Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sana özelden yazmaya çalıştım cevap vermek için ....bir türlü gönderemedim....Sorun var galiba ukalaycının ve benim doktorum Ercan karacaoğlu...başka forumlardan ameliyat olan çok arkadaşımız var,sonuçlarından herkes memnun şimdilik(baştan söyleyeyim çok meşhur değil)

yeni karar veren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyeyim, adlarına çok sevindim umarım gönüllerince olur bacakları :)

implant taktıranlara bir şey sormak istiyorum. cumartesi günü 2 hafta olacak. dolgu topuklarla rahat yürüyorum ama ayakkabısız ya da düz tabanla yürüyemiyorum. acaba sorun bende mi.bu hafta okula başlamam gerekiyordu ama izin aldım tekrar. haftaya kadar düzelir mi dersiniz sizinde böyle olmuş muydu? yürüyememekten kastım tam dik duramıyorum, dizden aşağıdaki kaslar geriliyor, kasılıyor.

dik duramaman ve düz tabanla yürüyememen çok normal.ben 17.gün aksamadan yürüyebildim doktorum da şaşırmıştı.yani bünyeden bünyeye değişiyor.sana tavsiyem wc ye kalktığın zaman işin bitince hemen yatma ufak ufak evin içinde kendini zorlamadan yürü çünkü bana doktorum ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin dedi yürümek derken sık sık ama yavaş ve kendini yormadan.zaten bunu sen ne zaman durman gerektiğini hissedersin geçmiş olsun:))

merhaba arkadalar;ben iki yıl önce yağ transferi yaptırdım merak eden varsa bilgi verebilirim.

tabi kiiiiiiiiiiiiiii :))) bilgi istiyoruuuuuz ben de yağ transferi yaptırdım. 2 yıl geçti demek üzerinden.. yağların hala duruyor mu memnun musun ve kime yaptırdın bilgi verirsen sevinirim :)

ilk zamanlar çok başarılıydı ama zamanla yoğunluk azaldı.şu an tekrar yağ veya implant düşünüyorum çünkü yetersiz
hala etek giyemiyorum bacak arası çok açık.implant yapılan bir yer var ama çok para canlısı deniyor bir arkadaşım implant yaptırdı o kişiye telefonla aradığında laf ağzımda kaldı hemen tel kapatı dedi.
bilekleri hala ince

bu site neden sürekli aynı hatayı veriyo anlamıyorum yine sayfada geçiş olmuyor mesaj yazmadan diğer sayfaya geçmiyor

JELESEC ; cevap için teşekkürler.
BENDEİSTİYORUM; aramıza hoşgeldin. Nasıl bir süreç yaşadın anlatırmısın? Hangi şehirde ameliyat oldun?
PURPLECİTY; şu ana kadar hiç etek elbise giymedin mi? Evet erimiş ama o kadar sorunlu değil. Lütfen canını sıkma...

arkadaşlar bir sayfa daha var orada daha çok katılım oluyor ancak mesaj gönder butonu yok o yüzden yorumlara katılamadım.sizden girebilen varsa nasıl mesaj gönderebilirim bana yardımcı olabilir mi

mrb arkadaslar bu amelyatı olan varsa lutfen bizede bılgı versınler ben ıkı doktorla görüştüm ıkısıde cok ıyı ama cok kararsız kaldım biri bacak sılıkonu olur anca yag yeterlı gelmez dedı dıgerı ıse bacak sılıkonları yasaklandı dedı cok kararsızım deneyımı olan arkadaslar bizimle paylasırsanız sevınırız bırde silikonlar gercekten yasaklanmıs kacak olarak getiriliyormus sanırım öyle duydum bilgisi olan arkadaslar cvp beklıyoruz şimdiden teşkler

mmerhaba arkadaşım implant yaptırdı bilekleri ince ama 2 yıloldu sorunu var ve yok gibi

kızlar ya biz organize olamadık sanırım meşhur doktorumuza herkes ameliyat olmuş:KK43:biz geç kaldık artık tek tesellim sevgili doktorumun bana makul bir rakam söylemesi olacak:)biran önce randevu tarihimin gelip herşeyi açığa kavuşturmak istiyorum.

merhaba arkadaşlar hangi dr gideceksiniz yağ transferimi implnt mı

mmerhaba arkadaşım implant yaptırdı bilekleri ince ama 2 yıloldu sorunu var ve yok gibi

BENDEİSTİYORUM ; arkadaşım hoşgeldin.Cümlelerini biraz daha anlaşılır yazarmısın. Yukardaki cümlede ne demek istedin, anlayan varsa beri gelsin. 'İmplant yaptırdı 2 yıl oldu sorunu var ve yok gibi' ?????? Ne demek şimdi bu!

Palmadoro bacakların çok süper olmuş, senin anlattıklarına göre ben sonucu bu kadar güzel beklemiyordum :nazar:

ama eski halini de koy lütfen ben de çok merak ettim

Arkadaşlar ben bacaklarımın eski halini forumda yayınlamak istemiyorum çünkü eşim kesinlikle buna karşı çıkıyor çünkü resmimde çorabım yok.eğer tesadüf öğrenir yada görürse huzurum bozulur zaten ameliyat olana kadar neler çektim az çok öğrendiniz ama eğer ameliyat olmak için karar vermenizi benim resmim etkileyecekse hemen sileceğinize ve başka birine yollamayacağınıza söz verirseniz mail adreslerinizi bana yazın size yolliyim:KK17:

Son düzenleme:
Delphine yolladım geldimi bir bak ama kocaman çıkıyor iş yerinde ekranda kocaman çıkarsa hiç şaşma)) mail adresim yeni diğerini iptal ettim spam da olabilir mailim.

X