Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar selam,purplecıty artık erimez merak etme çünkü dr.giden ilk 3 hafta gider demişti.ama yanlar yani yağ alınan yerlerin düzelmesi ve şişlerinin inmesi aylar alır dedi.bence uzulme hala çok güzeller.

biraz kendimden bahsedeyim,ben hala kendimi toplayamadım.hiç bir anestezim beni bu kadar yıpratmamıştı.gözüm eskisi kadar olmaasada hala bulanık.geçmesini ümıt ediyorum.bu işlem gerçekten hiç kolay değil insanı çok yıpratıyor.benim bugün 5.günüm hala bacaklarımı dr.un özel getirttiği yüksek ortapedik yasıkta ve 20 dakikalık buz uygulamasıyla y.atarak dinlendirmeye çalışıyorum.heryerim delik deşik.belim,baldırlarım ve dizden aşağı arkalar ,yanlar ve diz kapaklarımın içleri ve dışları ..yürüyebiliyorum hatta hastaneden kolumda çanta kendim yürüyerek çıktım ama şu kıritik sureyi dinlenerek geçiriyorum.hastanede beni yalnızken çok korkutan bir durum yaşadım ameliyatın ertesi günü sabah 11.00da tv izlerken birdenbire kafam ,beynim,kulaklarım ateş gibi oldu ve bir anda kendimi kaybettim.oda birden yoğun bakım odasına döndü kalp atışlarım 135 e çıktı ve ben işte ölüyorum dedim.anestezinin 2 doktoru ,hemşireler bir sürü alet odadaydı ve ben bunu 1 saat arayla 2 kez yaşadım çok korktum.doktorum ertesi gün beni akşam 18.00 da taburcu etti .ben bu durumu bünyem susuz kaldığı için yaşamışım az su içmişim ameliyattan sonra bir serum daha taktılar..fakat o durum üzerimde kaldı ve evde de yalnızken nabzım 110lara çıktı.sanırım sonradan da panik atak oldum.

Son düzenleme:
kızlar gecmiş olsun.atlattıgınıza sevındım arkadaslık ıstegı gonderdım kabul edersenız sevınırım.bol bol resım beklıyoruz

bacaklarıma gelince tabi ki çok güzeller.veeeeeeeeeeeee ERİME kelimesini sözlüğümden çıkarıyorum.eskisinden güzel olacaklarına eminim ve bu bana yetecek.ben hiçbir şeyı umursamadan elbise giyicem inşallah.ikinci bir işlem kelimesi de benim lügatım da yok.ben bunu denedim ,çok para harcadım,çok zorluk çektim halada çekiyorum.bir sürü kişiye yalan söyledim ki hayatım da hiç yalana yer yoktur.artık sonradan beğenmesem de ki benim bacaklarıma delphin'ın ki gibi vooov demeyeceksiniz arası hala açık çünkü,hiçbir şey umurumda değil.ilk ve sondu bundan sonra heryerim sarksa hayatıma botoks da dahil hiçbir işlem giremezzzzz..

:)))) inşallah canım inşallah hep mutlu oluruz ve hep böyle kararlı, kendimizle barışık oluruz artık :)) bacaklarını şimdiden beğenmene sevindim. inşallah biran önce sağlığına da kavuşursun..

bacaklarıma gelince tabi ki çok güzeller.veeeeeeeeeeeee ERİME kelimesini sözlüğümden çıkarıyorum.eskisinden güzel olacaklarına eminim ve bu bana yetecek.ben hiçbir şeyı umursamadan elbise giyicem inşallah.ikinci bir işlem kelimesi de benim lügatım da yok.ben bunu denedim ,çok para harcadım,çok zorluk çektim halada çekiyorum.bir sürü kişiye yalan söyledim ki hayatım da hiç yalana yer yoktur.artık sonradan beğenmesem de ki benim bacaklarıma delphin'ın ki gibi vooov demeyeceksiniz arası hala açık çünkü,hiçbir şey umurumda değil.ilk ve sondu bundan sonra heryerim sarksa hayatıma botoks da dahil hiçbir işlem giremezzzzz..

geçmiş olsun palmadoro

ben de ameliyattan sonra benzer şeyler söylemiştim :)

her yerim sarksa , yere değse de artık bir işlem yaptırmıcam demiştim ama şimdi ikinciyi yani rötüşü düşünüyorum , diz içlerimi biraz daha alınsa çok güzel olur diye düşünüyorum :))))

sen ne zaman resim koyacaksın, çok merak ediyorum ben , sizin bacaklarınız güzelleştikçe daha da mutlu oluyorum :)
bu konu başlığındaki herkes artık mutluluğu hakediyor :)

geçmiş olsun palmadoro

ben de ameliyattan sonra benzer şeyler söylemiştim :)

her yerim sarksa , yere değse de artık bir işlem yaptırmıcam demiştim ama şimdi ikinciyi yani rötüşü düşünüyorum , diz içlerimi biraz daha alınsa çok güzel olur diye düşünüyorum :))))

sen ne zaman resim koyacaksın, çok merak ediyorum ben , sizin bacaklarınız güzelleştikçe daha da mutlu oluyorum :)
bu konu başlığındaki herkes artık mutluluğu hakediyor :)

ukalaycı sen nasılsın ?gözün geçtimi?benim ki bulanık hala.offf.DELPHİNE sen foruma direk herkesin gördüğü sayfaya nasıl resim yüklüyorsun?bana anlatırmısın ben teknoloji özürlüyümde.bazı resimleri direk bu sayfaya koyucam.yarın kontrolümüz var yakınımla beraber.size ondan da bahsedeyim.4nisan da ameliyat olan yakınım gayet iyi.16 nisan da işe başladı ve sürekli yürümek zorunda çünkü iş yeri uzak.şimdilik hala dış yanları ve dış yağ alınan bilekleri şiş.yağ konulan yerler kan oturmuş şekilde çürük yani yeşil değil kırmızı.bu normal mi sizce lütfen yazın.diz kapakları daha iyi şişi indi.şu an koşabiliyor bile.bileklerine içlere yani yağ konulamadığı için ona eğri geliyor ama bence çok göze batmıyor ben baktıkça ona bayılıyorum.bugün 18 gün oldu inşallah nice yıllara olsun hepimizin ki.sizleri öpüyorum

ukalaycı sen nasılsın ?gözün geçtimi?benim ki bulanık hala.offf.DELPHİNE sen foruma direk herkesin gördüğü sayfaya nasıl resim yüklüyorsun?bana anlatırmısın ben teknoloji özürlüyümde.bazı resimleri direk bu sayfaya koyucam.yarın kontrolümüz var yakınımla beraber.size ondan da bahsedeyim.4nisan da ameliyat olan yakınım gayet iyi.16 nisan da işe başladı ve sürekli yürümek zorunda çünkü iş yeri uzak.şimdilik hala dış yanları ve dış yağ alınan bilekleri şiş.yağ konulan yerler kan oturmuş şekilde çürük yani yeşil değil kırmızı.bu normal mi sizce lütfen yazın.diz kapakları daha iyi şişi indi.şu an koşabiliyor bile.bileklerine içlere yani yağ konulamadığı için ona eğri geliyor ama bence çok göze batmıyor ben baktıkça ona bayılıyorum.bugün 18 gün oldu inşallah nice yıllara olsun hepimizin ki.sizleri öpüyorum

özelden yazdım sana palmadoro, kan oturan yerleri yarın kontrolde gösterirsiniz, benim sadece yağ alınan yerler morarmıştı
yağ konulan yerlerin de rengi çok beyaz sayılmaz ama , sarımtrak duruyor, ben de cumartesi kontrole gidicem
gidince sorucam ben de

arkadaşının morlukları normal canım benimde oldu morluklar. önce kanlı gibi kızarıyor sonra morarıyor sonra sonra yeşilimsi sarımsı bir renk oluyor iyileşme sürecinde. onunkilerde de inşallah erime olmaz. arkadaşının bacaklarının gelişiminide bizlere bildirirsen sevinirizzzz :)

canım c.tesi kontrole gidecekmişsin. peki bu rotüş işlemi içinde konuşacak mısın? ne zaman yaptırmayo düşünüyorsun bir de ne kadar zaman geçmeliymiş üstünden acaba? ikinci rotüşle bacaklarımızda tekrar bir erime olmaz mı acaba?

canım c.tesi kontrole gidecekmişsin. peki bu rotüş işlemi içinde konuşacak mısın? ne zaman yaptırmayo düşünüyorsun bir de ne kadar zaman geçmeliymiş üstünden acaba? ikinci rotüşle bacaklarımızda tekrar bir erime olmaz mı acaba?

rötüş için konuşucam evet
ama dizlerimden yağ aldırmak için
muhtemelen üzerinden 6 ay geçmesi lazım diyecek ama ne derse o, çünkü doktor olan o :))

Palmadoro ben cok iyiym :) insallah bacaklarim da guzel olmustur corabin ustunden inanamiyorum goruntusune corabi hic cikarmiyim bu mutlulugu biraz daha yasiyim istiorum :))) gozum duzeldi, morluklarimi goremiyorum cunku ustunde bandaj var mumya gibi yapmislar beni.

Senin de simdi iyi olmana cok sevindim. ben ameliyata girmeden once tansiyonum duser benim dedim. Ameliyattan 2 saat once serum vermeye basladilar. Ameliyatta bana sakinlestirici vermisler gulerek ciktim. Hatta o sakinlestiriciden daha istiyorum adini soylediler de unuttum cok super bisi=) dr inanilmaz destek oldu allah bin kere razi olsun ben olsam bana defol git yaptirma derdim:)

Benm sikintim bu varis corabi. Bunu hic cikarmiyo muyuz benmki kirlendi bile. 2 gundur ayaklarimi yikamiyorum banyo da yapamadim yani haliyle 2 gun daha boyle kalirsam kurtlanirim:KK43:( annem de evde yok :KK43: kizlar ne onerirsiniz?

ben çrş ameliyat oldum,çorabımı hastanede temiziyle değişti dr.bana pzt banyo yap dedi.kurtlanmazsın merak etme.seni bilmem ama ben çorabı uzun süre ayakta duracaksam eğer yazın bile giyecekmişim.çünkü benim bütün yağım bacaklarumdan alındı.

yolladım mailine delphine .forum sayfasına sadece 1 resim yapıştırmaya karar verdim diğerlerini özelime koyucam.o resmine arkadaşları aydınlatmak adına foruma koyacağım.

X