Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyat öncesi fotoğraflarım yok. beni bilen bilir uzun zamandır burayı takip ediyordum en sonunda da iki ay önce operasyonu oldum çok şükür ayrıca kimseyi inandırmak zorunda da değilim üzgünüm

evet kimse kimseyi inandırmak zorunda degil.bizler burda yazıyoruz çünkü bilgi alıyoruz (KENDİMİZ İÇİN), tecrübelerimizi yazıyoruz(ARKADAŞLARIMIZ İÇİN) evet yukardaki msjı yazdım çünkü silikon taktıran biri olarak yani silikondan maddi manevi büyük zarar gören biri olarak yazdım.mademki ameliyat öncasi foografların yok.tüm arkadaşlar adına rica etsem aynı anda hem ön hemde arkadan fotogralarını yükler misin? LÜTFEN UNUTMA BİZLER BİRBİRİMİZİ TANIMIYORUZ.MSJIMI KİŞİSELLEŞTİRME.BENİM NİYETİM ARKADAŞLARIM YANLIŞ YÖNLENDİRİLMESİN.BENİM İÇİN ARTIK ÇOK GEÇ

Allah yardımcın olsun ve sonuçların yüz güldürsün inşallah...iyi düşün iyi olsun herşey...yarın senin günün sıkıntılarından kurtulman dileğiyle şimdiden geçmiş olsun

jelesec ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım,ameliyatımı dun oldum akşam taburcu oldum.resimleri gsterıcem sıze ame ekleme yetkım mı yok olmuyor ?

iylik

peki o halde aramızda yanlış anlaşılma oldu diyelim. önden fotoğrafları paylaştım, arkadan da paylaşacağım kısa zamanda ama şuan arkadan resimleri çekecek biri yok yanımda. önden olan resimleri de ben çektim öne doğru eğilerek. eğildiğiniz vakit bacakları da bükmemek adına dizlerinizi ve bacaklarınızı kasıyorsunuz, oradaki kasın şekli değişiyor biraz o yüzden silikon daha az belli oluyor olabilir fotoğrafta ama normalde de ondan çok farklı değil.

guzelderya hala özelden yazamıyorum o yüzden buradan cevaplayayım. benim silikonlar 160 cc eurosilicone marka. doktorum oytun idil. 160 cc insanın kulağına çok geliyor evet, bende büyük olmasın istemiştim ameliyattan önce, ama doktor bunun bana uygun olduğunu diğerlerinin beni tatmin etmeyeceğini söyledi sanırım bacak boyumda büyük olana müsait olduğu için o kadar kondu. şuan da iyiki öyle olmuş diyorum çünkü o kadar büyük durmuyor gerçektende.

profillerinden gorebilirsiniz ama genelde resimler kapali sadece arkadas olanlar gorebilir

blomma senin resimlerin vardı kaldırmışsıın.kalın olduğundam şikayetçiydin ne yaptın merakettim.birde ben çok beğenmiştim ne olur bana kaç cc ve hangi marka yazarsan çok sevinim.mail adresi versem bana silikonlu halini kalın halini mail atarmısın.bulut1994qhotmail.com

Cnm kaç cc takılmıştı kalın dediğinde sana ben beğenmiştim.birde hangi marka. şuan nasılsın ne yaptın birde resim ne olursun cnm lütfen bekliycem

Canim benim silikonlar 140 cc markasi silimed, evet ben hala memnun degilim benim sorunum kalinliktan cok dogal durmamasi bilekler ince baldirlar kalin dizler birlesmiyor alt bacak birlesiyor sorun cok yani, bes ayim bitti alti ay dolsun hemen cikartmayi düsünüyorum, vaktim olunca resim atarim mail adresine ...

Sisisisisisi senin alt bacak boyun kac cm canim silikon baya yukarida duruyor baldir gibi, farkedilmiyor yani, benim silikonlar cok asagi kadar uzaniyor ve bitince bilek cok ince gözüküyor halbuki bileklerim 22cm cok ince degil yani ve hos durmuyor bu benim silikonun uzunlugundanmi yoksa alt bacak boyunun kisaligindanmi bilemedim, seninki dogal duruyor canim güle güle giy istedigin herseyi.

canim benim silikonlar 140 cc markasi silimed, evet ben hala memnun degilim benim sorunum kalinliktan cok dogal durmamasi bilekler ince baldirlar kalin dizler birlesmiyor alt bacak birlesiyor sorun cok yani, bes ayim bitti alti ay dolsun hemen cikartmayi düsünüyorum, vaktim olunca resim atarim mail adresine ...

cnm resim benim için çok önemli doktoruma göstericem pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum.

Sisisisisisi senin alt bacak boyun kac cm canim silikon baya yukarida duruyor baldir gibi, farkedilmiyor yani, benim silikonlar cok asagi kadar uzaniyor ve bitince bilek cok ince gözüküyor halbuki bileklerim 22cm cok ince degil yani ve hos durmuyor bu benim silikonun uzunlugundanmi yoksa alt bacak boyunun kisaligindanmi bilemedim, seninki dogal duruyor canim güle güle giy istedigin herseyi.

teşekkürler canım. alt bacak boyum kaç cm bilmiyorum ama bacağımda silikonun diz arkasındaki kesikten 22 cm aşağıya kadar uzandığını biliyorum, zaten 22 cm aşağısı o kasın bittiği yermiş. o kasın uzunluğu herkeste farklı olabilir sanırım seninde o nedenle daha aşağıda duruyor olabilir ama aslında bacağı düzgün olanlara bakarsan onlarda seninkiler gibi, aşağılarda dolgun. bence senin sorunun silikonun bittiği yerlere yağ konulmasıyla çözülebilir çünkü o sorun benim bir bacaktada var.

Canim ameliyati ayni doktor yapacak ve hastane ücreti disinda baska ücret ödemeyecegim silikonlarimin bana büyük geldigini doktorumda teyit etti gönderdigim resimlere bakarak, sana resim gönderemem hemen cünkü telefonum arizali diger resimlerimide silmistim ancak telefonum tabir olunca resim gönderebilirim ama benim resimlerimi gösterip böyle istiyorum demen hic iyi bir fikir degil bence, ben buraya koydugumda bakan bütün arkadaslarimin fikri silikonun cikarilmasi ve ikinci bir yag enjektesi yapilmasi yönünde oldu ki bende ayni fikirdeyim, silikondan önce bir kez yag enjektesi yaptirmistim yeterli degildi ama o halini bu haline tercih ederim kesinlikle, ben silikonun cikarilip ayni operasyonda yag enjekte edilmesini planliyorum.

$DSCN4196.jpg $DSCN4196.jpg
resım ekledım ama umarım ekleybılmısımdır dun oldum ameliyatımı

$DSCN4195.jpg

buda ıkıncısı yalnız agrım olduğundan tam duzgun duramadım daha cok yenı

aksamında taburcu oldum ben yataktan cekım izler daha net merak eden arkadaşlarım ıcın:)

Eklentiler

• $DSCN4189.jpg
    $DSCN4189.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
leydi bak elamda da çorap var.bana ne korse nede çorap vermedi.canım bide bacaklarımda her birinde iki giriş vardı.elamda 4 tane yağ girişi için kesi yeri var.benim bilekler 20cm indi.2 inci yağ enjkiyonunu donmuştan yaptırmıycan.seninde dedigin gibi yağlar yaşamıyo.can pekala belden yada ordan burdan taze yağ ile nezaman 2. ameliyet olabilirim nerdeyse 1 ay oldu.acaba çorap giymedim diye mi çabuk eriyo.görüşürüz.

X