- 1 Mayıs 2012
- 183
- 14
sana mail attım aldınmı yoksa cıktınmı??
tekbenmiyim bloum kime yaptırdı acaba biliyormusun
tekbenmiyim dr un bilekerin inceliği kaul etti demişsin bu durumda ince olan yerlere yağ yaptıracakmısınyada dr yapalım dedimi birde son eklediğin resimle diğerşleri aynı işlemden sonra mı çekildi bana daha kalın gibigeldi
BENDEISTIYORUM sen yagenjeksiyonlu haline yorum yapmissin ve onu ilk haline göre kiyaslamissin sanirim, ben silikondan önce yag enjeksiyonu denemistim ve o halini kesinlikle silikonlu haline tercih ederim TURI seni arkadas olarak ekledim resimlerde ilk halim yagenjeksiyonlu halim ve silikonlu önden ve arkadan cekilmis hallerim var senin görüstügün doktora yaptirdim ve bende senin su an yasadigin sorunlara yakin sorunlar yasiyorum görüntü olarak o yüzden bende silikonu cikartip ya kücügüyle degistirmek ya da ikinci bir yagenjeksiyonu yaptirmak istiyorum ama hala karar veremedim kafam karmakarisik sana özelden mail adresimi yazmistim ve senden resim göndermeni rica etmistim, sanirim sen mesajlari karistirdin ama mail adresimi özelden yine yaziyorum bu halinin resmini gönderirsen kendiminkiyle kiyaslayabilirim..
Yarın ameliyata giriyorum. Çok korkuyorum. Dualarınızı bekliyorum canlar:))
cnm çok sağol mail aldım bu hafta bende bahsettiğindr gideceğim muayene ücreti alıyormuydu hatırlayamadım
bloum aynı dr mı yaptırdı sen memnunsun ama o değil o slikon yaptırmıtıBenimle aynı doktora yaptırdı canım.
evet yaptıracağım ve doktor da yapalım dedi 2 hafta önce kontrole gittiğimde.Resimlerimin hepsi silikon ameliyatından sonra.Ama tarihlerinden de fark edeceksin,topuklu (topuklu giyilince daha ince gösterir) ve siyah dar pantolonlu daha eski,yani ilk zamanlar diyebilirim. Diğerlerini ise yeni çektim. Silikon tam yerine alıştığında ve şişlikleri indiğinde ilkinden farklı görünüyor.Bazı yerlerin hala biraz şiş olmasını isterdim açıkçası ama baldırın değil tabi ki.O yeterince büyük zaten.rötuştan para almayacak ama yine de bir hastane ücreti olacağı için maddi durumum elverdiği an yaptıracağım. Bu arada eğer benim doktorumsa muayene olacağın doktor evet muayene ücreti var.ama ameliyata karar verdiğinde o ücreti ameliyattan düşüyorlar...[/QUOTE
CNM MRB HAYIRLI HAFTALAR OLSUN RETUŞ ÜCRETİ NE ALACAK BİLİYORMUSUN.BİRDE SANA NASIL YAĞ DEĞİLDE SİLİKON YAPTI KENDİSİMİ BÖYLE İSTEDİ ÇÜNKÜ BEN GİTMİŞTİMVE SLİKON TAVSİYE ETMEMİŞTİ.
evet yaptıracağım ve doktor da yapalım dedi 2 hafta önce kontrole gittiğimde.Resimlerimin hepsi silikon ameliyatından sonra.Ama tarihlerinden de fark edeceksin,topuklu (topuklu giyilince daha ince gösterir) ve siyah dar pantolonlu daha eski,yani ilk zamanlar diyebilirim. Diğerlerini ise yeni çektim. Silikon tam yerine alıştığında ve şişlikleri indiğinde ilkinden farklı görünüyor.Bazı yerlerin hala biraz şiş olmasını isterdim açıkçası ama baldırın değil tabi ki.O yeterince büyük zaten.rötuştan para almayacak ama yine de bir hastane ücreti olacağı için maddi durumum elverdiği an yaptıracağım. Bu arada eğer benim doktorumsa muayene olacağın doktor evet muayene ücreti var.ama ameliyata karar verdiğinde o ücreti ameliyattan düşüyorlar...[/QUOTE
CNM MRB HAYIRLI HAFTALAR OLSUN RETUŞ ÜCRETİ NE ALACAK BİLİYORMUSUN.BİRDE SANA NASIL YAĞ DEĞİLDE SİLİKON YAPTI KENDİSİMİ BÖYLE İSTEDİ ÇÜNKÜ BEN GİTMİŞTİMVE SLİKON TAVSİYE ETMEMİŞTİ.
doktorumuz rötuş için ücret almıyor canım.Aradan ne kadar geçerse geçsin sadece oda parası ödüyorsun sanırım 1000tl.Tekbenmiyimin anlattığı kadarıyla da ücret almasa bile sizi başından savmıyor dakikalarca muayenede ilgileniyor.bence bu çok önemli ameliyat sonrası herşey bittikten sonra ilgilenilmek en güzelidir her zaman.
blomma bu sefer ne yaptıracaksın silikonu çıkartıp incesini mi yoksa slikonsuz mu bırakacaksınkizlar bütün yorum yapan arkadaslara tesekkür ederim herkesin görüsü benimle ayni, bende bunlardan biran önce kurtulmak istiyorum ve o zamana kadar biraz kilo almaya calisacagim ama benim sadece bel ve göbekten yag cikar ve duydugum kadariyla en cok kök hücre bulunan yag bacaktan cikanmis ve sonra sirasiyla basen bel ve göbek geliyormus benim bacaktan artik yag cikmaz zaten ilk opersayonda bacak dislarindan ve diziclerinden alindi simdi sadece bel ve göbekten alinabilir ve umarim buda yeterli olur.
Delphıne evet bende bacaklarimizin ilk halini benzettim ama benim yag enjeksiyonlu hali senin gibi güzel sonuc vermedi yinede silikonlu haline göre yag enjeksiyonlu halini tercih ederim tabi umarim bu kez senin bacagin gibi güzel olur:)
cnm patella ve katrenin bacaklarını kim yaptı cnm lütfen bilgi verirmisinarzux senin resimlerinide inceledim ilk haline göre düzelme var söyleki alt baldirlar dolmus gercekten, biraz kilo alip ikinciyide yaptir o zaman daha iyi olur seninde benim gibi dizler birlesmiyor doktorlar buna bir sey yapamaz ama ayrik ve düzgün bir bacak olabilir bence:)
ben sunu itiraf edeyim patella ve katrenin bacaklarini görünce silikona bir anda karar verdim ama benim sonuc tam bir fiyasko oldu ama suna hala anlam vermiyorumki doktorum nasil bana söyleyemedi silikonla kalin olacagini sonucta en cok bacak estetigi yapan doktorlardan biri demeliydi silikonla böyle olur ikinci bir yag enjeksiyonu yapalim diye!!!!!!!!!!!!!
teşekkür ederim...canım rötuştan para almıyor,hastane ücreti var ama tam olarak bir fiyat veremedi fakat hastaneden kalırsam filan en fazla 1000 tl olur zannederim.Yazdıklarımı biraz karıştırdın sanırım.Ben ilk önce yağ enjeksiyonu yaptırdım zaten,BLOMMA da aynı benim gibi önce yağ enjk. yaptırdı.Sonra silikon kararı aldık.Ben tam 5 ay sonra silikon yaptırdım.Genel olarak memnunum ama ikinci operasyon da bileğin de orantılı olması için yağ konacaktı,konmadı.Ben de bir süre bekledim belki bacağın şekli tam oturduğunda gerek kalmaz diye ama olmadı.En kısa zamanda bileğime ve diz kapağının hemen iç yanına ufak bir yağ enjeksiyonu yapılacak.
Merhabalar,(uzun ama mutlaka okuyun kızlar çok faydası olacak)
Bacak dolgusu ve silikon implantla ilgili sorularınızı okudum,ve bunu yeni yaşamış ve yaptırmış biri olarak cevap vermek istedim.
Ben 32 yaşındayım.Bankacıyım.Benim bacaklarım hem çok ince hemde çarpıktı.Yıllarca etek elbise şort hevesiyle yanıp tutuştum öfkemden ağladığım zamanlar oldu.2 seneye yakın internet üzerinden bu operasyonları yapan doktorları araştırdım ulaştım görüşmeler yaptım ama nedense güvenemedim ve cesaret edemedim.Sonra 2011 yılında bir Estetisyen.Drun yönlendirmesiyle bir doktora gittim (ismini vermeyeyim) çok hevesliydim elimde istediğim bacak resimleri vardı istediğim şekli tarif ettim,bana bu oprs.sonra istediğim bacaklara kavuşacağımı,mutlu olacağımı söyledi.Operasyonu oldum bacaklarımın iç kısmına silikon implant takıldı ama karşılaştığım manzara kötüydü çünkü sporcu bacağı gibi sadece kaslı bir bacak oldu yine etek giyemedim.Çok mutsuzdum.Doktora beğenmediğimi söyledim defalarca ama çözüm üretmek yerine psikiyatri dr git, takıntılısın dedi bana,
Sonra kendi araştırmalarımla Doç Dr Ercan Karacaoğluna gittim.Bacaklarımı gösterdim yine elimde fotoğraflarda gittim.10.02.2012 tarihinde Ameliyatı baştan yaptı ve şu anda doya doya etek elbise şort giyebiliyorum.Kendime güvenim geldi.Allah ondan razı olsun diyorum 32 yaşından sonra düm düz pürüzsüz bacaklara onun sayesinde sahip oldum.Keşke önceden karşılaşsaydım onunla.Hem silikonu yeniledi,hemde yağ dolgu yaptı.Ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda spora bile gidiyorum ve tekrar yağ dolgu yaptırmama gerek yok yani yenileme derdi yok çünkü Doktorum mükemmel kalıcı bir sonuca ulaştırdı beni.Kullandığı teknikle (söylemeyeyim dr.sırrını vermiş olurum) Her etek giyişimde Allah Ondan razı olsun diyorum ÇOKKKK MUTLUYUMMM .. Size tavsiyem arkadaşlar bu operasyonu 1 seferde tam yaptırmak istiyorsanız ve yaptırmaya kararlıysanız Doç.Dr.Ercan beye gitmeden görüşmeden yaptırmayın.Ben size numaramı vereyim DR görüşmek isterseniz beni arayabilirsiniz bende size DR numarasını veririm.Burada yayımlamak istemedim çünkü DR sormadım bunları paylaşacağımı .
Numaram: 553 317 45 69 Elvan