Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçmiş olsun canım.Güzel atlatmana çoook sevindim gerçekten. Şimdi bir de eşini atlatırsan senden seni kahraman ilan edeceğiz valla.Nasıl saklayacaksın bakalım :)) Resimlerini bekliyoruz.

Dua edin ne olur:)) Yarın gelmezse iyi olacak am sanmıyorum duramaz. Gelirse okul müdür yardımcımm var bayan rahatsız bu aralar. Hastahanede çok yattı. bir gece kaldım yanında refakatçi. Onun yanında kalacağım diyeceğim. 2 günde öyle yırtarsam. Bandajlar çıksa sorun yok, morartıları belki saklarım. Eğer görürsede bisikletle yuvarlandım orasıda morardı sen üzülürsün diye söylemedim diyeceğim:)))bakalım artık öpüldünüz:ğ9

MENEKSE_07 ve diğer arkadaşlarım,bilgilendirme için doktoruma sorduğum bir soruyu ve cevabı yazıyorum aşağıya:

"Size 2 hafta önce kontrole geldiğimde silikonun bittiği yere yani bileğe doğru yağ verilmesiyle ilgili bir ameliyat kararı almıştık.Bileğe ve dizin iç yanına koyacağınız yağın kalıcılığı ne oranda olacaktır?"

"bacak içinde bileğe doğru doku ince elastikliği az olduğu için hem az hücre verebiliyoruz hem de diğer bölgelere göre daha az tutuyor. Bu sorunu yenmek için yağ hücresini trombositle karıştırıp vermeye başladım ve daha iyi sonuçlar elde ediyorum. Bu iyi bir çözüm olur. 1-2 denemeyle sorun çözülür.gerçekten basit bir işlem olduğu için 1-2 deneme ürkütmesin."

kralkaya çok çok geçmiş olsun , dualarım seninle umarım eşinle problem yaşamadan atlatırsın bu problemini , ve süper bacakların olur inşallah

kralkaya çoook geçmiş olsun umarım tamda istediğin gibi olur bacakların.darısı ben ve isteyen herkesin başına.resimleri bekliyoruz

çok geçmiş olsun sonunda atlattın şimdi gelsin etekler şortlar:))

merhaba elvan,senın adına çok sevindim.darısı butun ısteyenlerin başına..
buarada senden resim istesem yollayabilirimisn birde silikon taktırmadan ve taktırdıktan sonraki cmleri.ve kaç cc lik silikon taktırdın markasını söylersen çok sevinicem.
iyi akşamlar

İste benim de kahramanim o:))

KRALKAYA, nasılsın.umarım dilediin bacaklara kavuşursun,eşinlede bir problem yaşamazsın....çok geçmiş olsun........

TURI canim kisaca tekrar özet geceyim benim ilk önce yani hicbirsey yaptirmadan önce bir bacagim 33,5 diger bacagim 34,5 tu yag enjeksiyonundan sonra asimetri kayboldu ve her iki bacakta 34,5 oldu ama sekil istedigim gibi olmadi daha iyi olur sevdasiyla ve doktorumunda ilk basta yani ben yag enjeksiyonu yaptiracakken silikonla mükemmel olur demesiyle bende yagenjeksiyonu yaptirdiktan üc ay sonra silikon taktirdim ama sonuc ortada bana 140 cc silimed marka silikon takildi simdi bacak kalinligim 37 cm oldu aslinda bu cok kalin bir bacak degil ama benim üst bacagim dizim ve bileklerimle kiyaslayinca cok kalin duruyor ve hic dogal durmuyor, sende bana silikon markani ve kac cc silikonun oldugunu yazarsan sevinirim:)
BENDEISTIYORUM ben hala ne yapacagima karar vermedim yani silikonu cikarttirip yine yag enjeksiyonumu denesem yoksa silikonu kücügüylemi degistirsem bilemiyorum, suanda bacagimda silikon olmasaydi ikinci yag enjeksiyonunu hic silikon düsünmeden yaptirirdim cünkü zaten birinciyle bir yol almisim ikinciylede istedigime yakin olurdu diye düsünüyorum ama simdi zaten bir risk alip silikon taktirdim bacagimin arkasindaki kesi izine razi oldum yine silikonu cikartip yag enjeksiyonu yaptirirsam ve erirse bu kadar sikintim mastafim emegim bosa gidecek ama ikinci takilan silikondan memnun olacagimin garantiside yok yani tam bir muammadayim

blomma.. bence silikonunu küçüküğüile değiştir. bana 90 cc lik koymuş doktor biraz ince bacaklar ama. daha arası bşey ii olur diye düşünüyorum. karar senin yanıltıcı olmasın bacaklarının doğal halini bilmediğim için.

hoşgelin arkadaşım,doktor ismi vermediğimizi şikayetci olduğun doktorun ismini yazmadığına göre okumuşsun sanırım.Bu kuralı neden ameliyatını yapan doktorun reklamını yaparak bozdun anlayamadım.Sen doktorun asistanı falansın heralde.Eğer asistan değilsen o ismi sil oradan ve de resimlerini yani eski ve yeni halini koy foruma.

Canim bacaklarimin dogal hali yani hicbirsey yapilmamis hali albümümde var aslinda benim bacaklarim cok ince degillerdi ama yamuklardi doktor bana kulladigim markanin en kücügü 140 cc demisti ve markasida silimed ti (demekki yeni bir markada kullanmaya baslamis) seninkinin markasi nedir sana kutusunu vermistir orda yazar bakip buraya yazabilirmisin markasini lütfen, su msn deki sorunu gideremedim ki seninle ordan konusayim cok merak ediyorum bacaklarini ya?

İste benim de kahramanim o:))

canım nasıl oldun ağrıların geçtimi? Bir daha denk gelemedik seninle... çok ameliyat olan oldu doktorumuza bizim forumdan ziyaretlere gittik yine, inşallah denk gelirim görürüm güzel bacaklarını. Seni çok öpüyorum kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…