- 23 Kasım 2008
- 776
- 1
Delphine yolladım geldimi bir bak ama kocaman çıkıyor iş yerinde ekranda kocaman çıkarsa hiç şaşma)) mail adresim yeni diğerini iptal ettim spam da olabilir mailim.
merhaba arkadalar;ben iki yıl önce yağ transferi yaptırdım merak eden varsa bilgi verebilirim.
BENDEİSTİYORUM ; arkadaşım hoşgeldin.Cümlelerini biraz daha anlaşılır yazarmısın. Yukardaki cümlede ne demek istedin, anlayan varsa beri gelsin. 'İmplant yaptırdı 2 yıl oldu sorunu var ve yok gibi' ?????? Ne demek şimdi bu!
hoşgeldin bendeistiyorumben de yakın zamanda ameliyat olacam konulan yağların bir kısmının eriyeceğini biliyorum ( gerçi şu erime olayı kişiden kişiye göre de değişiyor) bacaklarımı birleştirdiğim zaman ayrık da kalabilir ama merak ettiğim birrleştirmediğin zaman da düzgün durup durmadığı senin ameliyatının üzerinden 2 yıl geçti bacakların birleşmediği zamanlarda eskisinden güzel duruyor değil mi? ben ameliyat sonucunun en kötüsünün bile bizi mutlu edeceğini düşünüyorum yani kendimi ona alıştırıyorum hayal kırıklığına uğramamak için hakkımızda hayırlısı olsun,eriyen yağlar bizden değildir, kalan yağlar bizimdir ))))
lady bana msn ya da mail adresini verebilir misin? buaradan ayrıntılı konuşmak biraz zor oluyor...
AZELİM canım bacaklarında sanki silikon varmış gibi. var mı öyle bir şey?
Merhaba kızlar,
Aranıza yeni katıldım,bende bacaklarımdan muzdaribimŞuan için en mantıklı gelen superdry oldu.Doktordan önümüzdeki hafta randevu alacağım.Çalıştığımdan dolayı da temmuz ayında ameliyatımı olmayı düşünüyorum.Tek korkum umarım yaptığı yöntem kalıcıdır ve hevesim kursağımda kalmaz
selam kızlar foruma ne zamandır giremiyordum sayfalar çok birikmiş ve saatte çok geç oldu yarın sizi durumum ile ilgili bilgilendirip fotoğraf koymaya çalışacağım bu arada palmadoro bacaklarına bayıldım tek kelime ile mükemmel olmuşlar sen diyorsun ya dış yanlarım bileklerim çok şiş diye çok normal güzelim bacakların evrim geçirmiş resmen:)) benim bacaklarımı kısmetse görürsün yarın fotosunu arada dağlarr kadar fark var dış yanlar benim varis çorabı olduğu halde bile bas bas bağırıyo çok çıkık yani ama ben bu haliyle şort geçirip çıkıyorum hiç gözüme batmıyor eski halini ve eriyeceğini düşünmek bile istemiyorummmm.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlarım hepinize allah kolaylık versin....
Eki Görüntüle 405254 yükledim sonunda yormlarınızı bekliyorum kızlar benim istediğim diz altındaki açıklığın kapanması sizce güzel olur mu