amylee peki bu silikonların ömrü var mı yani bize ileriki yaşlarda bir zararı olur mu acaba benim annemde aynı şeyleri söylüyor;ama sonuçta onlar bizim yaşadığımız psikolojiyi bilemez.Tek düşündüren superdryda yağlar erirse ya da silikonlar bacağıma alerji gibi birşey yaparsa kafamda bir sürü soru işareti oluştu offf
ezraa ARKADAŞIM valla varya benim bacaklarımı sen bi görsen dersin bende bişi yok dersin ve de yok çok güzel istedigim gibi bacakalrı birleştirince senin açıklık kalmıyo benim se bacakları kapatınca o kadar fazla bi açıklık varkii baldırla dışa dönük yani bana zayıflıktan diyolarda degil alakası yok çünkü içindeki kemik egri kilo alsamda baldırlar genişlicek aradaki açıklık hiç kapanmıcak biliyorum vucudunu tanıyo insan yıllardır özgüven problemi yaşıyorum bu yüzden eşim bile bilir bacakalrım çok çarpık ben daha benim bacaım kadar eğri birini hiç görmedim daha hayatımda 30 yaşıma geldim kıyaslarım herkesle kendimi bakarım benim ki gibi eil kimseninki foto atmak isterdim ama güvenemiyorumestetik yaptırma derim takma daa ben takıyom noluyo bişi degişmiyo estetikte yaptıramam çok pahalı ayrıca dini açıdan ben günah diye düşünüyorum maddi gücüm olsa diş teli tkarım problem çok bende (
nerde resimler göremiyorum.?
aşkito resim görünmüyo bende merak ettim.gunaydın bacılar
foto ekledim. bunlar gecen hafta cekildi yukleyememistim bi turlu. bacakların en sis halleri. sabah daha inceler. ilk 2 foto kendim cektim aynadan. digerleri karsıdan cekildi. dıs yanlar cok rahatsız ediyo beni. dikkatli bakarsanız sag daha kalın gibi.. lutfen objektif yorum yapın. bunlarla etek giyip rezil etmeyeyim kendimi. her turlu yorum kabulumdur
fikirdelisi boyun kilon kaç resim üstten çekilmiş gibi duruyo yada öyle geldi bana
Fikirdelisi ilk şunu belirtiyim yağların duruyor erimemiş sadece şişlerin inmiş senin.ben son derece acık yorum yaparım bacakların süper görünüyor dümdüz ama senin dediğin gibi yanların var. fakat onlar sanırım senin kasların ve ayrıca dış yanların bacaklarının içi dolu olduğu için bacagını eğri göstermiyor.eğer dış yanlarını oturup ayağını salladığında sıkıp tutunca eline gelmiyorsa kasdır ama eline et gibi geliyorsa o zaman yağdır ve alınınca düzelir.Bunu da en sorunsuz İstanbulda ki benim doktorum yapıyor bana yaptığı gibi.Çizim halinde ki resmimde de var görmüşsündür.Eğer benim yanlarım alınmasaydı ben hiç memnun olmazdım ama şimdi Allahıma çok şükür sanki bana yeni bacak takmış gibi oldu.Umarım en kısa zamanda iyileşir etek de giyersem gam yemem artık.sen sokakta etekle geziyor olsan ben aaaa kıza bak yamuk bacaklı asla demem.çok güzelsin merak etme.
bence oralarını başka bir yöntemle eritmeye çalış mesela şu göbeğini eritmeye uğraşan hanımların forumlarını oku belki kremler fln vardır yada masaja git bilmiyorum bir araştır.yani bir daha ameliyat fikri bana hiç sıcak gelmiyor.senin doktoruna gidenlerden bazıları gerçekten sorunlar yaşadı nedense belki bünyeyle alakalıdır belki de doktorla bilemiyorum yargısız infaz yapmak asla istemem.ama atlattın çok şükür giy eteğini boşver.ben ameliyat olduktan sonra bakıyorumda millet eğri bacaklarıyla bana herşey yakışıra bile çıkıyor valla.hayranım kompleksiz insanlara.
Arkadaslar merhaba,
Ameliyat sonrasinda nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ben orta basincli coraptan dusuk basinca gectim. (7. Gunde dr tavsiyesi ile). Ama su anda corabim Cok siki degil gibi (19-21 mmHg). Bunun icin ozel bi kistas var mi? Bnm dr biz cok siki onermiyoruz diyo hatta her zaman giymelisin de demedi. Bu donemde nelere dikkat etmemiz lazim?
Kumralada,cokostyl,ellam bence birlikte gitmesenizde sozlesin grup olun.geyik bolumunde msj sayinizi 100yapin konusun.indirimden faydalanin.
ben bu hafta bahsedilen doktora gidip muayene olucam söylediklerine göre de ameliyat tarihi almayı düşünüyorum tabii fiyatı da önemli gidicek olan arkadaşlar da varsa burdan ulaşabilseler keşke bana hem fiyat olarak daha uygun olur hem de destek olma açısından..