Selam arkadaslar. Vazgeçmemiş olsaydım bugün benim işlem de bitmişti.
amylee sen neden vazgectin(tam herşey istediğin gibi olacakken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaslar. Vazgeçmemiş olsaydım bugün benim işlem de bitmişti.
amylee sen neden vazgectin(tam herşey istediğin gibi olacakken
Arkadaşlar ben bacaklarımın eski halini forumda yayınlamak istemiyorum çünkü eşim kesinlikle buna karşı çıkıyor çünkü resmimde çorabım yok.eğer tesadüf öğrenir yada görürse huzurum bozulur zaten ameliyat olana kadar neler çektim az çok öğrendiniz ama eğer ameliyat olmak için karar vermenizi benim resmim etkileyecekse hemen sileceğinize ve başka birine yollamayacağınıza söz verirseniz mail adreslerinizi bana yazın size yolliyim
Benim hem yağlardan kurtulmak hem bacak estetiğiydi niyetim. İkinci cocuk konusu gündeme gelince çekeceğim sıkıntı bosa gidecek duy düşündüm. Yeniden kilo al, ver o ara yağlar gider zaten dedim. Erteledim bu nedenle yani
çok iyi çekilmiş değiller ama idareten çektim zaten penguen gibi yürüyorum :))
çok teşekkür ederim ellam herkes istediğine kavuşur inşallah umarım çok erimez
olsun bebiş dünyanın en büyük mutluluğu bacaklar nasıl olsa istediğimiz gibi olur:)
Aslında ben bu konuyu burada sizlerle paylaştıktan sonra kompleks yapmaktan vazgeçmiştim ama arkadaslarin herhangi bir bacak konusu oldugunda birbirlerine bakıp gülmelerine alındığımı fark ettim insanlar ne acımasız...sanki digerlerinin her şeyi mükemmelmis gibi!...[/QUO
alınman çok doğal o benimde başıma çok geldi aşırı sinirlerim bozuldu kendimi çok kötü hissetmiştim çoğu zaman aynanın karşısına geçip bakıyordum bacakalrıma bu sorunu yaşayan nadır kişilerdenim diye düşünüyordum ta ki bu forumu görene kadar.... zaten normalde kişi bunu takmıyor belki ama çevresindekilerin baskısıyla laflarıyla o sorunlu bölgeye odaklanıyor sonra da saplantılı oluyoruz işte
azelim bacakların nekadar güzel olmuş artık sütın gibi :)inşallah hep öyle kalsın çok beğendim:)
merhaba geçmiş olsun.yağ transferini kime yaptırdınız acaba öğrenebilirmiyim.çok iyi çekilmiş değiller ama idareten çektim zaten penguen gibi yürüyorum :))
erimeyecek inşallah peki doktor ne dedi sana bu konuda ne kadar garanti verdi?
canım senin mailine cevap yazamadım herhalde ameliyata girmiş olmak gerekiyor anladığım kadar ile başarılı sorunsuz bir ameliyat geçirirsin işallah bacakların bence ufak bir yağ enjeksionu ile boşluk olan yer doldurulacak ve güzel bacaklara kavuşacaksın sorunlu bir bacak yapın yok. tekrardan geçmiş olsun ameliyatın 1 haftası değil 3 haftası kendini yormaman fazla hareket etmemen gerekiyor yağların tutunabilmesi için bilgin olsun.[
canım ya hareketsiz yatma olayı çok zor bi durum bana 1 hafta dinlen dedi doktorum ama 3 hafta boyunca hep yatakta mı oluyor insan ya da ilk haftadan sonra daha rahat istediğşin zaman kalkabiliyor musun. doktorum 10 gün içinde yağlar oturur demişti