Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyat öncesi fotoğraflarım yok. beni bilen bilir uzun zamandır burayı takip ediyordum en sonunda da iki ay önce operasyonu oldum çok şükür ayrıca kimseyi inandırmak zorunda da değilim üzgünüm
Allah yardımcın olsun ve sonuçların yüz güldürsün inşallah...iyi düşün iyi olsun herşey...yarın senin günün sıkıntılarından kurtulman dileğiyle şimdiden geçmiş olsun
profillerinden gorebilirsiniz ama genelde resimler kapali sadece arkadas olanlar gorebilir
canim benim silikonlar 140 cc markasi silimed, evet ben hala memnun degilim benim sorunum kalinliktan cok dogal durmamasi bilekler ince baldirlar kalin dizler birlesmiyor alt bacak birlesiyor sorun cok yani, bes ayim bitti alti ay dolsun hemen cikartmayi düsünüyorum, vaktim olunca resim atarim mail adresine ...
Sisisisisisi senin alt bacak boyun kac cm canim silikon baya yukarida duruyor baldir gibi, farkedilmiyor yani, benim silikonlar cok asagi kadar uzaniyor ve bitince bilek cok ince gözüküyor halbuki bileklerim 22cm cok ince degil yani ve hos durmuyor bu benim silikonun uzunlugundanmi yoksa alt bacak boyunun kisaligindanmi bilemedim, seninki dogal duruyor canim güle güle giy istedigin herseyi.
Beni arkadaş eklermisin resimlerini görmek istiyorum çok merak ettim kaç cc hangi marka