- 11 Temmuz 2011
- 431
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua edin ne olur:)) Yarın gelmezse iyi olacak am sanmıyorum duramaz. Gelirse okul müdür yardımcımm var bayan rahatsız bu aralar. Hastahanede çok yattı. bir gece kaldım yanında refakatçi. Onun yanında kalacağım diyeceğim. 2 günde öyle yırtarsam. Bandajlar çıksa sorun yok, morartıları belki saklarım. Eğer görürsede bisikletle yuvarlandım orasıda morardı sen üzülürsün diye söylemedim diyeceğim:)))bakalım artık öpüldünüz:ğ9
Merhabalar,(uzun ama mutlaka okuyun kızlar çok faydası olacak)
Bacak dolgusu ve silikon implantla ilgili sorularınızı okudum,ve bunu yeni yaşamış ve yaptırmış biri olarak cevap vermek istedim.
Ben 32 yaşındayım.Bankacıyım.Benim bacaklarım hem çok ince hemde çarpıktı.Yıllarca etek elbise şort hevesiyle yanıp tutuştum öfkemden ağladığım zamanlar oldu.2 seneye yakın internet üzerinden bu operasyonları yapan doktorları araştırdım ulaştım görüşmeler yaptım ama nedense güvenemedim ve cesaret edemedim.Sonra 2011 yılında bir Estetisyen.Dr’un yönlendirmesiyle bir doktora gittim (ismini vermeyeyim) çok hevesliydim elimde istediğim bacak resimleri vardı istediğim şekli tarif ettim,bana bu oprs.sonra istediğim bacaklara kavuşacağımı,mutlu olacağımı söyledi.Operasyonu oldum bacaklarımın iç kısmına silikon implant takıldı ama karşılaştığım manzara kötüydü çünkü sporcu bacağı gibi sadece kaslı bir bacak oldu yine etek giyemedim.Çok mutsuzdum.Doktora beğenmediğimi söyledim defalarca ama çözüm üretmek yerine psikiyatri dr git, takıntılısın dedi bana,
Sonra kendi araştırmalarımla Doç Dr Ercan Karacaoğlu’na gittim.Bacaklarımı gösterdim yine elimde fotoğraflarda gittim.10.02.2012 tarihinde Ameliyatı baştan yaptı ve şu anda doya doya etek elbise şort giyebiliyorum.Kendime güvenim geldi.Allah ondan razı olsun diyorum 32 yaşından sonra düm düz pürüzsüz bacaklara onun sayesinde sahip oldum.Keşke önceden karşılaşsaydım onunla.Hem silikonu yeniledi,hemde yağ dolgu yaptı.Ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda spora bile gidiyorum ve tekrar yağ dolgu yaptırmama gerek yok yani yenileme derdi yok çünkü Doktorum mükemmel kalıcı bir sonuca ulaştırdı beni.Kullandığı teknikle (söylemeyeyim dr.sırrını vermiş olurum) Her etek giyişimde Allah Ondan razı olsun diyorum ÇOKKKK MUTLUYUMMM….. Size tavsiyem arkadaşlar bu operasyonu 1 seferde tam yaptırmak istiyorsanız ve yaptırmaya kararlıysanız Doç.Dr.Ercan bey’e gitmeden görüşmeden yaptırmayın.Ben size numaramı vereyim DR görüşmek isterseniz beni arayabilirsiniz bende size DR numarasını veririm.Burada yayımlamak istemedim çünkü DR sormadım bunları paylaşacağımı….
xxxx
İste benim de kahramanim o:))Merhabalar,(uzun ama mutlaka okuyun kızlar çok faydası olacak)
Bacak dolgusu ve silikon implantla ilgili sorularınızı okudum,ve bunu yeni yaşamış ve yaptırmış biri olarak cevap vermek istedim.
Ben 32 yaşındayım.Bankacıyım.Benim bacaklarım hem çok ince hemde çarpıktı.Yıllarca etek elbise şort hevesiyle yanıp tutuştum öfkemden ağladığım zamanlar oldu.2 seneye yakın internet üzerinden bu operasyonları yapan doktorları araştırdım ulaştım görüşmeler yaptım ama nedense güvenemedim ve cesaret edemedim.Sonra 2011 yılında bir Estetisyen.Drun yönlendirmesiyle bir doktora gittim (ismini vermeyeyim) çok hevesliydim elimde istediğim bacak resimleri vardı istediğim şekli tarif ettim,bana bu oprs.sonra istediğim bacaklara kavuşacağımı,mutlu olacağımı söyledi.Operasyonu oldum bacaklarımın iç kısmına silikon implant takıldı ama karşılaştığım manzara kötüydü çünkü sporcu bacağı gibi sadece kaslı bir bacak oldu yine etek giyemedim.Çok mutsuzdum.Doktora beğenmediğimi söyledim defalarca ama çözüm üretmek yerine psikiyatri dr git, takıntılısın dedi bana,
Sonra kendi araştırmalarımla Doç Dr Ercan Karacaoğluna gittim.Bacaklarımı gösterdim yine elimde fotoğraflarda gittim.10.02.2012 tarihinde Ameliyatı baştan yaptı ve şu anda doya doya etek elbise şort giyebiliyorum.Kendime güvenim geldi.Allah ondan razı olsun diyorum 32 yaşından sonra düm düz pürüzsüz bacaklara onun sayesinde sahip oldum.Keşke önceden karşılaşsaydım onunla.Hem silikonu yeniledi,hemde yağ dolgu yaptı.Ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda spora bile gidiyorum ve tekrar yağ dolgu yaptırmama gerek yok yani yenileme derdi yok çünkü Doktorum mükemmel kalıcı bir sonuca ulaştırdı beni.Kullandığı teknikle (söylemeyeyim dr.sırrını vermiş olurum) Her etek giyişimde Allah Ondan razı olsun diyorum ÇOKKKK MUTLUYUMMM .. Size tavsiyem arkadaşlar bu operasyonu 1 seferde tam yaptırmak istiyorsanız ve yaptırmaya kararlıysanız Doç.Dr.Ercan beye gitmeden görüşmeden yaptırmayın.Ben size numaramı vereyim DR görüşmek isterseniz beni arayabilirsiniz bende size DR numarasını veririm.Burada yayımlamak istemedim çünkü DR sormadım bunları paylaşacağımı .
xxxx
cnm resimlerine baktım benımle aynı sıkıntı kalın olması yani...senin ölçülerin neydi silikondan önce ve sonra ne cc lik silikon taktırdın.ben şunu söylemeliyimki sprdryla olan gerçekten güzel o şekilde kalıcksa hep bende onu tercih ederdim ama bu halinin incesini yapıcaksa buda benm için olumlu olurdu. bacak illaki birleşmek zorunda deil en azndan bnm için öyle.
bacakların güzel görünüyorlar benımkisinden daha doğal herşeyden önce...buarada resmim yok ve o imkanımda yok ama ayarlamaya çalışıcm cnm.
İste benim de kahramanim o:))
Merhabalar,(uzun ama mutlaka okuyun kızlar çok faydası olacak)
Ben 32 yaşındayım.Bankacıyım.Benim bacaklarım hem çok ince hemde çarpıktı.Yıllarca etek elbise şort hevesiyle yanıp tutuştum öfkemden ağladığım zamanlar oldu.2 seneye yakın internet üzerinden bu operasyonları yapan doktorları araştırdım ulaştım görüşmeler yaptım ama nedense güvenemedim ve cesaret edemedim.Sonra 2011 yılında bir Estetisyen.Drun yönlendirmesiyle bir doktora gittim (ismini vermeyeyim) çok hevesliydim elimde istediğim bacak resimleri vardı istediğim şekli tarif ettim,bana bu oprs.sonra istediğim bacaklara kavuşacağımı,mutlu olacağımı söyledi.Operasyonu oldum bacaklarımın iç kısmına silikon implant takıldı ama karşılaştığım manzara kötüydü çünkü sporcu bacağı gibi sadece kaslı bir bacak oldu yine etek giyemedim.Çok mutsuzdum.Doktora beğenmediğimi söyledim defalarca ama çözüm üretmek yerine psikiyatri dr git, takıntılısın dedi bana,
Sonra kendi araştırmalarımla Doç Dr Ercan Karacaoğluna gittim.Bacaklarımı gösterdim yine elimde fotoğraflarda gittim.10.02.2012 tarihinde Ameliyatı baştan yaptı ve şu anda doya doya etek elbise şort giyebiliyorum.Kendime güvenim geldi.Allah ondan razı olsun diyorum 32 yaşından sonra düm düz pürüzsüz bacaklara onun sayesinde sahip oldum.Keşke önceden karşılaşsaydım onunla.Hem silikonu yeniledi,hemde yağ dolgu yaptı.Ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda spora bile gidiyorum ve tekrar yağ dolgu yaptırmama gerek yok yani yenileme derdi yok çünkü Doktorum mükemmel kalıcı bir sonuca ulaştırdı beni.Kullandığı teknikle (söylemeyeyim dr.sırrını vermiş olurum) Her etek giyişimde Allah Ondan razı olsun diyorum ÇOKKKK MUTLUYUMMM .. Size tavsiyem arkadaşlar bu operasyonu 1 seferde tam yaptırmak istiyorsanız ve yaptırmaya kararlıysanız Doç.Dr.Ercan beye gitmeden görüşmeden yaptırmayın.Ben size numaramı vereyim DR görüşmek isterseniz beni arayabilirsiniz bende size DR numarasını veririm.Burada yayımlamak istemedim çünkü DR sormadım bunları paylaşacağımı .
xxxx
blomma.. bence silikonunu küçüküğüile değiştir. bana 90 cc lik koymuş doktor biraz ince bacaklar ama. daha arası bşey ii olur diye düşünüyorum. karar senin yanıltıcı olmasın bacaklarının doğal halini bilmediğim için.
İste benim de kahramanim o:))