Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım benim çok mersi, bakalım eylüle kadar kilo vereyim sonra bacak karın halledeceğim. Tamam söyleriz, ukalaycı...dersek adam şaşırır bu kim benim bu isimde hastam yok diye(ben derim hani çok ağlayan biri vardı) bence ara ara git yada telde sor canım..doktorun tekniği çok başka :nazar: sürekli yurt dışındaki yenilikleri takip eden uygulayan biri, çok şanslıyım kendi adıma böyle bir doktora denk geldim.

Evet çok başarılı olmuş ameliyatın ve bizler gibi çok hızlı bir iyileşme dönemi yaşamışsın, tadını çıkar çok öptüm

jelesec sen de resm ekler misin? merak ettim senin ameliyat sonucun nasıl olmuş?

jelesec sen de resm ekler misin? merak ettim senin ameliyat sonucun nasıl olmuş?

Merhaba güzelderya...arkadaşım ben... meme küçültme ve lazer lipo oldum doktora, beni canlı gören arkadaşlarımız oldu forumdan... onlarda tekniğini beğenip aynı doktora karın germe,meme küçültme,lazer lipo oldular, yaklaşık 14 kişi aynı doktora olduk hepsi forumlarda yazıyorlar...biz hastane ziyaretleri ve çay yemek toplantıları yapıyoruz arkadaş olduk çoğumuz gelmek istersen görmüş olursun, sevgiler....

unutmadan ben bacak olayını bilmiyorum, ama ukalaycı arkadaşın doktoruda elvanın doktoruda benim doktorumda aynı kişi

Son düzenleme:
KRALKAYA geçmiş olsun inşlh sonuc cok güzel olur foto bekliyoruz...:KK66:
UKALAYCI seninde cok güzel olmus bacakların maşallah hep böyle kalır inşlh...sen amelıyatı 6.500 e mi oldun?

Canım, diğer arkadaşında sana çok selamı var...ben ona söylerim onuda ekle görsün güzel bacaklarını:nazar: bizim forumdan bir arkadaşımız daha Ercan beye ameliyat olacak haftaya, ziyarete gittiğimde doktorumuzun yanına uğrayıp benimkini de ,senin bacakların gibi yapmasını söyleyeyim:KK19: beni gördün benim basenlerim kalın yağ aldırayım biraz.

Bende öpüyorum özelden numarımı atıyorum, buluşma için haberleşiriz :KK16:

Basenlerden yağ aldırılınca hafif dalgalanmalar olabiliceğini söylemişti benim doktorum ne kadar doğru bilemicem tabi.....
Bende 3. ameliyatı yaptırırsam tek yag alınabilicek bölge basenlerim...:KK66:) alınıcak başka biyerim kalmadı çünkü...:KK66: ya rica etsem bi sorarmısın doktoruna dalgalanma gibi birşey doğrumu?

ukalaycı hemen kaldırma resimleri olur mu :)
işyerindeyim bakamıyorum, akşam evden bakıcam :KK70:

tmm bir iki gün daha silmem :)

KRALKAYA geçmiş olsun inşlh sonuc cok güzel olur foto bekliyoruz...:KK66:
UKALAYCI seninde cok güzel olmus bacakların maşallah hep böyle kalır inşlh...sen amelıyatı 6.500 e mi oldun?

leydi063 çok teşekkür ederim inşallah bi değişim olmaz:)) evet fiyat o idi.

Offff çok pahalı ya ben ne yapıcam ist doktorda en az o civarda istiyor benim işim çooook zor....:KK66:))
Bacakları çok kötü olmayanlara da mı aynı fiyatı veriyor acaba? malum ben 2 amelıyat zaten oldum, bacaklarım cok kötü diil, sadece aradaki açıklık biraz daha kapansın diyorum bu konularda yardımcı olabilicek birimi doktorunuz acaba?

bence görüş pazarlık yap.. daha önce de dediğim gibi fiyat kalemlerinde ne vardı ben hiç sormadım. ben güvenle tavsiye edebilirim. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır tabi ki, diğer drlar hakkında hiçbir bilgim yok. ama iyi bi adama benziyo paragöz değil.

Hım anladım canım sende numarası varsa bana bi özelden yazarmısın acaba
Aklımda olan doktorlar var ama bi görüşmekte fayda var....:KK66:

ben özelden yazamıyorum kii:/ sen bana mail adresini at ben sana gönderiyim iletişim bilgilerini..

buyukaksu sana arkadaşlık isteği gönderdim. onu kabul edince ismimin üzerine tıkladığında çıkan sayfada sol altta görebilirsin..

buyukaksu sana arkadaşlık isteği gönderdim. onu kabul edince ismimin üzerine tıkladığında çıkan sayfada sol altta görebilirsin..

Canim çok Sagol gördüm super dürüyor gerçi eski sekilde öyle aman aman bozuk değilmiş ama böyle superr olmuş. Üst bacagada bı işlem yaptilarmi??bacak boyunda sanki diğer resme göre uzamın gibi duruyorsa merak ettim çok güzel dürüyor maşallah darısı basıma:KK43:(

üst bacaktan yağ aldı diz içinden, popo altı ve iç basen (iki bacağın arasındaki en üst yer :)) toplamda yaklaşık 200-300 cc (0,2-0,3 lt yani bir su bardağı ile kutu kola kutusu arası) yağ aldı diye tahmin ediyorum. (tahmin ediyorum diyorum çünkü ameliyat öncesi sakinleştirici aldıktan sonra üstünkörü yaptığım hesap bu=)).

Leydi063 sana mail attım.

arkadaşlar yağ için 6.500 fazla değilmi ya : (( ben önce silikon istiyorum sonra belki yağ ama yağın fiyatı böyle ise silikonu düşünemiyorum :KK47:

Ya arkadaslar izmirde bacak estetigi yaptırıp memnun kalan varmi aranızda ve kime yaptirdiniz cvp yazabilirseniz sevinirim

Arkadasim samimi ve kaasi izle onlar izmirde oldu ve cok memnunlar hemde fiyat cok uygun.hadi bakalim hosgeldin Aramiza her turlu soruyu sorabilirsin bacakla ilgili yardima varim:)))))

X