Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ezza başta ben diyim gerek yok die..:KK66: çünkü bacagının orta kısmı fotolarda tamamen kapalı cok güzel geçen fotolarda ben acık görmüştüm sankı
senın tek ihtiyacın olan bence diz içindeki yaglarının alınması eminimki bütün arkadaşlarda böyle düşünücektir bence gayet güzel bacakların ya ne güzel orta kısımda da sorun yok

leydicim geçenki resimleri ayaklarımı birleştirmeden çekmiştim...benim sorunum ayaklarımı kapatınca değil de açıkken ortaya çıkması...kapalıyken düzgün görünüyor ama açıkken resimde görüldüğü gibi diz içleri eğri gösteriyor...bir de çok ince olması...asıl sorunum bu!

EZZRA01 bacakların tamamen problemsiz demeyeceğim ama bence burdaki bir çok kişinin durumuna göre kıyaslarsak senin bacaklar çok güzel arkadaşım.Eğer illa ben düzelmesini istiyorum diyorsan da silikon taktıran biri olarak sana tavsiyem yağ enjeksiyonu yaptır.Ben memnun olmadığım için zannetme ama sana silikon gerekmez,biraz yağın varsa yeterli olacaktır bence.Hatta senin bacağının şu anki hali ameliyat olmuşsun da rötuş istiyormuşsun gibi duruyor emin olabilirsin....
teşekkür ederim arkadaşım ama ince işte...yağım bol miktarda var diye düşünüyorum:) inşallah tek seansta kurtulurum...51 kiloyken zayıf olduğum için ince sanıyordum, 6 kilo aldım ama hala inceler:KK43:

leydicim geçenki resimleri ayaklarımı birleştirmeden çekmiştim...benim sorunum ayaklarımı kapatınca değil de açıkken ortaya çıkması...kapalıyken düzgün görünüyor ama açıkken resimde görüldüğü gibi diz içleri eğri gösteriyor...bir de çok ince olması...asıl sorunum bu!

canım diz içlerinin eğri görünmesinin sebebi dediğim gibi diz içindeki yaglar, onlar alınırsa düzeltilirse ben alt tarafın ve bacagının acık halindeki görüntüsünün düzelecegini düşünüyorum

Kumralada,cokostyl,ellam bence birlikte gitmesenizde sozlesin grup olun.geyik bolumunde msj sayinizi 100yapin konusun.indirimden faydalanin.

mesaj sayım 100 olmadığından seninle irtibata geçemiyorum.rica etsem özelime mail adresini gönderebilir misin,tabi senin için sakıncası;ama lütfen çok acil yardımına ihtiyacım var beni en iyi bu sorunu yaşayan biri anlayabilir.

anladım canım sen rahatsız olduğuna göre vardır bir problem. Doktor sana en uygun olan işlemi söyleyecektir emin ol :KK66: fiyat konusunda kafanda o kadar yüksek rakamlarla gitme. ne kadar uyguna yaptırırsan o kadar iyi. :) şimdiden geçmiş olsun. bir an önce randevunu al çünkü doktor bey çooook yoğun.. :)

umuyorum purplecity yarın asistanı arayacağım işte sanırım 2 hastanede muayene yapıyormuş.Beşiktaştaki muayenehanesinde yakalamak biraz zormuş.Çok sabırsızlanıyorum,tüm gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri de.Peki ameliyat olanlar kaç gün içerisinde iş başına dönebiliyor,sanırım 1 ayı buluyor bu süreç değil mi?

bu durum kesinlikle kişiden kişiye değişiyor buna inan. Bu forumda yağ enjeksiyonu yaptırıpta günlerce acı çeken de oldu. Benim gibi ameliyattan hemen sonra normal hayatına dönende.. ameliyatın ertesi günü kendi işlerimi kendim halledecek kadar iyiyidim ben. ama eğer ki yağ enjeksiyonu yaptıracaksan 1 ay çok uzun bir süre daha kısa sürede iyileşirsin canım :)

bu durum kesinlikle kişiden kişiye değişiyor buna inan. Bu forumda yağ enjeksiyonu yaptırıpta günlerce acı çeken de oldu. Benim gibi ameliyattan hemen sonra normal hayatına dönende.. ameliyatın ertesi günü kendi işlerimi kendim halledecek kadar iyiyidim ben. ama eğer ki yağ enjeksiyonu yaptıracaksan 1 ay çok uzun bir süre daha kısa sürede iyileşirsin canım :)[/QUOTE

inşallah ya iyi dileklerin için çok teşekkürler sizlerle konuştukça içim çok rahatlıyor:) biran önce olup kurtulmak istiyorum,umarım kısa sürede iyileşirim bende ve benim gibi herkes.

güzelderya selam bende yakında ameliyat olacağım özelden mesaj yazamıyorum yeni üye olduğumdan dolayı bende çok korkuyorum seni anlayabiliyorum o yüzden inşallah aynı anda ameliyat oluruz:)seninle haberleşelimm

kızlar yaaa forumda sorun mu var. sayfa ..23 ten ..24 e geçmiyor. Yöneticilere duyrulur eğer takip ediyorlarsa..... :)

evet,bu dr. kendi buluşu olan doku kokteylinin faydalarını anlatırken,silikonun zararlarını doku içine yayılıyor temizlemekte zorlanıyoruz demiş.zaten şimdiki bacak silikonlarını kessen dahi içinden akması,yayılması mümkün değil.bu yazı çok önce yayınlanmış bir yazı ve tıp sürekli gelişme halinde.bu yazı yazıldığında süperdry da yoktu.ama şuanda palmadoro yazmıştı,dr. kök hücreleri canlandırıcı yöntem bulmuş,gittikçe gelişiyor.onun için yaptıranlar hiiiç canını sıkmasın.bazen annemler boşver ameliyat olma belki birşey olur diyor,ama hayatta herşey risk.nerden bileceksin ki biraz sonra araba çarpıp,öbür tarafa gitmeyeceğini.onun için yaptırmadan gitmek istemiyorum....

amylee peki bu silikonların ömrü var mı yani bize ileriki yaşlarda bir zararı olur mu acaba benim annemde aynı şeyleri söylüyor;ama sonuçta onlar bizim yaşadığımız psikolojiyi bilemez.Tek düşündüren superdryda yağlar erirse ya da silikonlar bacağıma alerji gibi birşey yaparsa kafamda bir sürü soru işareti oluştu offf:KK43:

kızlar yakında ameliyat olacak var mı acaba? Benim yakın tarih de.. arkadaş arıyorum kendime galiba:) heyecan oldu..

Guzelderyacım Selam ,

Benim 100 mesajım olmadıgı icin sana ozelden yazamıyorum.
Ben de ameliyat olmak istiyorum ama birturlu ne ne cesaretimi toplayabiliyorum de vaktimi ayralayabiliyorum.
istedigim sey yag enjeksiyonu.
Gecen sene doktora gidip muayene olmustum
Ya erirse dedigimde oyle seyler aklınıza getirmeyin demisti
%20 ile %80 arasında kalıcılık varmıs.
kotunun iyisi bir goruntu mu olur dedigimde mukemmelin bir alt kademesinde goruntun olur demişti
tek sorunum ya erirse kısmı o yuzden korkuyorum
ama mutlaka deniycem
sectigimiz doktorlar aynı biliyorum sana bol sans diliyorum insallah istedigin gibi olacaklar
Krena

Guzelderyacım Selam ,

Benim 100 mesajım olmadıgı icin sana ozelden yazamıyorum.
Ben de ameliyat olmak istiyorum ama birturlu ne ne cesaretimi toplayabiliyorum de vaktimi ayralayabiliyorum.
istedigim sey yag enjeksiyonu.
Gecen sene doktora gidip muayene olmustum
Ya erirse dedigimde oyle seyler aklınıza getirmeyin demisti
%20 ile %80 arasında kalıcılık varmıs.
kotunun iyisi bir goruntu mu olur dedigimde mukemmelin bir alt kademesinde goruntun olur demişti
tek sorunum ya erirse kısmı o yuzden korkuyorum
ama mutlaka deniycem
sectigimiz doktorlar aynı biliyorum sana bol sans diliyorum insallah istedigin gibi olacaklar
Krena

Krena benimde dizlerim içe bakıyor bende ameliyet olacağım;ama bu doktorun yanı superdryda yağlar daha kalıcı oluyormuş sanıyorum ya da oyle düşünmek istiyorum:))sonuçta eskisine göre daha mükemmel olacak.Benim sorunum dizlerim içe bakıyor işte.Sonuçta bizim için güzel bir umut

Krena benimde dizlerim içe bakıyor bende ameliyet olacağım;ama bu doktorun yanı superdryda yağlar daha kalıcı oluyormuş sanıyorum ya da oyle düşünmek istiyorum:))sonuçta eskisine göre daha mükemmel olacak.Benim sorunum dizlerim içe bakıyor işte.Sonuçta bizim için güzel bir umut

Eskisinden iyi olacagi kesin:)Benim de Diz altım bos oraya yag konmasi gerekiyor doktor da oyle demişti zaten
Kilom 50 ama biraz basenlerim var kotu degil ama olmasa daha rahat giyinirim daha guzel olur giydiklerim
o yuzden hazir eli degmişken ordan da yag alimi yaptirsam mi diyorum ne dersiniz

Krena

heheh:)benim de tek tesellim basenlerim ilk defa zayıflamak istemiyorum:)bana neler diyecek bilmiyorum çok heyecan yaptım yahu

Arkadaslar merhaba,
Ameliyat sonrasinda nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ben orta basincli coraptan dusuk basinca gectim. (7. Gunde dr tavsiyesi ile). Ama su anda corabim Cok siki degil gibi (19-21 mmHg). Bunun icin ozel bi kistas var mi? Bnm dr biz cok siki onermiyoruz diyo hatta her zaman giymelisin de demedi. Bu donemde nelere dikkat etmemiz lazim?

patella
ben de silkon ameliyatı olmuştum 5 yıl kadar önce ama.. hala etek giyemyorum. bacaklar hiç güzel olmadı. boğum boğm oldu. nasıl anlatayım. bilekler incecik.sonra alt bacak boleşiş ama..orantısız yani:KK43:( mutsusum. acaba düzeltmenin çaresi olur mu diye bakıyorum hala siteye.. ahmet bey silikonda başarılı mı? senin resmleri göremedim ben cnm yaa?:KK43:

Canim yukarida yazdigina gore sen tecrubelisin,gecmisini okudugum kadariyla da forumdaki herkesle birlikte tekrardan ameliyata niyetlenmissin.hadi bakalim bu sefere hayirlisi.umarim gonlunce olur.

Son düzenleme:
Canim yukarida yazdigina gore sen tecrubelisin,gecmisini okudugum kadariyla da forumdaki herkesle birlikte tekrardan ameliyata niyetlenmissin.hadi bakalim bu sefere hayirlisi.umarim gonlunce olur.

teşekkür ederm. palmadoro.. inan korku da sardı içimi.. o kadar sıkıntı çekip, hayal kırıklığına uğramak çok kötü bir duygu bir defa yaşayıp, 2. sini yaşamak daha da kötü olacak..allahtan hayırlsıını diliyorum artık.

ezraa ARKADAŞIM valla varya benim bacaklarımı sen bi görsen dersin bende bişi yok dersin ve de yok çok güzel istedigim gibi bacakalrı birleştirince senin açıklık kalmıyo benim se bacakları kapatınca o kadar fazla bi açıklık varkii baldırla dışa dönük yani bana zayıflıktan diyolarda degil alakası yok çünkü içindeki kemik egri kilo alsamda baldırlar genişlicek aradaki açıklık hiç kapanmıcak biliyorum vucudunu tanıyo insan yıllardır özgüven problemi yaşıyorum bu yüzden eşim bile bilir bacakalrım çok çarpık ben daha benim bacaım kadar eğri birini hiç görmedim daha hayatımda 30 yaşıma geldim kıyaslarım herkesle kendimi bakarım benim ki gibi eil kimseninki foto atmak isterdim ama güvenemiyorum :KK43: estetik yaptırma derim takma daa ben takıyom noluyo bişi degişmiyo estetikte yaptıramam çok pahalı ayrıca dini açıdan ben günah diye düşünüyorum maddi gücüm olsa diş teli tkarım problem çok bende :KK43:(

X