Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar merhaba fazla vaktim yok , beni eskiler bilir büyük umutlarla yağ tranferi ve kök hücreli falan filan yaptırmıştım konu açıp sevincimi paylaşmıştım , sevincimizi paylaşalım derken heriflerin reklamınıda yapıyoruz farkında olmadan , farkına varınca iş işten geçmiş oluyor maalesef yazıları silmiyorlar ve okuyanlarda herşey güzel ve sağlıkla ilgili sorun yok sanıyor ....

bacaklarımın şekli biraz değişsede, sağlığını kaybetti gördüğüm kötü ruyalar beni bu işten vazgeçirmek için çok değerli uyarılarmış meğer ama anlamamışım 2 yıldır geçmeyen yağ bezeleri irili ufaklı kitleler inşallah iyi huyludur çıkarttırıp analiz yaptırmaya korkuyorum doktorlar antibiyotik verip yolluyor , son günlerde sayıları ve ağrısı arttı , 2 yıldır kullandığım antibiyotikler tüm vücut sağlığımı bozuyor bitkisel tedavi deneyecem inşallah faydası olur ,, bir çocuğum var kardeş istiyor sürekli tekrarlayan bu problemden kurtulamadığım için çocuk yapamadım ,,, bi ara denedik birkaç ay hamile kalamadım sebebi bulamadı doktor galiba yine antibiyotiklerin etkisi ...
yani işte böyle moralim hiç iyi değil zaten en ufak streste hemen önce bezeler büyüyor bağışıklık sistemi onları alt etmeye yetmiyor
ilk yıl gayet iyi sayılırdı dert etmiyordum fazla 1 , 2 tanelerdi masajla gidiyordu yeniden oluyordu ama daha sonra 2. yıl arttılar ...

şarkıcı kayahan cilt kanseri biliyormusunuz bilmem onun hikayesini okuyun bir yağ bezesiyle başlayıp çoğalan minik tümörler onu okuyunca moralim dahada bozuldu ...

ben bu bacak düzeltme ameliyatlarına 15 bin tl filan harcadım ama inanın ameliyat öncesi hafif çarpık ama çok sağlıklı halime dönmek için 25 bin lira verirdim ama maalesef zamanı geri alamam benim için dua edin ben böyle ayda yılda bir uğrarım

LÜTFEN SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN PARA DELİSİ DOKTORLARA KANMAYIN YEMİN EDİYORUM ZATEN SAĞLIK GİDİNCE HERŞEY GİDİYOR
SAKIN AMELİYAT FELAN OLMAYIN OLDUĞUNUZ GİBİ KABUL EDİN KENDİNİZİ ,,, AMELİYATTA VE SONRAKİ BİR İKİ HAFTA ÖLÜM
RİSKİ ÇOK YÜKSEK BUNU BEN BİZZAT YAŞADIM ...
KENDİNİZİ SEVİN ALLAHA EMANET OLUN.....

Çok geçmiş olsun Allah sıkıntı yaşatmasın bir daha inşallah...ben ilk bacak ameliyatımda,büyük bir risk atlattım(emboli gibi birşey) ama sonucum kötü olunca ve ben çok mutsuz olunca tekrar ameliyatı göze aldım ve oldum...çok doğrusun çok fazla orası burası deyip takmamak lazım...sevgiler

güzelderya silikona7 bin L verdim.çıkartmasına para vermedim çünkü aynı doktor yaptı (benim ısrarlarımla) .yağ enjeksiyonuna 2,500 L peşin verdim.ama hastanade olmadım.ben 22 günlk olarak doktor tavsiye etmem.bakalım zaman ne göstericek.Leydi yorum için sagol

iyilik selam,ya çok merak ettim doktorun kimdi bende yarın ameliyata gireceğim çok korkuyorum gerçekten bu yazıları okuduktan sonra özelden de atamıyorum hakkım yok:KK43:

iyilik selam,ya çok merak ettim doktorun kimdi bende yarın ameliyata gireceğim çok korkuyorum gerçekten bu yazıları okuduktan sonra özelden de atamıyorum hakkım yok:KK43:

Allah yardımcın olsun ve sonuçların yüz güldürsün inşallah...iyi düşün iyi olsun herşey...yarın senin günün sıkıntılarından kurtulman dileğiyle şimdiden geçmiş olsun

elam bende özelden yzamıyorum.Allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun.sen yağ enjekte mi yaptıracaksın? fotogrf yükle.ameliyat öncesi ve sonrası .tektash çok geçmiş olsun.umarım korktugun başına gelmez.içini rahat tut.

geçmiş olsun tektash.bir an önce sağlığına kavuşursun inşaallah.

ellam sana da geçmiş olsun şimdiden.sen hangi dr.a hangi operasyonu yaptıracaksın yağ mı silikonmu?güzel sonuçlarını yazarsın bizlere inşaallah.

bende silikon ameliyatı oldum 2 ay oldu. nasıl oldu derseniz çok süper değil ama önceki halinden iyi olduğu için ben memnunum. ameliyattan önce benim bacaklarımdan biri diğerine göre daha ince çarpıktı, silikon konulunca o durum değişmedi ama yine de dediğim gibi memnunum ama henüz etek giyemedim, izlerin silikleşmesini bekliyorum. bir fikir vermesi için fotoğraf ekliyorum ama yine silikon düşünen arkadaşlar silikonun herkeste farklı durduğunu akıllarından çıkarmasın, sizde çok daha iyi durabilir. $2012-06-19-036.jpg $2012-06-19-032.jpg

merhabalar ben de bu forumu takip ediorum arada girip yazıorum sadece ben de ptesi günü silikon+yag enjektesi olucaktım ama iki gündür grip gibiyim doktoruma yarın arayıp sölicem ertelenebilir maalesefki:KK43: burda okudugum yorumlar da canımı sıktı biraz halbuki gecen gün burdaki eski arkadaşlarla tekbenmiyim ve palmadoroyla bulusmustum dısarda onlarla bulusmam bana moral vermişti ama su an biraz mutsuzum açıkçası..herkesin istedigi gibi olur umarım..

bende silikon ameliyatı oldum 2 ay oldu. nasıl oldu derseniz çok süper değil ama önceki halinden iyi olduğu için ben memnunum. ameliyattan önce benim bacaklarımdan biri diğerine göre daha ince çarpıktı, silikon konulunca o durum değişmedi ama yine de dediğim gibi memnunum ama henüz etek giyemedim, izlerin silikleşmesini bekliyorum. bir fikir vermesi için fotoğraf ekliyorum ama yine silikon düşünen arkadaşlar silikonun herkeste farklı durduğunu akıllarından çıkarmasın, sizde çok daha iyi durabilir.Eki Görüntüle 449185 Eki Görüntüle 449184

sissisis sende hiç silikon var gibi durmuyor. bu resimlerim ikisi de ameliyat sonrası mı ? slikonlu değil gibi. güzel görünüyor. sadece dediğin gibi sağ tarafa yağ enjekte edilip doldurulması lazım..

Çok geçmiş olsun Allah sıkıntı yaşatmasın bir daha inşallah...ben ilk bacak ameliyatımda,büyük bir risk atlattım(emboli gibi birşey) ama sonucum kötü olunca ve ben çok mutsuz olunca tekrar ameliyatı göze aldım ve oldum...çok doğrusun çok fazla orası burası deyip takmamak lazım...sevgiler

jelesec sen bacakların ne yaptırmıştın tam olarak?resim var mı bir de?

merhaba,
aklıma geldi bir bakayım, son durumumu yazayım dedim. geçen yıldan pek kimse kalmamış sanırım, ben de uzun uzun bakamadım şimdilik. gülerer, seni merak ettim, nasılsın? düzelme olmuştur umarım. benim durumu şöyle: geçen yıl ağustos ayında ayak bileklerime ve baldırlarıma karın bölgesinden alınan yağlarım enjekte edilmişti. ilk başta bir bacağım diğerinden ince diye takmıştım kafayı, sonra geçti takıntım. erime oldu evet, ilk iki ayki halleri değişiyor, ama eski haline dönmediler. bir yıl olacak nerdeyse, etekten başka bir şey giymiyorum diyebilirim. ameliyatı göze aldığım için mutluyum, hatta çok daha daha önce yaptırmadığıma pişmanım.
bacaklarım şu anda mükemmel düzgün değil, ama etek giymeme engel değil, gayet güzel iltifatlar alıyorum:)) ama tabii daha da erime olur mu bilemiyorum, olursa sanırım tekrar ameliyat olurum.
durum bu, ameliyat olacaklara bol şans diliyorum, umarım ameliyat olsanız da olmasanız da çok mutlu olursunuz,
sevgiler

guzelderya evet ikiside ameliyat sonrası, dediğin gibi sağ bacağım zaten daha ince ve çarpıktı, onun ufak bir yağ enjeksiyonuna ihtiyacı var ama bacaklarımı birleştirdiğim zaman daha çok belli oluyor, o yüzden şimdilik öyle bir planım yok ama ilerde düşünebilirim. silikon belli olmuyor derken canım nasıl yani kötü mü duruyor çok sence, senin nasıl duruyor bacakların arası daha mı şişkin ? acaba tam oturunca nasıl duracaklar merak ediyorum.

guzelderya evet ikiside ameliyat sonrası, dediğin gibi sağ bacağım zaten daha ince ve çarpıktı, onun ufak bir yağ enjeksiyonuna ihtiyacı var ama bacaklarımı birleştirdiğim zaman daha çok belli oluyor, o yüzden şimdilik öyle bir planım yok ama ilerde düşünebilirim. silikon belli olmuyor derken canım nasıl yani kötü mü duruyor çok sence, senin nasıl duruyor bacakların arası daha mı şişkin ? acaba tam oturunca nasıl duracaklar merak ediyorum.

belli olmuyor derken. doğal duruyor demek istedim. benmki şişkn yanii hoş değil o bakımdan demiştim.

anladım canım aslında ben daha şişkin olsun isterdim araları hatta yaz sonu tam yerleşir demişti doktor, belki o zaman daha şişkin olur diye umut ediyorum

sissisis sende hiç silikon var gibi durmuyor. bu resimlerim ikisi de ameliyat sonrası mı ? slikonlu değil gibi. güzel görünüyor. sadece dediğin gibi sağ tarafa yağ enjekte edilip doldurulması lazım..

sisiii bencede o bacaklar silikon gibi durmuyorrrrrrrrrrrrrrrr.silikon taktırıp çıkartmak zorunda kalan biri olarak söylüyorum.inanamıyorum rica etsem aynı anda hem önden hemde arkadan resim çekilirmisin inanmamız için! HA BİDE AMEKLİYAT ÖNCESİ FOTOGRAFLARINI GÖRELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ameliyat öncesi fotoğraflarım yok. beni bilen bilir uzun zamandır burayı takip ediyordum en sonunda da iki ay önce operasyonu oldum çok şükür ayrıca kimseyi inandırmak zorunda da değilim üzgünüm

ameliyat öncesi fotoğraflarım yok. beni bilen bilir uzun zamandır burayı takip ediyordum en sonunda da iki ay önce operasyonu oldum çok şükür ayrıca kimseyi inandırmak zorunda da değilim üzgünüm

X