Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aslında resmimi görseniz çok iyi anlayaaksınz ama öyle bir imkanım yok şuan.
slikonlarım çok büyük kasın arasınadeıl dışına yerleştırılmıs dokunduğumda hıssedıyorum ve vucudma göre çok kalınlar artı sol bacagımda misket büyüklügnde bir şişme var silikon yüzüden.

TEKBENMİYİM ; fotoğrafta bileğin hiç ince görünmüyor. Hatta eklediğin ilk resim varya siyah çoraplı olan. Ben o resimdeki kıvrımları çok beğenmiştim.Hatta bileğin ince olanı makbuldur. Senin bileğin kaç cm?

Anladığım kadarı ile sizi mutsuz eden görünüş. Peki sağlık açısından 4 yıldır bir hareket kısıtlılığı, yada sağlık sorunu yaşadınız mı?

DİOR dediğim şeyi yaptım,10 dakika dolmadan mesaj yazılamadığı için burdan yazıyorum...resimlerde sorunların görünmemesi durumunu yaşıyorum yine desene :))

TURİ neden resimleri büyük boyutta göremiyorsun anlamadım.çünkü arkadaş olduğumuzda rahatlıkla görebilmeliydin.Çıkan resimlerin üstüne tıkladın mı tek tek?

Anladığım kadarı ile sizi mutsuz eden görünüş. Peki sağlık açısından 4 yıldır bir hareket kısıtlılığı, yada sağlık sorunu yaşadınız mı?

görünüş rahatsız ediyor çünkü size ait deiller ve şöyle bi anı anlatayım dar bir kot giydim bir sefer ilk ve son olarak oldu ztn arkdaşım senin bacaklarında bir garıp lık var dedi o günden sonra giymedim ztn ust bacagmla cokta frklı deil ben çok iri bi kız deillim ztn o yuzden vücdmda ilk bacaklarıma bakarsın yani ama gizledigim için kmse bakamıyr:)

TURİ ; sağlık açısından bir sorun yaşamamanız sizin için en büyük kazanç... Şimdiki ameliyatta silikonların çıkarılıp yerine yenisinin takılması size kaç liraya mal olacak?

TURİ ; sağlık açısından bir sorun yaşamamanız sizin için en büyük kazanç... Şimdiki ameliyatta silikonların çıkarılıp yerine yenisinin takılması size kaç liraya mal olacak?

buarada fiyat bilgi veremıyrz sanırım öyle yani özel hakkım doldugnda yazarım.

evet denedim ama 25 msj doldurmanz lazım diyor...

az kalmış TURİ lütfen dediğim şekilde mesaj sayılarınızı doldurun ve rahatlayın...Şimdi yatmak zorundayım,yarın çok yoğun bir gün olacak.Hepinize iyi geceler.

Ve KRALKAYA şimdiden geçmiş olsun arkadaşım."Süper bacaklarım olduuuuuu" diye dönmeni ve ameliyatını sağlıkla,en acısız şekilde atlatmanı dilerim...

tamam teşekkür ederim bu gecebunu başarıp resimlerine bakacagım yoksabanada uyku yokk ve yrn iş var..

iyi geceler sanaa yrn için kolay gelsin

buarada şimdi görüştgm dr 4 yılda bir kontrol yapıyrmuş herhangı bir aksılıkte mudahele etmek için buda çok gzl bir şey daha önceki dr bana görüşmeye gttğimde beni ameliyata almştı sonra ben gitmesem kontrole bile çagırmazdı sanırım

tekbenmiyim dr un bilekerin inceliği kaul etti demişsin bu durumda ince olan yerlere yağ yaptıracakmısınyada dr yapalım dedimi birde son eklediğin resimle diğerşleri aynı işlemden sonra mı çekildi bana daha kalın gibigeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…