Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sılası diyecektin heralde....silikonların ömürlük olduğunu söylüyorlar .süperdry la yağların bir kısmı erise bile kalanı eski görüntümüzden gene iyi olur,muntazam olur.silikonun alerji yapma ihtimali olsa bile çok düşüktür.kafana takma bunları...iyi düşün iyi olsun....

düşüncene saygım var ama irem,o zaman diş telide günahtır.sonuçta dişinin görüntüsünü doktara giderek değiştiriyorsun.aynı şeyler....bir daha düşün derim........................................

gunaydın bacılar
foto ekledim. bunlar gecen hafta cekildi yukleyememistim bi turlu. bacakların en sis halleri. sabah daha inceler. ilk 2 foto kendim cektim aynadan. digerleri karsıdan cekildi. dıs yanlar cok rahatsız ediyo beni. dikkatli bakarsanız sag daha kalın gibi.. lutfen objektif yorum yapın. bunlarla etek giyip rezil etmeyeyim kendimi. her turlu yorum kabulumdur

aşkito resim görünmüyo bende merak ettim.

Fikirdelisi ilk şunu belirtiyim yağların duruyor erimemiş sadece şişlerin inmiş senin.ben son derece acık yorum yaparım bacakların süper görünüyor dümdüz ama senin dediğin gibi yanların var. fakat onlar sanırım senin kasların ve ayrıca dış yanların bacaklarının içi dolu olduğu için bacagını eğri göstermiyor.eğer dış yanlarını oturup ayağını salladığında sıkıp tutunca eline gelmiyorsa kasdır ama eline et gibi geliyorsa o zaman yağdır ve alınınca düzelir.Bunu da en sorunsuz İstanbulda ki benim doktorum yapıyor bana yaptığı gibi.Çizim halinde ki resmimde de var görmüşsündür.Eğer benim yanlarım alınmasaydı ben hiç memnun olmazdım ama şimdi Allahıma çok şükür sanki bana yeni bacak takmış gibi oldu.Umarım en kısa zamanda iyileşir etek de giyersem gam yemem artık.sen sokakta etekle geziyor olsan ben aaaa kıza bak yamuk bacaklı asla demem.çok güzelsin merak etme.

fikirdelisi boyun kilon kaç resim üstten çekilmiş gibi duruyo yada öyle geldi bana

canım ilk 2 foto ustten cekildi yani kendim cektim. diger 2 foto karsıdan yegenim cekti.. boy:165-166, kg: 67

canım yan isi kafama cok takıldı. soyledigin sekilde elime geliyo biraz. ben ankaradayım istanbula gitsem yanları inceltsem nasıl olur dusunmuyo degilim. ben cok sıkıntı cektim biliyosunuz. yine bunda da sıkıntım olursa ankaradan istanbula nasıl giderim :26: zaten agustostan once olmaz agustosta 6. ay doluyo..hele topukluyla iyice cıkıyo yanlar.. zaten senin fotoları gordum iyice heveslendim

bence oralarını başka bir yöntemle eritmeye çalış mesela şu göbeğini eritmeye uğraşan hanımların forumlarını oku belki kremler fln vardır yada masaja git bilmiyorum bir araştır.yani bir daha ameliyat fikri bana hiç sıcak gelmiyor.senin doktoruna gidenlerden bazıları gerçekten sorunlar yaşadı nedense belki bünyeyle alakalıdır belki de doktorla bilemiyorum yargısız infaz yapmak asla istemem.ama atlattın çok şükür giy eteğini boşver.ben ameliyat olduktan sonra bakıyorumda millet eğri bacaklarıyla bana herşey yakışıra bile çıkıyor valla.hayranım kompleksiz insanlara.

valla ben de hayranım ama kafaya takılınca sen de biliyosun durumu ben topuklu giymeyi cok severim ama giyemiyorum etek giydigim zaman. bide benim daha dogum kilolarım duruyo. simdi rejim yapsam kilo versem olan yag da erise napicam:44: ayrıca fotolar aksam cekildi yani sabaha gore daha sis. kac paraya yapıyo sizin dr? sadece yanlardan yag alsa daha ucuza yapar sanırım. bi gorusmek lazım

canım fiyatlar konusun da hiç yorum yapamıycam.biliyosun yapılacak işleme ve önceden bizim doktorumuzun hastası olup olmamana bağlı olarak değişiyor.bence resimlerini doktora mail at ayrıca yanlarını oturduğun yerde elinle sıkıştırıp resmini çek onuda yolla ki anlayabilsin kas mı yağ mı?ne kadar düzelir ?sana hemen yorum yapacaktır ve fiyat da istersen belki söyleyecektir.

Nasılsın bakalım? Güzel kız, yakında etek şort alışverişine başlarsın...Kafana takılan tüm soruları doktoruna sor,en doğru bilgiyi o sana verecektir.Seni çok öpüyorum canım

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLIK İSTEĞİMİ KABUL ETTİĞİN İÇİN BU ARADA BACAKLARIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ BEN ÇOK BEĞENDİM UMARIM HEP BÖYLE KALIRLAR :)

teşekkürler canım bende öyle umuyorum hatta belki arası açılır ama bacağımda ki dış yağların hepsi gittiği için sonuç pek değişmeyecek biliyorum bu arada Maaşallah demeyi de unutmuyorum:))..umarım sizde aynı duyguları tadarsınız.

Kumralada,cokostyl,ellam bence birlikte gitmesenizde sozlesin grup olun.geyik bolumunde msj sayinizi 100yapin konusun.indirimden faydalanin.

ben bu hafta bahsedilen doktora gidip muayene olucam söylediklerine göre de ameliyat tarihi almayı düşünüyorum tabii fiyatı da önemli gidicek olan arkadaşlar da varsa burdan ulaşabilseler keşke bana hem fiyat olarak daha uygun olur hem de destek olma açısından..

bu arada bacaklarınıza ancak bugun bakabildim ama tek kelimeyle muhteşem gözüküyorlar..ve yağ enjeksiyonu olmasına ragmen cok simetrik gözüküyor bence onemli olan da bu..güle güle giyin ne isterseniz:)

fikirdelisi bacakların benimkine benziyor. yanlar bendede var ama hiç aklıma gelmedi bide dalgalı alınırsa yağlar benim dr yağ alınan yerde dalgalanma olabilir demişti bide buna üzülmeyelim. diyer dr ların tekniğinde olmuyosa bilmem. bacak incekten pentinin çorabı var o bir beden fark ettiriyo nadiren giyiyorum.

arkadaşlar ellam ve cakostyle size mailimi attım.ikinizde bana mail atarsanız sizi tanıştırabilirim.grup indirimi alısınız hiç olmazsa.hemde birbirinize destek olursunuz.ikinizinde anneleride birbirine destek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…