Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slmm kızlarr ben geldim tabi bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza ameliyatda olanlar var sanırım hepinize geçmiş olsun yüzünüz gülsün inşallah ben bir ara çok niyetliydim ameliyata kararda vermiştim olmaya ama bir anda kötü yorumlar alınca ameliyat olan arkadaşlardan korktum o yüzden :KK43: şimdide bir bakıyım dedim gelidm

canım senin mailine cevap yazamadım herhalde ameliyata girmiş olmak gerekiyor anladığım kadar ile başarılı sorunsuz bir ameliyat geçirirsin işallah bacakların bence ufak bir yağ enjeksionu ile boşluk olan yer doldurulacak ve güzel bacaklara kavuşacaksın sorunlu bir bacak yapın yok. tekrardan geçmiş olsun ameliyatın 1 haftası değil 3 haftası kendini yormaman fazla hareket etmemen gerekiyor yağların tutunabilmesi için bilgin olsun.

selam herkeze

Bugün ameliyat olalı 18 gün oldu gerçekten hiç de kolay bir ameliyat değilmiş yanlış anlaşılmasın sakın acısı ağrısı yok sadece hareket kısıtlılığı yaşandığı için çok sıkılıyosun ben hala iş yapmamaya çalışıyorum ama ne kadar olası 2 çocukla düşünün 10 dak. işlen 15 dak dinlen şeklindeyim :KK9: korkuyorum sanki iş hareket fazla yaparsam yağlar ericekmiş gibi geliyor zaten ilk 3 hafta dikkat diyor doktor. şu anda eski haime döndüm hiç bir sıkıntım kalmadı şişliklerin ve özellikle sağ bacağımın sertliği dışında erime mi bilmiyorum yağ doldurulan yerlerde yavaşdan içe çekilmeler başladı gibi dün doktora gittim artık yağların erimeye başlayacağını ama yine de sonuçun beni tatmin edebileceğini söyledi istersem 6 ay sonra rutuş yapabilirmiş ama ben kesinlikle bir daha bu sıkıntıları çekebilceğimi düşünmüyorum dün eşimle konuştum oda bu kadar çekcektin slikon yapsaydın dedi:) bende ona katılıyorum gerçekten ericekmi erimicekmi korkusu olmayacaktı aman işallah erimez erisede kalanlar beni tatmin eder diyorum. sonuçta süper bacaklara kavuşmak istemedim kötünün iyisi olsun yetecek bana Doktorum geceleri artık varis çorabını çıkarabileceğimi söyledi ameliyat olan arkadaşlar sizler ne zaman çıkardınız merak ettim

Benm de 15 gun oldu dr. Corabi cikarabilirsn dedi ama ben cikarmiyorum:) eriycek diyeben de korkuyorum su anda gozume o kadar guzel gorunuyo ki:) erimesin diye isyerinde bile hep ayaklarimi uzatiyorum:) biraz yuruyunce pismanlik duyuyorum acaba yurudm diye erir mi diye korkuuyorm:)

benm icn su anda guzel bi donem evde dinlenirken bile sort giyiyorum:) erise de bi daha ameliyat olmam diye dusunuyorum ameliyat oncesi ve sonrasinda yasadigim o korku bana yetti.. Keske dis gorunus itibariyle su slav irki gibi Olsaydik da bu dertlere hic girmek zorunda kalmasaydik :/

ben yenıyım aranzda.. ve sanırım hepimizin derdi aynı yani bacak :S isteme muhbbti olck ve ben napcam bilmyrm kadınsal dayanısma.. fkirlernizi beklyrm :KK43:

Hosgeldin arkadasim,biz de yeni ameliyat olanlardaniz bastan oku yazdiklarimizi.bugun kontrole gittim sislerimin normal oldugunu soyledi dr.yeni bir varis corabi getirtti bilekler cok dar olmali dedi.yakinima disardan aldigimizla bunun arasinda cok fark var.backlarim rahatladi.180tl ama deger.gece cikaricakmisim.Guzelderya bugun ameliyat oldu silikon ve yag onuda ziyaret ettim:))

kızlar selam bende yeni ameliyat olacağım;ama yazdıklarınızı görünce eğer yağlar eriyecekse ne anlamı var geçici bir dönemden sonra yine aynı olması hüsran olur benm için çok üzülürüm bide hiç bir zaman eskisi kadar hareketli olamayacak mıyım hani spor yaparken yağlarım erir korkusu mu yaşayacağım:KK43:(((((((

Hosgeldin arkadasim,biz de yeni ameliyat olanlardaniz bastan oku yazdiklarimizi.bugun kontrole gittim sislerimin normal oldugunu soyledi dr.yeni bir varis corabi getirtti bilekler cok dar olmali dedi.yakinima disardan aldigimizla bunun arasinda cok fark var.backlarim rahatladi.180tl ama deger.gece cikaricakmisim.Guzelderya bugun ameliyat oldu silikon ve yag onuda ziyaret ettim:))

bir an önce eski sağlığına kavuşursun inşaallah.
Güzelderya nasılmış peki şimdi cnm?nasıl geçmiş ameliyat süreci acaba?o burda çok yazmadı ama gelişmelerinden ve sonucundan inş. haberdar eder bizi.

palmadoro ozel mesaj kutun dolu oldugu icin buradan yaziyorum. biliyosun dis yanlardan muzdaribim bende. eski bi fotonu yollayabilirsen bana da sevinirim. mesajin dolu oldugundan mail adresimi atamiyorum :KK53:

palmadoro selam maillerin bana gelmiyor ya da özel mesaj kutumda da birşey yok.Ben sana mail göndermiştim onda numaram falan yazıyordu onları da almadın sanıyorum şimdi yeniden gönderdim alırsan bana haber verir misin?

X