Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende jezabele katılıyorum az önce kullanıcılar arasında estetikbursa diye bi kullanıcı vardı siz tanıyomusunuz arkadaşlar ayrıca aynı işi çok daha ucuza yapan doktorlar var daha bi yıl oldu hiç erimedi diyen yokki jezabel bence tamda şu an burda olman lazım

arkadaşlar biz nur ile geçen Cumartesi ameliyat olduk ve 5000 TL ödedik..ilk görüşmemizde klübtenmisiniz diye sorunca üye değiliz ama takip ediyoruz onların vesilesi ile geldik demişiz ikimizde..ama birşey farketmedi..500 TL dahi indirim olmadı..

bilemiyorum belki üyeyim diyenlere 4000 TL ye yapıyorlardır. Ama yine de fiyatların bu kadar oynamaması lazım..çok fark var arada..

yaptırdıktan sonra da lay lay lom olmuyor hiçbir şey..günlerce ağrı ve acı çekiyorsunuz..eğer erimeyecekse herşeye değer..ellerine sağlık.. ama erirse üzücü olur çok..bu kadar eziyet ve bu kadar paradan sonra..

bence birisi Bülent Bey ile görüşüp fiyat onayı ve o fiyatın hangi tarihe kadar geçerli olduğunu öğrensin ve yaptırmayı düşünenlerle paylaşsın ki bu karmaşa çözülsün..

aynen bende 4.000 olmazsa vazgeçicem bence birlik olalım 4.000 olmazsa fiyat hepimiz vazgeçelim

Son düzenleme:
ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar sakın morallerinizi bozmayın. öyle görünüyor ki bülent bey "nasıl olsa benim yaptığım iş beğenildi, nasılsa bana gelecekler" gibi bir düşünceyle fiyat arttrıyor. siz kararlı ve birlik içinde olursanız istediğinizi elde edersiniz bence.
jezabel senin ayrılmanı bende hiç istemiyorum. birebir görüşmüyor olsak da yazdıklarını ve yorumlarını takip ediyorum. bu konudaki yorumunda çok haklısın ama gitme...

selam kızlar uzun zamandandan beri siteye girememiştim.neler olmuş ya..ilk önce ameliyet yaptıranlara geçmiş olsun diyorum..bildiğiniz gibi bülent beye ilk ameliyat olan bendim bugün tam tamına 2 ay oldu.3 ay dolduğunda muayeneye gidicem bursaya.bakıcaz bakalım erime varmı yokmu ne durumda diye...am bir şeye üzüldüm gerçekten ilk önce 4000 denildi.daha sonra 5000 e çıkmalarına .sebebinide bilmiyorum gerçekten.böyle olmaması lazım..fırsat bulunca size foto göndericem ..çektirdim ama kızkardeşimin makinasında kaldı...hayırlısı hepimiz için...

fiyat konusuna gelince bende cok üzüldüm neden böle yaptı bülent bey ben ordaykende fiyat artıcak demişti ama gruptan olanlara 4000 demiştiniz dedim gülmüştü ben o gülmeyi tmm olarak anlamıstım burdan sesleniyorum bakın 10 kişi var yaptırmak isteyen lütfen bülent bey sözünüzde durun ben gruptan oldugum için ve gruptan olan arkadaşlarada 4000 den yapacagınız için gelmiştim bursaya ve yaptırdım eger gruptan olan arkadaşlarada aynı esnekligi göstermezseniz beni gerçekten pişman edersiniz fiyatın durmadan oynaması beni gerçekten üzdü ve kırdı

Merhaba arkadaşlar sonunda aranıza döndüm bende.Öncelikle operasyon öncesi ve sonrası bana dualarıyla destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Benim operasyonum 3 saate yakın sürdü sonuç gerçekten mucize gibiydi çok mutlu olmuştum ilk gördüğümde ama epid anestz olduğu için ağrılar yüzünden zorluk çektim...Ağrılarım dayanılmazdı ama şuan daha iyim çok şükür.Septembergirl arkadaşımla karşılıklı odalarda kaldık ve onun bacaklarıda çok güzel oldu kendiside çok güzel zaten.Şuan tek isteğim operasyonu geçiren bütün arkadaşların yağlarının erimemesi ve ileride bi problem yaşanmaması...2 sene önce bülent beye ameliyat olmuş bi arkadaşla telde görüşmüştüm oparasyondan önce.Sonuçtan hala çok memnundu ve çok mutluydu.Umarım bütün arkadaşlar yıllar sonra aynı şekilde mutlu olurlar çünkü gerçekten riskli ve zor gerçekten.ameliyat sonuçta... Yaptırmak isteyen arkadaşlarda kendilerini hazır hissettikleri zaman yaptırsınlar çok fazla sıcaklara kalmasınlar çünkü bu havalarda bile o çorabı giymek çok zor oluyor ve çok terletiyor Bülent bey gerçekten elinden gelenin en iyisini yapıyor herkesin vücuduna nasıl yakışacaksa öyle yapıyor ve sonuç çok doğal oluyor.Septembergirl arkadaşımında dediği gibi cumartesi ameliyat olup pazartesi işe başlamak mümkün değil arkadaşlar en az 5 gün dinlenmeniz gerekiyor.Yağ alınan yerlerde morarma oldu bende herkesin bünyesine göre sonuç farklı oluyor sanıyorum.
Başta Bülent bey olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum.Sevda Hanımda Çok pozitif ve tatlı gerçekten.Arkadaşlar sorularınız olursa ben burda olucam Hepinize bol şans diliyorum inş herkesin istediği gibi olur.Allah herkesi mutlu ve sağlıklı bi şekilde bu dertten kurtarsın.Hepinize tekrar teşekkür ediyorum özellikle leydi arkadaşıma operasyon öncesi ve sonrası bana her konuda destek oldu dualarını eksik etmedi gerçekten çok güzel kalpli bir insan Allahım onunda herşeyi gönlüne göre versin ömrü boyunca muutlu olsun canım arkadaşım seni seviyorum...

Son düzenleme:
cnm benim bende seni cok seviyorum inan sen orda rahatsızlık cekerken ben burda hep dua ettim acılarını dindirmesi için allaha benle beraber annemde dua etti ve burdakı diger arkadaşlarda dualarını esirgemediler gerçekten cok endişelenmiştim senin için cok korkmuştum ama allaha şükür iyisin allaha şükür sag salim evindesin cok mutlu oldum senin adına umarım bidaha acı cekmezsin son acın olur hayatta:) iyi dileklerin içinde cok tşk ediyorum cnmsın allah seninde burdaki diger arkadaşlarında kalbine göre versin allah hepinizi ömür boyu mutlu etsin cümlemizi inşlh öpüyorum seni

nurrrrrrrrrrrrr aglattın beni seni seviyorum her nekadar yüzünü görmemiş olsamda sesini duydum cok tatlı bir insan oldugun belli gözlerim doldu inan aglıyorum seni ve sizi seviyorum arkadaşlar allah her zaman yardımcınız olsun

amin canım benim ağlama yaaa kıyamam sana bende seni çok seviyorum ve diğer arkadaşlarıda... teyzemdende(annen) Allah razı olsun ayrıca duaları için...Allah herkesin yardımcısı olsun ve herkesin gönlüne göre versin.Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum duaları için...

elfnr2008 , septembergirl ile beraber ameliyat olan sensın degıl mı? ıkınızede cok gecmıs olsun dılıyorum. En kısa zamanda eskı saglıgınıza kavusmanızı dılerım.

Ameliyat olmus arkadaslara tekrar gecmis olsun, yeni bacaklariyla mutlu ve mesut yasamalarini diliyorum, bende bu ameliyati yaptirmayi dusunuyordum, fiyat artirilmassa bende 4bin ytl ye yaptirmak istiyorum. Benide listeye ekleyin diycektim amaaaaa, bugun okuduklarimdan sonra hevesim kursagimda kaldi. 6 bin ytl yi toparlayamam. bunu bile zor ayarladim, ayarladiktan sonrada listenizde yer alicaktim, neyse kismet degilmis. Genede 4bin ytl ye kabul ederse bulent bey, bende varim.

nur hoşgeldin..çook geçmiş olsun canım..merak ettim seni valla...iyisin dimi ? gidebildin mi işine bu hafta? annene çok selam söyle..annemde soruyordu seni..habersiz bırakma ...

öptüm çokkkk...

yaa bülent beyin bu yaptığı hiç olmadı şimdi arkadaşlarında dediği gibi liste yaptık neredeyse 10 kişi olduk o zaman bizde bülent beyi arayalım görüşelim 4000tlden fazla veremeyeceğimizi söyleyelim çünkü 4000tl az bi para değil herkes ne zorlukla kazanıyor.elif2008 yada yeni parantez:)13 haziran bayağı ileri bir tarih:))eğer 13 hazirana kadar bir aksilik çıkmazsa ben gelirimhihoyyyt.görüşmek isteyen arkadaşlar sizde durumunuzu bildirin ayarlayalım hepinizi çook öptüm

Septembergirl hoşbuldum canım benim teşekkür ediyorum.sanada geçmiş olsun tekrar bende daha iyiim bu günlerde sende iyisin inş anneminde çok selamı var canım.annemde çok sevmiş seni.Sende annene selam söyle canım görüşmek üzere öpüyorum bende seni...

Arkadaşlar, herşeyin bir alternatifi vardır. Hatta bazen daha da iyidir. Bir süredir, "kök hücre destekli yağ enjeksiyonunu" araştırıyorum..Size bulduğum bilgilerden bazı alıntılar yapmak istiyorum:

"Kök hücre destekli yağ enjeksiyonun diğer yöntemlere olan üstünlükleri nedir?
Geçmişte uygulanan yağ enjeksiyonları sonrası, yağ dokusu canlılığını koruyamadığından zamanla volüm kaybı olurdu. Yağ dokusu, vücudumuzda damarlanması en bol doku olmasına rağmen nakledildiği ortamda yaşayabilirliğinin az olması plastik cerrahları yılardır arayış içerisine itmiştir.
Enjekte edilen yağ dokusunun yaşayabilirliğini artıran bazı faktörler vardır; yağ hücreleri büyük hacimlerine rağmen travmaya karşı oldukça hassas hücrelerdir. Liposuction ile yağ elde etme aşamasında kullanılan ileri yöntemler yağ hücrelerinin canlılığını bir noktaya kadar artırmakla birlikte yağ enjeksiyonlarında istenen volümü sağladığı tam olarak söylenmezdi. Biz kök hücre yardımıyla, enjekte edilen yağ hücrelerinin yaşayabilirliğini ve kalıcılığını artırmayı başardık.

Nitekim, kök hücre destekli yağ enjeksiyonu, günümüze kadar yapılan çalışmalar içerisinde yağ hücrelerinin yaşayabilirliğinin artırılması yönünden devrim niteliği taşımaktadır.

devam ediyorum:
Operasyon hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Operasyona canlı yağ dokusu elde etmek için liposuction ile başlıyoruz. Genellikle karın bölgesi veya basen bölgelerinden alınan yağlar yeterli geliyor. Liposuction işlemi bitikten sonra alınan yağların bir bölümü enjeksiyon için özel bir işleme tabi tutuluyor. Alınan yağın bir bölümünden ise, içerisinde kök hücrelerin de bulunduğu taze hücre süspansiyonu elde ediliyor. Bu hücreler enjekte edilmeyi bekleyen yağ dokusu ile karıştırıldıktan sonra enjecte ediliyor..

Arkadaşlar bu yöntemle meme büyütme operasyonları yapılıyor. Ben bu ameliyatı yapan iki doktorla irtibata geçtim. Aşağıda yazışmalarımızı görebilirsiniz:

Merhabalar

Kök hücre ile zenginleştirilmiş yağ doku ile meme büyütme tekniği vücudun başka bögeleri için de kullanılabilir bir teknik midir? Meme büyütmede kullandığınız kök hücre içeren yağ dokusu, çarpık ve/veya ince bacaktan muzdarip benim gibi insanlar için bacak konturunu duzelmek amacıyla, baldır içleri gibi dolgu gereken yerlerde kullanılmakta mıdır?
Ayrıca bu teknikle klasik yağ enjeksiyonundaki "erime" dezavantajı tamamen ortadan kaldırılmış mı mıdır, yoksa görece minimize mi edilmiş durumdadır?
TULSA

Doktor beyin cevabı:
Merhabalar,
Bilindiği gibi bacaklarda düzensizlikler için yağ enjeksiyonu ve macrolane geçici dolgu zaten yapılabilmektedir. Kök hücreden zenginleştirmede amaç yağ doku kalıcılığının sağlanmasıdır. Dolayısıyla bacak dolgusunda kök hücreden zengin yağ kullanımı hem kalıcılık, hem o bölgeyi yenileme güçlendirme açısından oldukça başarılıdır.
Saygılarımızla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…