Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba arkadalar;ben iki yıl önce yağ transferi yaptırdım merak eden varsa bilgi verebilirim.

hoşgeldin bendeistiyorum ben de yakın zamanda ameliyat olacam konulan yağların bir kısmının eriyeceğini biliyorum ( gerçi şu erime olayı kişiden kişiye göre de değişiyor) bacaklarımı birleştirdiğim zaman ayrık da kalabilir ama merak ettiğim birrleştirmediğin zaman da düzgün durup durmadığı senin ameliyatının üzerinden 2 yıl geçti bacakların birleşmediği zamanlarda eskisinden güzel duruyor değil mi? ben ameliyat sonucunun en kötüsünün bile bizi mutlu edeceğini düşünüyorum yani kendimi ona alıştırıyorum hayal kırıklığına uğramamak için hakkımızda hayırlısı olsun,eriyen yağlar bizden değildir, kalan yağlar bizimdir ))))

merhaba dior. demek istediğim şu,
üst kısımlardan memnun ama bilek çok az kalınlaşmış.Ayrıca yandan yine ince önden bakınca kalınlaştı diyor.
birde söylediğine göre bazen implant arkaya kayıyor sanki önden bakınca bazen kalın bazen ince oluyor demişti??
kendisini gördüm bana fikrimi soracak olursanız yeterli değil ama idare eder.Anlatabildim mi bilmiyorum.
Yani bende yaptırmak istiyorum ama bileklere takviye gerekli gibi geldi bana.
yaptırmayı düşünen varsa bende size katılmak isterim hem moral ve cesaret verir.

merhaba.teşekkür ederim.
tabii ki eskisinden iyi ama yeterli değil.eskiden bacaklarımdan utanıyordum evde bile yaz-kış eşortmanlarla dolaşıyordum şimdi hiç değilse anormal durmuyor daha dolgun birde şu var ameliyat olduktan sonra bacakta ödem oluyor o da daha güzel görüntü sağlıyor,özellikle ayakta çok kalınca kalıcı olmasa da uzun bir süre bacağım şişiyor.

palmadoro bana gönderdiğin mail adresin geçerli değil mi?

yükledim sonunda yormlarınızı bekliyorum kızlar benim istediğim diz altındaki açıklığın kapanması sizce güzel olur mu

bu arada resmi kendim çektiğim için resim düzgün değil. bir de kıazlar benim öyle bacaklarımın birleşmesi gibi bi derdim yok ayrıyken bile yukarıdan aşağıya doğru bi düzgünlük olsun yeter sizce oluru var mı

:) yok canım kesinlikle kötü değil çok zahmetsiz kavuşursun (Allah'ın izniyle) hayalindeki bacaklara bence.... yağın yeterli mi?

öyle çok ki yağım bel bölgesinde :)) diğer yerlerde pek yok ama canım içimi rahatlattın ya çok teşekkür ederim

bence ameliyat olma işini kışa ertele arkadaşım ameliyat olalı 15 gün oldu benim ve daha 1 ay varis çorabı giymeliyim yani mayıs ayı boyunca ve kara yaslar içerisindeyim nasıl geçicek diye yazın kesinlikle çekilcek dert değil

selam kızlar foruma ne zamandır giremiyordum sayfalar çok birikmiş ve saatte çok geç oldu yarın sizi durumum ile ilgili bilgilendirip fotoğraf koymaya çalışacağım bu arada palmadoro bacaklarına bayıldım tek kelime ile mükemmel olmuşlar sen diyorsun ya dış yanlarım bileklerim çok şiş diye çok normal güzelim bacakların evrim geçirmiş resmen:)) benim bacaklarımı kısmetse görürsün yarın fotosunu arada dağlarr kadar fark var dış yanlar benim varis çorabı olduğu halde bile bas bas bağırıyo çok çıkık yani ama ben bu haliyle şort geçirip çıkıyorum hiç gözüme batmıyor eski halini ve eriyeceğini düşünmek bile istemiyorummmm.

Yeni ameliyat olacak arkadaşlarım hepinize allah kolaylık versin....

hoş geldin:)sen varis çorabını çıkarttınmı ?

Eki Görüntüle 405254 yükledim sonunda yormlarınızı bekliyorum kızlar benim istediğim diz altındaki açıklığın kapanması sizce güzel olur mu

bacaklarının arasından gorünen kasın senin için avantaj olucak.yanı ara az yağla bile kapanır merak etme canım.hayırlısı olsun.kime oluyorsun ameliyatı?istanbuldaki superdry 'ın sahibi olan doktoramı?

azelim mesaj sayını doldurmak için ne kadar güzel bilgiler vermişsin çok hoşuma gitti deminden beri onları okuyorum biraz ahçılık var heralde
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…