Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cnm yag enjeksiyonunda hani igne oldugumuz enjekteler varya onların biraz daha kalın uçlusu kullanılıyor yag onlarla enjekte ediliyor ve bacagı morartıyor çünkü biryerden degil birçok yerden girilerek yag veriliyor ama kesi yok tabi dikiş yok yag transferindede yag alınan kanüller var şişe benziyor biraz onlarla bacaga yag veriliyor ama kesi yapılıyor verilecek yere ama hiç olmazsa morarma olmuyor bir yerden kesi yapılarak yag kanülle veriliyor benim dizimin hemen arkasından kesi yapıldı ordan yag verildi arka tarafa öndende dizin hemen yanından kesi yapıldı ön tarafa verildi 1 2 dikişlik bir kesi yani zamanla kayboluyo zaten dikiş izi geçen sene yaptırdıgım dikiş izlerim kayboldu mesela umarım anlatabilmişimdir

Sevgili avicenna,
kök hücre ile zenginleştirilmiş yağ enjecsiyonu alanında çalışan birkaç isim bulabildim:
1- DR. Tunç Tiryaki (CELLEST- Levent/ıST)
2- DR. Serkan Dinar(Cellest)
3- DR. Zekeriya KUL (ıST)

BU yöntemi araştırmaya devam ediyorum, çünkü gördüğüm kadarıyla yağların kalıcılığı bakımından varılan son nokta bu. Kök hücreler nakledikleri dokuda canlılığı artırıyormuş. Hem sentezledikleri bazı büyüme faktörleri ile direkt etki göstererek, hem de damarlanmayı artırarak dolaylı yoldan nakledikleri dokunun dolaşımını artırıyorlarmış. BU da zaten yağların orda tutunması için gereken tek şey. Aynı zamanda kök hücreler, nakledikleri dokunun karakterini taşıyan hücrelere de dönüşüyorlar. Bir nevi joker hücreler, doktorların deyimiyle o bölgede yağa ihtiyaç varsa yağ hücresine, kasa ihtiyaç varsa kas hücrelerine dönüşebiliyolar. bir de kök hücrenin dokularda tedavi edici özelliği olduğu için, hem çok daha kolay iyileşme sağlanıyor, hem de nakledilen yerde eskisinden bile iyi sonuçlar görülüyormuş, o bölgedeki cilt dokusu bile pürüzsüzleşiyor, güzelleşiyormuş. Araştırmaya devam :)

tulsacım tbrk ediyorum cnm seni buda gayet güzel ve mantıklı bir yöntem gibi inşlh güzel sonuclarınıda görürüz

askos ben hasan fındık 'a yaptırdım. dün kontrole gittim. 3 hafta oldu yaptıralı ve dün korseyi çıkarttım. şimdi masaja başladım, 2 3 hafta kadar hergün masaj yapıcam ve tekrar kontrole gidicem. şu anki halimden ben memnunum. benim bacaklarım epeyce eğriydi hatta bileklerden başlıyordu eğrilik. eski halimle kıyaslayınca baya iyi çok şükür Alllah'a... umarım çok fazla erime olmaz. şişliklerim indi. bacaklarım da 3 hafta sonra şeklini almış olacaklarmış. merakla bekliyorum bende sonucu. istersen resim gönderebilirim.

hasan fındıgı bende duymuştum inşallah hiç erimez canım resim gönderebilirsen çok sevinirim teşekkür ederim

gamze2008 öncellikle geçmiş olsun yağlarında daim olsun hiç erimez inşallah bana özelden resim yollarmısın

tulsa saol cnm cevabin icin, bence cok iyi bir gelisme, randevu alip yuzyuze gorusmelere gitmek lazim. Ameliyat olmus arkadaslara tekrar gecmis olsun, acisiz istirahatler.

ne demek avicenna rica ederim, burda hepimiz paylaşım için varız. BUrdaki paylaşımın da çok faydalı olabileceğine hepimiz şahit olduk. Artık aramızda daha mutlu kadınlar var :) , diliyorum mutlulukları daim olacak. Leydicim başta sana söylüyorum, artık daha mutlu olsanız da hala burda bizimle olduğunuz için tekrar teşekkürler..
Ben de doktora karar verdiğimde mutlaka görüşmeye gitmek istiyorum kök hücre ile ilgili. Bu tekniğin pekçok üstünlüğü nedeniyle işe yarayabileceğine inanıyorum, ama uygulayacak doktorun estetik anlayışı da o kadar önemli ki...Doğru tekniği, iyi bir estetik anlayışla uygulayacak doktorlara ihtiyacımız var. Ve hekimliği ticarethane ile karıştırmayacak kadar etik davranabilenlere tabiki!!! Elbette doktorlar da bundan para kazanacaklar yıllarca emek vermişler, zor koşullarda çalışıyor, insan canı ile ilgili büyük riskler alıyorlar. Fakat hiçbir neden öne sürmeden, yalnızca talep sayısındaki artış ve popülarite nedeniyle bir doktor bilimini böyle tüccar bir mantıkla satmamalı diye düşünüyorum. Hipokrat yemini etmiş, etik değerleri iyi bilen doktora bunları öğretecek veya hatırlatacak kişiler bizler değiliz ama, madem burası paylaşım yeri, bu önü alınamaz fiyat artışına da tepki göstermek hakkımız.

tulsa cım o kadar durust ve acıksozlu bır sekılde dıle getırdıkdın kı. Sana hem katılıyor, hem de bu konudakı dusuncelerınden dolayı tebrık edıyorum.

bende tebrik ediyorum tulsa seni, düşüncelerimize çok güzel tercuman olmuşsun eline yüreğine sağlık alkisalkisalkis

kızlar benim şişliklerim inmeye başladı fakat bugun bişey farkettim bacaklarım farklı duruyor sag bacagım soldan kalın belki daha sagdakı şişlik inmedi ama benım canım sıkılıyor ya kafaya taktım birde sol bacagımda ceviz büyüklügünde çıkıklık var resim koyucam nolur bana fikir verin cıplak daha bellı ama eşim kızacak die cıplak bacakla cekınemedım resmi eşim çekti çünkü görürse bana cok kızar resimi eklicem şimdi yarında corapsız eklıcem

leydi bacakların gayet güzel görünüyor. sen çok fazla incelediğin için (kendimden biliyorum. her fırsatta ayna karşısındayım) eksiklik yada yanlışlıklar görmeye başlıyorsun. üstelik hiçkimsenin hiçbir uzvu birbirinin aynı değildir. bir elin diğerinin aynısı değil, gözün , kaşın hiçbir yerin... bana doktor en başında iki bacak birbirinin aynısı olmaz olamaz dedi ve bende kabul ederek operasyonu yaptırdım. iyileşme süreçleri de farklı olabiliyormuş. bir bacağın daha şiş görünebilir sana ama zamanla geçicek, sakın dert etme demişti. operasyondan yaklaşık 2 ay sonra gerçek şekline kavuşacak bacaklarımız. için rahat olsun. çok güzel görünüyorlar maşallah :)

leydicim çok çok güzel görünüyor ben hiç kusur göremedim biliyorsun zaten zamanla değişim gösterecek bacaklar gerçek şeklini alacak inşallah o zaman tam istediğin gibi olur canım çok inceleme şimdiden ama tabiki bülent beyle görüş belki o söylediğin ceviz büyüklüğündeki çıkıklık için masaj falan yap der ok canım

leydi canım bacakların çok güzel görünüyo bence her iki bacagında eşit kalınlıkta ben bi şişkinlik göremedim sıkma o güzel canını

canım arkadaşım moralini bozmak istemezdim ama gerçeği söylemem lazım diye düşünüyorum. sağ bacağın kalın sol bacağında bilekten yukarıya doğru bir incelme farkettim gerçektende belli. ama şişliği farkedemedim çorapsız gönder bi bakalım. bu incelmede inşallah şişliktendir. bence bülent beyi arayıp sor bakalım normalmiymiş. yoksa zaman geçtikçe bacakların biri başka biri başkamı olacak. Hay Allah neyse takma kafana belki şişliktendir arkadaşım. üzülme lütfen. seni hep mutlu görmek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…