Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende ekledim ama çok güzel çekemediğim için ana sayfaya eklemedim albüme koydum resimleri kandim çektiğim için yan çekmişim. laptopları yana çevirip bakabilirsiniz :))

bende ekledim ama çok güzel çekemediğim için ana sayfaya eklemedim albüme koydum resimleri kandim çektiğim için yan çekmişim. laptopları yana çevirip bakabilirsiniz :))

Sende güle güle kullan...sonuçlarınız kalıcı olsun inşallah...

herkese hayırlı kandiller.

teşekkür ederim daha iyisini çekince eklerim yine dediğim gibi benim önceden de iki bacağım eşit değildi o yüzden şu anda eşit değil ama ben bu hallerinden memnunum. sağ bacağımı çok beğeniyorum zaten resmi titretmişim canlı halleri daha iyi duruyo bu şekil kalsalar iyi Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

canım benim çok teşekkür ederim :)) tekrar söyleyeyim seninkiler de çook güzel. erimesin ama iyice tembih et bacaklarına :))))

albüme yeni foto ekledim:) dünden önceki akşam çekmiştim.

ikinizinde bacakları çok güzel güle güle kullanın :)

bu arada hepinize hayırlı kandiller:)

Azelim ve ukalayci ikinizinde bacakları çok güzel görünüyor. Güle güle sağlıkla kullanın... Keşke önceki halleride olsa idi...

Azelim ve ukalayci ikinizinde bacakları çok güzel görünüyor. Güle güle sağlıkla kullanın... Keşke önceki halleride olsa idi...
Cok tesekkurler.. Benm albumde eski hali de var aslinda gorunmuyo mu ki?
Ruya10 arkadas olarak ekledim:)

Son düzenleme:
Herkesin kandilini kutlar dualarının kabul olmasını dilerim. Ukalaycı ve azelim bacaklarınız süper görünüyor umarım hiç erimezler, zaten öncesinde de pek sorunlu değillermiş.

azelim ve ukalaycı çok geçmiş olsun, merak ettim ben de bakabilirmiyim acaba?

Ekledim seni :) forumda profil sayfasinda biseyler mi degismis? Boyle haber bildirimi gibi bisey var facebookun eski halindeki gibi.. Benm albumde tek foto mu gorunuyo? Bi de azelim senin albumunde tek fotograf mi var? ( ya da birden fazla var da ben mi goremiyorum?)

Ukalayci eski resmin varmış :) Ama eski ile yeni arasında diz kapağının orda küçük bir fark var. Orda bir üçgenlik varmış o kaybolmuş. Ameliyat olmasanda olurmuş. Senin bacağında çok küçük bir düzeltme yaptığı için doktor, bence ameliyat sonrasını onun için sorunsuz atlattın sen...

X