Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım benim ilk amelıyatta bel çevremden alındı diz kenarlarından alındı
2.amelıyatta göbekten alındı şuan ne belden ne de göbekten aldıramam bidaha çünkü zaten yok..)) belki basenlerden olabilir ama onda da dalgalanma olur diye korkuyorum sormak lazım tabi bi doktora,ama senın kesinlikle korse giymen gerekirdi zayıflıkla alakası yokkı korsenın hem bacaklarını sıkardı iyi olurdu...
Ben silikona hiç sıcak bakamadım ya neden bilmiyorum içimden bi ses hep engel oldu silikon konusunda ama taktırıp memnun kalan arkadaslarımızda oldu tabiki...
Şunuda ekleyim, donmus yagı enjekte ettirme, hiçbir işie yaramıyor, ilk amelıyattan 3 ay sonra donmus yagı enjekte ettirdim ben, bidaha yag aldırmayım diye, bide ona para ödedim seansına, hiçbir işe yaramadı parana yazık...

leydi sadece paramıza mı? canımıza zamanımıza yazık ! çabuk geçmiyor morluklar bakalım ne yapacam.görüşürüz

leydi bak çok az yağ koymuş demi? dizlerimide sevmiyorumm. yorum yaparmısınız ama içten,dosdogru lütfen.blom,güzelderya sizde oto yükleyin lütfen konuşalım.görüşürüz

leydi burda dizlerim nasılda kemikli demi.22 gün oldu hala yag konulan yerler sarımsı kahve rengi.ben diz çevresinede istiyorum.o alana yağ enjekte ettiren varmı?

Selam Arkadaslar,

2, 3 hafta giremedim foruma.... Simdi 1 saattir biriken sayfalari okudum :):)

Leydi tekrar senin fotolari gordum gercekten cok iyi gorunuyor bacaklarin.

Iylik senin bacaklarinda guzel olmuslar, gule gule kullan

İYLİK tabiki canım canımızada yazık..:KK66: ama büyük ücretler ödeyip karşılıgını alamayıncada insan parasınada üzülüyo tabi...
Bu arada dizlerinde bi sorun göremedim ben gayet güzel inan, sadece diz kenarındakı yagları aldırsaydın keşke orda biraz yagın var gerisi iyi görünüyor ama ben bacaklar birleştirildiğinde kapanmıyo ya onu sorun ediyorum mesela orta kısım şöyle şiş olsa ve kapansa cok güzel olur kendimce böyle istiyorum
O izler geçicek canım merak etme...

İYLİK tabiki canım canımızada yazık..:KK66: ama büyük ücretler ödeyip karşılıgını alamayıncada insan parasınada üzülüyo tabi...
Bu arada dizlerinde bi sorun göremedim ben gayet güzel inan, sadece diz kenarındakı yagları aldırsaydın keşke orda biraz yagın var gerisi iyi görünüyor ama ben bacaklar birleştirildiğinde kapanmıyo ya onu sorun ediyorum mesela orta kısım şöyle şiş olsa ve kapansa cok güzel olur kendimce böyle istiyorum
O izler geçicek canım merak etme...

leydi dizicindeki yaglardanmi bahsediyorsun, yoksa diz kapagindakimi (ben diz kapaginda yag göremedim) bende diz kapaklarimi begenmiyorum yagli duruyor?

kızlar merhaba fazla vaktim yok , beni eskiler bilir büyük umutlarla yağ tranferi ve kök hücreli falan filan yaptırmıştım konu açıp sevincimi paylaşmıştım , sevincimizi paylaşalım derken heriflerin reklamınıda yapıyoruz farkında olmadan , farkına varınca iş işten geçmiş oluyor maalesef yazıları silmiyorlar ve okuyanlarda herşey güzel ve sağlıkla ilgili sorun yok sanıyor ....

bacaklarımın şekli biraz değişsede, sağlığını kaybetti gördüğüm kötü ruyalar beni bu işten vazgeçirmek için çok değerli uyarılarmış meğer ama anlamamışım 2 yıldır geçmeyen yağ bezeleri irili ufaklı kitleler inşallah iyi huyludur çıkarttırıp analiz yaptırmaya korkuyorum doktorlar antibiyotik verip yolluyor , son günlerde sayıları ve ağrısı arttı , 2 yıldır kullandığım antibiyotikler tüm vücut sağlığımı bozuyor bitkisel tedavi deneyecem inşallah faydası olur ,, bir çocuğum var kardeş istiyor sürekli tekrarlayan bu problemden kurtulamadığım için çocuk yapamadım ,,, bi ara denedik birkaç ay hamile kalamadım sebebi bulamadı doktor galiba yine antibiyotiklerin etkisi ...
yani işte böyle moralim hiç iyi değil zaten en ufak streste hemen önce bezeler büyüyor bağışıklık sistemi onları alt etmeye yetmiyor
ilk yıl gayet iyi sayılırdı dert etmiyordum fazla 1 , 2 tanelerdi masajla gidiyordu yeniden oluyordu ama daha sonra 2. yıl arttılar ...

şarkıcı kayahan cilt kanseri biliyormusunuz bilmem onun hikayesini okuyun bir yağ bezesiyle başlayıp çoğalan minik tümörler onu okuyunca moralim dahada bozuldu ...

ben bu bacak düzeltme ameliyatlarına 15 bin tl filan harcadım ama inanın ameliyat öncesi hafif çarpık ama çok sağlıklı halime dönmek için 25 bin lira verirdim ama maalesef zamanı geri alamam benim için dua edin ben böyle ayda yılda bir uğrarım

LÜTFEN SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN PARA DELİSİ DOKTORLARA KANMAYIN YEMİN EDİYORUM ZATEN SAĞLIK GİDİNCE HERŞEY GİDİYOR
SAKIN AMELİYAT FELAN OLMAYIN OLDUĞUNUZ GİBİ KABUL EDİN KENDİNİZİ ,,, AMELİYATTA VE SONRAKİ BİR İKİ HAFTA ÖLÜM
RİSKİ ÇOK YÜKSEK BUNU BEN BİZZAT YAŞADIM ...
KENDİNİZİ SEVİN ALLAHA EMANET OLUN.....

Son düzenleme:
BLOMMA canım diz kenarındakı yaglardan bahsediyorum dizin iç kısmının kenarında ki,
TEKTASH çok üzüldüm inan, verilen yağlardan dolayımı yağ bezeleri oluşmuş şimdi bende korkmaya başladım çünkü benimde göbegimden yag alınmıstı ve sağ kasıgımda önce fındık büyüklüğünde sonrada ceviz büyüklüğüne dönüşen bir kitlem vardı Nisanda aldırdım ben, ama doktorların teşhisi çikolata kistiydi.
ALLAH acil şifa versin...

herkese selamlar. bilgisayarım bozuktu çok olmuş girmeyeli aradaki mesajları okuyayım dedim ama mümkün görünmüyor. ameliyat olan herkese geçmiş oldun. leydi geri dönmüşsün hoşgeldin ameliyat mı oldun??
bazı tanıdık isimlerde reklam falan yazıyor bunlar nedir?
ben şimdi sizin için ölçtüm bacakları erime yok yine 36-23. etek falan giymiyorum hala, eskisinden iyi olmakla birlikte etek giyecek kadar düzgün de değil ya da bana düzgün görünmüyor.
(gülerer unutmadım bu arada)

herkese selamlar. bilgisayarım bozuktu çok olmuş girmeyeli aradaki mesajları okuyayım dedim ama mümkün görünmüyor. ameliyat olan herkese geçmiş oldun. leydi geri dönmüşsün hoşgeldin ameliyat mı oldun??
bazı tanıdık isimlerde reklam falan yazıyor bunlar nedir?
ben şimdi sizin için ölçtüm bacakları erime yok yine 36-23. etek falan giymiyorum hala, eskisinden iyi olmakla birlikte etek giyecek kadar düzgün de değil ya da bana düzgün görünmüyor.
(gülerer unutmadım bu arada)

amaaaanbe naslsın_ ben de silikon amelyatı oldum biliyosundur belki.. ben de memnun değlim hiç doğal olmadı. ve dolayısı ile etek giyemiyorum. senin rsim var mı? ya da mümkünse ist daysan görüşelim mi bir ara? yani benm 2. ameliyatımdı baya moralim bozuk, ümitlerim tükenmiş durumda:KK43:((

leydi bak çok az yağ koymuş demi? dizlerimide sevmiyorumm. yorum yaparmısınız ama içten,dosdogru lütfen.blom,güzelderya sizde oto yükleyin lütfen konuşalım.görüşürüz

iylik senin bacaklar süper yaa.. az mı diyosun sen şimdi bu yağ olayına ben bayıldım senin bacaklara. etek giyelirsin çok rahatlıkla

amaaaanbe naslsın_ ben de silikon amelyatı oldum biliyosundur belki.. ben de memnun değlim hiç doğal olmadı. ve dolayısı ile etek giyemiyorum. senin rsim var mı? ya da mümkünse ist daysan görüşelim mi bir ara? yani benm 2. ameliyatımdı baya moralim bozuk, ümitlerim tükenmiş durumda:KK43:((

iyiyim teşekkür ederim. istanbulda değilim malesef resim ameliyattan sonra çekip eklemiştim sonra hiç çekemedim. çok mu kötü oldu niye öyle dedin üzüldüm şimdi? benimkiler kötü desem yalan olur eskiye göre bin kat iyi ama benim gönül rahatlığıyla etek giyebileceğim kadar iyi değil.

güzelderya silikona7 bin L verdim.çıkartmasına para vermedim çünkü aynı doktor yaptı (benim ısrarlarımla) .yağ enjeksiyonuna 2,500 L peşin verdim.ama hastanade olmadım.ben 22 günlk olarak doktor tavsiye etmem.bakalım zaman ne göstericek.Leydi yorum için sagol

Cok gecmis olsun Allah yardımcınız olsun umarım korktuğunuz gibi degildir söyle bir bilgi edindim konulan yağlar hernekadar bizim vücudumuza ait olsada başka bölgeden transfer edildiği icin vücut bu buraya ait değil diye atmaya çalışıyor erimeler bu yuzden oluyormuş veya yine aynı sekilde sizin yaşadığınız gibi problemler oluyormuş bu aralar operasyona karar verdigim icin daha cok araştırmaya başladım ve en mükemmel operasyonun bile zamana yenildiğini küçük oranlar bile olsa olumsuzluklar basımıza geldiginde ciddi problemlere donusebilecegini Dr seciminin cok önemli olduğu kadar her vücudun aynı tepkiyi vermediğini karşılaşılacak riskleri en ufak ayrıntısına kadar anlatmayan Dr dan uzak durmamız gerektiğini eger tüm riskleri göze alabiliyorsak bu tür operasyonlara karar vermemiz gerektiğini iyice anladım ve herkesinde bunları cok iyi düşünerek karar vermesi gerekiyor ve mumkunse operasyonunun üzerinden birkac ay değil birkac yıl gecmis insanlara ulaşılarak karar verilmeli ben ilk yazdığınız zamanları hatırlıyorum cok mutluydunuz zaman geçmeye başlayınca çıkıyor iste hersey ortaya buraya tekrar dönüp son durumunuzu bildirmeniz durumunuz acısından cok üzücü ama insanları uyarmayı gorev edinip yazdığınız icin sizi taktir ediyor acil şifalar diliyorum
kızlar merhaba fazla vaktim yok , beni eskiler bilir büyük umutlarla yağ tranferi ve kök hücreli falan filan yaptırmıştım konu açıp sevincimi paylaşmıştım , sevincimizi paylaşalım derken heriflerin reklamınıda yapıyoruz farkında olmadan , farkına varınca iş işten geçmiş oluyor maalesef yazıları silmiyorlar ve okuyanlarda herşey güzel ve sağlıkla ilgili sorun yok sanıyor ....

bacaklarımın şekli biraz değişsede, sağlığını kaybetti gördüğüm kötü ruyalar beni bu işten vazgeçirmek için çok değerli uyarılarmış meğer ama anlamamışım 2 yıldır geçmeyen yağ bezeleri irili ufaklı kitleler inşallah iyi huyludur çıkarttırıp analiz yaptırmaya korkuyorum doktorlar antibiyotik verip yolluyor , son günlerde sayıları ve ağrısı arttı , 2 yıldır kullandığım antibiyotikler tüm vücut sağlığımı bozuyor bitkisel tedavi deneyecem inşallah faydası olur ,, bir çocuğum var kardeş istiyor sürekli tekrarlayan bu problemden kurtulamadığım için çocuk yapamadım ,,, bi ara denedik birkaç ay hamile kalamadım sebebi bulamadı doktor galiba yine antibiyotiklerin etkisi ...
yani işte böyle moralim hiç iyi değil zaten en ufak streste hemen önce bezeler büyüyor bağışıklık sistemi onları alt etmeye yetmiyor
ilk yıl gayet iyi sayılırdı dert etmiyordum fazla 1 , 2 tanelerdi masajla gidiyordu yeniden oluyordu ama daha sonra 2. yıl arttılar ...

şarkıcı kayahan cilt kanseri biliyormusunuz bilmem onun hikayesini okuyun bir yağ bezesiyle başlayıp çoğalan minik tümörler onu okuyunca moralim dahada bozuldu ...

ben bu bacak düzeltme ameliyatlarına 15 bin tl filan harcadım ama inanın ameliyat öncesi hafif çarpık ama çok sağlıklı halime dönmek için 25 bin lira verirdim ama maalesef zamanı geri alamam benim için dua edin ben böyle ayda yılda bir uğrarım

LÜTFEN SAĞLIĞINIZLA OYNAMAYIN PARA DELİSİ DOKTORLARA KANMAYIN YEMİN EDİYORUM ZATEN SAĞLIK GİDİNCE HERŞEY GİDİYOR
SAKIN AMELİYAT FELAN OLMAYIN OLDUĞUNUZ GİBİ KABUL EDİN KENDİNİZİ ,,, AMELİYATTA VE SONRAKİ BİR İKİ HAFTA ÖLÜM
RİSKİ ÇOK YÜKSEK BUNU BEN BİZZAT YAŞADIM ...
KENDİNİZİ SEVİN ALLAHA EMANET OLUN.....

Tektash yazini okuyunca icimi büyük bir korku kapladi, Allah korktugun yerlere ugratmasin insallah kisa zamanda sagligina kavusursun ....

X