Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ben dün ameliyat oldum yani öyle çok ağrım yok ama şu çorap çok sıkıyo şu anki hallerinden memnunum umarım çok erimezler elimde öyle çok resim yok ama olanı ekleyeyim ilerleyen süreçte yeni resimler çektikçe eklerim

çok iyi çekilmiş değiller ama idareten çektim zaten penguen gibi yürüyorum :))

Eklentiler

• $Görüntü0591.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $Görüntü0595.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 53
kader3534 ve loli06 teşekkür ederim arkadaşlar.resmin altına da yazdım ama buraya da ekleyeyim dedim yazdıklarımı.
bacaklarım sorunluydu ve pantolonlar bile eğri büğrüydü.buradaki arkadaşların hepsinin sorunu bacak olsa da bacakların şekli hep başka başka sorunlu oluyor tabi.bacağımı kimseye göre kıyaslamadım ama ben o bacaklarla çok sıkıntılı bir 30 küsur sene yaşadım,bunu bilirim.şimdi daha iyiyim.fakat bu resimde dizin hemen altı, yani iç tarafı dolu görünüyor çünkü orası kesinin olduğu yer sayılırdı ve henüz şişti o zaman.Sonra şiş indi ve bileğe de yağ koymayınca doktor aşağıda ve yukarıda biraz orantı problemi çıktı ortaya.Kısa zaman sonra yeni ama ufak bir rötuş ameliyatım olacak.Umarım bu sefer gerçekten tam olur.Eski haline gelince çoook önce paylaşmıştım ama kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum...

amylee sen neden vazgectin(tam herşey istediğin gibi olacakken

Benim hem yağlardan kurtulmak hem bacak estetiğiydi niyetim. İkinci cocuk konusu gündeme gelince çekeceğim sıkıntı bosa gidecek duy düşündüm. Yeniden kilo al, ver o ara yağlar gider zaten dedim. Erteledim bu nedenle yani

palmadoro silikonmu yoksa tağ transferimi yaptırdın ?bana da resim gönderirsen sevinirim çok karrasızım ama artık düşünecek zaman kalmadı,resmin yardımcı olacaktır karar vermemde.
şimdiden teş.ederim.bulut1994@ho

olsun bebiş dünyanın en büyük mutluluğu bacaklar nasıl olsa istediğimiz gibi olur:)

olsun bebiş dünyanın en büyük mutluluğu bacaklar nasıl olsa istediğimiz gibi olur:)

Aslında ben bu konuyu burada sizlerle paylaştıktan sonra kompleks yapmaktan vazgeçmiştim ama arkadaslarin herhangi bir bacak konusu oldugunda birbirlerine bakıp gülmelerine alındığımı fark ettim insanlar ne acımasız...sanki digerlerinin her şeyi mükemmelmis gibi!...

Bir de normalde kıskanılan bir insansanız daha cok yükleniyorlar farkedince. Hatta benim bir arkadas etek - Babet giydiğim bir gün "kız neden Babet giyindin yoksa bacakların mı çarpık..Aaa carpikmis demişti orta yerde!!! O an ne kadar kizarmistim anlatamam

leydi hanım ben bu siteye yeni üye oldum çünki geç farkettim sadece sizin yazılarınızı okuyorum ama baştan sona okumak mümkün değil.
en son bursadayaptırmıştınız daha sonraki yazıları okumak için atlayarak geçtim bir yerde memnun kalmadığınızı anladım en son neler oldu hiç mi ümit yok aynı dertten muzdaribimde saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…