- 18 Haziran 2011
- 47
- 0
selam sisisisi,sanırım bu iyileşme süreci 1 aya kadar sürüyor,bende kendimi ona göre hazırlamalıyım:Speki morarma ya da şişme çok oluyor mu bacaklarda?
azelim mesaj sayını doldurmak için ne kadar güzel bilgiler vermişsin çok hoşuma gitti deminden beri onları okuyorum biraz ahçılık var heralde
:))
mesaj sayımı doldurmak için saçmalamaktan yoruldum bende faydalı bilgiler paylaşayım istedim :)) evet biraz var galiba ahçılık :)))
Azelim bence senin bacaklarini islemi cok basit:) kemik egriligin yok fazla yaga gerek yok.. İnsallah hayalindeki bacaklara kavusursun zaten dr.larim prgrami var sana sonucun nasil olacagini prgram uzerinde gosterirler..
Ben ameliyat korkumdan 1 sene bekledim simdi keske gecen sene yaptrsaymisim diyorm 1 hafta skntisi var ama sonra alisiyo insan.
Kaas sen neden corabi o kadar uzun sure giyceksin bana dr cikarabilirsn dedi. Ben smdi cok dusuk basincli giyorm ama haftaya tmamen cikaricam ustelk sen benden once ameliyat olmstn. Aklm karisti smdi :/
kızlar meşhur doktorumuz 2 temmuz ve 8 temmuz arası yurtdısında olacakmış.Ameliyat olacak arkadaşlarıma duyurulurr.
merhaba:) benim bacaklarımda senin bacaklarının aynısı sen ne zaman kime ameliyat oluyorsun?
Bu meşhur doktorunuz sizlere indirim yapsın vallahi....10 paylaşımdan 3 ü meşhur doktor diye...bence sizler meşhur etmişsiniz...şanslı doktor. Yeni ameliyat olan arkadaşların sonuçları çok güzel olur inşallah,şans sizlerle olsun.
ameliayat olmuş arkadaşlar merak ettiğim bi şey var ameliyattan sonraki 1 hafta boyunca zorunlu ihtiyaçlar dışında hiç yerimizden kalkmamak mı lazım?
Slm samimi sen nasilsin?yaz geldi gelsin sortlar etekler.