Arkadaşlar bugun butun arkadaşları ekledim.. Güzel dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız :))) inşallah erimezler inşallah hepimizin gönlünce olur.
fiyatı daha önce söylediğim için söyliyim ama belirleyici olacağını hiç zannetmiyorum. benden farklı verebilir fiyat kalemlerinde ne var bilmiyorum. ben ilk fiyatı alalı 1.5 yıl olmuştur. yani eski müşteri oldum fiyat değiştirmedi:) 6,5 bin tl. ilk gittiğim dr.du başka dr.a hiç gitmedim fikir bile sormadım. ilk görüştüğümüzde söyledikleri aklıma yattı hastaneye de güvendim. ameliyattan önceki 3 gün ve ameliyattan sonraki 3 gün sıkıntı çektim (korku sadece canım hiç acımadı).. bana göre değdi :) ben aşı bile yaptıramam durumum o kadar vahimdi..
bi kıyafeti alırken ya da denerken bacaklarından sıkıntı duymamak çok güzel bi duygu. ameliyat olamasaydım hipnoza fln gidecektim artık bu takıntıyı yaşamamak için:/ benm psikolojim çok bozulmuştu ameliyattan önce hastanede bile ağlıyodm
beni hastanedeyken ziyarete gelen 2 arkadaş var bu forumdan onlar biraz sakinleştirdi çok sağolsunlar ikisini de opuyorum :* :) şimdi bacaklarım hep böyleymiş gibi eski resim bana yabacı geliyo :> son bir haftadır her gün alışverişteyim en kötü yanı bu sanırım
buradaki herkesin benim gibi özendirici olmakla ilgili bi kaygısı vardır :S her ameliyat istenen şekilde sonuçlanmıyo malesef bu söylediklerimin üstüne bunu da ekleme ihtiyacı hissediyorum. risksiz ameliyat olmaması çok kötü inşallah herkes çok rahat atlatır. istenen sonucun alınamaması riski dışında anesteziye duyarlı olma riski var, enfeksiyon riski var, o 20 cmlik çubuğun damara sinire denk gelme riski var. ameliyattan sonra emboli riski var. bunlar sadece hayati tehlikesi olan riskler :'(