palmadoro silikonmu yoksa tağ transferimi yaptırdın ?bana da resim gönderirsen sevinirim çok karrasızım ama artık düşünecek zaman kalmadı,resmin yardımcı olacaktır karar vermemde.
şimdiden teş.ederim.bulut1994@ho
mail adresinize resmimi yolladım.muhteşem bacaklarımı görünce şok olmayın sakınsadece fikirdelisine yollayamadım çünkü adresi hata veriyor.haberin ola fikirdelisi...
Palmodara canım sen yağdan mı dolgu yaptırmıştın bana da göderir misin resim. ayca0678@hotmail.com. Ameliyattan sonra canın yandı mı çorabı kaç gün giydin ben eşimden gizli yaptıracağım ya gece yatarken de giyiliyor mu:?
Merhabalar,benim ki yağ dolgusu değil superdry diye adlandırılan yağın hasarsız ve kök hücrelere hiç zarar vermeden alınan yağların gereken yerlere enjekte edilmesi işlemi. yağ dolgusu çabuk eriyormuş arastırmalarıma göre, tabi erime konusu da kişiye ve alınan yağın hasarsız alınmasına ve yağın konulan yerindeki fiziksel kaliteye göre değişiyormuş.yaşadıklarımı öğrenmek istersen önceki yazdıklarımı takip edebilirsin.Eşinden nasıl gizlersin bilemiyorum ilk günler zor bir sureç ağrı olmuyor ama dişini fırçalarken bile hareketsiz durduğunda sanki bacaklarını kedi tırmalıyor ayrıca bizim bacaklarımızda çürükler oluştu ,tabi bu yapılan işleme göre değişiyordur ya da bünyeye göre.burada 3.günü gezmeye gidenler bile oldu bilemeyiz yani sizin nasıl olur durumunuz.Kaas,ben ve delphine iyileşme sürecini biraz zor atlattık.
biz birçok çorap denedikten sonra doktorumun getirttiği çorapla bacaklarım huzur buldu.daha giydiğim gün bütün şişlerim indi ve birdaha da şişmedi.çorabı ben 5 hafta giyecekmişim ve geceleri çıkarabiliyorum.ama ılk 3 gün yani banyo yapana kadar çıkarmadık hiç.çorabımın markası salute medical compression stockıng.ama bence kimse ameliyat sonrası doktoru önerene kadar çorap almasın ve doktor ne alın diyorsa fiyatına bakmadan alın bence. biz başka çoraplara bir sürü para verdik doktorun önerdiği pahalı diye ama hiçbiri bu çorapla uzaktan yakından ilgisi yok.ayrıca o olmadı ,bu olmadı derken aynı para oldu.
biz birçok çorap denedikten sonra doktorumun getirttiği çorapla bacaklarım huzur buldu.daha giydiğim gün bütün şişlerim indi ve birdaha da şişmedi.çorabı ben 5 hafta giyecekmişim ve geceleri çıkarabiliyorum.ama ılk 3 gün yani banyo yapana kadar çıkarmadık hiç.çorabımın markası salute medical compression stockıng.ama bence kimse ameliyat sonrası doktoru önerene kadar çorap almasın ve doktor ne alın diyorsa fiyatına bakmadan alın bence. biz başka çoraplara bir sürü para verdik doktorun önerdiği pahalı diye ama hiçbiri bu çorapla uzaktan yakından ilgisi yok.ayrıca o olmadı ,bu olmadı derken aynı para oldu.
leydi hanım ben bu siteye yeni üye oldum çünki geç farkettim sadece sizin yazılarınızı okuyorum ama baştan sona okumak mümkün değil.
en son bursadayaptırmıştınız daha sonraki yazıları okumak için atlayarak geçtim bir yerde memnun kalmadığınızı anladım en son neler oldu hiç mi ümit yok aynı dertten muzdaribimde saygılar
canım 3 gün sadece tuvalet ihtiyacı daha sonra 3 hafta çok hareketli olmayan bir yaşantı tavsiye ediyor doktorlar.yağların tutunması için ilk üç hafta çok önemli.Tabıı bu sana yapılan işlemede bağlı.
palmadoro banada özelden atarmısın son şeklini
Aramıza hoşgeldin..Yine aynı şeyleri yazıcam ama artık arkadaşlar kusuruma bakmasınlar....Senin için hemen tekrar kısaca geçiyim canım...
Evet en son bursada yaptırdım 2. amelıyatımdı...2009 yılında yaptırdım....memnun kalmama durumu şundan kaynaklandı....amelıyat sonrası zor günler geçirdim...birden hızla kilo vermeye başladım....doğal olarak bacaklarımda inceldi....yalnız şuankı durumum iyi hatta 1466. sayfada şu anki çekmiş oldugum foto var istersen bakabilirsin fikir açısından
yalnız ben 3.amelıyatıda düşünüyorum eğer dikkatli bakarsan iki bacak arasında hafif fark var ve arada biraz açıklık var belki son bi rötuş şeklinde amelıyat olabilirim lakin bir kaç sene sonra, çünkü maddi olarak şuan hiç hazır diilim...inşlh sende bir an önce kurtulursun canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun........umarım yardımcı olabilmişimdir.....
Bana da aynısı yapılacak işte kök hücre filan dedi doktor ayrıştırma filan demişti. Eşime söylemek istemiyorum ağrı eşiğim yüksektir bakacağım artık bir çaresine de şu çorap işi biraz sıkıntı verecek gibi. Geceleri giyiliyor mu kaç gün giydin sen de mi orta baskılı almıştın iyi bir marka adı var mı ben daha almadım. Soru soru bunaltıyorum kusuruma bakma canım yaa. Senin doktorunda tek sefer yeter dedi mi:)) Resim yollayacak mısın bana da(