Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız yerler serin değilse yazın ameliyat olmanızı önermiyorum çünkü o çoraplar yaklaşık bir ay çıkmayacak kokarsınız , sıcaktan ölürsünüz , hoş şimdi her evde klima var ama, bir de acaba sıcak havalarda yağ daha mı kolay eriri diye düşünüyorum , en güzeli sonbahar veya ilkbaharda yaptırmak diyorum ben, bundan dolayı izin alabilirsem 2 ciyi ekim gibi yaptırmak istiyorum inşallah
samimi canım çok üzüldüm senin adınaolsun Allah yine nasip eder sana inşallah
Blomma yağ enjeksiyonlu hali daha iyiymiş hatta ilk hali bile (diz içleri hariç) silikonludan daha iyi duruyor. Tekrar yağ koydurursan gayet güzel olur bence. Dizlerin de uzak durmuyor tam tersine diz içlerinin alınması bacağını çok düzeltmiş. Şunu da belirteyim bacaklarının ilk hali hiçte çirkin durmuyor, kendine haksızlık ediyorsun.
Ben de haziranda muayene olmayı düşünüyorum, çok umutsuzum benim bacaklardan, bakalım doktor ne önerecek.
cnm birde ne kadar oldu yağ enjeksiyonu yaptıralı.blomma hangi doktorlara yaptırdın?bana da özelden resim gönderirmisin?bu benim için çok önemli.
Blomma yağ enjeksiyonlu hali daha iyiymiş hatta ilk hali bile (diz içleri hariç) silikonludan daha iyi duruyor. Tekrar yağ koydurursan gayet güzel olur bence. Dizlerin de uzak durmuyor tam tersine diz içlerinin alınması bacağını çok düzeltmiş. Şunu da belirteyim bacaklarının ilk hali hiçte çirkin durmuyor, kendine haksızlık ediyorsun.
Ben de haziranda muayene olmayı düşünüyorum, çok umutsuzum benim bacaklardan, bakalım doktor ne önerecek.
blomma bana arkadaşlık gönderirmisin resimlerini merak ediorumBlomma yağ enjeksiyonlu hali daha iyiymiş hatta ilk hali bile (diz içleri hariç) silikonludan daha iyi duruyor. Tekrar yağ koydurursan gayet güzel olur bence. Dizlerin de uzak durmuyor tam tersine diz içlerinin alınması bacağını çok düzeltmiş. Şunu da belirteyim bacaklarının ilk hali hiçte çirkin durmuyor, kendine haksızlık ediyorsun.
BLOMMA ;fotoğraflarına baktım. Daha öncede yazmıştım evet alt taraf kalın. Ben buna doktor hatası diyorum. Doktorunun böyle olacağını tahmin etmesi ve sana söylemesi gerekirdi. Yağ enjeksiyonundada sonuçta yazılıyor çiziliyor ortaya çıkacak şekil söyleniyor. Sanada söylemesi gerekirdi olası sonucu. Neyse olan oldu. İnşallah üçüncü işlemde istediğin gibi olur ve artık özgürce giyersin istediklerini...
SAMİMİ ;üzüldüm. Verende Allah alanda. Başkasınıda nasip edecektir sana...
ARZUXX; bacaklarınızda erime olmuş ama dert edecek kadar değil. Bence istediğinizi giyin. Zaten ilk halide o kadar sorunlu değil...
Veeeeeee PALMADORO; hepimiz için iyi dileklerini sunduğun, bize dua ettiğin o uzuuunn güzel mesajın için çoookkkk teşekkürler. Allah burdaki herkesin yüzünü güldürsün. Fazlası ile hakettik...
KRALKAYA ay yalan söylemeyıde hiç sevmem aslında ama aklıma bi fikir geldi bilmem ne dersin ?
ama ben hala eşine söylemen konusunda uyarmak isterim lakin yazdıklarınıda okuyunca hak vermıyorum sana
madem öyle şöyle desen pikniğe gidicekmisin sanırım piknikte top oynarken bacagımdaki lif yırtılmıs falan zaten amelıyat olucan için adamcagız yanınada yaklaşamaz en azından amelıyatını bilir ama estetik oldugunu anlamaz morlukların geçene kadarda biraz uzak durursun.....bundan başkası gelmedi aklıma......)) en mantıklısı gibi görünüyor... )
palmadora donup donup senin resimlere bakiyorum, gercekten cok guzell, masallah