Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar yağ için 6.500 fazla değilmi ya : (( ben önce silikon istiyorum sonra belki yağ ama yağın fiyatı böyle ise silikonu düşünemiyorum :KK47:

Benmki yag dolgu degil ki kok hucre diyolar, erimiyo ( yani insallah). Silikon kok hucreden daha ucuz olabilir emin degilim. Fiyat tabi ki yuksek ama iste ben bir yildir bekletiyodm parami yani vazgecsem araba alcaktim ustune biraz daha ekleyip :> ama her kurusu helal olsn 10 yildaki psikolojimi 1 haftada duzeltti. Yani bendeki maliyet/fayda orani gayet iyi:))

Ukalayci bacakların güzel olmuş ama eskisi de güzelmiş. Hatta ilk bakışta ayırt edemedim hangi resmin ameliyatlı halin olduğunu. Diz altında çok hafif bir açıklık varmış sadece, güle güle giy etekleri, şortları :)

Ukalayci bacakların güzel olmuş ama eskisi de güzelmiş. Hatta ilk bakışta ayırt edemedim hangi resmin ameliyatlı halin olduğunu. Diz altında çok hafif bir açıklık varmış sadece, güle güle giy etekleri, şortları :)

Tesekkur ederim:) eski hali bende yaraydi topuklu giynce ortada "o boslugu" denenyer iyice aciliyodu. İlk resmi ameliyatmdan 1 hafta once forumda paylasmistim arkadaslar yapptirmana hic gerek yok fln demislerdi ama iste gel bana anlat:) sonuc beni cok memnun etti ama farki ben gayet net ayirt edebiliyorum:)

bence fitness ile hiç gerek kalmazdı

Fitness mi:) senelerce yaptim. Fitness+yuzme. Lisedeyken atletizmdeydim o zaman bile basenlerim vardi. Yani benm icin boyleydi ben verebilecegimi vermistim. Bi de benm dizimin alti bos idi. Ona da spordan fayda yok malesef://

rica ederim canım ne demek,iyi oldu sorman ben de öğrenmiş oldum sen sormamı isteyince. Yazın gerçekten zor.Ben ilkini yani 2007 dekini haziranda,ikincisini (2011) Ağustosta yaptırdım.Çok bunaldım açıkçası.Benim tarihler öğretmen olduğum için hep "tatil bitmeden hemen olayım" dan dolayı yaza geldi.Gerçi silikonu ocak ayında oldum ama onda çorap giydirtmedi fazla basınçlı olur diye,ben de şükür dedim.Eğer imkanınız varsa yaza bırakmayın derim ben.Ama bu hemen acil kararlar alın da demek değil tabi.İyi düşünün çok araştırın.Yazın yağların daha fazla eriyeceğini sanmıyorum.Dış etkenlerden çok bizimle ilgili bence erimesi.Yani hızlı kilo verme,sigara kullanımına bağlı olarak hatta kişiden kişiye ve iyi uygulama yapılıp yapılmadığına bağlı olarak farklılık gösteriyor bence.Çünkü bu başlık altında yazılanları baştan sona okumuş biri olarak bunu gördüm.Tüm şüphelerini,merak ettiklerini yaz (sayfalarca da olsa) doktoruna sor derim ben....

Canım haklısın erime birçok faktöre bağlı. Ben şöyle düşündüm yazın zaten durduğumuz
yerde su kaybediyoruz sıcaktan, mesela ben yazın daha incelirim hiçbir şey yapmasam bile 2-3kg
gider. Doğada da böyle hayvanlar bile kışın daha yağlılar. Belki bu düşündüğüm saçma ama
içime bir şüphe düştü işte. Doktora sorsam eminim erime olmaz bu sebepten der. Her şeyi
hesaba katmaya çalışıyorum, bunca sene bekledim bir yaz daha beklerim artık. Senin de iş durumundan
dolayı yaz daha müsait oluyormuş, sen de yaz sonu gibi yaptırabilirsin veya ertelersin gerçi senin rötuş
olacak, çok daha kolay bir işlem. Doktorun bileklerde trombositlerle yağların daha fazla tutunması
yöntemine de çok sevindim.

Benmki yag dolgu degil ki kok hucre diyolar, erimiyo ( yani insallah). Silikon kok hucreden daha ucuz olabilir emin degilim. Fiyat tabi ki yuksek ama iste ben bir yildir bekletiyodm parami yani vazgecsem araba alcaktim ustune biraz daha ekleyip :> ama her kurusu helal olsn 10 yildaki psikolojimi 1 haftada duzeltti. Yani bendeki maliyet/fayda orani gayet iyi:))

yaaaa ben bilmiyodum :KK53: yani şu süper dry mı oluyo ? ben mi karıştırıyorum yoksa ? birde sence benim bacaklar bi defada senin işlemden yapılırsa düzelir mi ? :18:

yaaaa ben bilmiyodum :KK53: yani şu süper dry mı oluyo ? ben mi karıştırıyorum yoksa ? birde sence benim bacaklar bi defada senin işlemden yapılırsa düzelir mi ? :18:

Yokyok benmki superdry degil, kok hucre baska bisey. Superdry normal yag dolgusu ama dolgu yapacagi yagi doktor kendi buldugu bir kuru teknikle dogrudan aliyo. Bizimkiler yag aliminda islak teknikler. İslak teknik ve kurui teknik hakkinda internette cokca bilgi var.

Bi defada benm islemden yapilsa duzelir mi sorusunun cevabini malesef ben veremem. Bence doktora bi danis bacaklarina ne uygulanirsa son halinin nasil olacagini bir simulasyon programi ile gosteriyolar (yani benimki gostermisti). doktorunun seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim. Bacak dolgusuna yetecek kadar yagin var mi sonra kucuk bi silikon+yag mi yapar bunlari soyler. Silikona karar verirsen cok dikkatli ol derim cunku bazi drlar silikonu boyle tokmak gibi yapiyo (bu sitede degil internette gordum calf augmentatio before and after photos olarak internette gorsel arattim). Bazi doktorlar col guzel is cikariyolaar insan gorduklerine inanamiyo. mesela aklimda kalan en guzel bacaklardan biri tekbenmiyim (silikondu sanirim).

bence görüş pazarlık yap.. daha önce de dediğim gibi fiyat kalemlerinde ne vardı ben hiç sormadım. ben güvenle tavsiye edebilirim. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır tabi ki, diğer drlar hakkında hiçbir bilgim yok. ama iyi bi adama benziyo paragöz değil.
cnm dr kim bana mesaj gönderirmisin lütfen

senden benmki gibi yağ almaz lazer lipoliz yapar :) ama yaptırma boyle güzelsin :KK66:

dr.a benden de selam söyleyin :) ben hiç aramadım onu ya acaba muayeneye gitmem gerekiyo muydu? ameliyatin 6. gunu bandajları açtırmaya gitmiştim. bi sürü soru soracaktım bacaklarım açılınca hepsini unuttum :> sadece teşekkür ederim dedim çorabı çıkardım sora çıktm gittim bi daha da aramadım ama o da bişey söylememişti ya da söyledi de ben mi farketmedim :)

çok acayipti biliyo musunuz:) ben kendimi hazırlamıştım bacaklar mosmor çıkıcak kan oturmuş olucak diye.. görnce bayılmycam diye kendimi telkin ederek gidiyorum. bi açtı hiç morluk yok:)) aynadan baktm dizlerimin arkasında kırmızılık var bi de bilekler biraz yeşildi.. dikişler de kendisi düştü farketmedim bile.

ukalayci cnm senmi gittin ercan beye,başka kimler var bıu siteden giden.birde kaça yapıyor

senden benmki gibi yağ almaz lazer lipoliz yapar :) ama yaptırma boyle güzelsin :KK66:

dr.a benden de selam söyleyin :) ben hiç aramadım onu ya acaba muayeneye gitmem gerekiyo muydu? ameliyatin 6. gunu bandajları açtırmaya gitmiştim. bi sürü soru soracaktım bacaklarım açılınca hepsini unuttum :> sadece teşekkür ederim dedim çorabı çıkardım sora çıktm gittim bi daha da aramadım ama o da bişey söylememişti ya da söyledi de ben mi farketmedim :)

çok acayipti biliyo musunuz:) ben kendimi hazırlamıştım bacaklar mosmor çıkıcak kan oturmuş olucak diye.. görnce bayılmycam diye kendimi telkin ederek gidiyorum. bi açtı hiç morluk yok:)) aynadan baktm dizlerimin arkasında kırmızılık var bi de bilekler biraz yeşildi.. dikişler de kendisi düştü farketmedim bile.

ukalayci sen hangi dr yaptırdın.yağ mı yapıldı silikon mu lütfen bana mesaj atarmısın.

Evet gittigim dr yukarida soyledigin kisi. Benimki kok hucre. Forumdan 14 kisi ameliyat olmus ben kendim haric 3 kisiyi taniyorum. Fiyatla ilgili 2 sayfa once baya konustuk orayi oku istersen isim ve fiyat vermek burda cok dogru bulunmuyo (bence de hakli bi sebep) hatta isim vermeyeceksek superdry bile demememiz lazim cunku onu da tr.de sadece 1 dr yapiyomus yani dogrudan isim vermek olur.

-Ozel mesaj atamiyorm :KK43: bana mail adresini atanlara yarin sabah hemen cevap vericem cunku smdi telden mailime giremiyorm:/

Son düzenleme:
Bacak dolgusu yaptırmadım ama fitness ile geliştirdim ben ve kalçamada yansıdı artık şortlar daha iyi oluyor :)

Evet gittigim dr yukarida soyledigin kisi. Benimki kok hucre. Forumdan 14 kisi ameliyat olmus ben kendim haric 3 kisiyi taniyorum. Fiyatla ilgili 2 sayfa once baya konustuk orayi oku istersen isim ve fiyat vermek burda cok dogru bulunmuyo (bence de hakli bi sebep) hatta isim vermeyeceksek superdry bile demememiz lazim cunku onu da tr.de sadece 1 dr yapiyomus yani dogrudan isim vermek olur.

-Ozel mesaj atamiyorm :KK43: bana mail adresini atanlara yarin sabah hemen cevap vericem cunku smdi telden mailime giremiyorm:/
cnm lzer lipoliz nedir yağ alınıp onun düzeltilmesi değilmi

Bendeistiyorum sana arkadaslik istegi gnderdm fotolara ordan bakabilirsin. Yorumlarda da ameliyat teknigi ile ilgili aciklama da yaptim. Fiyat 6.5 bin tl idi 1,5 yil olmustr bu fiyati alali. Lazer lipoliz cerrahi mudahele olmadan yapilan yag alma teknigi detayini ben de bilmiyorum.

Herkese iyi geceler kizlar yarin devam ederiz optm herkesi:)

Yokyok benmki superdry degil, kok hucre baska bisey. Superdry normal yag dolgusu ama dolgu yapacagi yagi doktor kendi buldugu bir kuru teknikle dogrudan aliyo. Bizimkiler yag aliminda islak teknikler. İslak teknik ve kurui teknik hakkinda internette cokca bilgi var.

Bi defada benm islemden yapilsa duzelir mi sorusunun cevabini malesef ben veremem. Bence doktora bi danis bacaklarina ne uygulanirsa son halinin nasil olacagini bir simulasyon programi ile gosteriyolar (yani benimki gostermisti). doktorunun seni en iyi sekilde yonlendirecegine eminim. Bacak dolgusuna yetecek kadar yagin var mi sonra kucuk bi silikon+yag mi yapar bunlari soyler. Silikona karar verirsen cok dikkatli ol derim cunku bazi drlar silikonu boyle tokmak gibi yapiyo (bu sitede degil internette gordum calf augmentatio before and after photos olarak internette gorsel arattim). Bazi doktorlar col guzel is cikariyolaar insan gorduklerine inanamiyo. mesela aklimda kalan en guzel bacaklardan biri tekbenmiyim (silikondu sanirim).

sağ ol canım bilgilendirdiğin için senin doktorun muayene ücreti neydi?

X