Bacak dolgusu yaptıran var mı?

FİKİRDELİSİ bacaklarım eridi demiştin ama ben iç bir erime göremedim maşallah hala çok güzeller :) sen erime görmek istersen benim bacaklarıma bak ve için rahatlasın :)

KIZLAAAAAAAR istanbuldaki doktorumuza dün mail göndermiştim benimkiler eridi ikinci işlem istiyorlar diye ve işte doktorun bana cevabı:

"Merhaba, 2. işlem için en az 3 ay geçmesi iyi olur. Bunun bir kaç nedeni var. Birincisi verilelecek yerleri hazır olması ikincisi de dormant hücreler dediğimiz uykuya geçen hücrelerin uyanmasını beklemek. Rötuş nisbeten basit bir işlem. Rötuşlar da hücreleri trombositlerle karıştırmyı tercih ediyorum artık. Hem tutma yüzdesini artırıyor hem de dormant hücreler üzerinde etkili.."

Yani beklemekten başka açare kalmadı sanırım ama (( yazı yine çarpık bacaklarla mı geçireceğim ben yaaaaa(( kızlar çok üzgünüm albüme resim yükliyorum sık sık... Sizce bekleyeyim mi 3 ay daha bu bacaklarla insan içine çıkılır mı???? siz görseniz dışarıda dikkat eder misiniz çarpık diye???? ( hem topuklu ekledim hem ayakkabısız topuklu ile daha mı iyi duruyorlar ne ????

Resimlerine baktim cnm,erimis mi yoksa sislermi inmis anlamadim ama eskiye gore cok iyi gorunuyorlar ozellikle topjkluyla.senin nerenden?ne kadar yag konmustu bacaklarina hatirlayamadim.yagin mi yetmemisti yoksa ilk 3hafta dikkat etmedin mi kendine?sigara iciyormusun nasil gecirdin 1ayi?bunyen yag tutmuyor mu?kac gun sis kaldi bacaklarin?bacagindan yanlardan yag alindimi?cevaplarsan hepimizi aydinlatirsin.

PALMADORO ne yazıkki doktor benden ne kadar yağ aldı ve ne kadar yağ koydu öğrenemedim bi türlü doktorla görüştüm ancak yanında yoktu bilgilerim o konu öylece kaldı. Albümde ilk halim de var ameliyata girmeden hemen önce doktorun bacaklarımı çizdiği fotoğraf nerelerden alacak nerelere koyacak o anlamdaydı. Evet dışlardan ve dizlerden de aldı ya. Çok az bileklerime de koydu. Sanırım ben çok dikkat etmedim çünkü hiiiiç ağrım olmadı bacaklarımda bi acıma falan olmadı onun için kendimi çok iyi hissediyorum diye çok rahat davrandım sanırım. Ameliyattan çıkınca yürüdüm falan 1 hafta sonra da dışarı çıkıp dolaştık epeyce.. çorabı da 10-12 gün falan giydim sadece doktor da giy demedi daha fazla. Sigara ve alkol de kullanmıyorum. ( bacaklarım ilk 10 gün güzeldi yani albümde yine foto var 13. gün diye o zamanlar falan gayet hoş görünüyorlar kalın ve orantılı. Ama ben ameliyattan çıktığım zaman bile bacakalrımı bir araya getirdiğimde birleşmiyorlardı. Yani bana artık ne kadar az yağ konduysa konulanlarda eridi gitti işte. Düşünsenize en azından ameliyattan çıkıca ödemden bile birleşir bacaklar ki benim parantezlik vardı ama aşırı derece ( ) bu şekilde bir bacak yapım da yoktu. Ameliyattan çıktığımda bile birleşmedi yani çok az yağ konmuş sanırım bana çünkü hala yağım var....

Kizlar bugun benim 13.gunum ve bilyorsunuz benim bacaklarimdan anormal yag alindi.bence bir cesit lipo bu.backlarim aksama dogru ozelliklede bileklerim balon gibi sisiyor doktorum bu normal dedi ama sizlerde bu durum ne kadar devam etti merak ediyorum.

kızlar palmadoronun da dediği gibi grup olalım ben özelden yazamıyorum yeni uye olduğumdan;ama sanırım şuana kadar güzelderya,cakostyle,kreana ve ben yeni ameliyat olmaya niyetlenenlerdeniz.Diğer kişilerin yaptığı gibi birbirimize yardımcı olabiliriz.sonuçta hepimizin sorunu aynı mutlaka haberleşelim ben 14 mayısta randevumu aldım.Ondan sonrası ameliyat inşallah:)Özel mesaj hakkı olanlar mail adreslerini gönderirse daha kolay ulaşabiliriz,hem birbirmize manevi olarak da destek olabiliriz ne dersiniz?

cakostyle ve ben aynı doktora gidiyoruz sizlerden de cevaplarınızı bekliyorum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

bacim o fotolar en sis hali yalniz
giy etegini cik disari yaa. biz takiyoruz. gayette rahat giyilir o bacaklarla etek. benim dr en az 3 ay gecmesi lazim ama 6 ay gecerse daha iyi olur demisti 2. operasyon icin...ahhh esimi ikna etsem gozumu karartsam agustos sonu gibi dis yanlari inceltsem

En şiş hali demek anladım FİKİRDELİSİ.. İnşallah eşini ikna edersin :) Şİmdiden konuşmaya başla zor ikna oluyorlar ya :) bacaklarım hakkında söylediklerin için çok teşekkür ederim beni biraz olsun cesaretlendirdin :)

kızlar benim bu hafta ameliyat yaa. keşke aynı gün olsaydıkk. yalnız olmak istemiyorum. korku sardı birden(

keşke güzel derya bizim içinde çok iyi olurdu inan ama umarım herşey çok güzel olacak senin içiin ameliyattan sonra bizleri unutma:)

GuZelderya Allaha emanet ol.kizlar sizede bravo cabuk organize oldunuz.istemek yapmanin yarisidir merak etmeyin hersey cok guzel olacak.yaz sizi bekliyor.ayrica unutmadan soyliyim dr.a ne istediginizi ve sizi en cok meyin rahatsiz ettigini soylemeyi unutmayin.soracaklarinizi not alin. Merak etmeyin hic rahatsiz olmaz doktorunuz sorulari cevaplarken:)))

kızlar benim bu hafta ameliyat yaa. keşke aynı gün olsaydıkk. yalnız olmak istemiyorum. korku sardı birden(

canım bence ameliyat tarihi almak bile büyük başarı:) ben de düşündükçe heyecanlanıorum ama böle her an düşünüp kendimizi üzmektense bir kere de herşeyin bitmesi çok daha iyi olur bizim için..sana özelden msj attım kime olucagını falan cevaplarsan çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…