umarım gelir bu sefer özelden mesaj atabilsem ne güzel olurdu neden böyle bir sınırlama varki en ihtiyaç olan bir zamanda ulaşamıyorum
düşüncene saygım var ama irem,o zaman diş telide günahtır.sonuçta dişinin görüntüsünü doktara giderek değiştiriyorsun.aynı şeyler....bir daha düşün derim........................................
yeni karar veren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyeyim, adlarına çok sevindim umarım gönüllerince olur bacakları :)
implant taktıranlara bir şey sormak istiyorum. cumartesi günü 2 hafta olacak. dolgu topuklarla rahat yürüyorum ama ayakkabısız ya da düz tabanla yürüyemiyorum. acaba sorun bende mi.bu hafta okula başlamam gerekiyordu ama izin aldım tekrar. haftaya kadar düzelir mi dersiniz sizinde böyle olmuş muydu? yürüyememekten kastım tam dik duramıyorum, dizden aşağıdaki kaslar geriliyor, kasılıyor.
Selam,
evet şu an düz ayakkabı ile yürüyememen normal.Ben de zorlandım baya.Ama doktor topuk yüksekliğini yavaş yavaş azalt demişti.yani birden düz terlik ya da ayakkabı olmuyor ne yazık.Belki daha az zorlanan da olmuştur silikon yaptırıp.ama doktor normal demişti.Gerilme ve tam dik duramama da normal.bana eşim dik durmuyorsun dediğinde daha çok farketmiştim ve biraz acısına katlanarak dik durmaya çalışmıştım.o günden sonra daha dik yürüdüm.ben 3-4 hafta da rahatça düz basmaya başlamıştım ama umarım senin daha kısa sürer....
Herkese tekrar merhaba, bugun ameliyatimin 11. Gunu. Psikolojim yeni duzeldi.. Morluklarim neredeyse gecti, sislik olmamisti zaten. Fotograf eklemek istiyorum ama bacaklari koydugumuz icin biraz mustehcen de:) geri nasil kaldiriyoruz resimleri?
Bu arada arkadaslar ben kok hucre yaptirdm dr bana erimez dedi (insallah erimez:)) baska yaptiran var mi kok hucre gercekten erimiyo mu? Hic erisin istemiyorum kendimi o kadar iyi hissediyorum ki:)) eriycekse neden kok hucre yapiyo o da ayri mesele.
Jelesec bu arada takip ediyosan dr.a sordm hepsini acikladi:))
Diorcum kaasla dun konustum cook mutlu ama oda benim gibi iyilesme surecini zor atlatti.bilgisayari arizali giremiyor foruma.eski resimlere gelince haklisin ama orada doktorun cizdigi var zaten ve eski bacagimin kopyasi sanki.onun icin koymaya gerek gormedim cnm.
yeni karar veren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyeyim, adlarına çok sevindim umarım gönüllerince olur bacakları :)
implant taktıranlara bir şey sormak istiyorum. cumartesi günü 2 hafta olacak. dolgu topuklarla rahat yürüyorum ama ayakkabısız ya da düz tabanla yürüyemiyorum. acaba sorun bende mi.bu hafta okula başlamam gerekiyordu ama izin aldım tekrar. haftaya kadar düzelir mi dersiniz sizinde böyle olmuş muydu? yürüyememekten kastım tam dik duramıyorum, dizden aşağıdaki kaslar geriliyor, kasılıyor.