Bacak dolgusu yaptıran var mı?

papatya tarlası yağlarının erimemesine çok çok sevindimm darısı başımıza inşallahh bizede dua edin kurtulalımm..

papatya tarlası senin adına bende çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin ailenle beraber canım oğluşunuda öp yerimize :) yeni foto koyabilir misin rica etsek

güzel sözleriniz ve iyi niyetiniz için çoook teşekkürler. seselina sağ bacağımdaki girinti çıkıntılı görünüm hala tam olarak geçmedi. sol bacakta sorun yok ama sağ bacağım biraz rahatsız ediyor beni. yine de buna da şükür diyorum. eski halimden sonra.... umarım biran önce geçer. masajları sıklaştırıcam. haftasonu düğünümüz var ve ben kısa elbise aldım. resim istemişsiniz en kısa zamanda paylaşırım. herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları...

bi arkadaş yazmış askos tu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. bülent bey bileklere transfer yapmıyormuş demiş ama şu an bişey gördüm. sayfaların kenarlarında reklamlar var ya bülent beyde reklam koydurmuş. daha önceden yoktu böyle bi reklam. o reklama tıklayınca bülent beyin sayfası çıkıyor ve orada da bilek kalınlaştırmada da yağ transferi yapıldığı yazıyor.

buyur burdan yak. adam havalandıkça havalandı. kenara reklam koydurmuş şimdi de . biliyor çünkü burayı okuyup kendisine gelen çok kişi olduğunu o yüzden fiyatı da yükseltiyor. yok yok kesinlikle ona olmayacağım iyice sıtkım sıyrıldı benim bu doktordan

evet doğru insanların buraya olan ilgisini biliyor. tabi ki bunu yapmaya hakkı var ama bunu kullanıpta iş ahlakından uzaklaşıp 1 sene içerisinde %100 zam yapması hiçte doğru değil bencede.

papatyatarlası umarım haftasonundaki düğün güzel geçmiştir, en çok merak ettiğim kısa elbise giymek nasıl bir duyguydu neler hissettin, düğünde çekilen fotoğraflarını ecele bizimle paylaşmanı merakla bekliyoruz canım:)
.

merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi aynı dertten muzdarip biriyim epeydir takip ediyorum sizleri operasyonla yepyeni bacaklara sahip olan arkadaşlara önce geçmiş olsun diyorum yeni ve güzel bacaklarınız hayırlı olsun inanın sizin adınıza çok mutlu oldum dolgu maddesi umarım hiç erimez ama erise de enazından bacaklaınızı şöyle dünya gözüyle sütun gibi görüp etek giydiniz ya insan daha ne ister.arkadaşların bahsettiği bülent beyle mesajlaştıkta ve fiyat sizinde dediğiniz gibi 6000.bende düşünüyordum ama bu fiyat beni aşar istanbulda şöyle verdiğimiz parayı değecek amafiyat işini abatmamış iyi bir yer bulamazmıyız acaba ne olur bilginiz olursa paylaşın sabırsızlıkla beklicem

tamam canım.ben de bir sürü estetik merkezi ile irtibat kurdum bakalım tekrar bana döndüklerinde buraya yazarım.fiyatlarını kullandıkları malzemeyi bir de kişinin kaç günde ayağa kalkabildiğini sordum hatta öncesi sonrası resimler de istedim.

parantez incelikten yakınanlar için kas hareketlerini öneririm demişsin ama ben yaklaşık üç aydır yapıyorum ama inan yaptığın sürece oluyor yapmazsan yine aynı nereye kadar yapabiliriz bu hareketleri sıkılıyor insan yeter artık diyor nasıl kalıcı olur bilmiyorum!!!

merhabalar,

uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum. bende diğer bayanlar gibi aynı sıkıntıyı çekiyorum. bayan demem belki biraz soğuk kaçıcak abla demem daha mantıklı gibi geliyo bana çünkü çoğunuzdan çok daha küçüğüm :) yaşım daha 15 ama ben yinede bunu çok büyük bir kompleks haline getirdim. okulda insanlar hep bana bakıyolar zannediyorum ve çok kasılıyorum. bacak doldurma gibi şeyler okudum ama onlar bana uymaz diye düşünüyorum :) parantez.parantez yani elif ablanın araştırdığı ilizarov ameliyatını bende çok araştırdım ve yarın dokuz eylül üni. ortopedi bölümü doktoruna gidicem. ben sizler gibi senelerce beklemek istemiyorum ve mümkün olduğunca erken bu dertten kurtulmak istiyorum. yarın işte gidicem doktora gelişmelerden haberdar edicem sizi :)

merhabalar,

uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum. bende diğer bayanlar gibi aynı sıkıntıyı çekiyorum. bayan demem belki biraz soğuk kaçıcak abla demem daha mantıklı gibi geliyo bana çünkü çoğunuzdan çok daha küçüğüm :) yaşım daha 15 ama ben yinede bunu çok büyük bir kompleks haline getirdim. okulda insanlar hep bana bakıyolar zannediyorum ve çok kasılıyorum. bacak doldurma gibi şeyler okudum ama onlar bana uymaz diye düşünüyorum :) parantez.parantez yani elif ablanın araştırdığı ilizarov ameliyatını bende çok araştırdım ve yarın dokuz eylül üni. ortopedi bölümü doktoruna gidicem. ben sizler gibi senelerce beklemek istemiyorum ve mümkün olduğunca erken bu dertten kurtulmak istiyorum. yarın işte gidicem doktora gelişmelerden haberdar edicem sizi :)

canım hadi hayırlısı mutlaka gelişmeleri yaz.birde aklında olsun internetten araştır prof.dr.ahmet seyhanda çok başarılı olduğu söyleniyor.yarın senden hbr beklicem:Saruboceq:

merhaba parantez,

Fethi hoca'ya benden de bahsedebılırsın. Onun dısında bende kontrole gıdıcem ona bu aralar. Hoca az konusur, sakın ılgısız bırı felan sanma. Ona aklına takılan herseyı sor. Kesınlıkle populist konusmayıp, gercekler ne ıse onu konusur. Beklentın yuksek olmasın dıye, herseyı oldugu gıbı soyluyor. Bu senın umıtlerını kırmasın. Fethı bey'de amelıyat cok basarılı ve sorunsuz gecıyor ve cok kısa surede ıyılesıyorsun. Hıc bır ız veya puruz olmuyor amelıyat sonrasında. Tabı cok buyuk operasyon yaptıracaksan ıyılesme suren daha uzun olur herhalde , onu bılemem, Ama hoca az konusuyor dıye, ılgısız sanma.

Msn de gorusebılırsek daha detaylı konusabılırız.

kesinlikle haber vericem bende çok heyecanlıyım :) ben izmirde yaşıyorum izmir dışına çıkamam o yüzden dokuz eylülü araştırdım orda prof. dr. hasan havıtçıoğlı ve doç. dr. can koşay ın methini çok duydum ama hadi hayırlısı artk. dualarınız benimle olsun inş son anda bi aksilik çıkmaz yada dr. çıkarmaz :Saruboceq:

seselina düğün bu haftasonu. sanırım yanlış yazmışım ama resimleri sizlerle paylaşıcam elbette.
bir de arkadaşlar sizleri etkilemek istemiyorum ama ben doktorumdan oldukça memnunum. yani illaki ona gidin gibi birşey söylemiyorum, Allah korusun bi terslik olursa bak senin yüzünden denilmesini hiç istemem ama yine de hepimiz aynı sıkıntıyı çektiğimiz için sizleri iyi anlıyorum ve Hasan Bey benim umudum oldu, size de olabilir diyorum. fiyatı da öyle 6000 falan değil. muayene ücretsiz. üstelik operasyon sonrası kontrolleri oldukça muntazam. iş bitti deyip kenara çekilmiyor. biliyorsunuz defalarca kontrole gittim ben.
tekrar söylüyorum benim bir çıkarım kesinlikle yok. sadece sizlere yardımcı olmak istiyorum. tabiki tercih sizin. Allah gönlümüze göre versin inş.

papatyacım sabırsızlıkla fotoğraflarını bekliycez. evet sitede son haftalarda acayip bir durgunluk var. özellikle ameliyat olan arkadaşların pek fazla sesi soluğu çıkmıyor bizde son durumları nedir, sağlık problemleri varmı, hallerinden memnunlarmı, bunları bizimle paylaşmalarını bekliyoruz. ama ne yazıkki herkes bir kenara çekilmiş durumda:KK43:( Burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum NERDESıNııZZZ. Bişeyler yazın bizi merakta bırakmayın lütfennn...

merhaba arkadaslar,
ben yeni uye oldum dolayisiyla gecmisi cok okumadim ama sanirim benimle ayni sorunu yasayan cok arkadas var. Benim de bacaklarim parantez klasik olarak etek elbise vs giyemiyorum, calf implant dedikleri silikon tehlikeliymis. Naci Celik hakkinda cok iyi seyler duydum, maille gorustum bana yag enjeksiyonunu onerdi.
Yaptiran var mi aranizda, maliyeti nedir, memnun musunuz beni bilgilendirirseniz cok sevinirim....

sevgiler

Merhaba arkadaşlar..

Merak etmetyin biz burdayız..Şu an söyleyecek çok fazla birşey yok..beklemedeyiz yani, o yüzden sesimiz çıkmıyordur...

Acılar ağrılar yok denecek kadar az..günlük hayatı etkileyecek hiçbir kötü durumum yok benim ki çok hareketli bir işim var...ameliyat sonrası ve şimdiki halim arasında eşim bir fark olmadığını söylüyor.bana da öyle geliyor..
açıkçası sürekli ölçüp ikisi eşitmi, incelme varmı diye bakmıyorum..tadını çıkarmaya çalışıyorum..2-3 ay sonra daha net olur herşey..haftsonu çok eski bir arkadaşıma gösterdim bacaklarımı, bilmiyordu operasyonu falan...şok oldu kızcağız ve aynen şöyle söyledi '' çok iyi yapmışsın, çektiğin herşeye değmiş, süper olmuş.. ''

çok sık yazmasamda forumu gün gün takip ediyorum. Soracağınız birşey olursa çekinmeyin..

sevgiler..

X