güzelderya selam bende yakında ameliyat olacağım özelden mesaj yazamıyorum yeni üye olduğumdan dolayı bende çok korkuyorum seni anlayabiliyorum o yüzden inşallah aynı anda ameliyat oluruz:)seninle haberleşelimm
Resimlerine baktim cnm,erimis mi yoksa sislermi inmis anlamadim ama eskiye gore cok iyi gorunuyorlar ozellikle topjkluyla.senin nerenden?ne kadar yag konmustu bacaklarina hatirlayamadim.yagin mi yetmemisti yoksa ilk 3hafta dikkat etmedin mi kendine?sigara iciyormusun nasil gecirdin 1ayi?bunyen yag tutmuyor mu?kac gun sis kaldi bacaklarin?bacagindan yanlardan yag alindimi?cevaplarsan hepimizi aydinlatirsin.
sılası diyecektin heralde....silikonların ömürlük olduğunu söylüyorlar .süperdry la yağların bir kısmı erise bile kalanı eski görüntümüzden gene iyi olur,muntazam olur.silikonun alerji yapma ihtimali olsa bile çok düşüktür.kafana takma bunları...iyi düşün iyi olsun....[/QUO
sılası forumdaki okuyorumda bazı kişilerinkinde erime olmuş ya ne bilim ondan kafama takıldı benimde erime olur mu yine aynı olursa o masaya yattığıma değmezse çok üzülürüm ben
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gifFİKİRDELİSİ bacaklarım eridi demiştin ama ben iç bir erime göremedim maşallah hala çok güzeller :) sen erime görmek istersen benim bacaklarıma bak ve için rahatlasın :)
KIZLAAAAAAAR istanbuldaki doktorumuza dün mail göndermiştim benimkiler eridi ikinci işlem istiyorlar diye ve işte doktorun bana cevabı:
"Merhaba, 2. işlem için en az 3 ay geçmesi iyi olur. Bunun bir kaç nedeni var. Birincisi verilelecek yerleri hazır olması ikincisi de dormant hücreler dediğimiz uykuya geçen hücrelerin uyanmasını beklemek. Rötuş nisbeten basit bir işlem. Rötuşlar da hücreleri trombositlerle karıştırmyı tercih ediyorum artık. Hem tutma yüzdesini artırıyor hem de dormant hücreler üzerinde etkili.."
Yani beklemekten başka açare kalmadı sanırım ama (( yazı yine çarpık bacaklarla mı geçireceğim ben yaaaaa (( kızlar çok üzgünüm albüme resim yükliyorum sık sık... Sizce bekleyeyim mi 3 ay daha bu bacaklarla insan içine çıkılır mı???? siz görseniz dışarıda dikkat eder misiniz çarpık diye???? ( hem topuklu ekledim hem ayakkabısız topuklu ile daha mı iyi duruyorlar ne ????
cakostyle ve ben aynı doktora gidiyoruz sizlerden de cevaplarınızı bekliyorum:)
canım özelden mailimi atıcam sana ordan ulaşırsan daha detaylı konuşuruz
tamam canım bekliyorum:)
attım geldi mi? geldiyse bana mail at hemen:)
kızlar palmadoronun da dediği gibi grup olalım ben özelden yazamıyorum yeni uye olduğumdan;ama sanırım şuana kadar güzelderya,cakostyle,kreana ve ben yeni ameliyat olmaya niyetlenenlerdeniz.Diğer kişilerin yaptığı gibi birbirimize yardımcı olabiliriz.sonuçta hepimizin sorunu aynı mutlaka haberleşelim ben 14 mayısta randevumu aldım.Ondan sonrası ameliyat inşallah:)Özel mesaj hakkı olanlar mail adreslerini gönderirse daha kolay ulaşabiliriz,hem birbirmize manevi olarak da destek olabiliriz ne dersiniz?
kızlar benim bu hafta ameliyat yaa. keşke aynı gün olsaydıkk. yalnız olmak istemiyorum. korku sardı birden(
sana mail attım cakostyle:)geldi değil mi o benim
canım gelmedi bana mail istersen bir daha dene..