- 23 Kasım 2008
- 776
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacaklarıma gelince tabi ki çok güzeller.veeeeeeeeeeeee ERİME kelimesini sözlüğümden çıkarıyorum.eskisinden güzel olacaklarına eminim ve bu bana yetecek.ben hiçbir şeyı umursamadan elbise giyicem inşallah.ikinci bir işlem kelimesi de benim lügatım da yok.ben bunu denedim ,çok para harcadım,çok zorluk çektim halada çekiyorum.bir sürü kişiye yalan söyledim ki hayatım da hiç yalana yer yoktur.artık sonradan beğenmesem de ki benim bacaklarıma delphin'ın ki gibi vooov demeyeceksiniz arası hala açık çünkü,hiçbir şey umurumda değil.ilk ve sondu bundan sonra heryerim sarksa hayatıma botoks da dahil hiçbir işlem giremezzzzz..
bacaklarıma gelince tabi ki çok güzeller.veeeeeeeeeeeee ERİME kelimesini sözlüğümden çıkarıyorum.eskisinden güzel olacaklarına eminim ve bu bana yetecek.ben hiçbir şeyı umursamadan elbise giyicem inşallah.ikinci bir işlem kelimesi de benim lügatım da yok.ben bunu denedim ,çok para harcadım,çok zorluk çektim halada çekiyorum.bir sürü kişiye yalan söyledim ki hayatım da hiç yalana yer yoktur.artık sonradan beğenmesem de ki benim bacaklarıma delphin'ın ki gibi vooov demeyeceksiniz arası hala açık çünkü,hiçbir şey umurumda değil.ilk ve sondu bundan sonra heryerim sarksa hayatıma botoks da dahil hiçbir işlem giremezzzzz..
ukalaycı sen nasılsın ?gözün geçtimi?benim ki bulanık hala.offf.DELPHİNE sen foruma direk herkesin gördüğü sayfaya nasıl resim yüklüyorsun?bana anlatırmısın ben teknoloji özürlüyümde.bazı resimleri direk bu sayfaya koyucam.yarın kontrolümüz var yakınımla beraber.size ondan da bahsedeyim.4nisan da ameliyat olan yakınım gayet iyi.16 nisan da işe başladı ve sürekli yürümek zorunda çünkü iş yeri uzak.şimdilik hala dış yanları ve dış yağ alınan bilekleri şiş.yağ konulan yerler kan oturmuş şekilde çürük yani yeşil değil kırmızı.bu normal mi sizce lütfen yazın.diz kapakları daha iyi şişi indi.şu an koşabiliyor bile.bileklerine içlere yani yağ konulamadığı için ona eğri geliyor ama bence çok göze batmıyor ben baktıkça ona bayılıyorum.bugün 18 gün oldu inşallah nice yıllara olsun hepimizin ki.sizleri öpüyorum
canım c.tesi kontrole gidecekmişsin. peki bu rotüş işlemi içinde konuşacak mısın? ne zaman yaptırmayo düşünüyorsun bir de ne kadar zaman geçmeliymiş üstünden acaba? ikinci rotüşle bacaklarımızda tekrar bir erime olmaz mı acaba?