Yarın ameliyata giriyorum. Çok korkuyorum. Dualarınızı bekliyorum canlar:))
selam benden istiyorum ,seni arkadaş olarak ekledim lütfen bana silikonlu ve slikonsuz resimlerini yollarmısn.yrn karar verıp ameliyat olacağım.senden çok rica ediyorum.
bende durumumu kısaca tekrar anlatayım bende silikon var ama 4 sene once yaptırdım ve çok kötü oldu.ahmet k. drla görüştüm dün bu silikonları çıkarıp daha incesini yapalım dedi bende yrn kararımı vereceğim o yüzden senin resimlerini görmek çok istiyorum ve kaç cc lik hangi marka taktırdın.bacaklarının önceki cm ve silikon taktırdıktan sonraki cm söylermisn.
senin haberlerini bekliyorum.teşekkür ederim
cnm ben daha yaptırmadım ama yaptıracağım silikon cm veya markasını sormadım görüşmeye gittiğimde ne sormam gerektiğinide tam bilemiyorumaçıkçası.senin silikonunu kim takmıştı.çok mu kötü?resmin yok sanırım görsem yorum yapardımselam benden istiyorum ,seni arkadaş olarak ekledim lütfen bana silikonlu ve slikonsuz resimlerini yollarmısn.yrn karar verıp ameliyat olacağım.senden çok rica ediyorum.
bende durumumu kısaca tekrar anlatayım bende silikon var ama 4 sene once yaptırdım ve çok kötü oldu.ahmet k. drla görüştüm dün bu silikonları çıkarıp daha incesini yapalım dedi bende yrn kararımı vereceğim o yüzden senin resimlerini görmek çok istiyorum ve kaç cc lik hangi marka taktırdın.bacaklarının önceki cm ve silikon taktırdıktan sonraki cm söylermisn.
senin haberlerini bekliyorum.teşekkür ederim
cnm ben daha yaptırmadım ama yaptıracağım silikon cm veya markasını sormadım görüşmeye gittiğimde ne sormam gerektiğinide tam bilemiyorumaçıkçası.senin silikonunu kim takmıştı.çok mu kötü?resmin yok sanırım görsem yorum yapardım
Doktor ismi vermeyin diye yüz kere söylendi , siz hala isim veriyorsunuz , algılama bozukluğu mu var arkadaşlar ,siz buşekilde yaparak kendi kendinize zarar veryorsunuz
canım bolşans inşallah gönlünce olur.ameliyatın hayal ettiğinden güzel sonuçla karşına çıkar inşallah.. iyi haberlerini bekliyorm.
canım bolşans inşallah gönlünce olur.
cnm bol şans dilerim gönlünceolsun.Yarın ameliyata giriyorum. Çok korkuyorum. Dualarınızı bekliyorum canlar:))
anladım cnm ben yanlış anladım o zaman bir arkadaşla konuştuğumzda senın adını vermişti onun için bu kadar ısrarcı oldum.özelden yazmaya başladığımda dr ayrıntalırınıda yazarım sana herşeyi.umarım senden yakın zmnda karar verırsın hersey istedğın gibi olur...
BENDEİSTİYORUM VE TURİ arkadaşlık isteğinizi kabul ettim.Ama eklediğim bir çok resmi sildim,sadece onları bıraktım.Son iki resmi ise DİOR arkadaşım rica ettiği için ekledim ama bu gece sileceğim.Rötuşun neden gerektiğini göstermek için eklemiştim.
Şimdi öncelikle ne açıkça ne de kısaltma olarak doktor adını vermemenizi ve bu sitenin "geyik muhabbeti" forumuna girerek mesaj sayınızı istediğinizi yazarak doldurmanızı rica ediyorum.Eğer bu sorun gerçekten önemliyse bunu biraz çekmelisiniz,burda nerdeyse hepimiz aynı yolu takip ettik.Ayrıca bir diğer uyarım da "bacak dolgusu" forumu altındaki mesaj sayınızı doldurmak için "ardarda" attığınız kısa cevaplarla,mesaj sayınızı dolduramıyorsunuz,çünkü site yönetimi bunu farkettiğinde mesaj sayınızı ilerletmiyor.Bilgi vermek istedim...Doktor adı vermemek site kuralı değil bizim almış olduğumuz bir karardır,lütfen buraya yazan her arkadaş buna dikkat etsin.Bu karar sadece ameliyat ücretlerinin bizim isim zikretmemizle daha da artmaması yani doktorların reklamını yapmak istemememizden ileri geliyor ve işe yaradığını da düşünüyorum.Eğer mesaj sayınızı doldurursanız özel mesajla istediğiniz bilgileri birbirimizle paylaşabiliyoruz...
TURİ, soruyu bana sormadın ama yine de yazmak istedim. resimlerime bak, benim silikonlar 140 cc.Bence biraz büyük ama bu biraz da öncesinde yaptırdığım yağ enjeksiyonunun etkisiyle oldu.Fakat yine de memnunum.Benim önceki halinde alt baldırım 32cm di.Şimdi 35 cm. BLOMMA arkadaşım ise ne yazık büyüklüğünden memnun değil :2: o yüzden iyi düşün ve doktoruna çook soru sor.İyice içine sinsin.Sen de biliyorsun ki hiç kolay bir ameliyat değil.
iyi akşamlar arkadaşım..
Sanırım ben isimleri karıştırdım seni kast etmişlerdi.teşekkür ediyorum verdiğin bütün ayrınılar için resmini büyük şekilde göremedim ama çok güzel görünüyorlar görebildğim kadarıyla.
Eğer senin için problem olmazsa bana mail atarsan resimlerini çok sevinirim.özelden mailini yazarsan.
şunuda belirtmek isterim uzun zamandır takıp edyrm burayı ama yenı uye oldm msj sayımızı sadece bu kısımda doldurabılecegımzı düşünmüştüm.neyse şimdi ögrendim msj sayımı tamamlamaya çalışacağım.tekrar teşekkür ederim.
turi senin resmin varmı ?bende görmek isterdim.çok mu kötü de tekrar yaptıracaksın?mesaj sayısını tamamlayına ne oluyor?
turi ne yaptıracaksın?
bende silikon var silikonları kesınlık çıkartırıcam öncelikle.yağ düşünüyordum fkt dr bey silikonu düşün iyi sonuç alırız dedi bende onun için yrnakdr düşünmek istedim yrn kararımı bildireceğim.ameliyat içinde gün alacağım ama tekrar dr beyle görüşme yapmak istiyorum.
Benim silikonlarmla büyük sıkntım var çünkü inanılmaz kalınlar ve yanlış yere yerleştırlmiş.sormak istedğin bişi varsa sor lütfen
cnm kime yaptırmışsın bende bu hafta düşünüyorum ama inan bana her an kalpten gidebilirim çok heyecanlıyım ne olur bana kime yaptırmıştın mesaj atarmısın
iyi akşamlar arkadaşım..
sanırım ben isimleri karıştırdım seni kast etmişlerdi.teşekkür ediyorum verdiğin bütün ayrınılar için resmini büyük şekilde göremedim ama çok güzel görünüyorlar görebildğim kadarıyla.
eğer senin için problem olmazsa bana mail atarsan resimlerini çok sevinirim.özelden mailini yazarsan.
şunuda belirtmek isterim uzun zamandır takıp edyrm burayı ama yenı uye oldm msj sayımızı sadece bu kısımda doldurabılecegımzı düşünmüştüm.neyse şimdi ögrendim msj sayımı tamamlamaya çalışacağım.tekrar teşekkür ederim.
özelden yazamıyorum işte 25 msjı doldurmadığım için