Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam sisisisi,sanırım bu iyileşme süreci 1 aya kadar sürüyor,bende kendimi ona göre hazırlamalıyım:Speki morarma ya da şişme çok oluyor mu bacaklarda?

ellam yok bacaklarda morarma olmuyor hiç yani benim olmadı ama dizlere liposuction yaptırdım aynı zamanda, oraları morarıyor. şişme dersen bende biraz şişlik oldu, bileklerim özellikle ama git gide daha iyi oluyor.

peki kızlar silikon daha sonraları iyice oturuyormuş, yaz sonu gerçek halini görebilirsin dedi doktor, gerçekten öyle mi? şimdi benim bacaklarım düzgünleşti ama tam aradaki boşluk kapanmadı, doktor oradaki o kadar boşluk normal dedi, ben başka bir doktora da sormuştum fotoğraflarımı gönderip eskiden, oda demişti arası tam kapanmayacak zaten kapanması estetik değil demişti. yani toplamam gerekirse birkaç ay sonra daha güzel görünecek değil mi ?

azelim mesaj sayını doldurmak için ne kadar güzel bilgiler vermişsin çok hoşuma gitti deminden beri onları okuyorum biraz ahçılık var heralde
:))

mesaj sayımı doldurmak için saçmalamaktan yoruldum bende faydalı bilgiler paylaşayım istedim :)) evet biraz var galiba ahçılık :)))

Azelim bence senin bacaklarini islemi cok basit:) kemik egriligin yok fazla yaga gerek yok.. İnsallah hayalindeki bacaklara kavusursun zaten dr.larim prgrami var sana sonucun nasil olacagini prgram uzerinde gosterirler..

Ben ameliyat korkumdan 1 sene bekledim simdi keske gecen sene yaptrsaymisim diyorm 1 hafta skntisi var ama sonra alisiyo insan.

Kaas sen neden corabi o kadar uzun sure giyceksin bana dr cikarabilirsn dedi. Ben smdi cok dusuk basincli giyorm ama haftaya tmamen cikaricam ustelk sen benden once ameliyat olmstn. Aklm karisti smdi :/

mesaj sayımı doldurmak için saçmalamaktan yoruldum bende faydalı bilgiler paylaşayım istedim :)) evet biraz var galiba ahçılık :)))

merhaba:) benim bacaklarımda senin bacaklarının aynısı sen ne zaman kime ameliyat oluyorsun?

kızlar meşhur doktorumuz 2 temmuz ve 8 temmuz arası yurtdısında olacakmış.Ameliyat olacak arkadaşlarıma duyurulurr.

çok teşekkür ederim ukalaycı inşallah hepimiz istediğimiz bacaklara kavuşuruz ben çok önceden ameliyat olmak istiyordum da bi türlü onay alamamıştım neyse ki oluyo aslına bakarsan ben korkmuyorum ameliyattan sonu güzel olacaksa acılar çeklmek içindir diye düşünüyorum :)))

kızlar meşhur doktorumuz 2 temmuz ve 8 temmuz arası yurtdısında olacakmış.Ameliyat olacak arkadaşlarıma duyurulurr.

Bu meşhur doktorunuz sizlere indirim yapsın vallahi....10 paylaşımdan 3 ü meşhur doktor diye...bence sizler meşhur etmişsiniz...şanslı doktor. Yeni ameliyat olan arkadaşların sonuçları çok güzel olur inşallah,şans sizlerle olsun.

ameliayat olmuş arkadaşlar merak ettiğim bi şey var ameliyattan sonraki 1 hafta boyunca zorunlu ihtiyaçlar dışında hiç yerimizden kalkmamak mı lazım?

ama jelesec şimdi adam medyatik heryerde:) kendi reklamını iyi yapıyor bu da bir gercek tabi bizlerinde katkısı bol:)

ameliayat olmuş arkadaşlar merak ettiğim bi şey var ameliyattan sonraki 1 hafta boyunca zorunlu ihtiyaçlar dışında hiç yerimizden kalkmamak mı lazım?

azelim selam :) bende mesaj hakkımı tamamlayamadığımdan ötürü mesaj atamıyorum;ama sana gönderebilim yarın falan

arkadaşlar ben yarın yola çıkacam ameliyat sonrası da sizi bilgilendirmeye çalışırım ama 1 ay kadar ablamın yanında kalacam ne zaman bilgilendirebilirim bilmiyorum kendinize iyi bakın ben gelene kadar :)

azelim herşey gölünce olsun umarım çok güzel bir ameliyat geçirirsin.Şimdiden geçmiş olsun:)

Slm samimi sen nasilsin?yaz geldi gelsin sortlar etekler.

slm ben çok iyiyim:) sen nasılsın? kendime yazlık alışverişi yaptım. insanın her istediğini giyebilmesi çok büyük özgürlükmüş.umarım sende biran önce iyileşip istediğini giymenin tadını çıkarırsın.

azelim özelden yazamıyorum. canım ben sabah 9 da girdim ameliyata, gece 12 den sonra bir şey yememen yeterli demişti doktor, bende öyle yaptım bir sorun çıkmamıştı. genellikle 6 saat öncesinden yemeği kestiriyorlar. son 2 saate kadar az olmak şartıyla su içilebilirmiş aslında ama sen yine de içme, çünkü hem anestezi bulantı kusma yapabiliyormuş hem de mide içeriğinin nefes yoluna kaçması sorun yaratabiliyormuş, o yüzden 6 saat öncesinden yeme içmeyi bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…