canım hoşgeldin aramıza bende cumartesi oldum ameliyatımı ankara da oldum özelden atarım doktor ismini ama eşinden gizli yaptırman zor gibi bence.ben nişanlımla gittim biliyor musun bana çok destek oldu bu süreçte şu an bana bakanda o :) bence eşine söyle o da sana destek olacaktır benimde ağrı eşiğim yüksektir ama ilk günler zor oluyor kalkması tuvalete bile kalkarken yardım gerekiyo ve çorap olayı da sıkıyor ben çünkü ben rahatıma düşkünümdür biraz belki sende olmaz ama bende böyle oldu canım 2 -3 sayfa öncesinde ameliyatlı halim ondan önce de eski hali var bak istersen
EVET:))) Memnun musun:)) çorap ne aldın arka olarak ayy heyecanlandım :))
canım şuan memnunum şeklinden çorap olarak markasını bilmiyorum ama doktorum getirtti hiç de sormadım markasını :)
Bana sen alacaksın dedilerKaç gün oldu peki, hastahanede yatıın mı kaç gün giyeceksin çorabı ağrın oldu mu. Ayy en yakın sensin şimdi bana aynı doktor ne de olsa. Haftaya bugün ameliyat olacağım ben de. Kaç saat sürdü. Anlat ne olur merak ediyorum. Şişlik morluk var mı?
Azelim resimler kaçıncı sayfada bulamadım(
Anladım canım....Yalnız ben şimdi bişey söylicem ama korkmayın olurmu birine oldu die sizede olucak diil kesinlikle ama söylemezsem de içim rahat etmez....
Amelıyat olan arkadaşlardan biri enfeksiyon olmustu....Günlerce hastahanede yattı....Doktorunuzun steril çalışıp çalışmadıgını mutlaka sorgulayın ve daha önce böyle bir hastasının oldugunu, aynısının sizede olmaması için dikkat etmesi gerektiğini mutlaka ama mutlaka vurgulayın....
ben şehir dışından geleceğimi söyledim onlar da bana anlaşmalı oldukları firmadan getireceklerini söylediler canım normalde bir gece hastanede kalmayı düşünüyordum o sıra kendimi iyi hissettim doktora söyledim gidebileceğimi söyledi bende kalmadım canım hastanede. ameliyat 45 dakika falan sürüyor ama hazırlama süreci ile birlikte 1 buçuk saat sürmüş hiç korkma heyecanlanma zaten iğne yaptığı andan itibaren bi şey hatırlamıyorsun :) ben odaya getirildiğimde daha kendime gelmeden bacaklarıma bakmak istemişim :)
YA nasıl oluyor da bu kadar önemli bir işlem kısa sürede yapılabiliyor anlamadım sonuçta bu estetik çok önemli şekil vermek ,resim yapmak gibi düşünün.yakınım 3 saat ben 5 saat kaldım ameliyatta.bizim kızlardan kimse 3 saatten önce çıkmadı.doktorunuz çok seri valla..:))