Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????.....................................21.02.20 09
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur....................11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
ElifNur.......................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık............................02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................06.06.2009...........5500 YTL
Zoey..........................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................08.06.2009
Nurhann.....................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................01.06.2009...........5500 YTL
Gamze.......................Dolgu..........Dr. Fethi Orak................................?????????..... .....????
teatr ben bu kas hareketlerini üç aydır yapıyorum ne faydası oldu diye sorarsan hiçbirşey!!! büyük umutlarla başladım ama yaptığın sürece bir cm. kalınlık oluyor yapmadığın anda eski haline dönüyor hemde anında hatta birkaç gün yapmayınca daha da inceliyor kalıcı bir sonuç yok kalıcılık elde eden varsa çıksın ben şunları şu kadar sürede yaptım ve bilmem kaç cm. kalınlaştı desin o hareketleri yapmaktan bacaklarımın arkasında bacaklarımı zorlamaktan oluşan kılcaldamarlar ve diğer damarların daha da belirginleşmeside cabası hadi onlarıda önemsemedim yeterki kalıcı birt kalınlık elde etseydim((((