Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bugün SEVCAN beni aradı doktorumuza kontrole gitmiş.ameliyatını gizli yaptırdığı için o durumda soramadığı şeyleri de sormuş.bacaklarına 190+190 cc yağ konmuş.o bacaklarının eridiğini düşünüyordu ama eski resimlerini göstermiş doktor ,sevcan çok şaşırmış arada çok fark vardı diyor.Yağlarının çoğu duruyormuş ve bundan sonra daha fazla erimez demiş doktoru.dış yanlarında onu rahatsız eden çıkıntıdan da yağ almış doktoru ama onlar kas dokusu olduğu için fazla müdahele edememiş.bu cts sevcan evleniyor daha sonra doktoru onun kaslarına küçük bir mebladan başka ücret almadan dışlarını çıkıntılı gösteren kaslarına botoks yapacak.bu işlem 2-3 kez tekrarlanınca( 6ayda bir) kalıcılık sağlayabiliyormuş ve sonuç dahada güzelleşiyormuş.bu işlem aynı günde yapılıyormuş ve yürüyerek evinize dönebiliyormuşsunuz ve dışarıdan bakınca hiç anlaşılmıyormuş.

Son düzenleme:
Canım yaaa senin resim var mı merak ediyorum bana %70 sana yeter dedi ama bilemiyorum ki((

sevcanın adına cok sevindim ama o kasları pasiflestirmek ne kadar dogru olur bilemem.. ileride bi sakıncasının olacagını dusunuyorum... palmadoro eski fotonu bekliyorum

Son düzenleme:
canım kendini başkalarıyla mukayese edip ümitsizliğe kapılma,herkesin bacağı ve işlemi farklı doktorun ne dediyse sen ona güven.güvenmezsen mutlu olamazsın.Bismillah de gir ameliyatına bende çok ümitsizdim hiç yağım yok diye hatta ameliyat günümü bile neredeyse iptal ediyordum ama şu an çooook mutluyum.Doktorum bana ne vaad ettiyse onu yapmış beklentilerimin çok üzerinde bir bacak şeklim oldu.Sadece eşine bu işlemi nasıl söylemeyeceksin anlayamadım.Ben bacağıma uyurken değecek yanlışlıkla diye kaç gün ayrı yattım.ve bacağında üç gün bandajlar oluyor ve bunlar emboli çorabından görünüyor delphine nın resimlerine bk anlarsın.onun resimleri özelinde değil forumun sayfalarında.yazdıklarına girersen delphıne isminin üzerine tıklayıp eski sayfalarda görürsün ilk ve son halini ve bandajlarını.doktorlarımız aynı onunla.

arkadas olarak eklersen gorursun. %70 kalmıyo ama hepsi de erimiyo..doktor dıslardan almıyo yag maalesef..benim dıslar cok cıkık

Çok mesajım olmadığından sadece kapak resmini gördüm o da gayet iyi sen memnun değil gibisin benim de dışlar var yani akşam ekleyeceğim bakarsın. Vallahi güzel olmuş seninki eriemde yok gibi birleşik işte.

sevcanın adına cok sevindim ama o kasları pasiflestirmek ne kadar dogru olur bilemem.. ileride bi sakıncasının olacagını dusunuyorum... palmadoro eski fotonu bekliyorum

mailine yolladım fotomu ama adresinde sorun olan sendin heralde hata veriyor yollarken..ben bu işlemi başka biryerde araştırıp sayfa adresini foruma yazmıştım okuyun diye.bu işlem yurtdışında çok sık yapılıyormuş orda bir sitede bulmuştum .oku geçmişime bakıp.bende bu konuda inan senin kadar bilgisizim.bunu araştırmak lazım,ama bunu bir profosor yapıyorsa kendini ve ünvanını riske atmaz diye düşünmeden de edemiyorum.

Sağolun canlarım iyi ki buldum sizi vallahi çok destek oluyorsunuz, mutluyum sayenizde. Eşime söylemeyeceğim hayatta izin vermez ben de gururuma yediremem :) Diyet yapıyorum bu aralar bu çorap sıkılaştırıyormuş filan derim aman ne bileyim durun beni strese sokmayın kısslaarrr:))

Arkadaşlar önceki sayfalarda da yazmıştım bacak estetiği ile ilgili milliyet 3 gün yayın yapacakmış.ben bugün alamadım okuyan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın önemli ve atladığımız şeyleri.ben yarın alıcam okuyamayanlarla paylaşıcam.Valla çok merak ediyorum neler yazıyor.eminim doğru ve yanlış bildiğimiz şeyler muhakkak vardır.

Merhaba arkadaslar,

Uzun zamandir bende sizleri takip ediyorum. En sonunda uye olmaya karar verdim ve buraya yaziyorum (hala inanamiyorum). Benim de malesef alt bacaklarimda aciklik var, carpik duruyor . Elbise, etek, tayt, dar paca pantolon bana haram diyebiliirm. Cok uzuluyorum, istedigim birseyi giyemiyorum. Kisin iadre ediyorum cizme falan, ama yazin olmuyor....

Banada yol gosterirseniz sevinirim. Ben yurtdisindanim, insallah agustos sonunda istanbula gelip bu dertten kurtulmak istiyorum...

Palmodora, delphine, kaas, fikirdelisi hepinizinin sureclerini takip ettim burada. Ve sisin adiniza cok sevindim. Genel syfadan delphine senin resimlerini gormustum ve gercekten bacaklarin super olmus. Benide araniza kabul ederseniz diger arkadaslarin resimlerini gormek isterim...

Akşam resim yükleyeceğim bakıp fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar özellikle fikir delisi aynı doktor olduğundan sence başarılı olur mu tek seans:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…