- 3 Kasım 2011
- 15.933
- 9.382
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni karar veren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyeyim, adlarına çok sevindim umarım gönüllerince olur bacakları :)
implant taktıranlara bir şey sormak istiyorum. cumartesi günü 2 hafta olacak. dolgu topuklarla rahat yürüyorum ama ayakkabısız ya da düz tabanla yürüyemiyorum. acaba sorun bende mi.bu hafta okula başlamam gerekiyordu ama izin aldım tekrar. haftaya kadar düzelir mi dersiniz sizinde böyle olmuş muydu? yürüyememekten kastım tam dik duramıyorum, dizden aşağıdaki kaslar geriliyor, kasılıyor.
merhaba arkadalar;ben iki yıl önce yağ transferi yaptırdım merak eden varsa bilgi verebilirim.
mrb arkadaslar bu amelyatı olan varsa lutfen bizede bılgı versınler ben ıkı doktorla görüştüm ıkısıde cok ıyı ama cok kararsız kaldım biri bacak sılıkonu olur anca yag yeterlı gelmez dedı dıgerı ıse bacak sılıkonları yasaklandı dedı cok kararsızım deneyımı olan arkadaslar bizimle paylasırsanız sevınırız bırde silikonlar gercekten yasaklanmıs kacak olarak getiriliyormus sanırım öyle duydum bilgisi olan arkadaslar cvp beklıyoruz şimdiden teşkler
kızlar ya biz organize olamadık sanırım meşhur doktorumuza herkes ameliyat olmuşbiz geç kaldık artık tek tesellim sevgili doktorumun bana makul bir rakam söylemesi olacak:)biran önce randevu tarihimin gelip herşeyi açığa kavuşturmak istiyorum.
mmerhaba arkadaşım implant yaptırdı bilekleri ince ama 2 yıloldu sorunu var ve yok gibi
Palmadoro bacakların çok süper olmuş, senin anlattıklarına göre ben sonucu bu kadar güzel beklemiyordum
ama eski halini de koy lütfen ben de çok merak ettim