Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim bütün özel mesajlarım silinmiş.
delphine mail geldi ama mesajını göremedim
sılası sende sanırım hemşireydin o yüzden seninde düşüncelerin benim için çok önemli.hiç bu konuyu çevrendeki doktorlara sordun mu?ileride tehlikesi olurmu?lütfen cvp ver
Yağmurluğa mesaj at sor nedenini mutlaka açıklama yapar...
2 üyelikle ilgili kimin ne olduğunu söylemiyorlar ben sormuştum...ama üyeliği iptal olan arkadaşlarmış
attım mesaj da dönmedi henüz...
2. üye olan arkadaşların kendileri yazsa bence daha şık olur
yorumunuz için teşekkürler....ben kendimi sağlık alanında çok geliştirdiğim için,ilaçlardan tutunda,hastalıklar hakkında bile hala okuma halindeyim.bildiğim sağlık konusu hakkında da severek cvp veririm.ama insanı sorunlarıyla ilgili soru sorarken bile üyelikleriyle ilgili ,yada başka şeylerle yorum yapıyorlar.buda gerginliğe ve düzeni bozuşa neden oluyor.ben son derece kendine güveni olan,kendini bilen ve belli bir seviyede olan insanım.çok güzel bir forumumuz vardı,insanların konuyla ilgili seviyeli paylaşımları...1 aydır mahfoldu diyebilirim...
Agatha ben burdayım, yalnız bana istek gelmemiş canım...
Cins ben oldum bursada o doktora, ama isim vermıyoruz forumda canım aklında olsun...
Amelıyat sonrası ben genel anlamda memnundum sonrasında cevizden biraz küçük boyutta bi şişlik oluşmuştu bacagımda masajla geçti cok cok güzeldi hatta kahramanım ilan etmiştim kendisini iyi iş çıkarmıstı yalnız birden fiyatları öyle bir katlandı kı birdaha bursaya gidermisin desen hiç sanmıyorum amelıyattan 1 2 ay sonrası kadar falan sorunlarım oldu hızla kilo vermeye başladım ve bacaklarım incelmeye başladı kilo alıp vermek bu yag erime olayı etkiliyor die düşünüyorum bu benim 2. amelıyatımdı
merhaba kızlar
ay aylin benden foto istemiştin yüklüyorum canım burdan bakabilirsin
kızlar sizdende yorum bekliyorum bu bacaklar 2 işlemli :))))
yani 2 kere amelıyat olmus hali tabi 2009 dan buyana ilk hali malesef yok foto olarak
ben şu istanbuldakı malum doktoru düşünüyorum 3.amelıyat için sizce benden çokmu fiyat ister
önce sizin yorumlarınız önemli
http://g1204.hizliresim.com/w/8/4742c.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/8/4746b.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/8/47476.jpg
Evet canım fotodakı gibiler ama fotoda biraz daha kalın çıkmışlar.
Kusursuz olsun diye değil de, aradaki açıklık kapansın diye düşünüyorum.
Doktorun neden korse vermedi ki olmaz öyle korsenin amacı yag alınan yerler sarkmasın diyedir. O düğüm düğüm dediğin sorun bundan oluşmuş olabilir.
Keşke kullansaydın korseyi kendin alıp, erime olayı 6 ayda tamamen belli oluyor canım, ondan sonra pek erimiyor zaten, ki ilk yapıldıgında bacaklar şiş oluyor, şişlikler inince insan yagların eridiğini düşünüyor, erime hemen olmaz yani biraz bekle şişliklerin iniyordur.
Yag alınan ve verilen yerler önce morarır sonra sarımsı dediğin rengi alır acele etme canım geçer onlarda 20 gün olmuş daha yenisin 3 ay dolsun şekli oturmaya başlar..)
Ben 2. amelıyatımı aynı doktora yaptırmadım Bursa'da bir doktora yaptırdım, ozaman 4000 gibi bir ücret ödedim...
Kimsesiz kaldım buralardaaa...ayşeteyze görse çok üzülürdü heralde...eski arkadaşlar...sesinizi duymak istiyorum...biri esaretimize son versin neoluur.....
.
.