Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok teşekkür ederim canım tabi ki atarım ama 10 dakika beklemek gerekiyor şu an istediğim gibiler ama resimde kötü çıkmış canlısı daha iyi ben aynada bakınca daha iyi görünüyor gözüme :) genelde tersi oluyor ya resimde daha iyi çıkıyor benimki tersi işte bu arada ben senin bacaklarına bayıldım çok güzel görünüyorlar

EVET:))) Memnun musun:)) çorap ne aldın arka olarak ayy heyecanlandım :))

Tamam canım beklerim ben... benimde fotolarda güzel çıkıyor işte tam tersi daha kalın cıkıyor fotolarda aslında o kadar kalın diiller... Kralkaya ve senin yorumun için teşekkür ederim canlar...

Arkadaşlar mesaj sayım yeterli olmadığından özelden mesaj gönderemiyorum ve resimlere bakamıyorum ( Amly o dediğin değil hayatım.

Tamam beklerim ben... benımde fotolarda daha kalın çıkıyor tam tersi işte... aslında okadar kalın diiller..... Kralkaya ve senin yorumun için teşekkür ederim canlar...

AZELİM teşekkürler msj için... 10 dakıkayı beklemem gerektigi için burdan yazıyorum tahmin ettiğim doktor bende görüşmüştüm kendisiyle...

bir de ben bi gece hastanede kalmadım akşam 9 da 5 saatlik yolculuk yaptım ama gelene kadar mahvoldum saatler geçmek bilmedi

canım şuan memnunum şeklinden çorap olarak markasını bilmiyorum ama doktorum getirtti hiç de sormadım markasını :)

Bana sen alacaksın dediler Kaç gün oldu peki, hastahanede yatıın mı kaç gün giyeceksin çorabı ağrın oldu mu. Ayy en yakın sensin şimdi bana aynı doktor ne de olsa. Haftaya bugün ameliyat olacağım ben de. Kaç saat sürdü. Anlat ne olur merak ediyorum. Şişlik morluk var mı?

Leydi ciğim 1. seçenek hayatım. Ben bir burun ameliyatını gördüm öyle gittim vallahi herkes memnun gibi:))

Anladım canım.... Yalnız ben şimdi bişey söylicem ama korkmayın olurmu birine oldu die sizede olucak diil kesinlikle ama söylemezsem de içim rahat etmez....
Amelıyat olan arkadaşlardan biri enfeksiyon olmustu....Günlerce hastahanede yattı....Doktorunuzun steril çalışıp çalışmadıgını mutlaka sorgulayın ve daha önce böyle bir hastasının oldugunu, aynısının sizede olmaması için dikkat etmesi gerektiğini mutlaka ama mutlaka vurgulayın....

ben şehir dışından geleceğimi söyledim onlar da bana anlaşmalı oldukları firmadan getireceklerini söylediler canım normalde bir gece hastanede kalmayı düşünüyordum o sıra kendimi iyi hissettim doktora söyledim gidebileceğimi söyledi bende kalmadım canım hastanede. ameliyat 45 dakika falan sürüyor ama hazırlama süreci ile birlikte 1 buçuk saat sürmüş hiç korkma heyecanlanma zaten iğne yaptığı andan itibaren bi şey hatırlamıyorsun :) ben odaya getirildiğimde daha kendime gelmeden bacaklarıma bakmak istemişim :)

canım haberim vardı benim ama gördüğüm kadarıyla sterildi çok dikkat ettiler

selam herkese kok hucre yaptıranlar kimler acaba?
bi de 3. haftadan sonra topuklu ayakkabı giyebiliyo muyuz? ben dr.a sorsam şimdi giy gitsn der:)
eşine soylemeden ameliyat olacak arkadaşlara kötü bi haberim var, eşlerinizin anlamaması gibi bi ihtimal yok:/

kralkaya doktorumuz aynı seninle. ben de 10 subatta oldum bu operasyonu. doktor %70 kalıcı diyor ama kalıcılık daha da az.. cok probleim yoksa kalanlar sana yeter diye dusunuyorum. heleki bacak alt dıs yanların cıkık degilse cok iyi olur

Güzelderya mesajına cevap yazdım ama yollanmadı mesaj kutun doluymuş canım.Ayrıcaaaa güle güle kullan bacaklarını hastanedeki hali süper görünüyordu nede olsa benim doktorum yaptı.

YA nasıl oluyor da bu kadar önemli bir işlem kısa sürede yapılabiliyor anlamadım sonuçta bu estetik çok önemli şekil vermek ,resim yapmak gibi düşünün.yakınım 3 saat ben 5 saat kaldım ameliyatta.bizim kızlardan kimse 3 saatten önce çıkmadı.doktorunuz çok seri valla..:))

bende bilmiyorum ki bana da söylenen o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…