sonra doktora ben ameliyatsız bacagımı arar oldum çıkarın dedim.ne mi dedi? 2 bin daha ver küçüğünü koyalım dedi.gittim 2ay düşündüm ve çıkartıldı.silikon tecrübem böyle.1 ay önce yağ enjeksiyonu yaptırdım.ameliyat sonrası 21,5 cm olan bileklerim şuan 19,9 cm ye indi.bu işte en eski kim ALLAH aşkına.eskileri okumaktan başım döndü.elam doktor ismi yazmada arkadaşım kaça yaptırdın? onu yaz lütfen.leydi 1.ameliyatınla 2.ameliyatın arası 1 yıldı ya.o 1 yıl içinde kaçıncı ayda erime duruyo.mutlaka bileklerini ölçüyorsundur.yaz arkadaşım ilk 1 ay ,3.ay ,1yıl sonu bilek kaç cm oluyo?can leydi cevap

lütfen

iyilik ne güzel de anlatmışsın. aynı senin yaşadıklarını ben de yaşadım, ve hatta 2. ye küçük silikon taktırmak gibi bir gaflete de düştüm:KK43:( lakin dedğin gibi bilekler ince ve silikonlar belli oluyor.ayrıca smetrik de değil. biri bacağın ara tarafına yakın biri de ön tarafına yakın yerleştirilmiş. şimdi ben de çıkarttırmak istiyorum. bilmyiorum süres var mı ne kadar beklemem lazım, fırsat bulunca soracağım ? ben de sadece yağ enj yaptırayım diyorum ama o da yeterli olmayacak ve mutsuz olacağım görünen:KK43:(

merhaba.bacaklarınız güzel olmuş gerçekten.sevindim sizin adınıza.yağ enjeksiyonumu yaptırdınız,nerde yaptırdınızz ve fiyatını öğrenebilir miyim

merhaba muem bacaklarım yağ enjeksıyonu benım superdry ıle oldum kendım karar vermıstım doktoruma benımkıler kalındı sılıkon bana olmazdı futbolcu gıbı olurdum bendekı avantaj yağlar dız içlerimdeydi x gorunumu gıbı yıne dızaltım duzgun ama ayak bıleklerım kalındı bıraz onlarada ınceltme uygulandı hastanem ataşehirdekınde oldum ben sımdılk memnunum daha çok yenı ama ınanın ben x doktoru ıyı y doktoru kotu dıyemem hepsine muayene olun ve en onemlı olan doktorun sızı ve vucut yapınızı anlaması olacaktır Çünkü sizinkiler içinize sinmezse o zaman gerçekten bende uzulurum..Ben özelden yazamıyorum fıyat olarak da ama bana mail adresınızı yollarsanız belırtırım.

merhaba muem bacaklarım yağ enjeksıyonu benım superdry ıle oldum kendım karar vermıstım doktoruma benımkıler kalındı sılıkon bana olmazdı futbolcu gıbı olurdum bendekı avantaj yağlar dız içlerimdeydi x gorunumu gıbı yıne dızaltım duzgun ama ayak bıleklerım kalındı bıraz onlarada ınceltme uygulandı hastanem ataşehirdekınde oldum ben sımdılk memnunum daha çok yenı ama ınanın ben x doktoru ıyı y doktoru kotu dıyemem hepsine muayene olun ve en onemlı olan doktorun sızı ve vucut yapınızı anlaması olacaktır Çünkü sizinkiler içinize sinmezse o zaman gerçekten bende uzulurum..Ben özelden yazamıyorum fıyat olarak da ama bana mail adresınızı yollarsanız belırtırım.

elam selam. senin bacakların neresine yağ kondu anlamadım.bacaklarından sadece yag alınarak şekil verildi sanırım.yanlışsam düzelt lütfen.benimkiler hem üst hem alt çok ince.fiyatı burdan yazabilirsin ben öyle yaptım.zaten doktor ismini merak etmiyorum ama fiyat ve yöntem önemli.görüşürüz

ben istda bi doktora bacaklarımın resmini yolladım.fiyatı ve yapılacak işlemleri sordum.tabiii bunun ne kadar kalıcı bi çare olacağınıda.şimdide heyecanla gelecek cvbı bekliyorum.inşş fiyatta çok abartı bişey söylemez ve bende istediğim bacaklara kavuşurum.bu takıntıdan kurtulmak istiyorum artıkk

Kizlar az önce eski sayfalari karistiriyordum daha öncede görmüstüm ama unutmustum blackdaisy vardi sitede ikinci silikon yaptiran arkadas 639 ve 651 inci sayfada resimleri var gercekten cok güzel olmustu, bende en bastan beri silikon istemistim ama sonuc cok kötü oldu bende, onun bacaginin ilk hali nasildi aceba, leydi sen hatirlarsin özeline koymusmuydu ilk halinin resimlerini?

Son düzenleme:
Kizlar az önce eski sayfalari karistiriyordum daha öncede görmüstüm ama unutmustum blackdaisy vardi sitede ikinci silikon yaptiran arkadas 639 ve 651 inci sayfada resimleri var gercekten cok güzel olmustu, bende en bastan beri silikon istemistim ama sonuc cok kötü oldu bende, onun bacaginin ilk hali nasildi aceba, leydi sen hatirlarsin özeline koymusmuydu ilk halinin resimlerini?

blomma ben baktım blackdaisynin fotograflarına onun bilekleri kalın galiba bu sebeple silikonun bitim yeri belli degil.bende bilekle,silikon sonu arası oyulmuş gibi duruyordu.bide baldırları çok şişmemişgaliba silikon küçük boy ondan.pekala blackdaisye sonra ne oldu.ondan haber var mı?yani bacaklarından.leydi nerdesin arkadaşım cevap yaz bize lütfen.

628 . Sayfada eski hali var cokta kotu degilmis eski hali ocak ayindan beri hic girmemis diteye keske girip yazsa son durumunu dr cok iyi is cikarmis cok iyi duruyor hic belli degil
Bu arada bacaklarinin ilk neredeyse benimkiyle ayni duzgun ama ince bende o yuzden takintiliyim ya dr bana olmaz bacaklarin duzgun karin bel yapilinca boyle dusunmessin dedi ama ben karnim ve belim bu halde degilkende ayni dusunuyordum yok valla ben kesin bacakta yaptiracagim simdi bu resimleri gorunce banada umut oldu kendimi gormus gibi oldum

Son düzenleme:
Evet simdi baktim sagol arkadasim biraz daha arkaya gitmemisim, cok kötü degilmis ama silikonla sanki üst bacak bile o bacaga ait degil gibi duruyor bacagin tüm havasini degistirmis,
blackdaisy son durumundan hic bahsetmedi özel mesaj atmistim ama hic dönmedi acikcasi bende merak ediyorum son durumunu ve senin doktorunun kim oldugunu bilmiyorum IYLIK ama tahminime göre blackdaisy inki ile ayni onunkini biliyorum seninkinide tahmin ediyorum özelden atarim sana ismini.
Su bilek olayi ayrica kafama takiliyor arkdaslar ben bileklerimin cok ince oldugunu sanmiyorum 22 cm hatta azicikta geciyor ama ben 22 cm tim diyorum ama silikonun altinda bileklerim öyle ince ve cirkin duruyorki ben silikonu cikarttirmayi kafaya koydum ama isin gercegi yag enjeksiyonunun cok fayda sagliyacagini sanmiyorum, benim bacaklarimin ilk halinde biri 33,5 digeri 34,5 tu bilenler bilir ilk önce yagenjeksiyonu denedim ikiside 34,5 oldu bileklerime yag kondu ama üc ay sonra ölcü ayni oldu yani bileklerdeki yag tutmadi suanda silikonla birlikte bacak kalinligi 37,5 oldu silikon 3 cm lik bir artis sagladi yag enjeksiyonunun bir bacagimda sagladigi 1 cm lik artis degismedi iki bacakta 37,5 simdi ama sekil cok kötü. (suna bak santim santim bacak hesapliyorum okulda matematige bu kadar önem verseydim simdi kimbilir nerelerde olurdum)
Iylik yani sorun bilek inceligi ise benimki cok ince degil ama yamuk, bence sorun silikonun büyük olmasi belkide tam yerine konulmamasi da olabilir.

blomma canım h.f. degil. söyle söyleyim hani silikonu taktırıp çıkarttırtdıgım doktor aynı kişi.çıkartma işlemine hiç ücret ödemedim.uyandıktan 10 dakika sonra benimle gelenlerle yürüyerek KANYON gittik yemege.1. LEVENT .artık herkes anlamıştır.

blomma canım H.F. degil.hani daha öncede yazdıgım gibi silikon çıkarıltıktan sonra yani uyandırıldıktan 10 dakika sonra yanımdakilerle yürüyerek KANYON na gittik yemege. kanyona okadar yakın yani.(1. LEVENT)şimdi herkes anlamıştır.

elam selam. senin bacakların neresine yağ kondu anlamadım.bacaklarından sadece yag alınarak şekil verildi sanırım.yanlışsam düzelt lütfen.benimkiler hem üst hem alt çok ince.fiyatı burdan yazabilirsin ben öyle yaptım.zaten doktor ismini merak etmiyorum ama fiyat ve yöntem önemli.görüşürüz

iyilik keşke bacaklarımın eskı resmı olsada anlatabılsem. benım dızlerım bırlesşiyordu ama alt kısım açık kalıyordu dızlerımdekı bacakları bırleştiren yağlar alındDıızın alt kısımdaki boşluk kalan yerlere konuldu.Sonrasıda bılek ınceltmelerım oldu.Yalan yok fıyat yedı bıne çıkıyor,ama bacak yapısına göre değişirmiş bu fiıyat

blomma canım H.F. degil.hani daha öncede yazdıgım gibi silikon çıkarıltıktan sonra yani uyandırıldıktan 10 dakika sonra yanımdakilerle yürüyerek KANYON na gittik yemege. kanyona okadar yakın yani.(1. LEVENT)şimdi herkes anlamıştır.

iyilik ben merak ettim bizim doktorlarımız aynı mı acaba?

blomma hayatda herşey tercih meselesi .şu 628 de eski fotografları olan kız garip bence.neden mi?ben hep boru bacaklarım olsun istemişimdr.ki bu kızınkiler silikon öncesi öyle çok hafif diz içlerinde oyukluk var.tamam silikon sonrası benim silikonlu halimden 100 kat iyi.AMA BORU OLAN BACAKLARI YUMURTA OLMUŞ.KASLI KASLI.blomma ben silikonu çıkardıgıma hiç ama hiç pişman olmadımmmmmmmm.okadar hafif hissettimki anlatamm

blomma yumurta bacak lafıma ne diyorsun,görüşürüz.LEYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ARKADAŞIMMMMMMMMMMM NERDESİN???????????

elam doktorlar aynı mı bilmiyorum.ama daha ne kadar açık anlatılırki bilmem. şimdi ben silikon sonrası .yani daha 1 ay önce yag konuldu ya benden hiç bacaktan yag çekilmedi,sadece yag konuldu. görüşürüz. leydiiiiiiii nerdesin?

blomma yumurta bacak lafıma ne diyorsun,görüşürüz.LEYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ARKADAŞIMMMMMMMMMMM NERDESİN???????????

Canim yumurta bacak nasil oluyor bilmiyorum ama boru bacagi bilir ve severim, blackdaisyin o zamanki yazilarini hatirliyorum doktor yag enjeksiyonu yapalim demis ama o eridi derdi olmasin diye silikon istemis bacaklarim onun gibi olsaydi operasyon düsünmezdim belki belkide sadece dizaltina yag enjeksiyonu yeterli olurdu.
Doktorunu simdi anladim jazabel güzelderya turi ve birkac arkadas ayni doktora yaptirmisti ve jazabel haric hepsi ayni senin gibi sikayetlerde bulundu ve cikarttirdi jazabelde bacaklarinin kalin oldugunu düsünüyor ve kücügüyle degistirmek istiyordu en son konustugumda. Merak eden arkadaslar icin doktorun bas harfi N.D, IYLIK yanlisim varsa düzelt.

istdaki doktordan cvp geldi veee 6000 tl.bacak için bu fiyat.

genelde fiyatlar asagı yukarı bu civarda hatta cok daha fazla isteyenlerde var hangi dr dan fiyat istedin bilemiyorum ama sectiğin dr bir hastahaneye baglı çalışmıyorsa artı ücretler cıkıyor karsına fiyat alırken hersey dahil sormak lazım :)

İYLİK burdayım canım...
İnan hiç ölçmedim ben bileklerimi, erime genelde 6 aydan sonra duruyor canım kalanlarda kalıyor...:KK66:

X