Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız yerler serin değilse yazın ameliyat olmanızı önermiyorum çünkü o çoraplar yaklaşık bir ay çıkmayacak kokarsınız , sıcaktan ölürsünüz , hoş şimdi her evde klima var ama, bir de acaba sıcak havalarda yağ daha mı kolay eriri diye düşünüyorum , en güzeli sonbahar veya ilkbaharda yaptırmak diyorum ben, bundan dolayı izin alabilirsem 2 ciyi ekim gibi yaptırmak istiyorum inşallah

arzuxx benım baska zamana sansım yok kı ama en müsait zaman o ana denk gelıyor artık klimalara yapısacağım napım:KK70::KK70:

Blomma yağ enjeksiyonlu hali daha iyiymiş hatta ilk hali bile (diz içleri hariç) silikonludan daha iyi duruyor. Tekrar yağ koydurursan gayet güzel olur bence. Dizlerin de uzak durmuyor tam tersine diz içlerinin alınması bacağını çok düzeltmiş. Şunu da belirteyim bacaklarının ilk hali hiçte çirkin durmuyor, kendine haksızlık ediyorsun.
Ben de haziranda muayene olmayı düşünüyorum, çok umutsuzum benim bacaklardan, bakalım doktor ne önerecek.

blomma hangi doktorlara yaptırdın?bana da özelden resim gönderirmisin?bu benim için çok önemli.

Blomma yağ enjeksiyonlu hali daha iyiymiş hatta ilk hali bile (diz içleri hariç) silikonludan daha iyi duruyor. Tekrar yağ koydurursan gayet güzel olur bence. Dizlerin de uzak durmuyor tam tersine diz içlerinin alınması bacağını çok düzeltmiş. Şunu da belirteyim bacaklarının ilk hali hiçte çirkin durmuyor, kendine haksızlık ediyorsun.
Ben de haziranda muayene olmayı düşünüyorum, çok umutsuzum benim bacaklardan, bakalım doktor ne önerecek.

mrb menekşe sen ne yaptıracaksın yağmı, silikonmu karar verebildinmi?

bloommacim bence de cikarttir silikonlari yag enjeksiyonu ile super olur

arzuxx
canim eskisine gore cok daha iyi ama sanirim 2. bi operasyon istiyor

samimicim
cok uzuldum canim :KK50: dilerim en kisa zamanda yeniden hamile kalirsin

azelim bacaklarin cok guzel maasallah

Son düzenleme:
acikcasi etek giyemiyorum ben. guvenim yok. dislar cok batiyo gozume.. ic kisimlar da iyice eridiler ozellikle sabahlari. bana da 2. operasyon sart oldu ama 2.5= 3 sene var gibi gorunuyo

foruma fazla yazmama rağmen sürekli takp emeye çalışıyorum burayı tüm ameiyat olan arkadaşlara geçmiş olsun bende 7 sinde pazartesi Ankara da oldu ameliyatımı şuan az bir ödemim olduğnu söyledi doktor ve bu haliyle kalırsa sanırım mutlu olabileceeğim artık.

BLOMMA ;fotoğraflarına baktım. Daha öncede yazmıştım evet alt taraf kalın. Ben buna doktor hatası diyorum. Doktorunun böyle olacağını tahmin etmesi ve sana söylemesi gerekirdi. Yağ enjeksiyonundada sonuçta yazılıyor çiziliyor ortaya çıkacak şekil söyleniyor. Sanada söylemesi gerekirdi olası sonucu. Neyse olan oldu. İnşallah üçüncü işlemde istediğin gibi olur ve artık özgürce giyersin istediklerini...
SAMİMİ ;üzüldüm. Verende Allah alanda. Başkasınıda nasip edecektir sana...
ARZUXX; bacaklarınızda erime olmuş ama dert edecek kadar değil. Bence istediğinizi giyin. Zaten ilk halide o kadar sorunlu değil...

Veeeeeee PALMADORO; hepimiz için iyi dileklerini sunduğun, bize dua ettiğin o uzuuunn güzel mesajın için çoookkkk teşekkürler. Allah burdaki herkesin yüzünü güldürsün. Fazlası ile hakettik...

blomma bana arkadaşlık gönderirmisin resimlerini merak ediorum

BLOMMA ;fotoğraflarına baktım. Daha öncede yazmıştım evet alt taraf kalın. Ben buna doktor hatası diyorum. Doktorunun böyle olacağını tahmin etmesi ve sana söylemesi gerekirdi. Yağ enjeksiyonundada sonuçta yazılıyor çiziliyor ortaya çıkacak şekil söyleniyor. Sanada söylemesi gerekirdi olası sonucu. Neyse olan oldu. İnşallah üçüncü işlemde istediğin gibi olur ve artık özgürce giyersin istediklerini...
SAMİMİ ;üzüldüm. Verende Allah alanda. Başkasınıda nasip edecektir sana...
ARZUXX; bacaklarınızda erime olmuş ama dert edecek kadar değil. Bence istediğinizi giyin. Zaten ilk halide o kadar sorunlu değil...

Veeeeeee PALMADORO; hepimiz için iyi dileklerini sunduğun, bize dua ettiğin o uzuuunn güzel mesajın için çoookkkk teşekkürler. Allah burdaki herkesin yüzünü güldürsün. Fazlası ile hakettik...

blomma beni arkadaş olarak eklermisin.
palmadora resimlerin ok cnm nerdeler

SAMİMİ canım çok üzüldüm.Çook geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için.Allah'ım sana sağlık sıhhat versin,yine olur,kendini üzmemeye çalış lütfen (ben yapamamıştım ama dileğim bu). İlk bebebğini düşürenlerin sayısı hiç de az değil bunu öğrenmiştim.Buna doğanın seleksiyonu denirmiş.Belli ki bir sorun olacaktı ilerde o nedenle doğa ve yaradılış gereği hamilelik devam etmezmiş.Neyse canımsın,gerçekten üzülmeni hiç istemiyorum.Allah sana ve herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah...

Yeni katılan arkadaşlar,öncelikle hoşgeldiniz...

Bir yere kaybolmadım, bazen 1-2 gün ara versem de en azından takip etmeye çalışıyorum.Ayrıca son 1 saattir sayfaları okumaya çalışıyordum,sonunda bitti. Durumumla ilgili bilgi vermem için bir arkadaş yazmıştı,kim hatırlamıyorum ama söyleyeyim. 2011 Ağustos ayında yağ enjeksiyonu ameliyatı oldum,yağım çok olmadığı için değişiklik beni tam olarak memnun etmedi.Tam 5 ay sonra doktoruma benim yağım yok ama eksik yerler için bir an önce bir şeyler yaptırmak ve mutlu olmak istiyoruma gelen cümleler söyledim.O da silikon ister misiniz peki dedi ve nasıl olduysa önceleri karşı olmama rağmen erime ya da yağın yetmemesi durumunu tekrar yaşamayı göze alamadığım için kabul ettim.2012 Ocak ayında BLOMMA arkadaşım ile aynı gün ameliyat olduk.Silikon ameliyatı sonrasını ben biraz zor atlattım açıkçası.Üstünden neredeyse 4 ay geçti ama kesi yerleri çoraba denk geldiğinde bazen acıyor.Fakat herşeyim eskisi gibi uzun bir süredir.çömelmek,koşmak,zıplamak,bacağımı altıma alıp oturmak gibi...Fakat belki denk gelmişsinizdir,geçen hafta doktoruma kontrole gittiğimi,silikona rağmen 2 yerde az da olsa yağ eksikliğinin olduğunu ve en kısa zamanda bunun için rötuş yaptırmaya karar verdiğimizi yazmıştım.Maddi açıdan uygun olacağım zamanı bekliyorum.BLOMMA gibi düşünüyorum silikon boyutları konusunda ama dediğim yerler düzeltilir ve ilk ameliyatta verilen yağlar azıcık alınırsa daha düzgün hatlı bir bacağım olacağına inanıyorum.Silikonu çıkarma ameliyatını düşününce bile nedense kesi yerlerim sızlıyor psikolojik olarak.Bunu tekrar yaşamak istemiyorum evet ama pişman da değilim.Eskisine göre çok daha iyiyim.İşte böyle.Bu arada şimdiden soracak olanlara söyleyeyim doktorumuz herkesin şu "meşhur" doktor dediği kişi...

ellam tskk ederim verdigin tavsiyeler icin....

BLOMMA, FIKIRDELISI, SAMIMI, AZELIM ve diger arkadaslar bana arakdaslik gonderin lutfen siizn resimleride goreyim ( 100 msj hala dolmadi),

Azelim bacaklarin super gorunuyor gercekten superrrr! Gule gule kullan, istedigini gonul rahatligiyla giy. Allahim darisi bana ve ameliyat olacak arkadaslarin basinaaaaa

Disari cikacagimda ne giysem, ne giysem de bacaklarim belirgin olmaz diye dusun (secenek zaten az, bol paca, boru paca) ooof oof. Fazla topuklu giyme, mumkun oldugunca duz taban.

Hele dugun dernek, parti marti olummm gercekten. Eskiden cok takmiyordum, o zamanlar dar paca, tayt mayt moda degildide ondan.

Benim annemin, babamin, erkek kardeslerimin hatta esimin bacaklari bile dumduz, ben kime cekmisim bilmemmmmmm,

Ya boy pos, kalca, gogus super olmus ne farkeder bacak carpik olduktan sonra gercekten hic birsey yakismiyor insana

KRALKAYA sana o kadar uzun mesaj yazdımki gönder dedim siteye giriş yapmadınız diye bir yazı çıktı ve hepsi silindi gitti sinirmdem çatladım.
SAMİMİ canım benim verende allah alanda çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama daha çok gençsin allah işaallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi versin sana tekrar.

KRALKAYA ay yalan söylemeyıde hiç sevmem aslında ama aklıma bi fikir geldi bilmem ne dersin ?
ama ben hala eşine söylemen konusunda uyarmak isterim lakin yazdıklarınıda okuyunca hak vermıyorum sana
madem öyle şöyle desen pikniğe gidicekmisin sanırım piknikte top oynarken bacagımdaki lif yırtılmıs falan zaten amelıyat olucan için adamcagız yanınada yaklaşamaz en azından amelıyatını bilir ama estetik oldugunu anlamaz morlukların geçene kadarda biraz uzak durursun.....bundan başkası gelmedi aklıma......:KK66:)) en mantıklısı gibi görünüyor...:KK66:)

KRALKAYA
Ya ben cok özür dilerim hak veriyorum yazıcağıma hak vermiyorum yazmışım nolur kusuruma bakma çok çok özür........

X