Bacak dolgusu yaptıran var mı?

blomma kutusunu , markasını da söylemed canım yaa. ben kontrole gittiğimde sordum forumda yazarım die 90 cc dedi. ama bugün bir arayacağım yarın tekrar gideceğim kontrole markasını da sorarım senin için..bacakların kalınsa bişey diyemyorum, benimkiler ince, şuan silkon var hala inceler, tabii düzgün ve orantılı olması benim için yeterli bişey.

merhabaaa guzelderya,resimlerini çok görmek istiyorumm...

kızlar bir şey soracağım, bu gün ikinci bir operasyona girdim sol bacağımdaki silikonun kaymasından şüphelendik birde serum birikmesi olmuş herneyse. şuan soluk borumda rahatsız edici bir his var, sanki heran tıkanacakmışım nefes alamayacakmışım gibi, sırf bu korkumdan çok uykum olduğu halde uyuyamıyorum şuan. sizce normal mi sizde de olmuş muydu böyle tahriş. birde konu dışı olacak ama 3 gün önce regl olmam gerekiyordu ameliyattan dolayı gecikmiş olabilir mi çok tedirginim.

Tekbenmiyim cevabın için teşekkür ederim, özelden yazamıyorum mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum. Benimki rötuş değil de ilk kez ameliyat olacak. Yazın yaptırmayı düşünüyordum ama sıcaklarda varis çorabıyla dolaşmak dayanılmaz olur mu bilmiyorum, forumdan bir arkadaş yazın yaptırmayın çok eziyet çekersiniz yazmıştı, daha önemlisi yazın yağlar daha çabuk mu erir diye bir şüphe düştü içime.

Kralkaya çok geçmiş olsun, darısı bizlerin başına.

rica ederim canım ne demek,iyi oldu sorman ben de öğrenmiş oldum sen sormamı isteyince. Yazın gerçekten zor.Ben ilkini yani 2007 dekini haziranda,ikincisini (2011) Ağustosta yaptırdım.Çok bunaldım açıkçası.Benim tarihler öğretmen olduğum için hep "tatil bitmeden hemen olayım" dan dolayı yaza geldi.Gerçi silikonu ocak ayında oldum ama onda çorap giydirtmedi fazla basınçlı olur diye,ben de şükür dedim.Eğer imkanınız varsa yaza bırakmayın derim ben.Ama bu hemen acil kararlar alın da demek değil tabi.İyi düşünün çok araştırın.Yazın yağların daha fazla eriyeceğini sanmıyorum.Dış etkenlerden çok bizimle ilgili bence erimesi.Yani hızlı kilo verme,sigara kullanımına bağlı olarak hatta kişiden kişiye ve iyi uygulama yapılıp yapılmadığına bağlı olarak farklılık gösteriyor bence.Çünkü bu başlık altında yazılanları baştan sona okumuş biri olarak bunu gördüm.Tüm şüphelerini,merak ettiklerini yaz (sayfalarca da olsa) doktoruna sor derim ben....

kızlar bir şey soracağım, bu gün ikinci bir operasyona girdim sol bacağımdaki silikonun kaymasından şüphelendik birde serum birikmesi olmuş herneyse. şuan soluk borumda rahatsız edici bir his var, sanki heran tıkanacakmışım nefes alamayacakmışım gibi, sırf bu korkumdan çok uykum olduğu halde uyuyamıyorum şuan. sizce normal mi sizde de olmuş muydu böyle tahriş. birde konu dışı olacak ama 3 gün önce regl olmam gerekiyordu ameliyattan dolayı gecikmiş olabilir mi çok tedirginim.

öncelikle geçmiş olsun, benim ameliyattan çıktığımda boğazımda çok ağrı vardı.Yutkundukça öyle çok acıyordu ki,ameliyat olduğumu unutturacak kadar.Ama 1 saate kadar tamamen geçmişti.Yani öyle tıkanma,ya da nefes alamama gibi bir şey varsa ve bu senin endişe yapmandan ötürü gelişmiyorsa doktorun bunun için bir şey yapmalı.Şu an hastanede misin? Sorabileceğin kimse yok mu diyeceğim ama bu saatte hastanede de yalnız hemşireler kalmıştır,yarını bekleyin derler genelde. Regl konusuna gelince 3 gün gecikmen vardıysa bugün ameliyata nasıl girdin arkadaşım? Anestezi uzmanları ameliyat öncesi her tür soruyu sorarlar genelde ama....Yine de iyi düşün iyi olsun derim ben fakat göz ardı etme.

teşekkürler canım. hastanede değilim yarım saatlik bir operasyondu ve 3 saat sonra çıktım geldim eve. ama ayılırken nefes alamadım bir ara sanki orada mukus birikmiş gibi panikledim falan. birde bende panik atak vardı eskiden gerçi tedavi oldum ama senede bir kaç kez geçiririm. sanki boğazımda bir yumru var. nefes alıyorum şuan ama o yumru hissi beni tedirgin ediyor. panik atak zamanlarım da da yumru olurdu böyle boğazımda, ondan mı yoksa ameliyattan mı çıkaramıyorum. adet konusuna gelince bana bu ameliyatın kansız olduğu o yüzden regliyken bile olunabileceği söylenmişti. bu kezde ben böyle bir şeyi belirtmek gereği duymadım gecikti diye ki bebek düşünmüyorum evli değilim zaten. off çok gerildim

merhaba güzelderya bende resimlerini görmek istiyorum ve silikondan önce ve sonra cm lerini.90cc ince bi silikon bende 90 cc düşünüyorum.21de amelıyat olacağım.resimlerini çoookgörmek isterim.

turi, merhaba. resim ekledim senin için. ama öncesi çekmediğim için ekleyemedim. Doktordan isterim mail atarsa onu da eklerim.Bileklerim biraz ince hala..tekrar rötüş yapabileceğini söledi doktor.

turi, merhaba. resim ekledim senin için. ama öncesi çekmediğim için ekleyemedim. Doktordan isterim mail atarsa onu da eklerim.Bileklerim biraz ince hala..tekrar rötüş yapabileceğini söledi doktor.

merhaba guzelderya,özelden yazamıyorum sen bana maıl adresını verırsen sana yazabilirim.

Silikonun kaydığını nasıl anladınız? İkinci operasyonda size tam olarak ne yapıldı? Silikon kaymasıda ne arkadaşlar ? Korktum şimdi...

Çok iyi yapmışsın resim koymakla,aynen zan altında kalmamış oldun,ben çok beğendim:nazar: yorumumu yaptım.Tadını çıkar iyi iş çıkarmış doktorun

bacakların çok güzel olmuş güle güle kullan işallah erimezler zaten çok da problemli olmadığından iyileşme sürecin kolay olmuştur..

arkadaşlar albume resim ekledim sırf diğer arkadaşlar zan altında kalmasın diye:) Bugün 25. gun, erime olmadı ilk gunden itibaren şişlik de olmadı. varis çorabını geçen hafta çıkardım. 3. gunde ayaktaydım işe gittim. bugun morluklarım tamamen geçti atlayabiliyorum, zıplayabiliyorum:p elvan arkadaşımız gibi. bi de liposuctionda kuru teknikler terk edilmiş yıllar önce hala bazı drlar neden yapıyo anlamadım.

Cnm bacaklarin cok guzeldi zaten simdi dahada iyi olmus.problemsiz surecin sana yapilan islemle alakali tabi.benim yakinim 12.gun bisiklete bindi ama ben para verseler binemezdim cunku yapilan islem bende cok farkliydi.lipsuction olan yok bu forumda heralde sayfalari karistirdin dedigin islen ne anlayamadim.umarim konuyu acip olmak isteyen arkadaslarida aydinlatirsin.ayrica hep mutlu kalin canim benim.

arkadaşlar albume resim ekledim sırf diğer arkadaşlar zan altında kalmasın diye:) Bugün 25. gun, erime olmadı ilk gunden itibaren şişlik de olmadı. varis çorabını geçen hafta çıkardım. 3. gunde ayaktaydım işe gittim. bugun morluklarım tamamen geçti atlayabiliyorum, zıplayabiliyorum:p elvan arkadaşımız gibi. bi de liposuctionda kuru teknikler terk edilmiş yıllar önce hala bazı drlar neden yapıyo anlamadım.

Cnm bacaklarin cok guzeldi zaten simdi dahada iyi olmus.problemsiz surecin sana yapilan islemle alakali tabi.benim yakinim 12.gun bisiklete bindi ama ben para verseler binemezdim cunku yapilan islem bende cok farkliydi.lipsuction olan yok bu forumda heralde sayfalari karistirdin dedigin islen ne anlayamadim.umarim konuyu acip olmak isteyen arkadaslarida aydinlatirsin.ayrica hep mutlu kalin canim benim.

:nazar::nazar::nazar: cok güzel olmuş gercekten inşallah hep böyle kalır doktorunuzu da tebrik ediyorum cok başarılı bir uygulama:)

Arkadaşlar bugun butun arkadaşları ekledim.. Güzel dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız :))) inşallah erimezler inşallah hepimizin gönlünce olur.

fiyatı daha önce söylediğim için söyliyim ama belirleyici olacağını hiç zannetmiyorum. benden farklı verebilir fiyat kalemlerinde ne var bilmiyorum. ben ilk fiyatı alalı 1.5 yıl olmuştur. yani eski müşteri oldum fiyat değiştirmedi:) 6,5 bin tl. ilk gittiğim dr.du başka dr.a hiç gitmedim fikir bile sormadım. ilk görüştüğümüzde söyledikleri aklıma yattı hastaneye de güvendim. ameliyattan önceki 3 gün ve ameliyattan sonraki 3 gün sıkıntı çektim (korku sadece canım hiç acımadı).. bana göre değdi :) ben aşı bile yaptıramam durumum o kadar vahimdi..

bi kıyafeti alırken ya da denerken bacaklarından sıkıntı duymamak çok güzel bi duygu. ameliyat olamasaydım hipnoza fln gidecektim artık bu takıntıyı yaşamamak için:/ benm psikolojim çok bozulmuştu ameliyattan önce hastanede bile ağlıyodm:KK43: beni hastanedeyken ziyarete gelen 2 arkadaş var bu forumdan onlar biraz sakinleştirdi çok sağolsunlar ikisini de opuyorum :* :) şimdi bacaklarım hep böyleymiş gibi eski resim bana yabacı geliyo :> son bir haftadır her gün alışverişteyim en kötü yanı bu sanırım :p

buradaki herkesin benim gibi özendirici olmakla ilgili bi kaygısı vardır :S her ameliyat istenen şekilde sonuçlanmıyo malesef bu söylediklerimin üstüne bunu da ekleme ihtiyacı hissediyorum. risksiz ameliyat olmaması çok kötü inşallah herkes çok rahat atlatır. istenen sonucun alınamaması riski dışında anesteziye duyarlı olma riski var, enfeksiyon riski var, o 20 cmlik çubuğun damara sinire denk gelme riski var. ameliyattan sonra emboli riski var. bunlar sadece hayati tehlikesi olan riskler :'(

liposuction yağ alma tekniği. dolgu yapmadan önce yağ alınıyo ya ondan bahsediyorum. bi dr superdry tekniği uyguluyomuş ya yani süperkuru teknik. ondan bahsediyodum. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

Silikonun kaydığını nasıl anladınız? İkinci operasyonda size tam olarak ne yapıldı? Silikon kaymasıda ne arkadaşlar ? Korktum şimdi...

dior o doktor yapmadı canım benim operasyonu. dikişin olduğu bölgede bir şişlik oluşmuştu. doktor silikonun kaymasından şüphelendi ama silikonu kasın arasına yerleştirip kasların ucunuda diktiğimizden, o dikişi silikonun açıp kayması çok zor demişti. zaten uyandığımda o kayma değilmiş serum birikmesiymiş, tekrar olursa bu kez bekleyeceğiz vücut onu kendi kendine yok edecek zamanla, korkmaya gerek yok dedi.

Arkadaşlar bugun butun arkadaşları ekledim.. Güzel dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız :))) inşallah erimezler inşallah hepimizin gönlünce olur.

fiyatı daha önce söylediğim için söyliyim ama belirleyici olacağını hiç zannetmiyorum. benden farklı verebilir fiyat kalemlerinde ne var bilmiyorum. ben ilk fiyatı alalı 1.5 yıl olmuştur. yani eski müşteri oldum fiyat değiştirmedi:) 6,5 bin tl. ilk gittiğim dr.du başka dr.a hiç gitmedim fikir bile sormadım. ilk görüştüğümüzde söyledikleri aklıma yattı hastaneye de güvendim. ameliyattan önceki 3 gün ve ameliyattan sonraki 3 gün sıkıntı çektim (korku sadece canım hiç acımadı).. bana göre değdi :) ben aşı bile yaptıramam durumum o kadar vahimdi..

bi kıyafeti alırken ya da denerken bacaklarından sıkıntı duymamak çok güzel bi duygu. ameliyat olamasaydım hipnoza fln gidecektim artık bu takıntıyı yaşamamak için:/ benm psikolojim çok bozulmuştu ameliyattan önce hastanede bile ağlıyodm:KK43: beni hastanedeyken ziyarete gelen 2 arkadaş var bu forumdan onlar biraz sakinleştirdi çok sağolsunlar ikisini de opuyorum :* :) şimdi bacaklarım hep böyleymiş gibi eski resim bana yabacı geliyo :> son bir haftadır her gün alışverişteyim en kötü yanı bu sanırım :p

buradaki herkesin benim gibi özendirici olmakla ilgili bi kaygısı vardır :S her ameliyat istenen şekilde sonuçlanmıyo malesef bu söylediklerimin üstüne bunu da ekleme ihtiyacı hissediyorum. risksiz ameliyat olmaması çok kötü inşallah herkes çok rahat atlatır. istenen sonucun alınamaması riski dışında anesteziye duyarlı olma riski var, enfeksiyon riski var, o 20 cmlik çubuğun damara sinire denk gelme riski var. ameliyattan sonra emboli riski var. bunlar sadece hayati tehlikesi olan riskler :'(

Canım, diğer arkadaşında sana çok selamı var...ben ona söylerim onuda ekle görsün güzel bacaklarını:nazar: bizim forumdan bir arkadaşımız daha Ercan beye ameliyat olacak haftaya, ziyarete gittiğimde doktorumuzun yanına uğrayıp benimkini de ,senin bacakların gibi yapmasını söyleyeyim:KK19: beni gördün benim basenlerim kalın yağ aldırayım biraz.

Bende öpüyorum özelden numarımı atıyorum, buluşma için haberleşiriz :KK16:

Son düzenleme:
Canım, diğer arkadaşında sana çok selamı var...ben ona söylerim onuda ekle görsün güzel bacaklarını:nazar: bizim forumdan bir arkadaşımız daha Ercan beye ameliyat olacak haftaya, ziyarete gittiğimde doktorumuzun yanına uğrayıp benimkini de ,senin bacakların gibi yapmasını söyleyeyim:KK19: beni gördün benim basenlerim kalın yağ aldırayım biraz.

Bende öpüyorum özelden numarımı atıyorum, buluşma için haberleşiriz :KK16:

senden benmki gibi yağ almaz lazer lipoliz yapar :) ama yaptırma boyle güzelsin :KK66:

dr.a benden de selam söyleyin :) ben hiç aramadım onu ya acaba muayeneye gitmem gerekiyo muydu? ameliyatin 6. gunu bandajları açtırmaya gitmiştim. bi sürü soru soracaktım bacaklarım açılınca hepsini unuttum :> sadece teşekkür ederim dedim çorabı çıkardım sora çıktm gittim bi daha da aramadım ama o da bişey söylememişti ya da söyledi de ben mi farketmedim :)

çok acayipti biliyo musunuz:) ben kendimi hazırlamıştım bacaklar mosmor çıkıcak kan oturmuş olucak diye.. görnce bayılmycam diye kendimi telkin ederek gidiyorum. bi açtı hiç morluk yok:)) aynadan baktm dizlerimin arkasında kırmızılık var bi de bilekler biraz yeşildi.. dikişler de kendisi düştü farketmedim bile.

senden benmki gibi yağ almaz lazer lipoliz yapar :) ama yaptırma boyle güzelsin :KK66:

dr.a benden de selam söyleyin :) ben hiç aramadım onu ya acaba muayeneye gitmem gerekiyo muydu? ameliyatin 6. gunu bandajları açtırmaya gitmiştim. bi sürü soru soracaktım bacaklarım açılınca hepsini unuttum :> sadece teşekkür ederim dedim çorabı çıkardım sora çıktm gittim bi daha da aramadım ama o da bişey söylememişti ya da söyledi de ben mi farketmedim :)

çok acayipti biliyo musunuz:) ben kendimi hazırlamıştım bacaklar mosmor çıkıcak kan oturmuş olucak diye.. görnce bayılmycam diye kendimi telkin ederek gidiyorum. bi açtı hiç morluk yok:)) aynadan baktm dizlerimin arkasında kırmızılık var bi de bilekler biraz yeşildi.. dikişler de kendisi düştü farketmedim bile.

Canım benim çok mersi, bakalım eylüle kadar kilo vereyim sonra bacak karın halledeceğim. Tamam söyleriz, ukalaycı...dersek adam şaşırır bu kim benim bu isimde hastam yok diye(ben derim hani çok ağlayan biri vardı) bence ara ara git yada telde sor canım..doktorun tekniği çok başka :nazar: sürekli yurt dışındaki yenilikleri takip eden uygulayan biri, çok şanslıyım kendi adıma böyle bir doktora denk geldim.

Evet çok başarılı olmuş ameliyatın ve bizler gibi çok hızlı bir iyileşme dönemi yaşamışsın, tadını çıkar çok öptüm

liposuction yağ alma tekniği. dolgu yapmadan önce yağ alınıyo ya ondan bahsediyorum. bi dr superdry tekniği uyguluyomuş ya yani süperkuru teknik. ondan bahsediyodum. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

ukalaycı hemen kaldırma resimleri olur mu :)
işyerindeyim bakamıyorum, akşam evden bakıcam :KK70:

merhaba güzelderya bende resimlerini görmek istiyorum ve silikondan önce ve sonra cm lerini.90cc ince bi silikon bende 90 cc düşünüyorum.21de amelıyat olacağım.resimlerini çoookgörmek isterim

guzelderya bana ozelden yazarmısn,bu aksam drla görüşücem ameliyat öncesi.senin gibi olmasını istediğimi söylemek istiyorum.tabi aynı dr du deılmı kafam okadar karıştıki hatırlamıyorum.buarada seninde bugun kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam.

X