Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalar,(uzun ama mutlaka okuyun kızlar çok faydası olacak)
Bacak dolgusu ve silikon implantla ilgili sorularınızı okudum,ve bunu yeni yaşamış ve yaptırmış biri olarak cevap vermek istedim.
Ben 32 yaşındayım.Bankacıyım.Benim bacaklarım hem çok ince hemde çarpıktı.Yıllarca etek elbise şort hevesiyle yanıp tutuştum öfkemden ağladığım zamanlar oldu.2 seneye yakın internet üzerinden bu operasyonları yapan doktorları araştırdım ulaştım görüşmeler yaptım ama nedense güvenemedim ve cesaret edemedim.Sonra 2011 yılında bir Estetisyen.Dr’un yönlendirmesiyle bir doktora gittim (ismini vermeyeyim) çok hevesliydim elimde istediğim bacak resimleri vardı istediğim şekli tarif ettim,bana bu oprs.sonra istediğim bacaklara kavuşacağımı,mutlu olacağımı söyledi.Operasyonu oldum bacaklarımın iç kısmına silikon implant takıldı ama karşılaştığım manzara kötüydü çünkü sporcu bacağı gibi sadece kaslı bir bacak oldu yine etek giyemedim.Çok mutsuzdum.Doktora beğenmediğimi söyledim defalarca ama çözüm üretmek yerine psikiyatri dr git, takıntılısın dedi bana,
Sonra kendi araştırmalarımla Doç Dr Ercan Karacaoğlu’na gittim.Bacaklarımı gösterdim yine elimde fotoğraflarda gittim.10.02.2012 tarihinde Ameliyatı baştan yaptı ve şu anda doya doya etek elbise şort giyebiliyorum.Kendime güvenim geldi.Allah ondan razı olsun diyorum 32 yaşından sonra düm düz pürüzsüz bacaklara onun sayesinde sahip oldum.Keşke önceden karşılaşsaydım onunla.Hem silikonu yeniledi,hemde yağ dolgu yaptı.Ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda spora bile gidiyorum ve tekrar yağ dolgu yaptırmama gerek yok yani yenileme derdi yok çünkü Doktorum mükemmel kalıcı bir sonuca ulaştırdı beni.Kullandığı teknikle (söylemeyeyim dr.sırrını vermiş olurum) Her etek giyişimde Allah Ondan razı olsun diyorum ÇOKKKK MUTLUYUMMM….. Size tavsiyem arkadaşlar bu operasyonu 1 seferde tam yaptırmak istiyorsanız ve yaptırmaya kararlıysanız Doç.Dr.Ercan bey’e gitmeden görüşmeden yaptırmayın.Ben size numaramı vereyim DR görüşmek isterseniz beni arayabilirsiniz bende size DR numarasını veririm.Burada yayımlamak istemedim çünkü DR sormadım bunları paylaşacağımı….
xxxx

Hoşgeldin elvan....sonuçun dan memnun olman çok güzel:nazar:senin adına sevindim..bizler bir çok kişi meme ve karın germe ameliyatları olduk Ercan beye ve sonuçlarımız çok iyi:nazar: bacak olayında da demek iyi öğrenmiş oldum bazı arkadaşlar bu forumdan bana özelden sormuşlardı bacak konusunda bilmediğim için yorum yapamamıştım.

Bu arada bu forumlar tek bir doktorun tekelinde olamaz arkadaşlar meşhur doktorunuzun dışında bir doktor ismi yazılınca lütfen hemen tepki vermeyin... her kes hangi doktora ne ameliyat olursa olsun sonuçlarından mutlu olsun yeter ki önemli olan bu sevgiler

Hoşgeldin elvan....sonuçun dan memnun olman çok güzel:nazar:senin adına sevindim..bizler bir çok kişi meme ve karın germe ameliyatları olduk Ercan beye ve sonuçlarımız çok iyi:nazar: bacak olayında da demek iyi öğrenmiş oldum bazı arkadaşlar bu forumdan bana özelden sormuşlardı bacak konusunda bilmediğim için yorum yapamamıştım.

Bu arada bu forumlar tek bir doktorun tekelinde olamaz arkadaşlar meşhur doktorunuzun dışında bir doktor ismi yazılınca lütfen hemen tepki vermeyin... her kes hangi doktora ne ameliyat olursa olsun sonuçlarından mutlu olsun yeter ki önemli olan bu sevgiler

Tabiki de bu forumda memnuniyetlerimizi ve şikayetlerimizi tartışıcaz ve paylaşıcaz.Burada ki birçok haberleştiğimiz arkadaşımız var ve hepsi bizim doktorumuza ameliyat olmadı farklı illerdeya da istanbulda farklı doktorlara ameliyat oldular ve biz onlara da destek oluyoruz,sıkıntılarını,mutluluklarını severek paylaşıyoruz.Kimseye senin doktorun kötü yada senin ki iyi diye yorum yapmıyoruz.bu paylaşımlarımızı forumda yazdıklarımıza bakarsan anlayabilirsiniz.Fakat bizim doktor ismi vermememiz gereken durum doktorların fiyatlarını adları çok telaffuz edildiğinde yükseltmesidir başka birşey değil.Biz burada birbirimize özelimizden yazıyoruz doktor adlarını eğer farkettiyseniz,sizde aynı şekilde paylaşabilirsiniz bunu.Bu forumun doktorumuzun tekelinde olmasını isteseydik forumda baş harflerinin yazılmasına bile karşı çıkmazdık.birkaç sayfa önce yaptığım yoruma bakarsanız doktorumuzun isminin baş harflerini yazan arkadaşa ben ve birkaç arkadaşımız uyarıda bulunduk.eger dediğiniz gibi olsaydı biz ameliyat olanlar sürekli yazardık baş harfleri.Bizler bu forumdayız vede olmaya devam edeceğiz çünkü herkes mutlu olsun istiyoruz.Lütfen geçmişlerimizi okuyun ve öyle yorum yapın 500yakın mesajım var ve birinde bile doktorumun adı yok.

Tabiki de bu forumda memnuniyetlerimizi ve şikayetlerimizi tartışıcaz ve paylaşıcaz.Burada ki birçok haberleştiğimiz arkadaşımız var ve hepsi bizim doktorumuza ameliyat olmadı farklı illerde ya da istanbulda farklı doktorlara ameliyat oldular ve biz onlara da destek oluyoruz,sıkıntılarını,mutluluklarını severek paylaşıyoruz.Kimseye senin doktorun kötü yada senin ki iyi diye yorum yapmıyoruz.bu paylaşımlarımızı forumda yazdıklarımıza bakarsan anlayabilirsiniz.Fakat bizim doktor ismi vermememiz gereken durum doktorların fiyatlarını adları çok telaffuz edildiğinde yükseltmesidir başka birşey değil.Biz burada birbirimize özelimizden yazıyoruz doktor adlarını eğer farkettiyseniz,sizde aynı şekilde paylaşabilirsiniz bunu.Bu forumun doktorumuzun tekelinde olmasını isteseydik forumda baş harflerinin yazılmasına bile karşı çıkmazdık.birkaç sayfa önce yaptığım yoruma bakarsanız doktorumuzun isminin baş harflerini yazan arkadaşa ben ve birkaç arkadaşımız uyarıda bulunduk.eger dediğiniz gibi olsaydı biz ameliyat olanlar sürekli yazardık baş harfleri.Bizler bu forumdayız ve de olmaya devam edeceğiz çünkü herkes mutlu olsun istiyoruz.Lütfen geçmişlerimizi okuyun ve öyle yorum yapın 500yakın mesajım var ve birinde bile doktorumun adı yok.

çok geçmiş sayfaları bilmiyorum tabi, yanlış anlaşılmasın lütfen ben doktorun burada adı çok geçtiğinde fiyatını yükseltiği fikrine çok şaşırdım...bu etik değil bence hangi doktor olursa olsun,dediğim gibi sonuç olarak bu tür ameliyatlar hem maddi hem manevi zor ameliyatlar her kes mutlu olsun sonuçlarından,ne güzel yardımlaşmak tecrübe sahibi insanların doğru yönlendirme yapmadan fikrini belirtmesi.

Ben doktor ismini özelden yada açıktan yazılma olayını kişinin tercihine bırakırım, forumun k külübü olarak böyle bir kuralı yok, bu tercih meselesi

Son düzenleme:
ŞaŞırdığın durum hepimizi şaşırtıyor ama bu iş hep böyle maalesef Tarkan mı çıkacağı konserden daha çok para ister yoksa Banu Alkan mı? onları farkında değiliz ama biz yükseltiyoruz.Ben ameliyatımı oldum ama bu ameliyatı olmak isteyip durumu olmayan hatta kredi alıp çok zorlanarak ameliyat olmak isteyen bir sürü arkadaşımız olacak ve var bu forumda onlarıda düşünmek lazım.Herkes mutlu olsun ,hepsi mutlu olsun ve ben onlar için buradayım ,olmaya da devam edicem inşallah.

ŞaŞırdığın durum hepimizi şaşırtıyor ama bu iş hep böyle maalesef Tarkan mı çıkacağı konserden daha çok para ister yoksa Banu Alkan mı? onları farkında değiliz ama biz yükseltiyoruz.Ben ameliyatımı oldum ama bu ameliyatı olmak isteyip durumu olmayan hatta kredi alıp çok zorlanarak ameliyat olmak isteyen bir sürü arkadaşımız olacak ve var bu forumda onlarıda düşünmek lazım.Herkes mutlu olsun ,hepsi mutlu olsun ve ben onlar için buradayım ,olmaya da devam edicem inşallah.

İşinde iyi olmayan doktoru hergün burada yazsak nasıl fiyatı yükselir orası da ayrı ama dediğinde mantıklı...ben uzun zamandır yazıyor ve bende elimden geldiğince soran arkadaşlara yol göstermeye çalışıyorum...bizler artık bire bir görüşüyoruz çoğumuz arkadaş olduk..ben hep paylaşımlarım da şunu yazarım,

1 -( canlı örnek en iyi örnektir) 2 -(burada ki paylaşımların hepsine inanmasınlar,iyi niyetle yardımcı olmak isteyen de var ama yalan yanlış yazan da , doktora çalışanda ) 3-(bir doktorla değil bir kaç doktor görüşmesi yapılıp öyle karar versinler) BENDE SENİN GİBİ AMELİYATIMI OLDUM OLAN BİRÇOK ARKADAŞIM ARTIK PAYLAŞIM YAPMIYOR SENDE BENİM GİBİ DEVAM EDİYORSUN NE MUTLU, BU ARADA SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Canim bacaklarimin dogal hali yani hicbirsey yapilmamis hali albümümde var aslinda benim bacaklarim cok ince degillerdi ama yamuklardi doktor bana kulladigim markanin en kücügü 140 cc demisti ve markasida silimed ti (demekki yeni bir markada kullanmaya baslamis) seninkinin markasi nedir sana kutusunu vermistir orda yazar bakip buraya yazabilirmisin markasini lütfen, su msn deki sorunu gideremedim ki seninle ordan konusayim cok merak ediyorum bacaklarini ya?

blomma kutusunu , markasını da söylemed canım yaa. ben kontrole gittiğimde sordum forumda yazarım die 90 cc dedi. ama bugün bir arayacağım yarın tekrar gideceğim kontrole markasını da sorarım senin için..bacakların kalınsa bişey diyemyorum, benimkiler ince, şuan silkon var hala inceler, tabii düzgün ve orantılı olması benim için yeterli bişey.

Tabiki de bu forumda memnuniyetlerimizi ve şikayetlerimizi tartışıcaz ve paylaşıcaz.Burada ki birçok haberleştiğimiz arkadaşımız var ve hepsi bizim doktorumuza ameliyat olmadı farklı illerdeya da istanbulda farklı doktorlara ameliyat oldular ve biz onlara da destek oluyoruz,sıkıntılarını,mutluluklarını severek paylaşıyoruz.Kimseye senin doktorun kötü yada senin ki iyi diye yorum yapmıyoruz.bu paylaşımlarımızı forumda yazdıklarımıza bakarsan anlayabilirsiniz.Fakat bizim doktor ismi vermememiz gereken durum doktorların fiyatlarını adları çok telaffuz edildiğinde yükseltmesidir başka birşey değil.Biz burada birbirimize özelimizden yazıyoruz doktor adlarını eğer farkettiyseniz,sizde aynı şekilde paylaşabilirsiniz bunu.Bu forumun doktorumuzun tekelinde olmasını isteseydik forumda baş harflerinin yazılmasına bile karşı çıkmazdık.birkaç sayfa önce yaptığım yoruma bakarsanız doktorumuzun isminin baş harflerini yazan arkadaşa ben ve birkaç arkadaşımız uyarıda bulunduk.eger dediğiniz gibi olsaydı biz ameliyat olanlar sürekli yazardık baş harfleri.Bizler bu forumdayız vede olmaya devam edeceğiz çünkü herkes mutlu olsun istiyoruz.Lütfen geçmişlerimizi okuyun ve öyle yorum yapın 500yakın mesajım var ve birinde bile doktorumun adı yok.

kesinlikle katılıyorum palmadoro..........................................................

arkadaşlar albume resim ekledim sırf diğer arkadaşlar zan altında kalmasın diye:) Bugün 25. gun, erime olmadı ilk gunden itibaren şişlik de olmadı. varis çorabını geçen hafta çıkardım. 3. gunde ayaktaydım işe gittim. bugun morluklarım tamamen geçti atlayabiliyorum, zıplayabiliyorum:p elvan arkadaşımız gibi. bi de liposuctionda kuru teknikler terk edilmiş yıllar önce hala bazı drlar neden yapıyo anlamadım.

Son düzenleme:
canım nasıl oldun ağrıların geçtimi? Bir daha denk gelemedik seninle... çok ameliyat olan oldu doktorumuza bizim forumdan ziyaretlere gittik yine, inşallah denk gelirim görürüm güzel bacaklarını. Seni çok öpüyorum kendine iyi bak

çok iyiyim teşekkür ederim, ağrım sızım yok çok şükür:) albüm ekledim görebilirsin:)

arkadaşlar albume resim ekledim sırf diğer arkadaşlar zan altında kalmasın diye:) Bugün 25. gun, erime olmadı ilk gunden itibaren şişlik de olmadı. varis çorabını geçen hafta çıkardım. 3. gunde ayaktaydım işe gittim. bugun morluklarım tamamen geçti atlayabiliyorum, zıplayabiliyorum:p elvan arkadaşımız gibi. bi de liposuctionda kuru teknikler terk edilmiş yıllar önce hala bazı drlar neden yapıyo anlamadım.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy muhteşem olmuş ukalaycııı....inşallah hep böyle kalır...süper süper süper.

Fıstık gibi maaşalah.

.

Bende merak ettim gorebilirmiyim sakıncası yoksa:)

Tekbenmiyim cevabın için teşekkür ederim, özelden yazamıyorum mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum. Benimki rötuş değil de ilk kez ameliyat olacak. Yazın yaptırmayı düşünüyordum ama sıcaklarda varis çorabıyla dolaşmak dayanılmaz olur mu bilmiyorum, forumdan bir arkadaş yazın yaptırmayın çok eziyet çekersiniz yazmıştı, daha önemlisi yazın yağlar daha çabuk mu erir diye bir şüphe düştü içime.

Kralkaya çok geçmiş olsun, darısı bizlerin başına.

blomma kutusunu , markasını da söylemed canım yaa. ben kontrole gittiğimde sordum forumda yazarım die 90 cc dedi. ama bugün bir arayacağım yarın tekrar gideceğim kontrole markasını da sorarım senin için..bacakların kalınsa bişey diyemyorum, benimkiler ince, şuan silkon var hala inceler, tabii düzgün ve orantılı olması benim için yeterli bişey.

merhaba güzelderya bende resimlerini görmek istiyorum ve silikondan önce ve sonra cm lerini.90cc ince bi silikon bende 90 cc düşünüyorum.21de amelıyat olacağım.resimlerini çoookgörmek isterim.

merhaba güzelderya bende resimlerini görmek istiyorum ve silikondan önce ve sonra cm lerini.90cc ince bi silikon bende 90 cc düşünüyorum.21de amelıyat olacağım.resimlerini çoookgörmek isterim.

merhaba güzelderya bende resimlerini görmek istiyorum ve silikondan önce ve sonra cm lerini.90cc ince bi silikon bende 90 cc düşünüyorum.21de amelıyat olacağım.resimlerini çoookgörmek isterim

X