Bacak dolgusu yaptıran var mı?

iyiyim leydicim saolasın bende senin gibi evle uğraşıyorum açıkçası sizi beklemeye karar verdim birde yaz döneminde korse ve çorap giymenin hiç uygun olmayacağını düşündüm sizin yaşadıklarınız bize tecrübe oluyor:)zaten bu zamana kadar pantolonla dolaştık bi 3 ay daha beklerim

leydi bacaklarının şişi inmiş gayet güzel duruyor.bencede çok fazla inceleme amannnn giy minilerini şöyle bir salın yahusositososito maşallahın var daha ne olsun

slm elıf fethı bey 17 nısan da opr. yaptı ve 4000tl odedım

merhaba arkadaslar,
merak ettigim bie kac sey var, sanirim sizin bacaklariniz carpik degil sadece inceydi, carpikligi kapatmak icin dolgu yapildiginda cok kalin olmaz mi acaba?
ayrica neden 1 ay arayla 1500 tl fark oluyor 5500 odeyen arkadaslar daha cok mu islem yaptirdi?
bir de bu ucret diger seanslari da kapsiyor mu, yoksa her dolguda extra bisi odeniyor mu?
ben bu hafta carsamba dr naci celikle gorusucem, bana daha once implanta karsiyim dolgu yapmayi tercih ediyorum demisti acaba ne kadar isticek? en iyisi kisin yaptirmak herhalde yaz gunu corapla nasil dolasilir... Cocuk da yapmak istiyorum kafadan 5 ay ertelicez anlasilan:çok üzgünüm:

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????.....................................21.02.20 09
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur....................11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
ElifNur.......................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık............................02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................06.06.2009......... ..5500 YTL
Zoey..........................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................08.06.2009
Nurhann.....................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................01.06.2009......... ..5500 YTL
Gamze.......................Dolgu..........Dr. Fethi Orak................................17.04.2009........... 4000 YTL

teatr ben bu kas hareketlerini üç aydır yapıyorum ne faydası oldu diye sorarsan hiçbirşey!!! büyük umutlarla başladım ama yaptığın sürece bir cm. kalınlık oluyor yapmadığın anda eski haline dönüyor hemde anında hatta birkaç gün yapmayınca daha da inceliyor kalıcı bir sonuç yok kalıcılık elde eden varsa çıksın ben şunları şu kadar sürede yaptım ve bilmem kaç cm. kalınlaştı desin o hareketleri yapmaktan bacaklarımın arkasında bacaklarımı zorlamaktan oluşan kılcaldamarlar ve diğer damarların daha da belirginleşmeside cabası hadi onlarıda önemsemedim yeterki kalıcı birt kalınlık elde etseydim((((

Merhaba Crazy,
Buraya 15 yaşında bir kız yazmıştı geçen hafta. Doktor ona 6 ay boyunca bu hareketleri yapmasını söylemiş. Demekki bu kadar süre gerekiyor kalıcılık için. Sabır lazım yani. Ama bu sabır bende de yok. Ben iki ay çalıştım ve artık bunaldım. Çünkü 1.5-2 cm kalınlaştırdım sadece. Daha fazla şişmiyor. 6 ayı dolduramayacağım. Kimsenin umudunu kırmak istemem. Çok şey denedim kemer bile... Artık güzel bir bacak değil sadece şu diz altı oyukluğunu doldurmak istiyorum. Düzeldiği kadar artık...

elif senin nasıl iki cm. gelişti ve kalıcı oldu bende olmuyor öyle bişey yaparsan iyi yapmazsan aynı bu benim yapımdanmı kaynaklanıyor acaba iki cm. kalıcılık sağlasam başka bişey istemem

Kalıcı olup olmadığından emin değilim. Bir kısmı gitmiş gibi geliyor bana. Ben hergün çok düzenli yapmıştım. ıç kısımlar şişmişti. Hala etkisi sürüyor. Tamamen gitmedi. Şu doktor 6 ay dediğine göre gerçekten uzun süre gerekiyor. Bi de internette kas çalışmış insanların resimlerine baktım. Harbiden şişirmişler. Nerdeyse bacakları çatlayacak. Ama damar şişmesi benim de canımı sıkıyor. Belki de damarlara zarar vermeden bi çalışma şekli vardır. Bir uzamana sormamız lazım. Benim de kafam çok karışık. Hergün fikir değiştiriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım...

elif bu bahsettiğin kıza doktor bizim yaptığımız hareketlerimi vermiş birde günde kaç dk. yapmak gerekiyor onu söylemişmi?

birde sen günde ne kadar süre yaptın bende düzenli yaptım ama inan işyerinde devamlı oturuyorum hiçbişey yapmasam oturmaktan sanırım akşama kadar bacaklarda şişme oluyo zaten ama bunu harekette yapsam sabitliyemedim

bıktım bu sorunlardan merak ediyorum bizmi çok kafamıza takıyoruz herkesin kendini bu kadar incelediğini kafasına taktığını sanmıyorum biz kompleksliyiz galiba öyle insanlar görüyorumki gayet kötü vücutla veya bacakla gayet dikkat çekici giyinebiliyorlar ve özgüvenleride tam şaşırıyorum öyle insanlara

ben malesef mükemmelliyetçiyim kendimi olduğum gibi kabul edemiyorum bu huyumu hiç sevmiyorum belkide özgüven yok bana sorarsanız kusursuz doğmalıymışım kusurlar bana göre değilmiş çok kötü hert zaman halime şükrederim ama kusurlarımıda çok takarım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…